- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #37.261
deneyeeğim canm yani demekki doyuyo diycem de işte bilmiyorum ayy daha tahlil de yaptramadık artık nmemlekte gidince yaptralım dedi eşim meraktayım eğer değerleri normal çıkarsa hiiiçöç üstelemem
içmiyo canm uykusunda da sonra da uykusu açılıyo onla uğraşyorum bide
ye canım ama ben de nilimi yemek istiyorumcnm yastıktan ola bilirmi acabaya:
ama zaten ateş bile nedense hep gece çıkıyo oyüzden geceleri hiç sevmiyorum bennn:
cnm niye öyle yaptın bakyim sennn:
günaydın cnm ben o defnemi yerimmmmm:
cnm amway toplantısı vardıya ben rozet aldım oyüzden beni aramış nil..
bu arada
yyasemin bak herkes buluşuyo senin buraya gelmen şart oldu şekerim
hazır istanbulakadar gelmişken
funda senin ailende istanbuldaydı dimi?
evet cnm biz de iyiyizsağol canım iyiyiz siz de iyisiniz gibi görünüyor defnecik yine formunda :)
günaydın canım aman iyi olun da erkes iyi olsun tüm anne ve bebişler :)
cnm alni killanirdiyen bendim :) yani oyle duydum ama baglatmadgi icin sacini eyine gozune girio yine alninda sac duruo kapali oluo yani oyuzden killi olcaksada napalim enazindan gozune girmesin die kestim kendim:)
Ben kirkimda gitmrdim 1yil olmustu masal in dgum gunundeyken gittim yeni yani :)
Cok gecmis olsun cnm umarim tekrelamaz kiyam beyzayada
Distir kesin canim ya ins gecer en kisa zmanda aynen bulusalim artik yaaaa
Kiskanma sekerim sende ankaraya gekirsen sana muayneye bile gelicem bak:)
ye canım ama ben de nilimi yemek istiyorum
tamam şimdi hatırladım rozet vereceklerdi
yok cnm benim ailem ankarada
evet cnm biz de iyiyiz
defne maşallah öpücük konusunda süper
zaten benim de hoşuma gidiyor öpmesi
cnm alni killanirdiyen bendim :) yani oyle duydum ama baglatmadgi icin sacini eyine gozune girio yine alninda sac duruo kapali oluo yani oyuzden killi olcaksada napalim enazindan gozune girmesin die kestim kendim:)
Ben kirkimda gitmrdim 1yil olmustu masal in dgum gunundeyken gittim yeni yani :)
Cok gecmis olsun cnm umarim tekrelamaz kiyam beyzayada
Distir kesin canim ya ins gecer en kisa zmanda aynen bulusalim artik yaaaa
Kiskanma sekerim sende ankaraya gekirsen sana muayneye bile gelicem bak:)
ye canım ama ben de nilimi yemek istiyorum
tamam şimdi hatırladım rozet vereceklerdi
yok cnm benim ailem ankarada
evet cnm biz de iyiyiz
defne maşallah öpücük konusunda süper
zaten benim de hoşuma gidiyor öpmesi
canm bmeryeminkini de babaannesi kesmişti yazın da çok çektim güya gözüne gelmesin diye kesmiş ama daha beter oldu çünkü lastkle bağlayınca çıkartmıyo meryem ben öyle bağlıyodum ii oluyodu .uzayıncaya kadar akla karayı çektik..ben burda da duydum memlekeytte de duydum yani ama dediğin gibi bağlatnıyosa yapcak bişi yok...bu arada nisan sonuna kaydı benm geliş ankaraya vee sonra istanbul:))habern var mıtdı tayinimz çıktıı
mina çok sevindim temiz çıkmasına
beni çok gemiş olsun kuzum kıyamam ben ona
kızlar hepinize günaydın bugün hava çok güzel keşke evde olsamda paşamla dışarı çıksakkk
ya kızlar birşey soracaam kadın doğuma gittinizmi siz 1 yıl kontrolüne ben gitmedimde en son 40 gün olunca gitmiştim bi gitsem diyorum ama niyeyse ayaklarım geri geri gidiyo
gel cnm beklerimaaa ben istanbul hatırlamışım neyse cnm ben izmire gelicem inşallahhh:
sen istanbula gelsonra bizde görüşelim..
Beni geçmiş olsun canım bizimde dusmeyince ateş dr gittik enfeksiyon çıktı ama sizin diş heralde
ayşegül arabayı gule gule kullanın ins
Sibel benim cadida süt icmiyordu şimdi sadece kakaolu süt içiyor ama.kutuda ve pipetle bardağa yada biberona alsam kesinlikle içmiyor
canım biz bugün dışarı çıkacağız öğle yemğinden sonra sen de müsaitsen buluşabiliriz:)
aaa ben istanbul hatırlamışım neyse cnm ben izmire gelicem inşallahhh:
sen istanbula gelsonra bizde görüşelim..
evet abla ya valla var.hala yolda bi palio görsek dürteriz birbirimizi....Bu arada herjeze merhaba kizlar
nutraks cnm cok sukur iyiyim gecti sayilir
demrk palionuj siZdede mazisi var
yasemin yaren ilk ayda olnustu ikincids dusuk ve benzrri daha sancili donemdi
mina gecmis olsun iyi cik.asina cok.sevindim
Beni cim.gecmus olsun acaba ates sebebi nedirki
gel cnm beklerim
Nilay sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim
ay canm geçenlerde söylemiştin diye onu da denedim yok bikaç yudumdan sonra pipeti ısırıyo sadce....
neeyyyyyyyyyyyyy
ayy çookk istermmm
evet abla ya valla var.hala yolda bi palio görsek dürteriz birbirimizi....
tamm cnm olur suan uyuo masal 2gbı bulussak olurmu hakketten nasıl tanıscaz kı:)balon alalım mı bebıslere:)canım biz bugün dışarı çıkacağız öğle yemğinden sonra sen de müsaitsen buluşabiliriz:)
aynen cnm lastıgı bırsure sonra onuda cıkarıo oyuzden kestım cokda seker oldu uzun sure yapmam bende korkuom kıllanır dıecanm bmeryeminkini de babaannesi kesmişti yazın da çok çektim güya gözüne gelmesin diye kesmiş ama daha beter oldu çünkü lastkle bağlayınca çıkartmıyo meryem ben öyle bağlıyodum ii oluyodu .uzayıncaya kadar akla karayı çektik..ben burda da duydum memlekeytte de duydum yani ama dediğin gibi bağlatnıyosa yapcak bişi yok...bu arada nisan sonuna kaydı benm geliş ankaraya vee sonra istanbul:))habern var mıtdı tayinimz çıktıı
Beni geçmiş olsun canım bizimde dusmeyince ateş dr gittik enfeksiyon çıktı ama sizin diş heralde
ayşegül arabayı gule gule kullanın ins
Sibel benim cadida süt icmiyordu şimdi sadece kakaolu süt içiyor ama.kutuda ve pipetle bardağa yada biberona alsam kesinlikle içmiyor
Sonuclarin temiz cikmasina sevindim canim.dis yuzunden heralde uykulariniz sasirmis bizimde oyleydi neyseki simdi duzeldi.ee sabah sabah yemekmi yaptin kiz cok erken ama sende dinlenirsin aksama kadar iyide olmus.günaydın kızlar,
umarım herkes iyidir. biz minayla yaklaşık 1 haftadır saat 6 da uyanıyoruz sabaları uykusuzluk dizboyu. dün hastaneye gittim ultrason çekildim temiz çıktı zaten iş güç derken ancak gelebildim. şimdi de yemeklerimi pişirdim oturcam artık :)
Gunaydin kizlar herkes iyidir ins
Bizim gece hastanede gecti nerdeyse
Saat birden sonra nidanin atesi fazla geldi elimle kaldirdim ölctum 40 derece yavrum bide sanki eli ayagi titriyo gibi geldi
surup verdim esimi uyandirdim hemen apar topar hastaneye..
Muayene ettiler idrar tahlili yaptilar hepsi normal sukur aradan bi saat falan gecince dusmeye basladi
4 u gecti eve geldigimiz simdi uyuyo kuzucum atesi yok gibi..
beyzayi da uyandirip göturduk mecbur gece kimsede durmaz bensiz..
Hastanede biraz oyalandi sonra anne eve gidelim yatagimda yatmak istiyom diyo yavrum
Sabah krese gitmedik dokuzda kalkti..
Nida da atesi dusmeye baslayinca inletti hastaneyi anne anneee diye:) esim diyo biseyi yok cocugun hastaneye getirmisler diycekler bize diye:)
Ins bugun tekrar yukselmez
çok sağol canım..
canım sen de gelince toplanıruz ya dert etme :)
tamm cnm olur suan uyuo masal 2gbı bulussak olurmu hakketten nasıl tanıscaz kı:)balon alalım mı bebıslere:)
aynen cnm lastıgı bırsure sonra onuda cıkarıo oyuzden kestım cokda seker oldu uzun sure yapmam bende korkuom kıllanır dıe
tayınınzı okumustum cnm bende hep ankarda kalcaksınız dıe sevınıdum neyse bıkezde olsa nılay sen ben bulusalım meryemıde gorelım
tsk ederım cnm allh ısteyen herkese versın ıns
smear ben yaptırdım cnm hıc korkulcak utanılcak bı durum degılmıs sırf onu yaptırmamak ıcınAaaa sahi ya biz seninle kadin doguma gidicektk
bence gitmelisin cnm
brn gittim ama catala yatmadim korkularim ust sinirda akinti mantar vb olmadigunda israeci olmadi
bir smear olabolirdu aslinda ama yok
hemn atıyorum özelden cnm kopar artık ıznı hatta aksam gelın kocıslerde tanıssın nasılsa ortak noktaları var askerıye:)çookk pis kıskandımmmm
inşallah canm bakalım nisan sonu gelcez ank ve yoğun olcaz biraz...bi de kocişten izin koparma meselesi var hayrlısı isterm ama..bu arada numaranı bana da versene sıkıntı olmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?