2012 kasım bebekleri büyüyor..

Erkek olmasa ablami anlatiyorsun sanicam:)
Ben zaten anneyle konustum canim karisi cocugu falanda vardi zaten erkekler bi odada oturdu hanimlar bi odada ortada kosusturan 4tanede erkek cocugu.:-D
Sağol canım inşallah eren nasıl çizgi film keyfi yaptınız sabah ana.oğul
Biraz yaptik canim ama ogle uykusunu uyusun bende osirada islerimi yapiyorum uyaninca hem mola veriyorum hemde ogluma sarilip izliyoz cizgi film bende dinlenmis oluyorum guzel oluyo bi tasla iki kus.:-D

neyse ozaman 5 yaşta deldiricezbizde ne yapalımmm:

ay allahım korusun hayırlı vijdanlı
insanlarla karşılaştırsınbizi
ama eüğer mecbur bırakıcaksak çaktırmadan kamereyla donatmak lazım eviii:
aynen cnm

ayyy ayndık o zaman daha bizim 9. çıkıo bak sabahtan beri 1 yumurta sarısıyla dolanıo benim sıpa... buna şükür onuda yemediği zamanlar oluo

oh keyfe bakkk

selam kızlar nasılsınız
bizim uykusuzluk sorunu hala devam ediyor malesef,
bu gece daha kötüydü bir ağlayarak uyandı ki yerimden sıçradım resmen düştü falan zannettim,
yanına gittim hemen hıçkıra hıçkıra ağlıyor zor susturdum 10 dk falan abartısız sürdü bu,
dişlerden mi yoksa kabus mu gördü bilmiyorum ama baya korktum sabaha kadar saat başı uyanıp baktım uyuyor mu diye :26:
şimdi öğlen uykusuna daldı paşam bende canım çekti hemen bi kekle un kurabiyesi yapayım dedim ama gözümde yatakta uyusam mı bilemedim ufff

Bu arada farkettimde ben hiç mayıs annelerine yazmamışım doğrudürüst siteye girdiğim an buraya giriyorum
artık bebişide kasım anneleriyle büyütcem inşallah

Songül Betül hiç kıskanmadık ki sizi
Mina canım bizde aynı sizin gibiyiz uyku konusunda tek fark Kaan beni emmiyor daha, artık sabır sabır sabır başka yolu yok malesef :26:
Beni kızlar nasıl oldu acaba inşallah hastalanmamışlardır
Güldenim hayırdır canım eşine kızgınmışsın
Dilekte girmemiş daha meraklandım baya umarım kötü bişey yoktur
Yasmincim maşallah prensese yesin yesin löp löp et olsun inşallah birde kulak deldirme sormuşsun, bende kız olmadığından cevap veremicem malesef
Fundacım bayılıyorum anne kız ilişkinize
Fatmacım Eren hangi çizgi filmi seviyor Kaan pepee çok seviyordu unuttu ama herhalde bu aralar yumurcakta çıkan Can bide Vroomize bayılıyoruz. Heleki Can çıktı mı sus pusuz, sanki büyümüşte küçülmüş gibi ne anlıyorsa

Umarım unuttuklarım atladıklarım olmamıştır varsa da özür dilerim

Ha bide kızlar bu arada ben ismimi hiç söylememişim farkettimde bende Gülcan memnun oldum

he he ben onun yumrtasız halini de bilirim tatlım:) ayy bi ağzını tutuşu var ki görmen lazım teyzesi belli diş zorluo e ben bari zorlamııım di mi:) kaşık kadar kaldı suratı resmen

Gamzeleride silindimi:)
Masalla senin kiz o yememege tosun gibu duruyor annesi
cok iyi gelisimi

Merhaba gulcan cim bende songul:)
Kaanciginda dis slklntimi var acaba canim ya yoksa neden aglasin kuzucuk

ay gitme mayis annelerine burda beraber buyutcez bebekeri
mesela sen bur sorcan biz bin soykucez tecrube ike haha

Merhaba gulcan cim bende songul:)
Kaanciginda dis slklntimi var acaba canim ya yoksa neden aglasin kuzucuk

ay gitme mayis annelerine burda beraber buyutcez bebekeri
mesela sen bur sorcan biz bin soykucez tecrube ike haha

Anlamadım valla canım ya azılar mı geliyor diye,
ama bana daha çok kabus gibi geldi korkmuştu baya belliydi hıçkırmasından :26:
yok gitmem zaten bi ara okuyordum orayıda burdaki samimiyetliği görememiştim benim yuvam burası paşalarımla
ya songülüm bide bu yürüme nolcak bizim ya hala gelişme yok ayakkabı giydiriyoruz parmak ucunu azalttı çok şükür ayakkabı olmadan da ama hala cesaret edemiyoruz.
bide uyku konusunda sormam lazım size, acaba gerçekten çok mu erken yatırıyorum kaanı ben,
akşam 7 buçuk dedi mi(yani 8 buçuk tr saati ile) gözler ufalanıyor uyumak istiyor,
iki oğle uykusu yapsa akşam geç yatırcamda oda mümkün değil istemiyor hiç bir şekilde.
bu durumdada sabah çok erken kalkıyor.
geç yatırmayıda denemiştim sabah aynı saatte kalkmıştı yine fark olmadı yani.
eşimde diyor ki böyle olması daha iyi en azından kreş zamanı geldiğinde erken yatıp erken kalkmak zorunda olduğu için zorluk çekmicek ama bilemedim ki :26:

memenun olduk cnm:)
oh büyütürüz topiğin en miniğini hep birlikte:)

Gamzeleride silindimi:)
Masalla senin kiz o yememege tosun gibu duruyor annesi
cok iyi gelisimi
silindi harbiden gerçi sırıtınca çıkıo hala:) ama yanaklar küçüldü iyice. yok cnm yaa bu ara iyice zayıfladı çok belli oluo kv bile dedi yani.

şanslı paşam bir sürü teyzesi olcak abisi gibi

geçmiş olsun kuzum iyimi şimdi
bu arada bu ne kıskançlık yaa kıskanmayında songülüm bol bol yapmış eve bile verdi akşama gidip bir daha yiyecem

bence yaz olmadan yaptır canım ya bak yazın sıcaktan başka sıkıntılar çıkıyor bak bize atlattık gitti bile yaptırın kurtulun bir an önce

ay bizde o günleri görecekmiyiz be fatmaa

uyandı bizimki ayy anlamıyorum bu çocuğu ya gece uyumaz öğlen az uyur nasıl dayanıyorsa :44:
görüşmek üzere kızlar öpüldünüz

cnm gece rüya görmüştür büyük ihtimalle
buarada öğle uykusunu 2ye çıkarsan,yanında sende yatsan kaan uykuya dalıncaya kadar belki o zaman uyur
senin kuzularda sana defnenin bana davrandığı gibi davranır inşallah

kıskanırız tabi
bak burada kimse yok,ben yapayalnızım
buarad fotoğrafları koydunda ben mi görmedim betülüm?

cnm nilde bi gece öyle oldu sanki biyerine bişey olmuş gibi ağladı ben de anmlamadım ama herhalde ya kabus görüyolar yada bianda bi ağrımı giriyo dişlerden bilemedim tatlım
ohhh hamarat anne seniii:

cnm eşime kızgınnım evet ve nasıl geçecek bilmiyorum.
Aaaa ben senin adını hep helin diye biliyorum nedense benimsemişim onu ama gülcanda güzel cnm:

Bu arada 2. Benbişi tabi beraber büyütecez burda tecrube var sen zaten tecrubelisin kağan nımdan ama unutursan bize sorarsın elbet birimizden bişey çıkar dimi ama:
Sakın bizi ihmal etme hep haberdar et özleniyosun cnm:

Nurayım sevindim elifimin iyi olmasına:
Eşimle hala aynıyız bakalım görücez..

tatlım yürüyecek merak etme allahım izin verecek kağanımda yürüyecek bu arada uykuya gelince 1 saat falan geçe çeksen daha iyi olur sanki yani 9 gibi uyusa daha iyi olmazmı sabah kaçta kalkıyo bilmiyorum ama akşam 9da uyuyuya uyuya mutlaka saati deyişir herhalde..

ben varya o prensesin gamzelerini yerimmmmmmç:

şanslı paşam bir sürü teyzesi olcak abisi gibi

aynen teyzleri onu sabırsızlıklan bekliyo o topiğimizin en küçüğü olacakkkk:
Ay bi ara isim yazarmısın varmı miniğimizin düşündüğünüz 1 ismi acabacnm..

güldenim çok özel değilse eşinle ne olduğunu sorabilirmiyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…