2012 kasım bebekleri büyüyor..

saat cok gec oldu ama ancak yazabıldım kızlar
nasıp olursa yarın aranızda olurum
beysalım geldı bugun eyıflı bır aksamdı dolma ıcı yedık hahaha

fatmacım gazoz sormuşsun yazım barım çıkmadan dıbınde az kalmıştı arasım su olduğunu duşundu sanırım vermıyoruz bız asutlı seyler cocukumuza
ama ben cok severım sut yoluyla arasım ıcermı bılemedım bakkkk:)
kuzucugununda dışı cıkmıs rahatlamış en sevıdnım
arasında 16.cıktı kaldı 4
bu ara bır nuımarakar afralar tafralar beysal teyzesı varken yapmadı gercı ama neyse

bu arada her bırınıze günaydın
mutluluk dolu bır güne merhabalar...........................

Son düzenleme:
Günaydın kızlar, nasılsınız?

Songül betül hani fotoğraf?

günaydın tatlım sanada
songül sen dolma içini nasıl yapıyon tarif istiyom bennn:

günaydın cnm nasılsın defnecik nasıl*

kızlar herkese günaydın umarım keyifler iyidir..

cok mu uyanıo cnm mina. biz fiks 2 saatte bir uyanoyoruz. ama razıyım emip uyuyo çünkü buna şükür.

ayyy sizi değil ama kuzuları çoook kıskandım nasıl güzel gözüküolardı maşallah...

günaydın tatlım sanada

günaydın cnm benim nasılsın nilim nasıllll...
katreinur nasılsın cnm berram nasılll
nuraycım elif nasıl oldu tekrar ateşlenmemiştir inş.
betüllll erdem nasıl tatlı maşallah saçlarıda çok güzelmişşşş küçük erkeğin:)

demek ki hepsi aynı canım inşallah geçici bi dönemdir.

niye dengelenmedi canım yeni mi başladın ilaç kullanmaya. hamilelikte kullanmışmıydın.

ayy o meme işi çok zor oluyor gerçekten berra da annemgildeyken o durumdaydı. ama şimdi geçti çok şükür acaba orada benimle daha çok vakit geçirmek için mi yapıyordu diye düşünüyorum. şimdi de emziği acayip düştü önceden sadece uyurken isterdi. şimdi sürekli ağzında olsun istiyor nasıl bıraktırcam bilmem:18:

2 yaş sendromu diyorsunuz yani kızlarr ayy ama daha çoookkk erken:26: madem başlıycak bu sendrom 2 yaşına kadar bari dayansaydı da 2 yaşında başlayaydı Rabbim kolaylık versin bütün annelere 2 yaş sendromu, egosantrik dönem, ergenlik dönemi derken hiçç bitmiycek bu bebelerin sıkıntıları heralde:) rabbim sağlık sıhhat versin de napalım biz katlanırız artık

bu arada günaydınn kızlarr. alıntılarımı cevapladım şimdi de bi geçmiş yapıp geleyim

iyiyim canım çok şükür berra uyuyor uyanmadı daha. ben de babayı göndermek için kalktım uyuyamadım sonra. ay eşim haftada üç gün erken gidiyor bana kalkmak bi zor geliyor. bu sene çok fenayım kahvaltısız falan gönderiyorum adamcağızı.

sen nasılsın canım prenses nasıl iştahsızlık ne durumda

songüll maşallah arasın 16 dişi mi çıktı.. ayy ben o günleri görür müyüm acaba? daha çıkacak 18 dişimiz var:))

afiyet bal şeker olsun canııım inşallah beğenmişsinizdir

benim paşam gayet usluydu gülücükler saçtı betül teyzesine seen yaramazsın
şaka bi yana ellerine sağlık arkadaşım hamaerat bacım benim

günaydın canım eklicem inşallah

günaydın tatlım sanada

tarifini bilmem ama hamarat arkadaşım harika yapıyo :)

kızlar bir insan kaç gün uykusuz kalabilir bugün 4 gün oldu ve dün gece hiç uyumadı abartmıyorum hiç uyumadı ruh gibiyim

sağol teyzesi fena pasaklıdık dün ama öle tanışmak nasip oldu :)

günaydın cnm nil iyi zeynebim nasıl..

bu arada günaydınn kızlarr. alıntılarımı cevapladım şimdi de bi geçmiş yapıp geleyim

günaydın cnm berracık nasıl oldu?

helincim sevindim haberdar etmene bizi..

cvr emirim nasıl?

gelince yazın kızlar siz akşam yazın ben gündüz okurum:

nurayım elifimin ateşi ne durumda?
beni kızlar hasta olmadı dimi?
biberon, betül, nilay, sizede günaydın kızlar:
sibel sen nerelerdesin?
birde yeni gelen arkadaşımız mvc miydi kusura bakma ay çok unutkanım ben sanada günaydın:
wavs alp pek izin vermiyo galiba sanada?

kızlar kısaca herkese günaydın tekrar ay unuttuğum varsa kusura bakmayın lütfen
bu ara kafam çok dalgın..

ayy canım benim kıyamam yaa peki gündüz uyuyor mu erdemcik

günaydın canım benim berra iyi çok şükür dün uykusunda öksürmeye başlamıştı korktum ama bugün yok çok şükür. senin kafan niye dalgın bakiim:)

cnm işin çok zor gerçekten ay allah yarrdımcın olsun nil 2 saat falan uyanık kalıyo sık sık uyanıyo nekadar zor oluyo seni çok iyi anlıyorm allah yardımcın olsun tatlımm:
ama erdem paşam neden uyumuyo bi sıkıntısımı varki acaba ağlıyomu ne yapıyo..

fatma yorum yaz tatlım meraktayımm:

ayy canım benim kıyamam yaa peki gündüz uyuyor mu erdemcik

gündüz2 yada bazen 3 saat uyuuyo canım

sadece ağlıyo sürekli memede kalıcak kendi bırakıyo yatırıyorum bağırıyor ama susmuyor ay çok kötüydü ya kabus gibiydi gece

gündüz2 yada bazen 3 saat uyuuyo canım

sadece ağlıyo sürekli memede kalıcak kendi bırakıyo yatırıyorum bağırıyor ama susmuyor ay çok kötüydü ya kabus gibiydi gece

acaba mememeyi bıraksa nasıl olur betülüm ya:
zor ama senin işinde zor
sen ayakta durmalısınki erdem paşamla ilgilene bilmelisin..

canım ya işte değişiyor bi ara gece 3defa uyanıyor (ki bu benim için çok iyi) bi ara saat başı kalkıyor er kalktığında emmek istiyor, kimisinde emse de uyumuor gece 1-2 saat öyle kucağımda yatıyor.. anlamadım artık direncim ve sabrım tükendi...

canım aslında benim tiroit hamilelikte ilk yapılan tarama testleriyle çıktı ama o zaman tsh.ım çok düşüktü 0.02nin altında iki haftada bir kontrole gitim yaklaşık 3 ay sonra normale geldi değerler ama sonra hipotiroide döndüve tsh hep 100 ün üstünde çıktı ve ozamandan beridir dengeli şekilde tsh.ı olması gereken aralığa çektik. ama şimdi de vyine 0.02 olan hale düştü. nasıl ve neden olduğunu anlamadım. senin nasıl canım şimdi ne yapıyorsun ne zaman çıktı?

canım ben senelerdir ilaç kullanıyorum o yüzden değerlerim normal çıkyor hep. hamilelikte de aynı şekilde devam ettim bi sorun olmadı çok şükür. senin de normale döner inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…