- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #37.281
a evet minaya çorba yaparken tamalıyım dedim ama o yemekler yarına kalcak artık misafirim geliyor sürpriz oldu.Sonuclarin temiz cikmasina sevindim canim.dis yuzunden heralde uykulariniz sasirmis bizimde oyleydi neyseki simdi duzeldi.ee sabah sabah yemekmi yaptin kiz cok erken ama sende dinlenirsin aksama kadar iyide olmus.
Niye okadar yukseldiki canim ya cok yukselmis yani neyseki bisey cikmamis heralde suclu disler yine.Hangi tasi kaldirsak altindan dis cikiyoya.
of canım ya misafirm gelcekmiş eşim aradı azönce canım sıkıldı ne çok heveslenmiştim halbuki seni ve masalcığı çok merak ediodum..tamm cnm olur suan uyuo masal 2gbı bulussak olurmu hakketten nasıl tanıscaz kı:)balon alalım mı bebıslere:)
aynen cnm lastıgı bırsure sonra onuda cıkarıo oyuzden kestım cokda seker oldu uzun sure yapmam bende korkuom kıllanır dıe
tayınınzı okumustum cnm bende hep ankarda kalcaksınız dıe sevınıdum neyse bıkezde olsa nılay sen ben bulusalım meryemıde gorelım
tsk ederım cnm allh ısteyen herkese versın ıns
evet canım bu kocişlere sormadan iş yapılmıyor hiçç...çookk pis kıskandımmmm
inşallah canm bakalım nisan sonu gelcez ank ve yoğun olcaz biraz...bi de kocişten izin koparma meselesi var hayrlısı isterm ama..bu arada numaranı bana da versene sıkıntı olmazsa
olsun canım yarın falan grsuruz hava guzel olursa zaten kapalı yagmur falanda yagarsa ıslanmasın kuzulara evet minaya çorba yaparken tamalıyım dedim ama o yemekler yarına kalcak artık misafirim geliyor sürpriz oldu.
of canım ya misafirm gelcekmiş eşim aradı azönce canım sıkıldı ne çok heveslenmiştim halbuki seni ve masalcığı çok merak ediodum..
evet canım bu kocişlere sormadan iş yapılmıyor hiçç...
kızlar bu arada tayinimiz çıkacak bugün yarın belli olur..
Nilayyyyy nerdesin kizzzz atmadin msj masal uyanir simdi
nezman bulusalimmm mina kalkmadimi
olsun canım yarın falan grsuruz hava guzel olursa zaten kapalı yagmur falanda yagarsa ıslanmasın kuzular
aaa aaa daha tanısamadık ne tayını yaaaa(( ama olmadı bu sımdı
Ani misafirde kotu olmus ya.a evet minaya çorba yaparken tamalıyım dedim ama o yemekler yarına kalcak artık misafirim geliyor sürpriz oldu.
of canım ya misafirm gelcekmiş eşim aradı azönce canım sıkıldı ne çok heveslenmiştim halbuki seni ve masalcığı çok merak ediodum..
sorma canım ya kesin değildi ama artık kesinmiş karadeniz taraflarında bir yere gideceğiz bakalım eyecanlı ve stresli bekleyiş..
canım eşim de memur..Ani misafirde kotu olmus ya.
Esin ne is yapiyodu canim senin soyledinde benmi kacirdim acaba.
canım işte belli olunca en geç 15 gün. ama eşim okadar beklemezki... işte azönce aradığında dedi yavaştan hazırlan diye bizimki 1 haftaya pılı pırtı toplar yallah...nezman gtceksınız pekı uff yaa tuhhh
ayy keşke.......cnm yastıktan ola bilirmi acabaya:
ama zaten ateş bile nedense hep gece çıkıyo oyüzden geceleri hiç sevmiyorum bennn:
cnm niye öyle yaptın bakyim sennn:
günaydın cnm ben o defnemi yerimmmmm:
cnm amway toplantısı vardıya ben rozet aldım oyüzden beni aramış nil..
bu arada
yyasemin bak herkes buluşuyo senin buraya gelmen şart oldu şekerim
hazır istanbulakadar gelmişken
funda senin ailende istanbuldaydı dimi?
bence de olmadı ama ben o çatala bi kez çıktım sanırım korkusu oluştu. her ay u ay gidiyorum diyourm ama hala gidemedimhe taam mersin geliniyim canııım:) yazın mersinde buluşalım kız geliyomusunuz yazın
bak bu olmadı işteee
hımm bende bu hafta sonu gideyim olmassa
benimde çok şükür düzenli ama kontrol iyidir.
mamografiyi 30 yaş altına gerekmedikçe çekmiyorlarmış
valla benim doğum doktorum aşırı yoğun sıra bulmak çok ama çok zor o yüzden başka doktora gidicem
ayyy bende çekiniyorum korkuyorum hepsi bi arada songülüm. ben evlendikten sonra hemen hamile kaldım yani çatala hiç çıkmadım. bi kez doğum öncesi ebe sağolsun çıkardı. sonrasında sezeryan oldum gerek kalmadı zaten.Aaaa sahi ya biz seninle kadin doguma gidicektk
bence gitmelisin cnm
brn gittim ama catala yatmadim korkularim ust sinirda akinti mantar vb olmadigunda israeci olmadi
bir smear olabolirdu aslinda ama yok
düşük de zor cnm ablamdan biliyorum. rabbim korusnBu arada herjeze merhaba kizlar
nutraks cnm cok sukur iyiyim gecti sayilir
demrk palionuj siZdede mazisi var
yasemin yaren ilk ayda olnustu ikincids dusuk ve benzrri daha sancili donemdi
mina gecmis olsun iyi cik.asina cok.sevindim
Beni cim.gecmus olsun acaba ates sebebi nedirki
smear ben yaptırdım cnm hıc korkulcak utanılcak bı durum degılmıs sırf onu yaptırmamak ıcın
40mda gıtmedım taa masal 1yasındayken gttım:)
doktor kızdı ama allhtan temız cıktı
bıde 2sanıye suruo cnm hıc uzun bısey de dgıl
hemn atıyorum özelden cnm kopar artık ıznı hatta aksam gelın kocıslerde tanıssın nasılsa ortak noktaları var askerıye:)
yok cnm benimkinin üstünde keçboynuzu özü yazıo ama markasını hatırlayamadım...cnm ben bunu almısım yanlıslıkla özü derken pekmezını almısım
ama baya katı dger pekmezler gbı sıvı degıl
bıde dedgın gbı zaten ıstahlı cock buara fena oldu mammaa dıe
komsular bıle doyurmuonmu dıe dalga gecıo
benkısın bagıskılık ıcın yarralı dıe aldım ama ıstahda farkettı iştahsız dıyenlere tavsıye ederım
acaba yasemın senınkıde bundan mı
bi de tokat' a çıkarmış tayininiz he he malum burası da karadeniz:)sorma canım ya kesin değildi ama artık kesinmiş karadeniz taraflarında bir yere gideceğiz bakalım eyecanlı ve stresli bekleyiş..
cnm hayırlısı olur sizin için inşallaha evet minaya çorba yaparken tamalıyım dedim ama o yemekler yarına kalcak artık misafirim geliyor sürpriz oldu.
Kizlar alinti yapamadim hepiniz cok sagolun..
Sabah yine cikti atesihersey temiz dediler sanirim disten damaklar kizarik baya
Dus aldirdim surup verdim simdi iyi keyfi falan
Hasta olunca soluyolar hemen ya yavrum o halde hali yokken bide sirinlik yapmak istiyo:)
Soyunuk gezmeye alisik kizim sabahtan beri ne bulursa giymek istiyo surekli kapiya goturuyo beni fazla gezmek yaramadi bize
Guldencim rozetin hayirli olsun cnm
Yasmincim deneyen herkesin memnun kaldigi bi hamur oluyo ins sizde begenirsiniz:)
Nilaycim tahlillerin iyi cikmis sevindim
Yemekleride halletmissin oh ne guzel
Bizim bugun corbadan baska bisey yok gerisi disardan
Sık sık dısardan yemeyı sevmıyorum hıc
Arkdslr unlu bı hamburger fırması hakkında hıcte ıyı olmayan haberler var, tr buyuk sehırlerde de var subelerı cocukları buralardan ne kadar uzak tutarsak o kadar ıyı..
Fundacim opücuk defnenin keyfi yerindeymis masallah
Nuraycim daha iyi degilmi ya bizim idrarda bisey cikmadi ama böyle devam ederse kendi dr umuza gidicez bugun
Betul erdem daha iyidir ins cnm
Bende nida 9 aylikken gittim kontrole hapimi degismek icin muayene sartti
Uzun bi sure ugramak zorunda kalmam ins:)
Songul aksam sana gecmis olsun demeyi unuttum okuyunca gulmemide engelliyemedim yani
Kur icin teskkr ederm yalniz kafam biraz daginik sabah aksam birer tatli kasigi demi dogru mu anlamisim:)
Hasta olunca soluyolar hemen ya yavrum o halde hali yokken bide sirinlik yapmak istiyo:)
Soyunuk gezmeye alisik kizim sabahtan beri ne bulursa giymek istiyo surekli kapiya goturuyo beni fazla gezmek yaramadi bize
Yasmincim deneyen herkesin memnun kaldigi bi hamur oluyo ins sizde begenirsiniz:)
Arkdslr unlu bı hamburger fırması hakkında hıcte ıyı olmayan haberler var, tr buyuk sehırlerde de var subelerı cocukları buralardan ne kadar uzak tutarsak o kadar ıyı..
Nuraycim daha iyi degilmi ya bizim idrarda bisey cikmadi ama böyle devam ederse kendi dr umuza gidicez bugun
Songul aksam sana gecmis olsun demeyi unuttum okuyunca gulmemide engelliyemedim yani
Kur icin teskkr ederm yalniz kafam biraz daginik sabah aksam birer tatli kasigi demi dogru mu anlamisim:)
ay cnm zaten güzel olmazsa sorun tarifte değilde bendedir. bu sefer kesinlikle pes ederiminş. güzel olurrr yoksa bu sefer eşimin diline düşerim
tekrar geçmiş olsun cnm
Ay bende stres oldum sımdı ıns esın begenır :)
Ben bıde yuksek ısıda pısırıyorum 190 derecede fırından fırınada degısebılır tabı
Olmazsa sende de bende de hata yok fırına falan verırız sucu artık:)
olur olur :)yok cnm benimkinin üstünde keçboynuzu özü yazıo ama markasını hatırlayamadım...
bi de tokat' a çıkarmış tayininiz he he malum burası da karadeniz:)
amin sağol canımcnm hayırlısı olur sizin için inşallah
Herkese iyi gunler.erenle zar zor gecmis okudum.
Songul kur icin tesekkurler canim ya bende ablama soyliyim bakalim ins.bi faydasi olur.
Beysal bende kadin doguma gitmedim canim gitmeyide dusunmuyorum hatta 40.bile gitmedim doktorumda zaten cagirmamisti.
Gulden nilede kiyamam ya seni ariyo demek hem ise gitmediginide biliyo akilli bidik.
Funda defneyede masallah bu ne ask ya masallah onada.
Sibelcim erende emdigi icin sut kesinlikle icmiyodu kac kere denemistim hatta uykusunda bile veriyodum biberonu hemen anliyodu cikariyodu agzindan icmiyodu.bende aksam yatmadan once sut isitirken her seferinde erenede gosterdim kutudan cezveye koyarken isitirken biberona koyarken tabi ilk seferde icmedi herseferinde boyle yaptim gore gore alisti azcik azcik icmeye basladi simdi sut biberonunu gorsun deliriyo icmek icin hatta gece uykusunda azcik uyanir gibi oluyo sut icelimmi diyorum uykulu uykulu kafasini kaldirmaya calisiyo sut dedigimi duyunca ya bide boyle dene istersen.
a evet minaya çorba yaparken tamalıyım dedim ama o yemekler yarına kalcak artık misafirim geliyor sürpriz oldu.
he he suç fırının tamam anlaştık:) cnm tepsiyi yağlıosun dimi... valla attım dolaba... bakalım sonuç nasıl olcak yarın sölerim artık ak mı kara mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?