- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #37.021
Gecmis olsun canim iyi bak korktugun gibi degilmis.
Sunneti nasil yaptiricaniz kiz bizim doktor bebeklikten beri sunnet ettirin diyoda ben kendimi hic hazir hissetmiyorum yaza dusunuyorum bende aslinda ama bilmiyorumki nasil dayanirim ya kucucuk yavruma.sizden haberleri bekliyorum canim.
Gule gule cnm yarin gorsrz ins
Ay senin mercimek köfteyi yapiyorum simdi sogumasini bekliyorum:)
Cok cnm cekti benim tarifte sogan kavurarak oluyodu bu daha pratik:)
Yarim ölcu yapiyorum yeter bize:)
İki cocuk olunca gezmeler sanki daha keyifli oluyodur gibi geldi bian dusununce cunku iki kardes birbirleriyle oynar eglenir sanki sizde daha rahat olursunuz gibi gerci nida biraz kucuk ama oyle dusundum nedense.bizimde hafta sonu yagmur geliyo diyo bakalim yagsinda biz gezmesekte olur.
esim kalip fabrikasinda calisiyo canim otomitiv uzerine adini hatirlamiyorum simdi ama cizimleri falan pcye yukluyo makina basinda duruyo onu yonetiyo falan komik oldu biraz anlatisim ama oyle seylerden anlamiyorum pek anlatamadim.
Yarin gorusuruz canim nilide op bizim yerimize hatta accik mincikla diycem ama kiyamassinki dimi.
guldencım arada kalmak cokzor gercekten ınsallah kısa zamanda cozulur sorunlar
ozcananla sıbel ı bende merak etmıstım tekrar ulasırsan sende slm soyle gecmıs olsun meryemcığe
yasmın canım zeynep ılay negızel yumurta yemıs ınsallah devamıda gelır
beysal songul hanı foto bız goremıcekmıyız yanı
benı canım neguzel gezmıssınız ay senın bahcenden kuzuların doğal beslenıyolar neguzel bızde bugun oğlusumla gezmeye gıttık
yağmurcandan canım bugun ınsallah elıf ın atesı cıkmamstır
mına bence kuzun bı hastalğı yoksa dısten yapıyodur alp tuğra nezamn gecelerı cok kalksa gunduz huzursuz olsa sonra bı bakıyorum dısı cımıs
songulcum kesısemıyoruz artık
hoş geldin cnm aramıza benimkinden aynı örnek sendede var demek ah bazen çok yoruyorlar ama iyiki varlar.
çok sağol canım emir iyi oldu çok şükür umca işe yaradı gerçekten. bir azmız daha çıkmış yavrum uykusuzluğu ve hzuursuzluğu aslımnda hep bundan elini ağzına sokup sokup ağlıyor.
aynen canım ya anne demesini istiyorum artık. anne anne diye üsütüne bastırınca pür dikkat dudaklarımı okuyor istiyor ama söyleyemiyor daha.
nil nasıl cnım. bu arada canım sen bakıcına ne kadar veriyorsun.
ah canım bazen bende yapıyorum özellikle uyumadığı zaman normalde hiç bağırmam ama uyumaması beni çileden çıkartıyor çünkü sabah iş var erken kalkamak zorundayız . stres oluyorum birde biz çalışan bayanlar her işe yetişmeye çalışıyoruz be canm yükümüz ağır aslında . e kocalarda destek değil. böyle olunca haliyle masum yavrularımıza oluyo. bende sonrasında ç.ok ama çok üzülüyorum . hep dua ediyorum bir daha yapmayayım diye.
ben sana şimdiden günaydın diyorum tatlım ay bende vermek ve almak istiyorum telf. nolarınızı
tatlımartık iyice bilinçleştiler memeye düşkünlükten yapıyordur ama mem onu doyurmaz artık bilemiyorm egrçi sütün ne kdar ama benimki çok az çerez niyetine emiyor resmen.
off okadarüzülüyorumki bunları duyuncainsan olan yaparmı bunu .kıyamam yavrucak nasılda üşümüştür.
aynen canm işte sırf bu bağ yüzünden hiç bırakmak istemiyorum emmeyi.küçükkende hep korkardım acab bırakacakmı diye. bu aralarbeninkide sol taraftakini beğenmiyor ama sağdakini ver bayıla bayıla içer.
canım maşallah erene ya emir bırak çizgi filmi. dakika değil saniyeler oturmaz. önceden çok karşıydım tv ye artık okadar yoruyorki açıyorum basında biraz iş yapayım diye yok umrunda değil tv.
canm nasılsın bebekte büyümüş maşallh. arada emirde yapıyo canm. korkuyor olabilirler gecen üst kattan ses geldi bende tam yeni yatağa yatmıştım nasıl ağlamak görcen yatağına tutunmuş ayağa kalkmış. beni alın kurtarın der gibi içli içli ağlıyor. ama diş dönemindede böyle sncılı ağlamalar olabiliyor.
nasılsın tatlım bende snein kızları çok merak ediyorum ya bakıcam şimdi arkadaş değilmiydik biz yoksa hemen teklif ediyorum sanaaynen ya şu watsap ı çok kıskanmaya başladım bende. kuzucukları öp benim için.
çalışan anneler kaç yaşında kreş düşünüyorsunuz yada düşünüyormusunuz. emir daha şimdiden çok sıkılgan ev, park, evdeki oyunlar , oyuncaklar yetmiyor bazen ona .hissediyorum herhalde 2 yaşında hiç yetemiycez.
Günaydın kızlar bugün yoğun bir gün olacak. Çok giremem herhalde. Hepinizi öpüyorum
Günaydın kızlar
herkese güzel.bi gün.olsun
guldencim nasıl iyi uyudu mu akşam nil
herkese günaydın kızlarrr... herkes ii sanırım çok şükür. bizde iyiyiz zeynep ilaya yemek ye demediğim sürece hiç bisorunumuz yok çok şükür...songülü sormuşsunuz en son dün akşam kurt seyit ve şura yı izlerken haber aldık kendisinden sonrasnı bilemiyorumm
günaydın tatlım ahh zeynebim ahhÇ:
ya bu kurt seyitmine nedir allah aşkınaya
ben çok cahil gördüm kendimi ama herkes onu izlemiş face öyle diyo benim haberimyokkk:
hemen aydınlatayım şekerim:) kıvanç tatlıtuğun star tv de dün akşam başlayan dizisi.. bende baktım izlediğim hiç dizi yok izleyeyim dedim ay benim adam kıskançlık krizine girdi çok güldüm yaaay dizi dansla başladı dansla bitti yaa dönüp durdular iki saat boyunca:)
hmmmmmmmm tamam çok teşekkür ederim şekerimmmm:
ayy ne cahilimya
bende hiç dizi izleyemiyorum artıkkk:
İyi canım çok şükür ateslenmedi bi daha sanırım.iyileşiyorgünmaydın cnm nasılsın elifim nasıl oldu?
bu arada nil güzel uyudu akşam uyumadan önce yattığımız yerden şımardık azıcık oyun oynadık beni alkışlıyo sıpa..
3 defa uyandı diye bilirim..
Günaydın canımherkese günaydın kızlarrr... herkes ii sanırım çok şükür. bizde iyiyiz zeynep ilaya yemek ye demediğim sürece hiç bisorunumuz yok çok şükür...songülü sormuşsunuz en son dün akşam kurt seyit ve şura yı izlerken haber aldık kendisinden sonrasnı bilemiyorumm
Bende bi seksenlere bakiyorum oda yarım saathmmmmmmmm tamam çok teşekkür ederim şekerimmmm:
ayy ne cahilimya
bende hiç dizi izleyemiyorum artıkkk:
herkese günaydın..internetimiz halloldu bende soluğu burda aldım..sağolsun güldneden aldım haberlerinizi...kocişe dedim şu net işini hallet kızlarla görüşemyorumhangi kızlar dedi...dedim sen bilmezsin saolsun akşam geldkten sonra sağanak yağmurda çıkıp halledp hgeldi:))çook birikmş geçmiş hepsini okuyamayacağm sanırım....
gülden çok komkti o dizi ya akşam bende izleyeym dedim ama yaseminimin dediği gibi paso balo salonunda geçti dizi..benmki de diyo bu neya böyle mi savaşıyolarmış..azıcık da kıskandı sanırım gerçi ben beğenmiyorum kıvancı ama:))))
meryem daha ii hatta akşamdan beri burnu akmıyo öksürmüyo da..gece de güzel uyudu..hala uyuyo bakalom kalkınca nasıl olduğunu görecez..
dün akşam kendi etrafında dönmeyi keşfetti bi tur atıyo kahkahya boğuluyo......
aramıza yeni arkadaş gelmiş hoşgeldin sedacım:)
funda fatma betül songül nuray nilay nur gülcan gül hepinize merhaba
hoşgeldin cnmmm meryemcik iyimiş çok sevindim... özlendiniz...herkese günaydın..internetimiz halloldu bende soluğu burda aldım..sağolsun güldneden aldım haberlerinizi...kocişe dedim şu net işini hallet kızlarla görüşemyorumhangi kızlar dedi...dedim sen bilmezsin saolsun akşam geldkten sonra sağanak yağmurda çıkıp halledp hgeldi:))çook birikmş geçmiş hepsini okuyamayacağm sanırım....
gülden çok komkti o dizi ya akşam bende izleyeym dedim ama yaseminimin dediği gibi paso balo salonunda geçti dizi..benmki de diyo bu neya böyle mi savaşıyolarmış..azıcık da kıskandı sanırım gerçi ben beğenmiyorum kıvancı ama:))))
meryem daha ii hatta akşamdan beri burnu akmıyo öksürmüyo da..gece de güzel uyudu..hala uyuyo bakalom kalkınca nasıl olduğunu görecez..
İyi canım çok şükür ateslenmedi bi daha sanırım.iyileşiyor
masallah niye annesini taktir etmiş çok şükür güzel uyumussunuz
Elif hastaliktan beri iyice nazlandi şimdi ellerini yüzüne kapatıp numaradan ağlıyor bide kaslarını garip bir sekilde catiyor ay çok gülüyorum ya
Günaydın canım
Bende bi seksenlere bakiyorum oda yarım saat
Günaydın canım
masallah meryem iyilesmis kendi kendine oyun mu yapiyirmus
hoşgeldin cnmmm meryemcik iyimiş çok sevindim... özlendiniz...
ay tatlım akşam diziyi izlerken adam yanıma geldi dedim ki çekil eminofcumu göremiyorummm başlarım eminofuna dedii ay çok güldüm ondan kızkandı yani:)bilerek yapıon di mi dio
hoşgeldin cnmmm meryemcik iyimiş çok sevindim... özlendiniz...
ay tatlım akşam diziyi izlerken adam yanıma geldi dedim ki çekil eminofcumu göremiyorummm başlarım eminofuna dedii ay çok güldüm ondan kızkandı yani:)bilerek yapıon di mi dio
onun numaralarını sevsinler pekte güzel maşallah. sanada günaydın tatlımİyi canım çok şükür ateslenmedi bi daha sanırım.iyileşiyor
Elif hastaliktan beri iyice nazlandi şimdi ellerini yüzüne kapatıp numaradan ağlıyor bide kaslarını garip bir sekilde catiyor ay çok gülüyorum ya
Günaydın canım
Günaydın canım
siz nasıl oldunuz..ay pazar gecesi ateşlendi kalkıtı gece benm üstümden atladı babasına orda azıcık duruyo babasının burnunu kulağını oynuyo sonra bana dönüyo beni bi haşat ediyo sonra atlıyo üstümden yatağına geçiyo:))en son böle dolanırken uyuyakalmış:)tabii bende...
sağoln canm benm de aklım b urdaydı hep de giremedm..çok aptal bir telefonm var telden de giremyorumbnmki de kıskandı adamın askerliğine laf etmeye başladı...azıcık üstüne alındı herhal
herkese günaydın..internetimiz halloldu bende soluğu burda aldım..sağolsun güldneden aldım haberlerinizi...kocişe dedim şu net işini hallet kızlarla görüşemyorumhangi kızlar dedi...dedim sen bilmezsin saolsun akşam geldkten sonra sağanak yağmurda çıkıp halledp hgeldi:))çook birikmş geçmiş hepsini okuyamayacağm sanırım....
ayy benim de devam edeceğim meçhul şekerim. her diziden acccık bilgim var neye denk gelirse bakıyorum arada...
İyi canım çok şükür ateslenmedi bi daha sanırım.iyileşiyor
Günaydın canım
Günaydın canım
Ama canım haketmisin denir mi öyle adam bi.kere yakisikli yani kıskanması normal
bizde çıkarken keremcemin.resmini görünce aa keremcem demiştim boş bulunarak o zamanlar çok.begenirdim keremcemi eşim o gün bu.gündür gıcık arada söyler hatirlatir
onun numaralarını sevsinler pekte güzel maşallah. sanada günaydın tatlım
ohh hanımefendi ordan oraya ordan oraya desene:) eee senin adamda asker şekerim eleştirmese olmaz
günaydın cnm hoşgeldin bak ne iyi olmuş..
ohhh meryemede baksenn:
nilde dönüyo dönüyo sonra başı dönüyo herhalde gelip bana sarılıyo:
ee ne yapalım buizim dizilerimiz bebişlerrr..
aman cnm iyileşsin artık kuzular ya ne çektiler..
ohh demek numaradan ağlıyoda baksen elifimeee:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?