- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #36.941
ayy keşke cnmm... güldenim biz kızların kulağını nsıl deldircez. ay küpe takmak istiyorumm ama kıyamıyorum. bi de üç yaş öncesi deldirmeyin diolar kulak deliği aşağıda yada yukarda olabilirmiş. ay o zaman hiç başedemem kiiiiiiiiiyok cnmmmm:
siz buraya geleceksiniz ya ben size yapıcam
bol bol
ozaman yeriz şekerimmm:
aynen cnm yok burda olmamış nerde bilmiyorummm:
hoşgeldin cnm nasılsın evet hep aynı sorunlar ..
sünnetmi olacaksınız ay şimdiden hayırlı olsun..
allahım bu nasıl şey böyle yaay kızlar bu arada akşam hassas annelerde bi yazı okudum
kadının biri çocuğuna bakıcıya bkatırıyomuş
ama çocuk srekli hasta oluyomuş
kadın komşusuna rica etmiş takip edermisin diye
meyersem kadın onlar gidince çocuğa yırtık pırtık kıyafetleri giydirip dilendirmeye götürüyomuş
ayy kanım dondu resmenyaa:
allahım nasıl bir vijdandır bu
ve buldukları kadın kadın sığınma evindenmiş yardımcı olsunlar diye bulmuşlar..
aynen cnmayyy çok zorlancam sanırım. anneme diyorum zeynebi sana bırakıp kaçcam naparsan yap diye o da dio ki 3 saate geri gelirsin
ayyy bende yapcamda benim adam soğan yemio kii, ancak misafir gelince filan yapcam mecbuuurrrr
oy en kötüsü de uyandırmak olsa gerek... daha ben hiç yaşamadım çok şükür benim kız seher kuşu olduğu için...
ayy sağol teyzesi benimki ayda yılda bi yediği için çok seviniyorum. dün eve gittiğimde eşim domates soslu patates kızartması yapmıştı yanına da çay.... benim kuzu aşka gelip 5-6 tane patates yedi kibrit gibiydi patatesler zaten. hepsi bu akşam yemeğimizin.banyo yaptı sonra da 100 cc süt içti emip uyudu 8 buçuk gibi.işte dün akşamımız
ay yesinler onun seviyeli emmesiniOh masalla kuzuya
ay keci boynuzumi ise yaradi dersin
emme olayina gelince su seviyede giderse iki yasa uzucak gibu
ama arasim uyku ve beslenme sorunlari yasamasina sebep olursa hemen biraktiririm uyku ve beslenmesinin kaliteli olmasi cok onemli
Yavrucak hissetmis olmaliki hic riske atmada seviyeli emiyor
cnm ben henüz deldirmeyeceğimayy keşke cnmm... güldenim biz kızların kulağını nsıl deldircez. ay küpe takmak istiyorumm ama kıyamıyorum. bi de üç yaş öncesi deldirmeyin diolar kulak deliği aşağıda yada yukarda olabilirmiş. ay o zaman hiç başedemem kiiiiiiiii
ayy keşke cnmm... güldenim biz kızların kulağını nsıl deldircez. ay küpe takmak istiyorumm ama kıyamıyorum. bi de üç yaş öncesi deldirmeyin diolar kulak deliği aşağıda yada yukarda olabilirmiş. ay o zaman hiç başedemem kiiiiiiiii
. Cok tesekkur ederim canim cok sagol..bence bi etkisi olmadigini dusunsende emzirmeye devam et..cocuk icin anne sutu duygusal bi besin ayni zamanda..cocuk psikolojik olarak kendini iyi hisseder..buMerhaba seda sonuclarinin guzel cikmasina cok sevindim
insalla bir daha tekrarlamaz
sunnet icinde simdiden gecmis olsun
ah bu ilacsix anne sutune gelince keske bizzde sizin gibi olabilsek sedacim
aras 6 ay sadece anne sutu aldi halada duzsnli anne sutu aliyor ama malesef ne hasta olmasinin onune gecebildi nede hastaliginim seyrini degistirdu
ama sizde ise yaramasi cok iyi
ay kızlar bu arada akşam hassas annelerde bi yazı okudum
meyersem kadın onlar gidince çocuğa yırtık pırtık kıyafetleri giydirip dilendirmeye götürüyomuş
Canim ben 4.5 aylikken deldirdim
buyuyunce daha zor oluyor
ay cok tatli olmustu kuzum
ayy keşke cnmm... güldenim biz kızların kulağını nsıl deldircez. ay küpe takmak istiyorumm ama kıyamıyorum. bi de üç yaş öncesi deldirmeyin diolar kulak deliği aşağıda yada yukarda olabilirmiş. ay o zaman hiç başedemem kiiiiiiiii
tesekkur ederim hem istiyorum olmasini ama bi taraftan da anne yuregi uzuluyorum cani cok acir mi diye..insallah cok aci cekmez ve kolayca iyilesir ya. Cok tesekkur ederim canim cok sagol..bence bi etkisi olmadigini dusunsende emzirmeye devam et..cocuk icin anne sutu duygusal bi besin ayni zamanda..cocuk psikolojik olarak kendini iyi hisseder..bu
tesekkur ederim hem istiyorum olmasini ama bi taraftan da anne yuregi uzuluyorum cani cok acir mi diye..insallah cok aci cekmez ve kolayca iyilesir ya. Cok tesekkur ederim canim cok sagol..bence bi etkisi olmadigini dusunsende emzirmeye devam et..cocuk icin anne sutu duygusal bi besin ayni zamanda..cocuk psikolojik olarak kendini iyi hisseder..bu
anneeee nasıl kıydın kız. ay benim kzında küpeleri hazır duruyo ananemiz almıştı. onlar beni dürtüp duruyo. şimdi ablamla konuştum , ben elif ebrarınkini deldirdim ama dr lar beş yaş öncesi deldirmeyin diolar şimdi bari 3 yaş olsun dedi. kulak yapısının biraz gelişmesi gerkiomuşşş
Ah kiyamamya annesine doyamiyo demekki kuzu ama sabah guzel guzel uyurken onlari uyandirmasida cok kotu oluyo ya insan kiyamiyo.bilmiyorum ki cnm akşam herhalde benimle oynamak için uyumuyor
ama en sonunda dayanamadım ve bağırdım.ben bağırınca da içini çekerek ağlamaya başladı.kucağıma geldi,kı vrılıp öyle uyudu.
o öyle içini çeke çeke ağlayınca ben de üzüldüm ama kızmamın tek sebebi yine onu düşünmem
gece uyumayınca uykusunu alamıyor sabah da zor kalkıyor
onu uykudan uyandırmak benim de içimi acıtıyor ama mecburum çünkü kv gelmiyor
eş ve iş önemli cnm inşallah kötü bişey yoktur
Sagol teyzesi biraz zor cikardik ama olsun ins.artik daha keyifli olur.erende odada oyniyo oyuncaklariyla sesi geliyo bagirip duruyo.ayyy kesme annesi hele birden asla kesme bebeklerin psikolojisini çok etkiliomuş. yavaş yavaş bıraktırmak gerekiomuş. önce gündüz gibi mesela... ayy nasıl bırakcaklar bende meraktayımmm...
oyy kıyamam geldi mi bi yerine yoksa. çok şirin gözüküolardı 3 ü yanyana ama 4. eksikti:)
günaydın cnm ... nasılsın bakalım kuzucuk nasıl inciniz hayırlı olsun
ay kızlar bu arada akşam hassas annelerde bi yazı okudum
ay bende dayanamam sanırım cnm. artık eczanenin kapısında beklerim. ablam bir buçuk yaşta filan deldirdi sanırım cnm. şimdi netten baktım da çocuk küpeyi yutmuycak hale geldiğinde yani 4 yaş demiş. e çıkaramzasa sorun yok yani:)Canim.tum yegenleriminkini annem deldirdi ben girmedim bile iceri cok sukur kolay olfu cani yanmiyor zaten dr u bile gormus birsey dememisti
ablan .ne kadar likken deldirmis
ay bende dayanamam sanırım cnm. artık eczanenin kapısında beklerim. ablam bir buçuk yaşta filan deldirdi sanırım cnm. şimdi netten baktım da çocuk küpeyi yutmuycak hale geldiğinde yani 4 yaş demiş. e çıkaramzasa sorun yok yani:)Canim.tum yegenleriminkini annem deldirdi ben girmedim bile iceri cok sukur kolay olfu cani yanmiyor zaten dr u bile gormus birsey dememisti
ablan .ne kadar likken deldirmis
allahım bu nasıl şey böyle ya
hiç mi vicdan,allah korkusu yok bu insanlarda?
boşuna dememişler acıma acınacak duruma düşersin diye
allah bildiği gibi yapsın bu kadını
aynen cnm
onu o güzel uykusundan uyandırmak içimi nasıl acıtıyor bir bilsen
ay yesinler onun seviyeli emmesini
cnm ben henüz deldirmeyeceğim
5 yaşına gelsin o zaman dediririm
Ah kiyamamya annesine doyamiyo demekki kuzu ama sabah guzel guzel uyurken onlari uyandirmasida cok kotu oluyo ya insan kiyamiyo.
Sagol teyzesi biraz zor cikardik ama olsun ins.artik daha keyifli olur.erende odada oyniyo oyuncaklariyla sesi geliyo bagirip duruyo.sizdede keyifler iyidir umarim.
Ay yuh artik dedim yani bukadarinada pes nebuya insanlar artik insanliktan cikmis baska bisey olmuslar
Kizlaar bu arada biz cumartesi aksami esimin arkadasina gittik onunda iki erkek cocugu var bide erkek kardeside ayni yerde oturuyar komsular yani onunda 2yasinda oglu var bende sordum annesine emmeyi nezaman birakti nerde yatiyodu falan diye oda 16-17aylik falanken biraktirdim oda rahat etti bende dedi yatakta esimle aramizda yatiyodu dedi hatta buyudukce emerken falan babayi kiskanmaya basladi eliyle ittiriyodu babasini falan dedi.zaten cocuk daha yeni 2yasinda buyukte degil yani simdide kendi odasinda ayri yatiyomus gece bikere sut icmeye kalkiyomus okadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?