- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #36.901
günaydın cnm defnecik iyi sayılırgünaydın tatlım sanada
songül sen dolma içini nasıl yapıyon tarif istiyom bennn:
günaydın cnm nasılsın defnecik nasıl*
kızlar herkese günaydın umarım keyifler iyidir..
afiyet bal şeker olsun canııım inşallah beğenmişsinizdir
benim paşam gayet usluydu gülücükler saçtı betül teyzesine seen yaramazsın
şaka bi yana ellerine sağlık arkadaşım hamaerat bacım benim
günaydın canım eklicem inşallah
tarifini bilmem ama hamarat arkadaşım harika yapıyo :)
kızlar bir insan kaç gün uykusuz kalabilir bugün 4 gün oldu ve dün gece hiç uyumadı abartmıyorum hiç uyumadı ruh gibiyim
beni unutmuşsuuuuuuuunnnngünaydın cnm nil iyi zeynebim nasıl..
günaydın cnm berracık nasıl oldu?
helincim sevindim haberdar etmene bizi..
cvr emirim nasıl?
gelince yazın kızlar siz akşam yazın ben gündüz okurum:
nurayım elifimin ateşi ne durumda?
beni kızlar hasta olmadı dimi?
biberon, betül, nilay, sizede günaydın kızlar:
sibel sen nerelerdesin?
birde yeni gelen arkadaşımız mvc miydi kusura bakma ay çok unutkanım ben sanada günaydın:
wavs alp pek izin vermiyo galiba sanada?
kızlar kısaca herkese günaydın tekrar ay unuttuğum varsa kusura bakmayın lütfen
bu ara kafam çok dalgın..
Gazoz sisesini getirince bide bardak getirmis akilli aras bende aliskin oldugu icin yapti heralde diye dusundum bide senin vermiyceni biliyorum sasirdim oyuzden sormak istedim.saat cok gec oldu ama ancak yazabıldım kızlar
nasıp olursa yarın aranızda olurum
beysalım geldı bugun eyıflı bır aksamdı dolma ıcı yedık hahaha
fatmacım gazoz sormuşsun yazım barım çıkmadan dıbınde az kalmıştı arasım su olduğunu duşundu sanırım vermıyoruz bız asutlı seyler cocukumuza
ama ben cok severım sut yoluyla arasım ıcermı bılemedım bakkkk:)
kuzucugununda dışı cıkmıs rahatlamış en sevıdnım
arasında 16.cıktı kaldı 4
bu ara bır nuımarakar afralar tafralar beysal teyzesı varken yapmadı gercı ama neyse
bu arada her bırınıze günaydın
mutluluk dolu bır güne merhabalar...........................
Eki Görüntüle 1007390
iyiyim canım çok şükür berra uyuyor uyanmadı daha. ben de babayı göndermek için kalktım uyuyamadım sonra. ay eşim haftada üç gün erken gidiyor bana kalkmak bi zor geliyor. bu sene çok fenayım kahvaltısız falan gönderiyorum adamcağızı.
sen nasılsın canım prenses nasıl iştahsızlık ne durumda
günaydın cnm defnecik iyi sayılır
dün akşam uyumak istemedei sabah da kalkamadı doğal olarak
nil nasıl,sen nasılsın?
cnm acaba diş sıkıntısı mı uyutmuyor?
beni unutmuşsuuuuuuuunnnn
kafa neden dalgın bakıyım?
afiyet bal şeker olsun canııım inşallah beğenmişsinizdir
benim paşam gayet usluydu gülücükler saçtı betül teyzesine seen yaramazsın
şaka bi yana ellerine sağlık arkadaşım hamaerat bacım benim
günaydın canım eklicem inşallah
tarifini bilmem ama hamarat arkadaşım harika yapıyo :)
kızlar bir insan kaç gün uykusuz kalabilir bugün 4 gün oldu ve dün gece hiç uyumadı abartmıyorum hiç uyumadı ruh gibiyim
acaba mememeyi bıraksa nasıl olur betülüm ya:
zor ama senin işinde zor
sen ayakta durmalısınki erdem paşamla ilgilene bilmelisin..
güzel anneler hepinize günaydın.
uykusuz bir gecenin ardından sabah da 6 da kalktık. çok bitkinim. kızlar size iki konu danışacağım.
1) mina bu aralar çok enteresan uyku konusunda. gece sık uyanıyor, uyandığında mutlaka bir seferinde 1-2 saat uyumuyor öyle sarılıp oturuyoruz. ve her uyandığında emmek istiyor. babası gittiğinde çok uzun huzursuzluk yapmadan geri uyuyabiliyor ama kısa süre sonra yine uyanıyor. yani olaki bi uyanmasında emmezse 10dk.da bir emmek için kalkıyor. eskiden böyle değildi gece max 2 defa emzirebiliyordum hatta memeyi bıraktırmam rahat olacak diye sevinmiştim yanılmışım... şimdi ne yapacağımı şaşırdım elbette 10dk.da bir emzirmiyorum bi 3 saat geçsin diye bekliyorum çünkü artık göğüslerim de dayanmıyor çok acıyor... sıkıntısı olduğu zmanları alıyorum zaten diş vs de geçti şimdi . acaba başka bi sıkıntısı mı var ki ne bileyim kulak ağrısı falan emip ağrı kesici gibi rahatlıyor mu? ya da bu dönemin iyice memeci olmasından mıdır ki?
2) minamın idrar yolu enfeksiyonu sıkıntısı çözüldükten sonra yemek problemimiz çoğunlukla çözülmüştü. diş dönemi hariç karnını doyuracak kadar yiyordu ve aşırı yemek seçmiyordu sadece bi ara iç çorba içmemeye başlamıştı yaklamık 10 gün boyunca ya ısırılarak yenecek şeyler, meyve ya da yoğurt. kaşık gıdası istemiyordu. şu an da yine çorba ne olurs olsun tabakta görünce surat büküyor daa ağzına koymadan tepki veriyor. bununla beraber aklı sürekli memede. yemeğin fotasında bile memeyi gösterip meme diye ağlıyor. sanırım yemek yemesem de meme var diye güveniyor anlamadım gitti. cnm çok zor bi durum bi hafta bizde full uykusuzluk çektik çok ii anlıorum düşün bi de ben işe giliordum.
tüm bunları iyice memeye düşkün olmasından yapıyor olabilir. fikir ve önerilerinizi bekliyorum.
gülden 1 hafta mühlet verdim bu şekilde devam ederse bi çaresine bakıcaz artık ama şu dönemde bırakmak daha zor olacak aşırı düştü çünkü gündüz bi sıkıntı yok işteyken ben beni görünce sıkıntı bilmiyorum
Herkeze guunaydin kizlarrrrr
beysal im dedim sana onca yat misafir idada ben otururum erdemle yok dinlemedin
olmadi gitmeden bana biraksaydin yahu
sabah opucuklere bogdun mu kuzucugu yine
guldenim tarifu yazarim genus bir zamanda hos normal dolmaici bildigimiz:)
yasemincim cok tatliydi pasalar
aras sadece bir kezcik oyuncagi erdeme gecirdi erdem kucagimdaydi sanirim ondan sebep
ama zongul teyzesi tum anacligi ile korudu onu
minacim uykusuzluk zor rabbim yardimcin olsun ne gyzel duzenu varmis degismis minugunin
katreineur oksuruk ile kalmis cok sukur
reces sanada gunaydin
beysal eklicek resim
biberon dogru tahmin etmissin cnm artuk sivi seyleri ayirt edebiliyorlar icindeki kolada olsa getirirdi bizi doldururken goruyor
Herkese gunaydiin uykucu ben ilk defa bu saatlerde yaziyorum heralde sabahlari biturlu uyanamiyorum ya ozellikle erenin dis skntilari yuzunden neyseki ciktida rahatlamis artik.
Guldencim yazdim yazdim cok alinti yapamadigim icin az az yaziyorum.ins.sizdede kotu bisey yoktur kafan dalginmis esinlede aran iyimi.nilde iyidir umarim.
Yasemin katreinur nilay beni funda yagmurcandan beysal sibel unuttugum kaldiysa k.bakmayin arkadaslar.
Bende gidip kalvalti hazirliyim artik yine gelirim.
tatlım sana günaydın demiştimya oyüzden yazmadım unuturmuyummmm:
defnem neden uyumadı bakyim
nil çok iyi
benim kafam eşim ve işim yüzünden dalgın..
ayyy kesme annesi hele birden asla kesme bebeklerin psikolojisini çok etkiliomuş. yavaş yavaş bıraktırmak gerekiomuş. önce gündüz gibi mesela... ayy nasıl bırakcaklar bende meraktayımmm...gülden 1 hafta mühlet verdim bu şekilde devam ederse bi çaresine bakıcaz artık ama şu dönemde bırakmak daha zor olacak aşırı düştü çünkü gündüz bi sıkıntı yok işteyken ben beni görünce sıkıntı bilmiyorum
oyy kıyamam geldi mi bi yerine yoksa. çok şirin gözüküolardı 3 ü yanyana ama 4. eksikti:)Herkeze guunaydin kizlarrrrr
beysal im dedim sana onca yat misafir idada ben otururum erdemle yok dinlemedin
olmadi gitmeden bana biraksaydin yahu
sabah opucuklere bogdun mu kuzucugu yine
guldenim tarifu yazarim genus bir zamanda hos normal dolmaici bildigimiz:)
yasemincim cok tatliydi pasalar
aras sadece bir kezcik oyuncagi erdeme gecirdi erdem kucagimdaydi sanirim ondan sebep
ama zongul teyzesi tum anacligi ile korudu onu
minacim uykusuzluk zor rabbim yardimcin olsun ne gyzel duzenu varmis degismis minugunin
katreineur oksuruk ile kalmis cok sukur
reces sanada gunaydin
beysal eklicek resim
biberon dogru tahmin etmissin cnm artuk sivi seyleri ayirt edebiliyorlar icindeki kolada olsa getirirdi bizi doldururken goruyor
Herkese gunaydiin uykucu ben ilk defa bu saatlerde yaziyorum heralde sabahlari biturlu uyanamiyorum ya ozellikle erenin dis skntilari yuzunden neyseki ciktida rahatlamis artik.
Guldencim yazdim yazdim cok alinti yapamadigim icin az az yaziyorum.ins.sizdede kotu bisey yoktur kafan dalginmis esinlede aran iyimi.nilde iyidir umarim.
Yasemin katreinur nilay beni funda yagmurcandan beysal sibel unuttugum kaldiysa k.bakmayin arkadaslar.
Bende gidip kalvalti hazirliyim artik yine gelirim.
cnm öncelikle allah sabır versin çok zor bende bi hafta yaşadım insanın sinirleri bozuluyor resme. öncelikle mine gecelri ağlayarak mı uyanıyo yani sürekli bi ağlama hali mi mevcut eğer öyleyse kulak ağrısı olabilir. yada azılar zorluo olabilir. ben bu kadar sık uyanmanın memeden olacağını düşünmüyorum açıkçası. gündüz yememe isteği memeden olabilir ama gece bi sıkıntısı olmasa bu kadar uyanmaz. rabbim tez zamanda şifasını versinn inş. cnm
bilmiyorum ki cnm akşam herhalde benimle oynamak için uyumuyor
ama en sonunda dayanamadım ve bağırdım.ben bağırınca da içini çekerek ağlamaya başladı.kucağıma geldi,kı vrılıp öyle uyudu.
o öyle içini çeke çeke ağlayınca ben de üzüldüm ama kızmamın tek sebebi yine onu düşünmem
gece uyumayınca uykusunu alamıyor sabah da zor kalkıyor
onu uykudan uyandırmak benim de içimi acıtıyor ama mecburum çünkü kv gelmiyor
eş ve iş önemli cnm inşallah kötü bişey yoktur
ayyy kesme annesi hele birden asla kesme bebeklerin psikolojisini çok etkiliomuş. yavaş yavaş bıraktırmak gerekiomuş. önce gündüz gibi mesela... ayy nasıl bırakcaklar bende meraktayımmm...
oyy kıyamam geldi mi bi yerine yoksa. çok şirin gözüküolardı 3 ü yanyana ama 4. eksikti:)
günaydın cnm ... nasılsın bakalım kuzucuk nasıl inciniz hayırlı olsun
ahh tatlım haklısın ama işin çok zorrrr:
allahım yardımcın olsun..
günaydın cnm bekliyorum dolma içini olsun belklki ben daha farklı yapıyorumdur..
nil iyi cnm yok bi sıkıntı
allaha şükür..
mercimek köftesi nasıldı..
Canim belki sorunu vardir ama ablamin kizindan biliyorum 1.5 saatte bir emmeye kalkardo her kalkisindada uzinca emerdi
18 aylikken biraktirdi hep sin son buldu
gunduzdr oleydi ama istahi cok iyiydu hem cok yer hem cok emerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?