2012 kasım bebekleri büyüyor..

Oooo kiyamam.kuzuya annesi belkide senden ayrilmamak icin uyunuyor olabilirmi

cnm zaten ondan yapıyor
benimle daha fazla vakit geçirmek istiyor ama ben de onu düşünüyorum çünkü sabah rezil oluyor
zorla uykusundan uyandırmak ona eziyet oluyor
ne yapsam bilemedim

afiyet olsun kuzuya
maşallah

ayyy çok sevindim beğenmene cnm bende yapıcam inşallahhh:

kocaman bi alkış zetynebimeeeeee:
gülden teyzesindennn:

amin canım aslında iki azı aynı anda çıktı çıkarken de huzursuzluk yaptı çok ama şu an çıkmış görünüyor dişler bilmiyorumki hala onlar mı zorluyor eli ve bulduğu herşey ağzında sürekli ama gelecekte diş görünmüyor. ama memeye düşkünlüğü hat safhada açık bulduğu heryerimi öpüyor bacağımı bile komik ama bi noktadan sonra insanın canını sıkıyor...

ay kızlar bu arada akşam hassas annelerde bi yazı okudum
kadının biri çocuğuna bakıcıya bkatırıyomuş
ama çocuk srekli hasta oluyomuş
kadın komşusuna rica etmiş takip edermisin diye
meyersem kadın onlar gidince çocuğa yırtık pırtık kıyafetleri giydirip dilendirmeye götürüyomuş
ayy kanım dondu resmenyaa:
allahım nasıl bir vijdandır bu
ve buldukları kadın kadın sığınma evindenmiş yardımcı olsunlar diye bulmuşlar..

Ay onu bende merak ediyirum arkadasim bir tozdab bahsetti ama ben o asamaya gelemedugimden pek ilgilenmedim
ama.seviye distugi an biraktiricam.su anda gayet seviyeli bir emme.soz konjsi
ayyy çok zorlancam sanırım. anneme diyorum zeynebi sana bırakıp kaçcam naparsan yap diye o da dio ki 3 saate geri gelirsin

ayyy bende yapcamda benim adam soğan yemio kii, ancak misafir gelince filan yapcam mecbuuurrrr

cnm zaten ondan yapıyor
benimle daha fazla vakit geçirmek istiyor ama ben de onu düşünüyorum çünkü sabah rezil oluyor
zorla uykusundan uyandırmak ona eziyet oluyor
ne yapsam bilemedim
oy en kötüsü de uyandırmak olsa gerek... daha ben hiç yaşamadım çok şükür benim kız seher kuşu olduğu için...
ayyy çok sevindim beğenmene cnm bende yapıcam inşallahhh:

kocaman bi alkış zetynebimeeeeee:
gülden teyzesindennn:

ayy sağol teyzesi benimki ayda yılda bi yediği için çok seviniyorum. dün eve gittiğimde eşim domates soslu patates kızartması yapmıştı yanına da çay.... benim kuzu aşka gelip 5-6 tane patates yedi kibrit gibiydi patatesler zaten. hepsi bu akşam yemeğimizin.banyo yaptı sonra da 100 cc süt içti emip uyudu 8 buçuk gibi.işte dün akşamımız

Oh masalla kuzuya
ay keci boynuzumi ise yaradi dersin

emme olayina gelince su seviyede giderse iki yasa uzucak gibu
ama arasim uyku ve beslenme sorunlari yasamasina sebep olursa hemen biraktiririm uyku ve beslenmesinin kaliteli olmasi cok onemli
Yavrucak hissetmis olmaliki hic riske atmada seviyeli emiyor

canım ben de hep en başından beri 2e kadar emzimek için direniyorum sütüm çok olmasa da ama bu aralar yıprttı beni ya yani 3 saatte bir kalkıp emzirip uyuması dert değil ama tğm gece gözünü açıp meme meme demesi bitiyor.., iştahsız diyemem ama dönem dönem yemek seçiyor bilmiyorum belki fizyolojik da olabilir...

Ay tuglerim diken diken oldu ay cok zor sizinorada mi olmus
Sen gozunun icine bak olana bak

Arkadaslar herkese hosbulduk:) ve de gunaydinlar..masallah ne cok yazismissiniz dunden beri..hiziniza yetisemedim valla..yorumlari okuyunca anladimki hepimiz asagi yukari ayni seyleri yasiyoruz..surekli emmek istemeleri geceleri cok sik uyanmalari istahsizliklari ciglik doneminin gelmesi..insallah bu donemde gecer ve bizim bebisler saglikli sihhatli buyumeye devam ederler...aklima gelmisken soyliym benim oglus gecen hafta hastalanmisti..atesi ilkkez 39.5lara cikti..cok sukur idrar yolu enfeksiyonu degilmis..dun doktorumuz aradi soyledi..peki neden atesi bu kadar yulseldi dedim dis ve sogul alginligi her cocukta olmasa da bazilarinda boyle ates yapabiliyo dedi..yani hani dis atesk 38i gecmez diyolar ya..birde antibiyotik yazmisti ben kullnmadim cunku surup iciremiyorum..idrar sonucunu bekledim ve surekli emzirdim ve cocugum ilac kullnmadan iyilesti..anne sutu gercekten de dogal antibiyotikmis...sizde boyle bi durum yasarsaniz telaslanmayin ve antibiyotik kullanmak yerine bebisleri eger emzirebiliyorsanzj surekli emzirin...oglusumun vucudunda kabariklar olustugunu da soyledim.oda disten olabilir dedi..bu arada oglus daha once bi kere idrar yolu enfeksiyonu gecirmisti..bize en kisa zamanda sunnet onerdi..erkek bebeklerde enfeksiyonu sunnet onluyo dedi..sanirim bikac gune sunnet ettirecegiz.
Bizden haberler simdilik bu kadar:)

cnm azı çıktı dioruz ama sonuçta azıların 4 ucu var ve hepsi birden çıkmıo yani bizim mesela şu an 2 ucu çıkmış 2 ucudaha ortada yok. onlar devam ediodur belki sizinde.. çok acı çekiolar ki ağızlarına bişey koymak istemiolar. memede büyük ihtimal avutuyo onları... rabbim kolay çıkamayı nasip etsin inş. hepsine

yasmin bende kesmek istemiyorum bilmiyorum ne oluyo kulağımı ağrıyor ama yeni gittik doktora birşey yoktu kulaklarında
songülüm songülüm neden attın benim sarımsakları balkondan bakıyım valla böyle devam ederse vericem songül teyzesi sana bak paşaya

Aras zorlar mi bilmiyorum bir avm gidelim.saatlercr aramaz ama eve gelince hemen gomilir
biberonda aluyor
tabi ozaman ki ruh halini bilmiyirim

Ay yok atarmiyim
aksam eve giderken ugrada balkondan atayim dedim haha ay koptim gulmekteb
ay getir aksama annesi

cnm özellikle çalışan anneler eğer emziriyolarsa bence devam etmeliler çünkü bu aramızda oluşan bi bağ ve onlar için çok önemli. tabi çocuk almamıştır yada kesmek zorunda kalırsın o ayrı onun nasibi de o kadardır...

Merhaba seda sonuclarinin guzel cikmasina cok sevindim
insalla bir daha tekrarlamaz
sunnet icinde simdiden gecmis olsun

ah bu ilacsix anne sutune gelince keske bizzde sizin gibi olabilsek sedacim
aras 6 ay sadece anne sutu aldi halada duzsnli anne sutu aliyor ama malesef ne hasta olmasinin onune gecebildi nede hastaliginim seyrini degistirdu
ama sizde ise yaramasi cok iyi

Birde ankarada yasayanlar icin iyi bi cocuk doktoru tavsiyesinde bulunabilirim..akropol hastanesinde avni bey var..cok ilgili bi doktor.. tahlil sonuclarimizi bile bizden daha fazla takip ediyo..cikar cikmaz hastaneyi aramadan biz kendisi bizi ariyo..uzun uzun bilgi veriyo sorularimizi yanitliyo..hastaneye gittigimizde de guzel ilgileniyo..ben cok memnunum dogumu da orda yaptigim icin oraya goturmustum cok doktor arastirmamistim yani.ama cok sukur iyi bi doktor cikti karsimiza

yok cnmmmm:

siz buraya geleceksiniz ya ben size yapıcam
bol bol
ozaman yeriz şekerimmm:

Ay tuglerim diken diken oldu ay cok zor sizinorada mi olmus
Sen gozunun icine bak olana bak

aynen cnm yok burda olmamış nerde bilmiyorummm:

hoşgeldin cnm nasılsın evet hep aynı sorunlar ..
sünnetmi olacaksınız ay şimdiden hayırlı olsun..

Gonlunuze gore bir dr unuzun olmasi cok iyi dr a guvenmek cok onemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…