- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #37.061
Günaydın canım
verme sende eşine ya oda yapsin internet kendine
Benide kimse çağırmadı ama bende gelmek istiyorum
Ben.hiç bişey anlamadim
Geçmiş olsun masala yeni incileriniz hayırlı olsun
gecmıs olsun burada yaa 2ay önce falan da ben dusmustum tabureden masal nasıl gülmüştü hala unutmam:)
Valla bende kendimi hazir hissetmiyorum da canim ama boyle giderse de hic hazir hissetmiycem..annelik duygularimiz daha baskin cikiyo bu konuda..surekli her ateslendiginde idrar yolu enfeksiyonu mu oldu diye dusunmek daha cok yoruyo beni..insallah seni haberdar ederim canim..insallah darisi da senin oglusa olsun..
Sakaryadan kucak dolu sevgilerrr
Merhaba kizlar tunaydin hepinize
uzun bir aradan.sonra ben.geldim tekrardan
kafami toparladim bide ust uste misafirler vardi univden arkdaslar toplandik hep yogundum buara
tabiki buarada inanilmaz ozledim sizi takip ettim ama yazismak bambaska
masal in buarada 8tane disi oldu yani4tane birden cikti istahda sorun olmadi uykularimzda bozulmadi ama cok mizmizdi surekli aglamakliydi
Arasira ateslendi ama birhafta surdu baktik 4tane dis patlamis
Simdide 6tane gorunuo 2si azi disleri bakalim nasil olcak busefer
Ne oluyor burada kime gidiyoruz
kizlar beb dun aksam sandalyeden otururken fena dustum sol popo agit hasarlo ayakta birsey yok ama oturmak slklnti
Yasemin aksam diziden anladigimi anlstayim
bilmem hic gittinizmi
Siz su cocuk parkina
zaman nasip geciyor
varmadan hic farkina
ve iki kita daha bilmem anlatabildimmi:)
hoşgeldin şekerim bize geliyosunuz şekerimmmm:
geçmiş olsun azılar dahada zorluyolar..
biz iyiyiz umarım masalcıkta kendisine gelir..
cnm geçmiş olsun umarım bişey yokturrr...
masal kız merhab dıyor teyze ve kardeslerıne:)
buara ıyı canım ama bellı olmaz baslar yıne mızmızlıga cunku hepsı görunuo köpek dıslerı azıları falan
nıl de bugun uyutmus anneyı aksamda oyun oynayıp alkıslamıs aferın onaaa alkısssss
Tesekkur ederim aysegul
ay yaren hem kaldirmaya cakisiyor hem gulesi geliyor ama benden tirsiyor son basladik gulmee
tabi arasta sonrasinda
hosbuldum cnm suan masalda ıyı gbı ama ara ara aynen bır mızmızlık var
köpek dişimiz azımız goruno napsın kuzuuck okaadr da olcak
ohh szın bıtmıs zaten dımı4tane falan kalmıstı sanırım dısınız
ayyy daha bzıım 8var:)
:)ayy kıyamm yarenıme allhım cok garıp bır durum degılmı
annenın dusmesı :)
ama napalım bızde ınsanız olabılıyor sen nasıl dustunkı benım tabure kırılmıstıu
he he unutmuşum:) öğle arası gidip yeşil soğan aldım güldenim akşama yapcam inş. benim adam yemeyebilri soğan var diye ama olsun belki kızım yer:)aaaa yeterki sengel tatlımmm:
nasıl yaaaaa:
ben seni daha dün çağırmadımmı bizegelince yaparım demedimmi aşk olsun ıhhhh
günaydın cnm iyiyiz sağol sen nasılsın eren nasıl?
sevgiler bizden de sana şekerimmmSakaryadan kucak dolu sevgilerrr
hoşgeldin cnm geçmiş olsun masalcığaMerhaba kizlar tunaydin hepinize
kafami toparladim bide ust uste misafirler vardi univden arkdaslar toplandik hep yogundum buara
masal in buarada 8tane disi oldu yani4tane birden cikti istahda sorun olmadi uykularimzda bozulmadi ama cok mizmizdi surekli aglamakliydi
ayyy bende diom bu kadının sesi niye kesildi çok geçmiş olsun tatlım nasıl oldu ki...Ne oluyor burada kime gidiyoruz
kizlar beb dun aksam sandalyeden otururken fena dustum sol popo agit hasarlo ayakta birsey yok ama oturmak slklnti
bilmem hic gittinizmi
Siz su cocuk parkina
zaman nasip geciyor
varmadan hic farkina
maşallah masalaaaamasal kız merhab dıyor teyze ve kardeslerıne:)
alkışlar da bizdennnnnnmaşallah masalcığaaa:
nazar deymesinnn:
sorma ya ben onu ödüllendiriyorumya sürekli bişey yapınca oda anneyi ödüllendirdi:
ay kızlar amwaydan rozet vereceklermiş bana %3 olmuşumdaaaa::)
.=:):)
hehe benim toplantılar işe yaradı..
ayy benim kuzumda soğuk şeyler yemek istio hep diş çıkarırkennnAra ara sanciyor demek diyorum cunku birden estiriyor birde su icmek istiyor bol bol
evet arasin 16 oldu
sizimde baya hizlanmis ama
maşallah masalcığaaa:
nazar deymesinnn:
sorma ya ben onu ödüllendiriyorumya sürekli bişey yapınca oda anneyi ödüllendirdi:
maşallah masalcığaaa:
nazar deymesinnn:
he he unutmuşum:) öğle arası gidip yeşil soğan aldım güldenim akşama yapcam inş. benim adam yemeyebilri soğan var diye ama olsun belki kızım yer:)
sevgiler bizden de sana şekerimmm
hoşgeldin cnm geçmiş olsun masalcığa
ayyy bende diom bu kadının sesi niye kesildi çok geçmiş olsun tatlım nasıl oldu ki...
ay anlamadım filmiii beğendin mi yani çabucak mı geçti çok cahil hissettim kendimi:)
maşallah masalaaaa
alkışlar da bizdennnnnn
ayy benim kuzumda soğuk şeyler yemek istio hep diş çıkarırkennn
oyy kıyamam yaa geçmiş olsun...Ay fena oldu inanki
Yarenin 3 kitalik siiri vardi bogure bogure okuduk ezberimizi
benim.sura oldu 3 kita.......
Ya canim esim tel.nosunu baska operatore tasimisti oda 1hafta surdu o arada net.falanda yapamadi benimkini kullandi bide tam osirada telefonuda degistirmisti sanirim biseyler indirmis benim mb.lerde gitmis oylelikle ama artik oda kendi net. yapiyo bidaha kullanmiycak benimkini.Günaydın canım
verme sende eşine ya oda yapsin internet kendine
Benide kimse çağırmadı ama bende gelmek istiyorum
Ben.hiç bişey anlamadim
Geçmiş olsun masala yeni incileriniz hayırlı olsun
maşallah masalcığaaa:
nazar deymesinnn:
Ya canim esim tel.nosunu baska operatore tasimisti oda 1hafta surdu o arada net.falanda yapamadi benimkini kullandi bide tam osirada telefonuda degistirmisti sanirim biseyler indirmis benim mb.lerde gitmis oylelikle ama artik oda kendi net. yapiyo bidaha kullanmiycak benimkini.
Oo masallah guldene hamarat kadin.
Songuul nasil dustun oyle kase gitmis ayy gormek isterdim kiiz.:-D
Yakin olsak bende sana gecmis olsuna gelirdim.:-D
gülden senin bu mercimek köfte fena oldu
kaç gündür canım istiyordu,dün dayanamadım kv yi aradım akşama mercimek köfte yap dedim ve akşam koca bir tabak mercimek köfte yedim.allah razı olsun beni kırmaadı yaptı.bir taraftan da hamilesin de aşermeye mi başladın diyor.valla dedim bilmiyorum ama kaç günür cnm deli gibi mercimek köfte çekiyor
yok güzelim ishal değil şükür korktum bende ama değil diayy betülüm sen yeterki gel ne olacak mercimek köftesi yapmaya bensana tepsilerle yaparımmmm:
yeterki gelinnnn:
ay songülümle gelseniz bi hafta sonu 10 numara olur vallaha:
erdemime kıyamam neden öyle olduki dişmi geliyo acaba tatlım isalmiydi..
ohhhh afiyet olsun cnm:
yap nurayım sende yapppp:
ay mercimek kköftelerinin beğenilmeside beni ayrı bi mutlu ediyorrr:
oyy kıyamam yaa geçmiş olsun...
he he anladım tatlı annelik böle bişey işte. benim kuzu uyumuştu adamı çıldırtıyasıya izledim he he:)
bende istiooom
yok güzelim ishal değil şükür korktum bende ama değil di
ooooo ayşegül hoşgeldin kuzum maşallah masala koca kız oldu anesiMerhaba kizlar tunaydin hepinize
güldene mercimek köftesi yemeğe gidiyoz :)Ne oluyor burada kime gidiyoruz
bilmem hic gittinizmi
Siz su cocuk parkina
zaman nasip geciyor
varmadan hic farkina
bir sorun var ama bakalım ne çıkacakAmin canim hayirlisiyla atlatirsiniz ins.ben beysaldanda ogrendim nasil oldugunu ama bakalim sizin nasil olucak bolgesel uyusturma yapmiyolarmi acaba illaki damar yolumu acilmali merak ediyorum napim kuzuma kiyamiyorumya hepsi kucucukler daha hicbirine kiyilmazki bizde ozel hastaneleri arastiricaz bakalim y dusununce bile kotu oluyorum Allah korusun butun yavrularimizi.
Guldencim eren iyi ama banada sabah kalkmalari cok zor gelmeye basladi cok kalkiyo gece hic uykudan bisey anlamiyorum emdigi icin yapicak biseyimde yok.Bide ben cok merak ediyorum sen asistanlikmi yapiyodun yani hep burdasinda isin hafifmi vaktin oluyo heralde onu merak ediyodum ya.
Sibel sen geldin busefer ben gidicem ya simdide benim net. bitiyo.
Aksam bende kurseyitle surayi izledim ama benim adam mesaideydi bide geldikten sonrada isi vardi disari cikti kendim izledim olsaydi kiskanclik olurmuydu bilmiyorum.
Beysal erdem niye okadar kaka yapti acaba hadi eren yapsa normal olurdu hergun kac kere yapiyo cunku ama erdem haftada 1-2kez yapiyomus usuttu yada baska bi sorunu oldugu belli yani.
ay geçmiş olsun kuzum ya nazarmı ettim sana ki akşam böreğini yedimde fazla mı beğendim acabaOle ya hem yardim ediyor hem gulnesini engelliyot
ben cocuk gibi arka ayaklarini havaya jaldirdim.sandalyenin sonra yine cocuk gibu yapistim yere ay cok acidi ya
gunduz de esimle konu gecmisti islak zemine basarken aman dikkat et dusme ayagin vb kirilirsa mahfoluruz dedi o geldo aklika dedim kalca kirildi
kek evet o gece uyumadı ya gece de kek yedi :)Diste slk kaka yapiyor aslinda ondan olabilir
ya da bunyesi okadar kek yemeyemi tepki verdi acaba:)
Misafirin geliyormis bu aksam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?