2012 kasım bebekleri büyüyor..

Amin canim hayirlisiyla atlatirsiniz ins.ben beysaldanda ogrendim nasil oldugunu ama bakalim sizin nasil olucak bolgesel uyusturma yapmiyolarmi acaba illaki damar yolumu acilmali merak ediyorum napim kuzuma kiyamiyorumya hepsi kucucukler daha hicbirine kiyilmazki bizde ozel hastaneleri arastiricaz bakalim y dusununce bile kotu oluyorum Allah korusun butun yavrularimizi.

Guldencim eren iyi ama banada sabah kalkmalari cok zor gelmeye basladi cok kalkiyo gece hic uykudan bisey anlamiyorum emdigi icin yapicak biseyimde yok.Bide ben cok merak ediyorum sen asistanlikmi yapiyodun yani hep burdasinda isin hafifmi vaktin oluyo heralde onu merak ediyodum ya.

Sibel sen geldin busefer ben gidicem ya simdide benim net. bitiyo.

Aksam bende kurseyitle surayi izledim ama benim adam mesaideydi bide geldikten sonrada isi vardi disari cikti kendim izledim olsaydi kiskanclik olurmuydu bilmiyorum.

Beysal erdem niye okadar kaka yapti acaba hadi eren yapsa normal olurdu hergun kac kere yapiyo cunku ama erdem haftada 1-2kez yapiyomus usuttu yada baska bi sorunu oldugu belli yani.

Sakaryadan kucak dolu sevgilerrr

hoşgeldin şekerim bize geliyosunuz şekerimmmm:

geçmiş olsun azılar dahada zorluyolar..
biz iyiyiz umarım masalcıkta kendisine gelir..

cnm geçmiş olsun umarım bişey yokturrr...

masal kız merhab dıyor teyze ve kardeslerıne:)

Eklentiler

• $2014-03-01 19.22.06.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 33
  • $2014-02-11 10.20.33.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 37
  • $2014-02-11 10.28.54.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 31
  • $2014-02-13 14.07.30-1.webp
    5 KB · Görüntüleme: 45
  • $2014-03-01 16.15.30.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 57
hoşgeldin şekerim bize geliyosunuz şekerimmmm:

geçmiş olsun azılar dahada zorluyolar..
biz iyiyiz umarım masalcıkta kendisine gelir..

cnm geçmiş olsun umarım bişey yokturrr...

buara ıyı canım ama bellı olmaz baslar yıne mızmızlıga cunku hepsı görunuo köpek dıslerı azıları falan
nıl de bugun uyutmus anneyı aksamda oyun oynayıp alkıslamıs aferın onaaa alkısssss

maşallah masalcığaaa:
nazar deymesinnn:

sorma ya ben onu ödüllendiriyorumya sürekli bişey yapınca oda anneyi ödüllendirdi:

ay kızlar amwaydan rozet vereceklermiş bana %3 olmuşumdaaaa::)
.=:):)
hehe benim toplantılar işe yaradı..

Tesekkur ederim aysegul
ay yaren hem kaldirmaya cakisiyor hem gulesi geliyor ama benden tirsiyor son basladik gulmee
tabi arasta sonrasinda

:)ayy kıyamm yarenıme allhım cok garıp bır durum degılmı
annenın dusmesı :)
ama napalım bızde ınsanız olabılıyor sen nasıl dustunkı benım tabure kırılmıstıu

Ara ara sanciyor demek diyorum cunku birden estiriyor birde su icmek istiyor bol bol
evet arasin 16 oldu
sizimde baya hizlanmis ama

:)ayy kıyamm yarenıme allhım cok garıp bır durum degılmı
annenın dusmesı :)
ama napalım bızde ınsanız olabılıyor sen nasıl dustunkı benım tabure kırılmıstıu

Ole ya hem yardim ediyor hem gulnesini engelliyot

ben cocuk gibi arka ayaklarini havaya jaldirdim.sandalyenin sonra yine cocuk gibu yapistim yere ay cok acidi ya
gunduz de esimle konu gecmisti islak zemine basarken aman dikkat et dusme ayagin vb kirilirsa mahfoluruz dedi o geldo aklika dedim kalca kirildi

aaaa yeterki sengel tatlımmm:

nasıl yaaaaa:
ben seni daha dün çağırmadımmı bizegelince yaparım demedimmi aşk olsun ıhhhh

günaydın cnm iyiyiz sağol sen nasılsın eren nasıl?
he he unutmuşum:) öğle arası gidip yeşil soğan aldım güldenim akşama yapcam inş. benim adam yemeyebilri soğan var diye ama olsun belki kızım yer:)

Sakaryadan kucak dolu sevgilerrr
sevgiler bizden de sana şekerimmm

hoşgeldin cnm geçmiş olsun masalcığa

ayyy bende diom bu kadının sesi niye kesildi çok geçmiş olsun tatlım nasıl oldu ki...
ay anlamadım filmiii beğendin mi yani çabucak mı geçti çok cahil hissettim kendimi:)

maşallah masalaaaa

alkışlar da bizdennnnnn

Ara ara sanciyor demek diyorum cunku birden estiriyor birde su icmek istiyor bol bol
evet arasin 16 oldu
sizimde baya hizlanmis ama
ayy benim kuzumda soğuk şeyler yemek istio hep diş çıkarırkennn

Wowww ahbyakinda olucaktikki kutlardik bir guzel

Ay fena oldu inanki

Yarenin 3 kitalik siiri vardi bogure bogure okuduk ezberimizi

benim.sura oldu 3 kita.......

Ay fena oldu inanki

Yarenin 3 kitalik siiri vardi bogure bogure okuduk ezberimizi

benim.sura oldu 3 kita.......
oyy kıyamam yaa geçmiş olsun...
he he anladım tatlı annelik böle bişey işte. benim kuzu uyumuştu adamı çıldırtıyasıya izledim he he:)

Günaydın canım
verme sende eşine ya oda yapsin internet kendine

Benide kimse çağırmadı ama bende gelmek istiyorum

Ben.hiç bişey anlamadim

Geçmiş olsun masala yeni incileriniz hayırlı olsun
Ya canim esim tel.nosunu baska operatore tasimisti oda 1hafta surdu o arada net.falanda yapamadi benimkini kullandi bide tam osirada telefonuda degistirmisti sanirim biseyler indirmis benim mb.lerde gitmis oylelikle ama artik oda kendi net. yapiyo bidaha kullanmiycak benimkini.

Oo masallah guldene hamarat kadin.

Songuul nasil dustun oyle kase gitmis ayy gormek isterdim kiiz.:-D
Yakin olsak bende sana gecmis olsuna gelirdim.:-D

Ay fatma gorsen nasol gulerdin koca kadin cocuk gibi dustum aras gibi dustugim yerdede kaldim he ay saka gibi
ay gelin gelin bana gecmis olsuna gelin

bende istiooom
yok güzelim ishal değil şükür korktum bende ama değil di

ooooo ayşegül hoşgeldin kuzum maşallah masala koca kız oldu anesi

güldene mercimek köftesi yemeğe gidiyoz :)

bir sorun var ama bakalım ne çıkacak

ay geçmiş olsun kuzum ya nazarmı ettim sana ki akşam böreğini yedimde fazla mı beğendim acaba saka bi yana çok geçmişolsun canım benim

Diste slk kaka yapiyor aslinda ondan olabilir
ya da bunyesi okadar kek yemeyemi tepki verdi acaba:)

Misafirin geliyormis bu aksam
kek evet o gece uyumadı ya gece de kek yedi :)

yok iptal ettim canım uykusuzluktan berbat haldeyim birşey hazırlayamadımda başka bahara kaldı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…