2012 kasım bebekleri büyüyor..

İsminide ogrenmis olduk canim. eren trt cocuk izliyo pepe canim kardesim en cok onlari izliyo ama keloglan kostebekgiller tel ali onlarida seviyo baska kanal pek acmiyorum orasinin cizgi filmleri egitici ogretici.

Uyku konusuna gelince erende oyleydi hic uyku saati yok gibiydi yani aksam gec yatirmayi denedim kac kere sabah yine erken uyaniyodu yatmadan karnini doyuruyodum acikmasin diye oyle yaptim boyle yaptim yok geceleri emdigi icin surekli uyaniyodu agliyodu oyun oynamak istiyodu ama bunlarin butun nedeni kendi kendine uyumayi bilmedigi icindi butun sorunlar buyuzden oluyo canim ben 1hafta denedim geceleri emzirmeyip sadece su yada ihlamur icirdim gunduzleri emzirdim ama geceri uyanip uyanip emmek istiyodu agliyodu bende hep kucagimda pispislayip herkesin herseyin uyudugunu soyluyodum meme yok uyuyo falan diyodum ayagimda sallayip uyutuyodum oyle oyle alisti biraz ama sonra yanimda yatinca cok guzel uyudugunu gordum ve beraber yatmaya basladik ve kendi kendine uyuyunca gozlerime inanamiyodum cok garip ve guzel bi duyguydu ya ama seninki emmiyo ozaman ayni sorun zaten oda kendi uyumayi bilmiyo bence ona uyumayi ogretirsen sorun kalmaz canim.

ay fundam eşle aile arasında kalıyorum desemm:
Ay çok zor gerçekten 2 tarafıda idare etmek
çok pişman oluyorum keşke kv yakın olsaydımda ozaman o 2 arada kalsaydı..

cnm benim seni çok iyi anlıyorum ama erkekler genelde 2 arada kalmıyor cnm
bak ben onun ailesine yakın oturuyorum ama yine de eşim 2 arada kalmıyor
olan yine bana oluyor
boşver ailene yakın oturmakla iyi yapıyorsun
sıkma canını diyeceğim ama insan ister istemez sıkıyor
en kısa zamanda yoluna girer inşallah

ay cnm arkadaşım seni çok ii anlyorum geçecek tatlım biliosun tecrübeyle sabit...

ay cnm arkadaşım seni çok ii anlyorum geçecek tatlım biliosun tecrübeyle sabit...

ayy geçecek ama işte insan takılıyo tatlımmm:

yok cnm bence ne biliyomusun en güzeli kendi ailenede onun ailesindende uzak olmak bence.
Ozaman çok çağrırlar gel yardıma diye ama şimdi yanında olunca kıymet bilinmiyo..

şanslı paşam bir sürü teyzesi olcak abisi gibi
Sizin uyuma saatleriniz gercekten erken bence canim erenin artik uykukari duzenli aksam 10a dogru uyutuyorum normalde sabah 9gibi uyaniyo bu siralar dis yuzunden biraz uykulari bozulmustu ama normalde osaatlerde uyaniyo gunduzde bir kere uyuyo 2de falan uyutuyorum 2bucuk saat falan uyuyo.ama bunlar uyumayi ogrendikten sonra oldu canim.

Ben emdigi icin ins.biraktiginda uyuyucani dusununce biraz rahatliyorum ya az kaldi ins. canim sonra bizde deliksiz uykularla tanisicaz nasip olursa.
Sunnet konusunda hic emin degilim ya yaz baslangicinda yaptirmayi dusunuyorum ama cok zorki bide seni okuyunca ayy aklima gelince kotu oluyorum bide simdi okul var cok yogunum dersler falan oglumla yeterince ilgilenemem diye korkuyorum yaza kadar kendimide hazirlamis olurum artik.:-(

Zor bi durum olsa gerek canim biz iki tarafada uzak sayiliriz gerci kv.gorumcede kaliyo onlarda bursaya tasindilar artik burdalar ama bundan sonra nasil olur bilmiyorum.ama benim kendi annem benden cok esime karsi anlayisli yada esimle tartissak bisey olsa ona hak veriyo falan seviyo esimi okonuda pek bi skntimiz yok Allaha sukur ama onlar zaten koydeler ama sizde nasil bi sorun oluyo azcik merak ettim ama israr yok.

fatmacım annemde eşimi sever eşimde saygı gösterir ama sorun bu değil tatlım
annene fazla yakın değilisiniz yani eşinin yaptıklarından yada annenin yaptıklarından bir birlerinin haberleri olmuyo
kv de sonuçta bursanın içinde ama aynı apartmanda değilsiniz biz aynı apartmandayız
biz eşimle bi tartışsak haberleri olmasın diye saklamak için uraşıyorum ben
ama eşim öyle yapmıyo suratını asıyo oturuyo kimseyle konuşmuyo ee bende kızıyorum haliyle..

Hepınıze hayırlı gunler guzel haftalar arkadaslarım
Ay dort gundur özlemisim sizi
Sizler ve kuzular iyidir ins

Gecmis cok uzun hizli bi okudum ama aklimda kalmadi cok

Hasta kuzulara acil sifalar diliyorum..
Emzirme konusunda cok tecrubem yok beyza 6 ay nida dokuz ay emdi malesef sizinkiler simdi memeye daha bi dusuyolar herhalde buda gece uykularini duzensiz yapiyo ins en kisa zamanda uykulari duzene girerde sizde rahat edersiniz..

Kupeyi olayina gelince ben beyzanin 1 yasindan sonra deldirdim sorun olmadi
Nidayida dusunuyorum bu aralar
Yanliz burda almanlar 3 ten once delmiyolar
Gercekten bi zarari olurmuki:26:

Guldencim arada kalmak cok zor gercekten benim burda annemler olmadigi icin esim kaliyo arada bazen
Fundanin dedigi gibi en iyisi ikisinede biraz mesafe olmasi
Ins esinle problemi cozersiniz yoksa gercenten huzursuz oluyo insan

Kizlar minnoslarima yorumlariniz icin coook tesekkur ederim
Ins sizin ikinciler gelince böyle resimler paylasirsiniz bizimle
Bu arada herkes watsaptan resim paylasiyo artik herhalde burdaki albumunuzede koysanizda bizde gorsek olan var olmayan var dimi ama

Bize gelince uc gun tatildi esime ve biz hergun gezmelerdeydik
Bugun normal hayata geri donduk e haliyle ev aldi basini gitti sabahtan biraz derleme toplama yarin derin temizlik var
Kizlar iyi ama nidanin oksurugu hortladi biraz yine surup basladik

Bugun hava cok guzel burda sanki yaz geliyo kresten gelince baya bahcede oynadik lale almistim bahceye kac gundur gezmeden dikememistim onlari hallettim maydonoz marul roka ektim
Simdi kizlari uyuttum burdayim ay cok yazdim ama özlemisim napim

Son düzenleme:

seni çok iyi anlıyorum cnm
bence de en iyisi 2 tarafa da uzak olmak
bak ankarada yaşarken annemlere yakın değildik,kv de zaten izmirdeydi
hiçbir sorunumuz yoktu,haftasonları eşim derdi hadi annenlere gidelim diye. annemler bizi rahatsız etmemek için aramazlardı bile
ama izmire taşındık taşınalı kvlerle içiçeyiz
yatmadan yatmaya evimize geliyoruz
kv herşeye karışıyor,eşim de herşeyi annesine soruyor.bir de eşim bütün sorumluluğu attı üzerinden.ben yapamazsam nasıl olsa annesinin yapacağını düşünüyor.buraya taşındıktan sonra ne zaman annemlere gitsem kv hemen eşimi dolduruyor.eşimin sözleri davranışlalrı vs değişiyor.
ben de sinir oluyorum
annem geçen yıl bana geldi 1 haftalığına kadının burnundan geldi
bu hep böyle oluyor
bana kalsa 2 tarafa da uzak olmak en iyisi
aslında burada asıl suçlu eşim.çünkü ailesine dur demeyi bilmiyor.anneside fırsattan istifade herşeye karışıyor.düşün kadın 2. çocuğu bile ne zaman yapacağımız konusunda telkinde bulunuyor.utanmasa nasıl yapacağımıza da karışacak.ben annemle bu konuları konuşmam bile çünkü insan sınırını bilmeli.geçen yıl bana eşimin korunup korunmadığını,nasıl korunduğumuzu bile sordu. bende bu konuda konuşmak istemiyorum ama istersen oğluna sorabilirsin dedim.
off ne çok konuştum.
inşallah hepimiz için huzur dolu günler olur.

ohhh ohhhh

süper

kızlar 10 numara gerçekten
eylenmenize sevindim cnm:

negüzel

bahçede
eylenmekte güzel..

biz de seni çok özledik cnm

Anladim canim evet okonuda haklisin insan can ciger olsada ayni yerde olunca mutlaka bi sorun cikar ama siz kendi annenlerlemi ayni apartmandasiniz ben onu tam bilmiyorum.bende bu sorunlar yuzunden gorumcemle falan yakin yerlerde oturmak istemiyorum bizim ev hadi kendimizin tasinma imkani yok ama onlarinda cok yakinda bizim mahallede olmalarini falan istemem yani neyseki simdilik uzaktalar ins.ilerde bi degisiklik olmaz.Seninde Allah yardimcin olsun canim.

Beni canim hosgeldin ozledik seni ya nerelerdesin oh gezmeler falanda yapilmis neguzel bizde bisuredir cikamadik artik buhafta sonu cikariz ins.senin kizlarda biguzel eglenmislerdir.

Ben gidip yemegime bakayim esimde aksam mesaideymis isleri halledip gelirim yine.

cnm sonuna kadar haklısın
eşlerdende kaynaklanıyo
ite en güzeli uzak olucaksın
malesef ailelerle olan durumuyani avantaj durumunu bizimkiler dez avantaja çeviriyolar cnm:

biz de seni çok özledik cnm

Bagimlilik yapiyo burasi giremesemde aklim burda oluyo:)
Hevin de burda buyutecekmis bebesi ne guzel
Bu arada bende hevin e pek bi alismistim ama ismi de guzelmis:)
Sizinde ikincileri ucunculeri burda buyuturuz ins

Kizlar sibel yok ozcanan yok dilekte gelmiyo bildigim hersey yolundadir ins
Guldenin arkds gelmisti bide lata oda yok..

annemlerleyiz cnm bana göre sıkıntı yok bu bi avantaj ama işte eşlere bunu anlat bide:

aman boşverin

özcenannla sibele ulaşırım ben telden ama dileyi bilmiyorum telide yok:
cnm latayı bende merak ettim:

cnm sonuna kadar haklısın
eşlerdende kaynaklanıyo
ite en güzeli uzak olucaksın
malesef ailelerle olan durumuyani avantaj durumunu bizimkiler dez avantaja çeviriyolar cnm:
aynen cnm

evet onlar yoklar
bende merak ediyorum

Sorma cnm esim evde olunca hic kacirmiyoruz firsatlari sizde hafta sonu gezersiniz ins degisiklik iyi oluyo gercekten hem cocuklara hem bize:)

Kolay gelsin cnm esiminde is yemegi varmis bugun fazla yemek yapmiycam bende
ispanak yapicam simdi aksamdan yikadim rahatim bi pisirmesi var:)
Esin ne is yapiyodu cnm söyledinde kacirdim belki..

aynen cnm

evet onlar yoklar
bende merak ediyorum

sibelin neti bittmiş cnm üstelikte meryemcik hastlanmış akşam ateşi çıkmış

özcenanım iyimiş ranayı konturole götürmüş herşey yolundaymış fakat balık yağı başlıyacaklarmış onlarda:
ve yoğunluktan yazamıyomuş..
yani çok şükür kötü bişey yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…