- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #37.041
Valla bende kendimi hazir hissetmiyorum da canim ama boyle giderse de hic hazir hissetmiycem..annelik duygularimiz daha baskin cikiyo bu konuda..surekli her ateslendiginde idrar yolu enfeksiyonu mu oldu diye dusunmek daha cok yoruyo beni..insallah seni haberdar ederim canim..insallah darisi da senin oglusa olsun..
Ama canım haketmisin denir mi öyle adam bi.kere yakisikli yani kıskanması normal
bizde çıkarken keremcemin.resmini görünce aa keremcem demiştim boş bulunarak o zamanlar çok.begenirdim keremcemi eşim o gün bu.gündür gıcık arada söyler hatirlatir
Gunaydın kızlar
Bugun ısım cok erkencıkten gırıp bı selamlasayım dedım
Wavs aksam bende erken cıkmak zorunda kaldım kusura bakma cnm
Gıcık kocam yuzundenadam kk yi kiskanmaya basladi ya yatmamisti seksenleri izliyoduk bende bi yandan azcik sizinle yazisayim dedim sinir etti beni biraktim teli yattim
Gulden hamarat hatun mercimek köftesi yetmedi bizeesim yemek yiyip gelicek diye az yapayim dedim gelince bikac tane yer kalanida bana kalir demistim, 2 tane beyza yedi yarimcik nida esimle yedik biraz ben koltuga gectim, mutfagi toplamak icin kaltigimda tabakta hic köfte kalmamis insan bi sorar yiyecenmi bitiyo diye dedim napim cok guzel olmus diyo
Yani sonuc superdi:)
Sibel hosgeldin cnm meryem daha iyimis sevindim
Gunlerinde az kaldi sanirim karar verdiniz mi nerde kalacagina:26:
Yasmin nuray nilay özcanan betul funda songul fatma dilek gulcan cvr aysegul mcd katreinur spirint hepinize gunaydin
betül bu arada erdem nasıl uyudu akşam tatlım*
Haklısın kiskansinlar çok eğlenceli oluyorhe he arada lazım şekerimmm:)
İyiyiz çok şükür tatlım ee yorulmuş yavrucak uyuya kalmışsiz nasıl oldunuz..ay pazar gecesi ateşlendi kalkıtı gece benm üstümden atladı babasına orda azıcık duruyo babasının burnunu kulağını oynuyo sonra bana dönüyo beni bi haşat ediyo sonra atlıyo üstümden yatağına geçiyo:))en son böle dolanırken uyuyakalmış:)tabii bende...
sağoln canm benm de aklım b urdaydı hep de giremedm..çok aptal bir telefonm var telden de giremyorumbnmki de kıskandı adamın askerliğine laf etmeye başladı...azıcık üstüne alındı herhal
onun numaralarını sevsinler pekte güzel maşallah.
ohh hanımefendi ordan oraya ordan oraya desene:) eee senin adamda asker şekerim eleştirmese olmaz
Günaydın canım nasılsın bakalım benim eşim de evdeyken kıskanıyor bırak şu kk yi diyo kapatixam şu interneti diyo bende o varsa caktirmadan bakiyorumGunaydın kızlar
Bugun ısım cok erkencıkten gırıp bı selamlasayım dedım
Wavs aksam bende erken cıkmak zorunda kaldım kusura bakma cnm
Gıcık kocam yuzundenadam kk yi kiskanmaya basladi ya yatmamisti seksenleri izliyoduk bende bi yandan azcik sizinle yazisayim dedim sinir etti beni biraktim teli yattim
Gulden hamarat hatun mercimek köftesi yetmedi bizeesim yemek yiyip gelicek diye az yapayim dedim gelince bikac tane yer kalanida bana kalir demistim, 2 tane beyza yedi yarimcik nida esimle yedik biraz ben koltuga gectim, mutfagi toplamak icin kaltigimda tabakta hic köfte kalmamis insan bi sorar yiyecenmi bitiyo diye dedim napim cok guzel olmus diyo
Yani sonuc superdi:)
Sibel hosgeldin cnm meryem daha iyimis sevindim
Gunlerinde az kaldi sanirim karar verdiniz mi nerde kalacagina:26:
Yasmin nuray nilay özcanan betul funda songul fatma dilek gulcan cvr aysegul mcd katreinur spirint hepinize gunaydin
Günaydın canım erdem usuttu belkide ondan.karnı agriyo canım.ya geçmiş olsunkuzum yazdımda site sıkıntı çıkardı neysee öncelikle gülden deli gibi mercimek köftesi istiyo canım çok çekti yapta gelelim sanaa
ayrıca erdem paşa 4 güne nazaran 1-2 saat uyudu dün 4 kez kaka yapmış normalde haftada 1-2 zor yapar karnı çok ağrıyodu sonra sabaha karşıda öksürmeye başladı bakalım umarım sıkıntı çıkmaz nil kuzusu da uyumuş sevidim
herkeslere günaydıınn
gülden senin bu mercimek köfte fena oldu
kaç gündür canım istiyordu,dün dayanamadım kv yi aradım akşama mercimek köfte yap dedim ve akşam koca bir tabak mercimek köfte yedim.allah razı olsun beni kırmaadı yaptı.bir taraftan da hamilesin de aşermeye mi başladın diyor.valla dedim bilmiyorum ama kaç günür cnm deli gibi mercimek köfte çekiyor
kuzum yazdımda site sıkıntı çıkardı neysee öncelikle gülden deli gibi mercimek köftesi istiyo canım çok çekti yapta gelelim sanaa
ayrıca erdem paşa 4 güne nazaran 1-2 saat uyudu dün 4 kez kaka yapmış normalde haftada 1-2 zor yapar karnı çok ağrıyodu sonra sabaha karşıda öksürmeye başladı bakalım umarım sıkıntı çıkmaz nil kuzusu da uyumuş sevidim
herkeslere günaydıınn
gülden senin bu mercimek köfte fena oldu
kaç gündür canım istiyordu,dün dayanamadım kv yi aradım akşama mercimek köfte yap dedim ve akşam koca bir tabak mercimek köfte yedim.allah razı olsun beni kırmaadı yaptı.bir taraftan da hamilesin de aşermeye mi başladın diyor.valla dedim bilmiyorum ama kaç günür cnm deli gibi mercimek köfte çekiyor
Günaydın canım nasılsın bakalım benim eşim de evdeyken kıskanıyor bırak şu kk yi diyo kapatixam şu interneti diyo bende o varsa caktirmadan bakiyorum
Günaydın canım erdem usuttu belkide ondan.karnı agriyo canım.ya geçmiş olsun
Ohh bi mercimek köftesi di gidiyor valla benim de çok canın çekti bende yapcqm en sonunda
off pc kapanıp duruyo yakında patlayacaak sanırım:))ayy meryem de hala uyuyo bi gidip bakıyorum uyansın işllerime bakayım diye ama yok haımefendi ordan oraya dönüp duruyo uyuyo..ne aksi bu çocuklar ya uyuyacağm zaman uyumazlar.işim varsa kalkmazlar:)
bu arada nur az çok belli oldu haftaya gidiyoruz burdan oy kullanmyacağım artık napalım zaten burayı kimin alacağı belli...kvmde kalcaz.bakalım eşim her hafta sonu gelcem yalnız bırakmam seni hafta içi de sık dişini diyo ama görecez nasıl olacak
güldenn bende geleyim mi bende çok severm mercmek köftesiiiiii
off pc kapanıp duruyo yakında patlayacaak sanırım:))ayy meryem de hala uyuyo bi gidip bakıyorum uyansın işllerime bakayım diye ama yok haımefendi ordan oraya dönüp duruyo uyuyo..ne aksi bu çocuklar ya uyuyacağm zaman uyumazlar.işim varsa kalkmazlar:)
bu arada nur az çok belli oldu haftaya gidiyoruz burdan oy kullanmyacağım artık napalım zaten burayı kimin alacağı belli...kvmde kalcaz.bakalım eşim her hafta sonu gelcem yalnız bırakmam seni hafta içi de sık dişini diyo ama görecez nasıl olacak
güldenn bende geleyim mi bende çok severm mercmek köftesiiiiii
ayy birlikte gidelim sibelim benim de cnm çektiiii ..gerçi biz çağırılmadık amaaaa neyse:)
Gunaydin herkese kizlar ya benimde internetlerim mb.ler azaldi ya aslinda bana yetip artiyo netim ama benden esimde kullanmisti oyuzden bitti ya bugunde takilayim 8.de suresi bitiyo sonra yine yapicam zaten artik esimde kullanmadigi icin bidaha oyle bi sorunum olmiycak.
Herkes iyidir umarim birazdan giricem tekrar.
Merhaba kizlar tunaydin hepinize
uzun bir aradan.sonra ben.geldim tekrardan
kafami toparladim bide ust uste misafirler vardi univden arkdaslar toplandik hep yogundum buara
tabiki buarada inanilmaz ozledim sizi takip ettim ama yazismak bambaska
masal in buarada 8tane disi oldu yani4tane birden cikti istahda sorun olmadi uykularimzda bozulmadi ama cok mizmizdi surekli aglamakliydi
Arasira ateslendi ama birhafta surdu baktik 4tane dis patlamis
Simdide 6tane gorunuo 2si azi disleri bakalim nasil olcak busefer
Merhaba aysegul hosgeldin tekrardan
masalcoga gecmis olsun insalla kalan dislerinde ayni slklnti olmaz
Bizde ara ara mizirdagiz ama son kopekdisten sonra azaldi
gecmıs olsun burada yaa 2ay önce falan da ben dusmustum tabureden masal nasıl gülmüştü hala unutmam:)Ne oluyor burada kime gidiyoruz
kizlar beb dun aksam sandalyeden otururken fena dustum sol popo agit hasarlo ayakta birsey yok ama oturmak slklnti
Yasemin aksam diziden anladigimi anlstayim
bilmem hic gittinizmi
Siz su cocuk parkina
zaman nasip geciyor
varmadan hic farkina
ve iki kita daha bilmem anlatabildimmi:)
Günaydın canımGunaydin herkese kizlar ya benimde internetlerim mb.ler azaldi ya aslinda bana yetip artiyo netim ama benden esimde kullanmisti oyuzden bitti ya bugunde takilayim 8.de suresi bitiyo sonra yine yapicam zaten artik esimde kullanmadigi icin bidaha oyle bi sorunum olmiycak.
Herkes iyidir umarim birazdan giricem tekrar.
Benide kimse çağırmadı ama bende gelmek istiyorumayy birlikte gidelim sibelim benim de cnm çektiiii ..gerçi biz çağırılmadık amaaaa neyse:)
Ben.hiç bişey anlamadimNe oluyor burada kime gidiyoruz
kizlar beb dun aksam sandalyeden otururken fena dustum sol popo agit hasarlo ayakta birsey yok ama oturmak slklnti
Yasemin aksam diziden anladigimi anlstayim
bilmem hic gittinizmi
Siz su cocuk parkina
zaman nasip geciyor
varmadan hic farkina
ve iki kita daha bilmem anlatabildimmi:)
Merhaba kizlar tunaydin hepinize
uzun bir aradan.sonra ben.geldim tekrardan
kafami toparladim bide ust uste misafirler vardi univden arkdaslar toplandik hep yogundum buara
tabiki buarada inanilmaz ozledim sizi takip ettim ama yazismak bambaska
masal in buarada 8tane disi oldu yani4tane birden cikti istahda sorun olmadi uykularimzda bozulmadi ama cok mizmizdi surekli aglamakliydi
Arasira ateslendi ama birhafta surdu baktik 4tane dis patlamis
Simdide 6tane gorunuo 2si azi disleri bakalim nasil olcak busefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?