2012 kasım bebekleri büyüyor..

ahhh onlar ne isterse o oluyo sibelcim denedin başarılı olamadıysan yapıcak bşey yok tatlımmm:

ye canım ama ben de nilimi yemek istiyorum
tamam şimdi hatırladım rozet vereceklerdi
yok cnm benim ailem ankarada

sağol canım iyiyiz siz de iyisiniz gibi görünüyor defnecik yine formunda :)

günaydın canım aman iyi olun da erkes iyi olsun tüm anne ve bebişler :)
evet cnm biz de iyiyiz
defne maşallah öpücük konusunda süper
zaten benim de hoşuma gidiyor öpmesi

canım biz bugün dışarı çıkacağız öğle yemğinden sonra sen de müsaitsen buluşabiliriz:)

canım ben de bayılıyorum minanın öpücüklerine oşona gitmez mi insanın hiç :)

canm bmeryeminkini de babaannesi kesmişti yazın da çok çektim güya gözüne gelmesin diye kesmiş ama daha beter oldu çünkü lastkle bağlayınca çıkartmıyo meryem ben öyle bağlıyodum ii oluyodu .uzayıncaya kadar akla karayı çektik..ben burda da duydum memlekeytte de duydum yani ama dediğin gibi bağlatnıyosa yapcak bişi yok...bu arada nisan sonuna kaydı benm geliş ankaraya vee sonra istanbul:))habern var mıtdı tayinimz çıktıı

aaa ben istanbul hatırlamışım neyse cnm ben izmire gelicem inşallahhh:

sen istanbula gelsonra bizde görüşelim..

Aaaa sahi ya biz seninle kadin doguma gidicektk
bence gitmelisin cnm
brn gittim ama catala yatmadim korkularim ust sinirda akinti mantar vb olmadigunda israeci olmadi
bir smear olabolirdu aslinda ama yok

Bu arada herjeze merhaba kizlar
nutraks cnm cok sukur iyiyim gecti sayilir
demrk palionuj siZdede mazisi var

yasemin yaren ilk ayda olnustu ikincids dusuk ve benzrri daha sancili donemdi

mina gecmis olsun iyi cik.asina cok.sevindim

Beni cim.gecmus olsun acaba ates sebebi nedirki

Beni geçmiş olsun canım bizimde dusmeyince ateş dr gittik enfeksiyon çıktı ama sizin diş heralde
ayşegül arabayı gule gule kullanın ins
Sibel benim cadida süt icmiyordu şimdi sadece kakaolu süt içiyor ama.kutuda ve pipetle bardağa yada biberona alsam kesinlikle içmiyor

ay canm geçenlerde söylemiştin diye onu da denedim yok bikaç yudumdan sonra pipeti ısırıyo sadce....

canım biz bugün dışarı çıkacağız öğle yemğinden sonra sen de müsaitsen buluşabiliriz:)

neeyyyyyyyyyyyyy

aaa ben istanbul hatırlamışım neyse cnm ben izmire gelicem inşallahhh:

sen istanbula gelsonra bizde görüşelim..

ayy çookk istermmm

evet abla ya valla var.hala yolda bi palio görsek dürteriz birbirimizi....

Son düzenleme:
Nilay sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim

çok sağol canım..

canım sen de gelince toplanıruz ya dert etme :)

tamm cnm olur suan uyuo masal 2gbı bulussak olurmu hakketten nasıl tanıscaz kı:)balon alalım mı bebıslere:)
aynen cnm lastıgı bırsure sonra onuda cıkarıo oyuzden kestım cokda seker oldu uzun sure yapmam bende korkuom kıllanır dıe
tayınınzı okumustum cnm bende hep ankarda kalcaksınız dıe sevınıdum neyse bıkezde olsa nılay sen ben bulusalım meryemıde gorelım

tsk ederım cnm allh ısteyen herkese versın ıns

Sonuclarin temiz cikmasina sevindim canim.dis yuzunden heralde uykulariniz sasirmis bizimde oyleydi neyseki simdi duzeldi.ee sabah sabah yemekmi yaptin kiz cok erken ama sende dinlenirsin aksama kadar iyide olmus.

Niye okadar yukseldiki canim ya cok yukselmis yani neyseki bisey cikmamis heralde suclu disler yine.Hangi tasi kaldirsak altindan dis cikiyoya.

çok sağol canım..

canım sen de gelince toplanıruz ya dert etme :)

çookk pis kıskandımmmm

inşallah canm bakalım nisan sonu gelcez ank ve yoğun olcaz biraz...bi de kocişten izin koparma meselesi var hayrlısı isterm ama..bu arada numaranı bana da versene sıkıntı olmazsa

Herkese iyi gunler.erenle zar zor gecmis okudum.

Songul kur icin tesekkurler canim ya bende ablama soyliyim bakalim ins.bi faydasi olur.

Beysal bende kadin doguma gitmedim canim gitmeyide dusunmuyorum hatta 40.bile gitmedim doktorumda zaten cagirmamisti.

Gulden nilede kiyamam ya seni ariyo demek hem ise gitmediginide biliyo akilli bidik.

Funda defneyede masallah bu ne ask ya masallah onada.

Sibelcim erende emdigi icin sut kesinlikle icmiyodu kac kere denemistim hatta uykusunda bile veriyodum biberonu hemen anliyodu cikariyodu agzindan icmiyodu.bende aksam yatmadan once sut isitirken her seferinde erenede gosterdim kutudan cezveye koyarken isitirken biberona koyarken tabi ilk seferde icmedi herseferinde boyle yaptim gore gore alisti azcik azcik icmeye basladi simdi sut biberonunu gorsun deliriyo icmek icin hatta gece uykusunda azcik uyanir gibi oluyo sut icelimmi diyorum uykulu uykulu kafasini kaldirmaya calisiyo sut dedigimi duyunca ya bide boyle dene istersen.

Aaaa sahi ya biz seninle kadin doguma gidicektk
bence gitmelisin cnm
brn gittim ama catala yatmadim korkularim ust sinirda akinti mantar vb olmadigunda israeci olmadi
bir smear olabolirdu aslinda ama yok
smear ben yaptırdım cnm hıc korkulcak utanılcak bı durum degılmıs sırf onu yaptırmamak ıcın
40mda gıtmedım taa masal 1yasındayken gttım:)
doktor kızdı ama allhtan temız cıktı
bıde 2sanıye suruo cnm hıc uzun bısey de dgıl
çookk pis kıskandımmmm

inşallah canm bakalım nisan sonu gelcez ank ve yoğun olcaz biraz...bi de kocişten izin koparma meselesi var hayrlısı isterm ama..bu arada numaranı bana da versene sıkıntı olmazsa
hemn atıyorum özelden cnm kopar artık ıznı hatta aksam gelın kocıslerde tanıssın nasılsa ortak noktaları var askerıye:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…