- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #36.961
Yagmurcandan gecmis olsun canim ya su disler hastaliklar iyice yipratti cocuklari ve anneleri sizinde duzelir ins. kisa zamanda.
Ben zaten anneyle konustum canim karisi cocugu falanda vardi zaten erkekler bi odada oturdu hanimlar bi odada ortada kosusturan 4tanede erkek cocugu.:-DErkek olmasa ablami anlatiyorsun sanicam:)
Biraz yaptik canim ama ogle uykusunu uyusun bende osirada islerimi yapiyorum uyaninca hem mola veriyorum hemde ogluma sarilip izliyoz cizgi film bende dinlenmis oluyorum guzel oluyo bi tasla iki kus.:-DSağol canım inşallah eren nasıl çizgi film keyfi yaptınız sabah ana.oğul
aynen cnmneyse ozaman 5 yaşta deldiricezbizde ne yapalımmm:
ay allahım korusun hayırlı vijdanlı
insanlarla karşılaştırsınbizi
ama eüğer mecbur bırakıcaksak çaktırmadan kamereyla donatmak lazım eviii:
ayyy ayndık o zaman daha bizim 9. çıkıoGünaydın kızlar
baya geçmiş birikmiş alıntı yapamadım
elifimi merak.etmişsiniz en son dün gece yatmadan önce ateşlendi gece atesi çıkmadı çok.şükür
sabah da oynadı dolasti ama yemek yemedi gene songül takılma geçecek diyor ama ben cook.uzuluyorum geçen.hafta azilar cikiyordiye yemiyirdu şimdi de hasta diye iyice zayıfladı kuzum
bizimde üç disimiz yolda uçları pirinç gibi görünüyor 15 olcak disimiz
bi yerde okudum diş çıkarken çocuğa sıkıntısı tam 8 günmüş yani 40 günlük bi sikintimiz vqr daha diye düşünüp avutuyorum kendimi
Ben Elifin kulaklarını deldirmeyecegim kendi.isterse ilerde deldiririz ben.hiç küpe takan.biri değilim belki kizimda sevmez benim gibi küpe yüzünden sıkıntı çekmesin
yegenim 4 yaşında kendi istedi gittiler deldirdiler kararı kuzuma birakicam
guldencim eşine çok kizdin sanırım bugünde sinirin devam ettiğine göre
yasemincim çok.sevindim.yemesine beliide keçiboynuzu iyi geldi
nilay ay bizde dönem.dönem öyleyim çok zor.oluyor gerçekten Allah.yardımcınız olsun
betül paşa çok büyümüş masallah güzel güzel oynamışlar ne güzel
sibel yok bugün
katreinur kuzu uyurken uyanık olmak ne koyar insana
wavs nerdesin gunduzde gel
Seda geçmiş.olsun şimdiden oğlun koca adam olacak Allah damatliginida gostersin ınş
fatma sana da günaydın
beni resimler cok güzel prenseslerin çok tatlılar ama sen gene yoktu iclerinde
funda defnem sırf senle vakit geçirmek için.uyumuyor demekki kiyamam ben ona
songül bende istiyorum dolma içi olmazsa kartıyla gönder bahane hep betül hep betül olmaz ki ama
oh keyfe bakkkBen zaten anneyle konustum canim karisi cocugu falanda vardi zaten erkekler bi odada oturdu hanimlar bi odada ortada kosusturan 4tanede erkek cocugu.:-D
Biraz yaptik canim ama ogle uykusunu uyusun bende osirada islerimi yapiyorum uyaninca hem mola veriyorum hemde ogluma sarilip izliyoz cizgi film bende dinlenmis oluyorum guzel oluyo bi tasla iki kus.:-D
aynen cnm
ayyy ayndık o zaman daha bizim 9. çıkıobak sabahtan beri 1 yumurta sarısıyla dolanıo benim sıpa... buna şükür onuda yemediği zamanlar oluo
oh keyfe bakkk
Yumurta sariai tok tutar annesi ondandir:)
he he ben onun yumrtasız halini de bilirim tatlım:) ayy bi ağzını tutuşu var ki görmen lazım teyzesi belli diş zorluo e ben bari zorlamııım di mi:) kaşık kadar kaldı suratı resmen
Songül Betül hiç kıskanmadık ki sizi
Mina canım bizde aynı sizin gibiyiz uyku konusunda tek fark Kaan beni emmiyor daha, artık sabır sabır sabır başka yolu yok malesef :26:
Beni kızlar nasıl oldu acaba inşallah hastalanmamışlardır
Güldenim hayırdır canım eşine kızgınmışsın
Dilekte girmemiş daha meraklandım baya umarım kötü bişey yoktur
Yasmincim maşallah prensese yesin yesin löp löp et olsun inşallahbirde kulak deldirme sormuşsun, bende kız olmadığından cevap veremicem malesef
Fundacım bayılıyorum anne kız ilişkinize
Fatmacım Eren hangi çizgi filmi seviyorKaan pepee çok seviyordu unuttu ama herhalde bu aralar yumurcakta çıkan Can bide Vroomize bayılıyoruz. Heleki Can çıktı mı sus pusuz, sanki büyümüşte küçülmüş gibi ne anlıyorsa
Umarım unuttuklarım atladıklarım olmamıştır varsa da özür dilerim
Ha bide kızlar bu arada ben ismimi hiç söylememişim farkettimde bende Gülcan memnun oldum
Merhaba gulcan cim bende songul:)
Kaanciginda dis slklntimi var acaba canim ya yoksa neden aglasin kuzucuk
ay gitme mayis annelerine burda beraber buyutcez bebekeri
mesela sen bur sorcan biz bin soykucez tecrube ike haha
memenun olduk cnm:)Songül Betül hiç kıskanmadık ki sizi
Mina canım bizde aynı sizin gibiyiz uyku konusunda tek fark Kaan beni emmiyor daha, artık sabır sabır sabır başka yolu yok malesef :26:
Yasmincim maşallah prensese yesin yesin löp löp et olsun inşallahbirde kulak deldirme sormuşsun, bende kız olmadığından cevap veremicem malesef
Fatmacım Eren hangi çizgi filmi seviyorKaan pepee çok seviyordu unuttu ama herhalde bu aralar yumurcakta çıkan Can bide Vroomize bayılıyoruz. Heleki Can çıktı mı sus pusuz, sanki büyümüşte küçülmüş gibi ne anlıyorsa
Ha bide kızlar bu arada ben ismimi hiç söylememişim farkettimde bende Gülcan memnun oldum
silindi harbiden gerçi sırıtınca çıkıo hala:) ama yanaklar küçüldü iyice. yok cnm yaa bu ara iyice zayıfladı çok belli oluo kv bile dedi yani.Gamzeleride silindimi:)
Masalla senin kiz o yememege tosun gibu duruyor annesi
cok iyi gelisimi
memenun olduk cnm:)
oh büyütürüz topiğin en miniğini hep birlikte:)
silindi harbiden gerçi sırıtınca çıkıo hala:) ama yanaklar küçüldü iyice. yok cnm yaa bu ara iyice zayıfladı çok belli oluo kv bile dedi yani.
Günaydın kızlar
baya geçmiş birikmiş alıntı yapamadım
elifimi merak.etmişsiniz en son dün gece yatmadan önce ateşlendi gece atesi çıkmadı çok.şükür
sabah da oynadı dolasti ama yemek yemedi gene songül takılma geçecek diyor ama ben cook.uzuluyorum geçen.hafta azilar cikiyordiye yemiyirdu şimdi de hasta diye iyice zayıfladı kuzum
bizimde üç disimiz yolda uçları pirinç gibi görünüyor 15 olcak disimiz
bi yerde okudum diş çıkarken çocuğa sıkıntısı tam 8 günmüş yani 40 günlük bi sikintimiz vqr daha diye düşünüp avutuyorum kendimi
Ben Elifin kulaklarını deldirmeyecegim kendi.isterse ilerde deldiririz ben.hiç küpe takan.biri değilim belki kizimda sevmez benim gibi küpe yüzünden sıkıntı çekmesin
yegenim 4 yaşında kendi istedi gittiler deldirdiler kararı kuzuma birakicam
guldencim eşine çok kizdin sanırım bugünde sinirin devam ettiğine göre
yasemincim çok.sevindim.yemesine beliide keçiboynuzu iyi geldi
nilay ay bizde dönem.dönem öyleyim çok zor.oluyor gerçekten Allah.yardımcınız olsun
betül paşa çok büyümüş masallah güzel güzel oynamışlar ne güzel
sibel yok bugün
katreinur kuzu uyurken uyanık olmak ne koyar insana
wavs nerdesin gunduzde gel
Seda geçmiş.olsun şimdiden oğlun koca adam olacak Allah damatliginida gostersin ınş
fatma sana da günaydın
beni resimler cok güzel prenseslerin çok tatlılar ama sen gene yoktu iclerinde
funda defnem sırf senle vakit geçirmek için.uyumuyor demekki kiyamam ben ona
songül bende istiyorum dolma içi olmazsa kartıyla gönder bahane hep betül hep betül olmaz ki ama
bence yaz olmadan yaptır canım ya bak yazın sıcaktan başka sıkıntılar çıkıyor bak bize atlattık gitti bile yaptırın kurtulun bir an önceGecmis olsun canim iyi bak korktugun gibi degilmis.
Sunneti nasil yaptiricaniz kiz bizim doktor bebeklikten beri sunnet ettirin diyoda ben kendimi hic hazir hissetmiyorum yaza dusunuyorum bende aslinda ama bilmiyorumki nasil dayanirim ya kucucuk yavruma.sizden haberleri bekliyorum canim.
ay bizde o günleri görecekmiyiz be fatmaaKizlaar bu arada biz cumartesi aksami esimin arkadasina gittik onunda iki erkek cocugu var bide erkek kardeside ayni yerde oturuyar komsular yani onunda 2yasinda oglu var bende sordum annesine emmeyi nezaman birakti nerde yatiyodu falan diye oda 16-17aylik falanken biraktirdim oda rahat etti bende dedi yatakta esimle aramizda yatiyodu dedi hatta buyudukce emerken falan babayi kiskanmaya basladi eliyle ittiriyodu babasini falan dedi.zaten cocuk daha yeni 2yasinda buyukte degil yani simdide kendi odasinda ayri yatiyomus gece bikere sut icmeye kalkiyomus okadar.
cnm gece rüya görmüştür büyük ihtimalle
Anlamadım valla canım ya azılar mı geliyor diye,
ama bana daha çok kabus gibi geldi korkmuştu baya belliydi hıçkırmasından :26:
yok gitmem zaten bi ara okuyordum orayıda burdaki samimiyetliği görememiştim benim yuvam burası paşalarımla
ya songülüm bide bu yürüme nolcak bizim ya hala gelişme yok ayakkabı giydiriyoruz parmak ucunu azalttı çok şükür ayakkabı olmadan da ama hala cesaret edemiyoruz.
bide uyku konusunda sormam lazım size, acaba gerçekten çok mu erken yatırıyorum kaanı ben,
akşam 7 buçuk dedi mi(yani 8 buçuk tr saati ile) gözler ufalanıyor uyumak istiyor,
iki oğle uykusu yapsa akşam geç yatırcamda oda mümkün değil istemiyor hiç bir şekilde.
bu durumdada sabah çok erken kalkıyor.
geç yatırmayıda denemiştim sabah aynı saatte kalkmıştı yine fark olmadı yani.
eşimde diyor ki böyle olması daha iyi en azından kreş zamanı geldiğinde erken yatıp erken kalkmak zorunda olduğu için zorluk çekmicek ama bilemedim ki :26:
kıskanırız tabigeçmiş olsun kuzum iyimi şimdi
bu arada bu ne kıskançlık yaa kıskanmayında songülüm bol bol yapmış eve bile verdiakşama gidip bir daha yiyecem
bence yaz olmadan yaptır canım ya bak yazın sıcaktan başka sıkıntılar çıkıyor bak bize atlattık gitti bile yaptırın kurtulun bir an önce
ay bizde o günleri görecekmiyiz be fatmaa
selam kızlar nasılsınız
Bizim uykusuzluk sorunu hala devam ediyor malesef,
bu gece daha kötüydü bir ağlayarak uyandı ki yerimden sıçradım resmen düştü falan zannettim,
yanına gittim hemen hıçkıra hıçkıra ağlıyor zor susturdum 10 dk falan abartısız sürdü bu,
dişlerden mi yoksa kabus mu gördü bilmiyorum ama baya korktum sabaha kadar saat başı uyanıp baktım uyuyor mu diye :26:
şimdi öğlen uykusuna daldı paşam bende canım çekti hemen bi kekle un kurabiyesi yapayım dedim ama gözümde yatakta uyusam mı bilemedim ufff
songül betül hiç kıskanmadık ki sizi
Mina canım bizde aynı sizin gibiyiz uyku konusunda tek fark kaan beni emmiyor daha, artık sabır sabır sabır başka yolu yok malesef :26:
Yasmincim maşallah prensese yesin yesin löp löp et olsun inşallahBirde kulak deldirme sormuşsun, bende kız olmadığından cevap veremicem malesef
Fatmacım eren hangi çizgi filmi seviyorKaan pepee çok seviyordu unuttu ama herhalde bu aralar yumurcakta çıkan can bide vroomize bayılıyoruz. Heleki can çıktı mı sus pusuz, sanki büyümüşte küçülmüş gibi ne anlıyorsa
Ha bide kızlar bu arada ben ismimi hiç söylememişim farkettimde bende gülcan memnun oldum
Anlamadım valla canım ya azılar mı geliyor diye,
ama bana daha çok kabus gibi geldi korkmuştu baya belliydi hıçkırmasından :26:
Yok gitmem zaten bi ara okuyordum orayıda burdaki samimiyetliği görememiştim benim yuvam burası paşalarımla
Ya songülüm bide bu yürüme nolcak bizim ya hala gelişme yok ayakkabı giydiriyoruz parmak ucunu azalttı çok şükür ayakkabı olmadan da ama hala cesaret edemiyoruz.
Bide uyku konusunda sormam lazım size, acaba gerçekten çok mu erken yatırıyorum kaanı ben,
akşam 7 buçuk dedi mi(yani 8 buçuk tr saati ile) gözler ufalanıyor uyumak istiyor,
iki oğle uykusu yapsa akşam geç yatırcamda oda mümkün değil istemiyor hiç bir şekilde.
Bu durumdada sabah çok erken kalkıyor.
Geç yatırmayıda denemiştim sabah aynı saatte kalkmıştı yine fark olmadı yani.
Eşimde diyor ki böyle olması daha iyi en azından kreş zamanı geldiğinde erken yatıp erken kalkmak zorunda olduğu için zorluk çekmicek ama bilemedim ki :26:
memenun olduk cnm:)
oh büyütürüz topiğin en miniğini hep birlikte:)
silindi harbiden gerçi sırıtınca çıkıo hala:) ama yanaklar küçüldü iyice. Yok cnm yaa bu ara iyice zayıfladı çok belli oluo kv bile dedi yani.
şanslı paşam bir sürü teyzesi olcak abisi gibi
cnm nilde bi gece öyle oldu sanki biyerine bişey olmuş gibi ağladı ben de anmlamadım ama herhalde ya kabus görüyolar yada bianda bi ağrımı giriyo dişlerden bilemedim tatlım
ohhh hamarat anne seniii:
cnm eşime kızgınnım evet ve nasıl geçecek bilmiyorum.
Aaaa ben senin adını hep helin diye biliyorum nedense benimsemişim onu ama gülcanda güzel cnm:
Bu arada 2. Benbişi tabi beraber büyütecez burda tecrube var sen zaten tecrubelisin kağan nımdan ama unutursan bize sorarsın elbet birimizden bişey çıkar dimi ama:
Sakın bizi ihmal etme hep haberdar et özleniyosun cnm:
Nurayım sevindim elifimin iyi olmasına:
Eşimle hala aynıyız bakalım görücez..
güldenim çok özel değilse eşinle ne olduğunu sorabilirmiyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?