2012 kasım bebekleri büyüyor..

ayy keşke cnmm... güldenim biz kızların kulağını nsıl deldircez. ay küpe takmak istiyorumm ama kıyamıyorum. bi de üç yaş öncesi deldirmeyin diolar kulak deliği aşağıda yada yukarda olabilirmiş. ay o zaman hiç başedemem kiiiiiiiii

allahım bu nasıl şey böyle ya
hiç mi vicdan,allah korkusu yok bu insanlarda?
boşuna dememişler acıma acınacak duruma düşersin diye
allah bildiği gibi yapsın bu kadını
aynen cnm
onu o güzel uykusundan uyandırmak içimi nasıl acıtıyor bir bilsen

ay yesinler onun seviyeli emmesini
cnm ben henüz deldirmeyeceğim
5 yaşına gelsin o zaman dediririm

Canim ben 4.5 aylikken deldirdim
buyuyunce daha zor oluyor
ay cok tatli olmustu kuzum

. Cok tesekkur ederim canim cok sagol..bence bi etkisi olmadigini dusunsende emzirmeye devam et..cocuk icin anne sutu duygusal bi besin ayni zamanda..cocuk psikolojik olarak kendini iyi hisseder..bu

hoşgeldin cnm nasılsın evet hep aynı sorunlar ..
sünnetmi olacaksınız ay şimdiden hayırlı olsun..[/QUOTE] tesekkur ederim hem istiyorum olmasini ama bi taraftan da anne yuregi uzuluyorum cani cok acir mi diye..insallah cok aci cekmez ve kolayca iyilesir ya

Allahim nolur bu olay gercek olmasin..ne kadar kotu bi durum.sen cocugunu gozunden sakin kadinin yaptigina bak..bende calisan bi anneyim ama dogumdan sonra ucretsiz izin haklarimi kullandim suana kadar..ve eylule baslamayi dusunuyorum.bakici mi kres mi diye dusunup duruyorum hala..boyle yapan bakicilari duyunca insan cok korkuyo..napcam ben ya...
.

Canim ben 4.5 aylikken deldirdim
buyuyunce daha zor oluyor
ay cok tatli olmustu kuzum

anneeee nasıl kıydın kız. ay benim kzında küpeleri hazır duruyo ananemiz almıştı. onlar beni dürtüp duruyo. şimdi ablamla konuştum , ben elif ebrarınkini deldirdim ama dr lar beş yaş öncesi deldirmeyin diolar şimdi bari 3 yaş olsun dedi. kulak yapısının biraz gelişmesi gerkiomuşşş

ay çok iyi bi konuya deyindin şekerimmm:

bende
ne yapacağım konusunda kararsızım...

Canim az once sana yazamamistim erenin kahvaltisini yaptirdim ilk once sana yazayim.

Erende cok sk uyanmaya baslamisti son zamanlarda ya yanimda yatmasina ragmen gozumu kapatiyorum uyyorum eren uyaniyo sanki hic uyumamisim gibi geliyodu cok kisa zamanda sk sk uyaniyodu agliyodu cocugun disi biraz skntili cikiyomus bende disten diye tahmin etmiyodum ama yanilmisim sende iyice bi bak canim minanin damaklarina en azindan dismi degilmi anlamis olursun.erende emmeye duslesti eskisine gore hatta ben gunduz emzirmiyodum geceye biriksin diye gece emiyodu simdi gece gunduz emiyo sutum kalmassa normal sut veriyorum mecbur.

Ama benim soyle bi tespitim var bence bizim sipalarin bunlar son uykusuz geceri yani bi soz varya karanligin en cok oldugu zaman gunesin dogmasinin yaklastigi andir diye bence bizimkerde en gec yaza uykulari duzene giricek gibi geliyo ben oyle dusunuyorum ins.da oyle olur.

tesekkur ederim hem istiyorum olmasini ama bi taraftan da anne yuregi uzuluyorum cani cok acir mi diye..insallah cok aci cekmez ve kolayca iyilesir ya

Allahim nolur bu olay gercek olmasin..ne kadar kotu bi durum.sen cocugunu gozunden sakin kadinin yaptigina bak..bende calisan bi anneyim ama dogumdan sonra ucretsiz izin haklarimi kullandim suana kadar..ve eylule baslamayi dusunuyorum.bakici mi kres mi diye dusunup duruyorum hala..boyle yapan bakicilari duyunca insan cok korkuyo..napcam ben ya...
.[/QUOTE]

tesekkur ederim hem istiyorum olmasini ama bi taraftan da anne yuregi uzuluyorum cani cok acir mi diye..insallah cok aci cekmez ve kolayca iyilesir ya

.[/QUOTE]

Ole canim.simdilik.iki yas diyorum durum busekilde seyrederse
Ama hastalik anlaminda gercek anlamda hicinancim.kalmadi
Su an isin keyfindeyiz oglumlq

Canim.tum yegenleriminkini annem deldirdi ben girmedim bile iceri cok sukur kolay olfu cani yanmiyor zaten dr u bile gormus birsey dememisti
ablan .ne kadar likken deldirmis

Ah kiyamamya annesine doyamiyo demekki kuzu ama sabah guzel guzel uyurken onlari uyandirmasida cok kotu oluyo ya insan kiyamiyo.
Sagol teyzesi biraz zor cikardik ama olsun ins.artik daha keyifli olur.erende odada oyniyo oyuncaklariyla sesi geliyo bagirip duruyo. sizdede keyifler iyidir umarim.

Ay yuh artik dedim yani bukadarinada pes nebuya insanlar artik insanliktan cikmis baska bisey olmuslar

Canim.tum yegenleriminkini annem deldirdi ben girmedim bile iceri cok sukur kolay olfu cani yanmiyor zaten dr u bile gormus birsey dememisti
ay bende dayanamam sanırım cnm. artık eczanenin kapısında beklerim. ablam bir buçuk yaşta filan deldirdi sanırım cnm. şimdi netten baktım da çocuk küpeyi yutmuycak hale geldiğinde yani 4 yaş demiş. e çıkaramzasa sorun yok yani:)

ay bende dayanamam sanırım cnm. artık eczanenin kapısında beklerim. ablam bir buçuk yaşta filan deldirdi sanırım cnm. şimdi netten baktım da çocuk küpeyi yutmuycak hale geldiğinde yani 4 yaş demiş. e çıkaramzasa sorun yok yani:)
ben kaçar kuzu beni bekler

neyse ozaman 5 yaşta deldiricezbizde ne yapalımmm:

ay allahım korusun hayırlı vijdanlı
insanlarla karşılaştırsınbizi
ama eüğer mecbur bırakıcaksak çaktırmadan kamereyla donatmak lazım eviii:

ben de ona doyamıyorum ama sağlığı ve gelişimi için erken yatması lazım

Günaydın kızlar
baya geçmiş birikmiş alıntı yapamadım
elifimi merak.etmişsiniz en son dün gece yatmadan önce ateşlendi gece atesi çıkmadı çok.şükür
sabah da oynadı dolasti ama yemek yemedi gene songül takılma geçecek diyor ama ben cook.uzuluyorum geçen.hafta azilar cikiyordiye yemiyirdu şimdi de hasta diye iyice zayıfladı kuzum
bizimde üç disimiz yolda uçları pirinç gibi görünüyor 15 olcak disimiz
bi yerde okudum diş çıkarken çocuğa sıkıntısı tam 8 günmüş yani 40 günlük bi sikintimiz vqr daha diye düşünüp avutuyorum kendimi
Ben Elifin kulaklarını deldirmeyecegim kendi.isterse ilerde deldiririz ben.hiç küpe takan.biri değilim belki kizimda sevmez benim gibi küpe yüzünden sıkıntı çekmesin
yegenim 4 yaşında kendi istedi gittiler deldirdiler kararı kuzuma birakicam
guldencim eşine çok kizdin sanırım bugünde sinirin devam ettiğine göre
yasemincim çok.sevindim.yemesine beliide keçiboynuzu iyi geldi
nilay ay bizde dönem.dönem öyleyim çok zor.oluyor gerçekten Allah.yardımcınız olsun
betül paşa çok büyümüş masallah güzel güzel oynamışlar ne güzel
sibel yok bugün
katreinur kuzu uyurken uyanık olmak ne koyar insana
wavs nerdesin gunduzde gel
Seda geçmiş.olsun şimdiden oğlun koca adam olacak Allah damatliginida gostersin ınş
fatma sana da günaydın
beni resimler cok güzel prenseslerin çok tatlılar ama sen gene yoktu iclerinde
funda defnem sırf senle vakit geçirmek için.uyumuyor demekki kiyamam ben ona
songül bende istiyorum dolma içi olmazsa kartıyla gönder bahane hep betül hep betül olmaz ki ama

Gecmis olsun canim iyi bak korktugun gibi degilmis.
Sunneti nasil yaptiricaniz kiz bizim doktor bebeklikten beri sunnet ettirin diyoda ben kendimi hic hazir hissetmiyorum yaza dusunuyorum bende aslinda ama bilmiyorumki nasil dayanirim ya kucucuk yavruma.sizden haberleri bekliyorum canim.

Kizlaar bu arada biz cumartesi aksami esimin arkadasina gittik onunda iki erkek cocugu var bide erkek kardeside ayni yerde oturuyar komsular yani onunda 2yasinda oglu var bende sordum annesine emmeyi nezaman birakti nerde yatiyodu falan diye oda 16-17aylik falanken biraktirdim oda rahat etti bende dedi yatakta esimle aramizda yatiyodu dedi hatta buyudukce emerken falan babayi kiskanmaya basladi eliyle ittiriyodu babasini falan dedi.zaten cocuk daha yeni 2yasinda buyukte degil yani simdide kendi odasinda ayri yatiyomus gece bikere sut icmeye kalkiyomus okadar.

Yagmurcandan gecmis olsun canim ya su disler hastaliklar iyice yipratti cocuklari ve anneleri sizinde duzelir ins. kisa zamanda.

Erkek olmasa ablami anlatiyorsun sanicam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…