- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #36.921
Oooo kiyamam.kuzuya annesi belkide senden ayrilmamak icin uyunuyor olabilirmi
Ay canim sen yazmissinya meraktayim falan diye ben orda jeton dusmedi anlamadim neden dedigini simdi mutfakta kahvalti hazirlarken birden jetonum dustu onu yazmak icin girdim buraya ama sende tekrar sormussun.guzeldi canim ben cok begendim hatta daha once yapicaktim bizim pazarimiz pazar gunleri oldugu icin yesil sogani ozaman aldirdim sonra baktim bulgur yok aksamda bulgur aldirdim ama gec olmustu ancak dun yapabildim ben eksili boyle seyleri cok severim hatta kalvaltida yesemmi diye dusunuyodum yani tabi esimde begendi oda yedi.
Ay canim sen yazmissinya meraktayim falan diye ben orda jeton dusmedi anlamadim neden dedigini simdi mutfakta kahvalti hazirlarken birden jetonum dustu onu yazmak icin girdim buraya ama sende tekrar sormussun.guzeldi canim ben cok begendim hatta daha once yapicaktim bizim pazarimiz pazar gunleri oldugu icin yesil sogani ozaman aldirdim sonra baktim bulgur yok aksamda bulgur aldirdim ama gec olmustu ancak dun yapabildim ben eksili boyle seyleri cok severim hatta kalvaltida yesemmi diye dusunuyodum yani tabi esimde begendi oda yedi.
maşallah kız gündüz de yiomuş kuzu. ayy bence bırakın emsinler aşırı bi zaruret yoksa. ben allah izin verirse 2 yaşından sonra yavaş yavaş kesmeyi düşünüyorum. ama kesersenizde kendi kararınız tabi sonuçta en ii siz bilrisiniz çocukunuzu
bakın bugün benden mutlusu yok çünkü benim kzuum bu sabah gak gak dı hav havdı derken camın önünde ilk kez 1 yumurta sarısı yediiiiii3-4 çay kaşığı da kuşburnu... buna şükür. keyfi yerinde çok şükür.
cnm öncelikle allah sabır versin çok zor bende bi hafta yaşadım insanın sinirleri bozuluyor resme. öncelikle mine gecelri ağlayarak mı uyanıyo yani sürekli bi ağlama hali mi mevcut eğer öyleyse kulak ağrısı olabilir. yada azılar zorluo olabilir. ben bu kadar sık uyanmanın memeden olacağını düşünmüyorum açıkçası. gündüz yememe isteği memeden olabilir ama gece bi sıkıntısı olmasa bu kadar uyanmaz. rabbim tez zamanda şifasını versinn inş. cnm
ayyy çok zorlancam sanırım. anneme diyorum zeynebi sana bırakıp kaçcam naparsan yap diye o da dio ki 3 saate geri gelirsinAy onu bende merak ediyirum arkadasim bir tozdab bahsetti ama ben o asamaya gelemedugimden pek ilgilenmedim
ama.seviye distugi an biraktiricam.su anda gayet seviyeli bir emme.soz konjsi
ayyy bende yapcamda benim adam soğan yemio kii, ancak misafir gelince filan yapcam mecbuuurrrrAy canim sen yazmissinya meraktayim falan diye ben orda jeton dusmedi anlamadim neden dedigini simdi mutfakta kahvalti hazirlarken birden jetonum dustu onu yazmak icin girdim buraya ama sende tekrar sormussun.guzeldi canim ben cok begendim hatta daha once yapicaktim bizim pazarimiz pazar gunleri oldugu icin yesil sogani ozaman aldirdim sonra baktim bulgur yok aksamda bulgur aldirdim ama gec olmustu ancak dun yapabildim ben eksili boyle seyleri cok severim hatta kalvaltida yesemmi diye dusunuyodum yani tabi esimde begendi oda yedi.
oy en kötüsü de uyandırmak olsa gerek... daha ben hiç yaşamadım çok şükür benim kız seher kuşu olduğu için...cnm zaten ondan yapıyor
benimle daha fazla vakit geçirmek istiyor ama ben de onu düşünüyorum çünkü sabah rezil oluyor
zorla uykusundan uyandırmak ona eziyet oluyor
ne yapsam bilemedim
ayyy çok sevindim beğenmene cnm bende yapıcam inşallahhh:
kocaman bi alkış zetynebimeeeeee:
gülden teyzesindennn:
maşallah kız gündüz de yiomuş kuzu. ayy bence bırakın emsinler aşırı bi zaruret yoksa. ben allah izin verirse 2 yaşından sonra yavaş yavaş kesmeyi düşünüyorum. ama kesersenizde kendi kararınız tabi sonuçta en ii siz bilrisiniz çocukunuzu
bakın bugün benden mutlusu yok çünkü benim kzuum bu sabah gak gak dı hav havdı derken camın önünde ilk kez 1 yumurta sarısı yediiiiii3-4 çay kaşığı da kuşburnu... buna şükür. keyfi yerinde çok şükür.
ay kızlar bu arada akşam hassas annelerde bi yazı okudum
kadının biri çocuğuna bakıcıya bkatırıyomuş
ama çocuk srekli hasta oluyomuş
kadın komşusuna rica etmiş takip edermisin diye
meyersem kadın onlar gidince çocuğa yırtık pırtık kıyafetleri giydirip dilendirmeye götürüyomuş
ayy kanım dondu resmenyaa:
allahım nasıl bir vijdandır bu
ve buldukları kadın kadın sığınma evindenmiş yardımcı olsunlar diye bulmuşlar..
amin canım aslında iki azı aynı anda çıktı çıkarken de huzursuzluk yaptı çok ama şu an çıkmış görünüyor dişler bilmiyorumki hala onlar mı zorluyor eli ve bulduğu herşey ağzında sürekli ama gelecekte diş görünmüyor. ama memeye düşkünlüğü hat safhada açık bulduğu heryerimi öpüyor bacağımı bile komik ama bi noktadan sonra insanın canını sıkıyor...
ayyy çok zorlancam sanırım. anneme diyorum zeynebi sana bırakıp kaçcam naparsan yap diye o da dio ki 3 saate geri gelirsin
ayyy bende yapcamda benim adam soğan yemio kii, ancak misafir gelince filan yapcam mecbuuurrrr
oy en kötüsü de uyandırmak olsa gerek... daha ben hiç yaşamadım çok şükür benim kız seher kuşu olduğu için...
ayy sağol teyzesi benimki ayda yılda bi yediği için çok seviniyorum. dün eve gittiğimde eşim domates soslu patates kızartması yapmıştı yanına da çay.... benim kuzu aşka gelip 5-6 tane patates yedi kibrit gibiydi patatesler zaten. hepsi bu akşam yemeğimizin.banyo yaptı sonra da 100 cc süt içti emip uyudu 8 buçuk gibi.işte dün akşamımız
yasmin bende kesmek istemiyorum bilmiyorum ne oluyo kulağımı ağrıyor ama yeni gittik doktora birşey yoktu kulaklarında
songülüm songülüm neden attın benim sarımsakları balkondan bakıyım valla böyle devam ederse vericem songül teyzesi sana bak paşaya
Ay tuglerim diken diken oldu ay cok zor sizinorada mi olmus
Sen gozunun icine bak olana bak
yasmin bende kesmek istemiyorum bilmiyorum ne oluyo kulağımı ağrıyor ama yeni gittik doktora birşey yoktu kulaklarında
songülüm songülüm neden attın benim sarımsakları balkondan bakıyım valla böyle devam ederse vericem songül teyzesi sana bak paşaya
Arkadaslar herkese hosbulduk:) ve de gunaydinlar..masallah ne cok yazismissiniz dunden beri..hiziniza yetisemedim valla..yorumlari okuyunca anladimki hepimiz asagi yukari ayni seyleri yasiyoruz..surekli emmek istemeleri geceleri cok sik uyanmalari istahsizliklari ciglik doneminin gelmesi..insallah bu donemde gecer ve bizim bebisler saglikli sihhatli buyumeye devam ederler...aklima gelmisken soyliym benim oglus gecen hafta hastalanmisti..atesi ilkkez 39.5lara cikti..cok sukur idrar yolu enfeksiyonu degilmis..dun doktorumuz aradi soyledi..peki neden atesi bu kadar yulseldi dedim dis ve sogul alginligi her cocukta olmasa da bazilarinda boyle ates yapabiliyo dedi..yani hani dis atesk 38i gecmez diyolar ya..birde antibiyotik yazmisti ben kullnmadim cunku surup iciremiyorum..idrar sonucunu bekledim ve surekli emzirdim ve cocugum ilac kullnmadan iyilesti..anne sutu gercekten de dogal antibiyotikmis...sizde boyle bi durum yasarsaniz telaslanmayin ve antibiyotik kullanmak yerine bebisleri eger emzirebiliyorsanzj surekli emzirin...oglusumun vucudunda kabariklar olustugunu da soyledim.oda disten olabilir dedi..bu arada oglus daha once bi kere idrar yolu enfeksiyonu gecirmisti..bize en kisa zamanda sunnet onerdi..erkek bebeklerde enfeksiyonu sunnet onluyo dedi..sanirim bikac gune sunnet ettirecegiz.
Bizden haberler simdilik bu kadar:)
ayyy çok zorlancam sanırım. anneme diyorum zeynebi sana bırakıp kaçcam naparsan yap diye o da dio ki 3 saate geri gelirsin
ayyy bende yapcamda benim adam soğan yemio kii, ancak misafir gelince filan yapcam mecbuuurrrr
oy en kötüsü de uyandırmak olsa gerek... daha ben hiç yaşamadım çok şükür benim kız seher kuşu olduğu için...
ayy sağol teyzesi benimki ayda yılda bi yediği için çok seviniyorum. dün eve gittiğimde eşim domates soslu patates kızartması yapmıştı yanına da çay.... benim kuzu aşka gelip 5-6 tane patates yedi kibrit gibiydi patatesler zaten. hepsi bu akşam yemeğimizin.banyo yaptı sonra da 100 cc süt içti emip uyudu 8 buçuk gibi.işte dün akşamımız
Ay tuglerim diken diken oldu ay cok zor sizinorada mi olmus
Sen gozunun icine bak olana bak
Arkadaslar herkese hosbulduk:) ve de gunaydinlar..masallah ne cok yazismissiniz dunden beri..hiziniza yetisemedim valla..yorumlari okuyunca anladimki hepimiz asagi yukari ayni seyleri yasiyoruz..surekli emmek istemeleri geceleri cok sik uyanmalari istahsizliklari ciglik doneminin gelmesi..insallah bu donemde gecer ve bizim bebisler saglikli sihhatli buyumeye devam ederler...aklima gelmisken soyliym benim oglus gecen hafta hastalanmisti..atesi ilkkez 39.5lara cikti..cok sukur idrar yolu enfeksiyonu degilmis..dun doktorumuz aradi soyledi..peki neden atesi bu kadar yulseldi dedim dis ve sogul alginligi her cocukta olmasa da bazilarinda boyle ates yapabiliyo dedi..yani hani dis atesk 38i gecmez diyolar ya..birde antibiyotik yazmisti ben kullnmadim cunku surup iciremiyorum..idrar sonucunu bekledim ve surekli emzirdim ve cocugum ilac kullnmadan iyilesti..anne sutu gercekten de dogal antibiyotikmis...sizde boyle bi durum yasarsaniz telaslanmayin ve antibiyotik kullanmak yerine bebisleri eger emzirebiliyorsanzj surekli emzirin...oglusumun vucudunda kabariklar olustugunu da soyledim.oda disten olabilir dedi..bu arada oglus daha once bi kere idrar yolu enfeksiyonu gecirmisti..bize en kisa zamanda sunnet onerdi..erkek bebeklerde enfeksiyonu sunnet onluyo dedi..sanirim bikac gune sunnet ettirecegiz.
Bizden haberler simdilik bu kadar:)
Birde ankarada yasayanlar icin iyi bi cocuk doktoru tavsiyesinde bulunabilirim..akropol hastanesinde avni bey var..cok ilgili bi doktor.. tahlil sonuclarimizi bile bizden daha fazla takip ediyo..cikar cikmaz hastaneyi aramadan biz kendisi bizi ariyo..uzun uzun bilgi veriyo sorularimizi yanitliyo..hastaneye gittigimizde de guzel ilgileniyo..ben cok memnunum dogumu da orda yaptigim icin oraya goturmustum cok doktor arastirmamistim yani.ama cok sukur iyi bi doktor cikti karsimiza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?