2012 kasım bebekleri büyüyor..

a evet minaya çorba yaparken tamalıyım dedim ama o yemekler yarına kalcak artık misafirim geliyor sürpriz oldu.

of canım ya misafirm gelcekmiş eşim aradı azönce canım sıkıldı ne çok heveslenmiştim halbuki seni ve masalcığı çok merak ediodum..

çookk pis kıskandımmmm

inşallah canm bakalım nisan sonu gelcez ank ve yoğun olcaz biraz...bi de kocişten izin koparma meselesi var hayrlısı isterm ama..bu arada numaranı bana da versene sıkıntı olmazsa
evet canım bu kocişlere sormadan iş yapılmıyor hiçç...

kızlar bu arada tayinimiz çıkacak bugün yarın belli olur..

Son düzenleme:
olsun canım yarın falan grsuruz hava guzel olursa zaten kapalı yagmur falanda yagarsa ıslanmasın kuzular
aaa aaa daha tanısamadık ne tayını yaaaa (( ama olmadı bu sımdı

olsun canım yarın falan grsuruz hava guzel olursa zaten kapalı yagmur falanda yagarsa ıslanmasın kuzular
aaa aaa daha tanısamadık ne tayını yaaaa (( ama olmadı bu sımdı

sorma canım ya kesin değildi ama artık kesinmiş karadeniz taraflarında bir yere gideceğiz bakalım eyecanlı ve stresli bekleyiş..

cnm ben bunu almısım yanlıslıkla özü derken pekmezını almısım
ama baya katı dger pekmezler gbı sıvı degıl
bıde dedgın gbı zaten ıstahlı cock buara fena oldu mammaa dıe
komsular bıle doyurmuonmu dıe dalga gecıo

benkısın bagıskılık ıcın yarralı dıe aldım ama ıstahda farkettı iştahsız dıyenlere tavsıye ederım

acaba yasemın senınkıde bundan mı

Eklentiler

• $06e11.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 25
Ani misafirde kotu olmus ya.
Esin ne is yapiyodu canim senin soyledinde benmi kacirdim acaba.

Ani misafirde kotu olmus ya.
Esin ne is yapiyodu canim senin soyledinde benmi kacirdim acaba.
canım eşim de memur..

nezman gtceksınız pekı uff yaa tuhhh
canım işte belli olunca en geç 15 gün. ama eşim okadar beklemezki... işte azönce aradığında dedi yavaştan hazırlan diye bizimki 1 haftaya pılı pırtı toplar yallah...

ayy keşke.......

bence de olmadı ama ben o çatala bi kez çıktım sanırım korkusu oluştu. her ay u ay gidiyorum diyourm ama hala gidemedim
Aaaa sahi ya biz seninle kadin doguma gidicektk
bence gitmelisin cnm
brn gittim ama catala yatmadim korkularim ust sinirda akinti mantar vb olmadigunda israeci olmadi
bir smear olabolirdu aslinda ama yok
ayyy bende çekiniyorum korkuyorum hepsi bi arada songülüm. ben evlendikten sonra hemen hamile kaldım yani çatala hiç çıkmadım. bi kez doğum öncesi ebe sağolsun çıkardı. sonrasında sezeryan oldum gerek kalmadı zaten.

düşük de zor cnm ablamdan biliyorum. rabbim korusn

ben hala gitmedim:)

yok cnm benimkinin üstünde keçboynuzu özü yazıo ama markasını hatırlayamadım...

sorma canım ya kesin değildi ama artık kesinmiş karadeniz taraflarında bir yere gideceğiz bakalım eyecanlı ve stresli bekleyiş..
bi de tokat' a çıkarmış tayininiz he he malum burası da karadeniz:)

cnm hayırlısı olur sizin için inşallah

Kizlar alinti yapamadim hepiniz cok sagolun..
Sabah yine cikti atesi hersey temiz dediler sanirim disten damaklar kizarik baya
Dus aldirdim surup verdim simdi iyi keyfi falan
Hasta olunca soluyolar hemen ya yavrum o halde hali yokken bide sirinlik yapmak istiyo:)
Soyunuk gezmeye alisik kizim sabahtan beri ne bulursa giymek istiyo surekli kapiya goturuyo beni fazla gezmek yaramadi bize

Guldencim rozetin hayirli olsun cnm

Yasmincim deneyen herkesin memnun kaldigi bi hamur oluyo ins sizde begenirsiniz:)

Nilaycim tahlillerin iyi cikmis sevindim
Yemekleride halletmissin oh ne guzel
Bizim bugun corbadan baska bisey yok gerisi disardan
Sık sık dısardan yemeyı sevmıyorum hıc

Arkdslr unlu bı hamburger fırması hakkında hıcte ıyı olmayan haberler var, tr buyuk sehırlerde de var subelerı cocukları buralardan ne kadar uzak tutarsak o kadar ıyı..

Fundacim opücuk defnenin keyfi yerindeymis masallah

Nuraycim daha iyi degilmi ya bizim idrarda bisey cikmadi ama böyle devam ederse kendi dr umuza gidicez bugun

Betul erdem daha iyidir ins cnm
Bende nida 9 aylikken gittim kontrole hapimi degismek icin muayene sartti
Uzun bi sure ugramak zorunda kalmam ins:)

Songul aksam sana gecmis olsun demeyi unuttum okuyunca gulmemide engelliyemedim yani
Kur icin teskkr ederm yalniz kafam biraz daginik sabah aksam birer tatli kasigi demi dogru mu anlamisim:)

Aysegul bulussun bakalim masalla minacik:)
Gelısmelerı yazarsınız bıze:)

Fatma eren ıyıdır ıns cnm bız dısten cekıyoruz buyuk ıhtımal

Sıbelcım gunlerınız az kalmıs sızınde bı ankara bulusması yaparsınız artık:)

Son düzenleme:

ay cnm zaten güzel olmazsa sorun tarifte değilde bendedir. bu sefer kesinlikle pes ederim inş. güzel olurrr yoksa bu sefer eşimin diline düşerim
tekrar geçmiş olsun cnm

cnm eh işte keyfi uykusundan uyandırdığım için pek yerinde değildi ama yine de öpücüğü hak ettim demekki
size de geçmiş olsun tekrar, inşallah daha da yükselmez ateşiniz
zaten çocuklar hep tersine gidiyor, giyinmesi gerekirken giyinmez,soyunması gerekirken soyunmaz

ay cnm zaten güzel olmazsa sorun tarifte değilde bendedir. bu sefer kesinlikle pes ederim inş. güzel olurrr yoksa bu sefer eşimin diline düşerim
tekrar geçmiş olsun cnm

Ay bende stres oldum sımdı ıns esın begenır :)
Ben bıde yuksek ısıda pısırıyorum 190 derecede fırından fırınada degısebılır tabı
Olmazsa sende de bende de hata yok fırına falan verırız sucu artık:)

he he suç fırının tamam anlaştık:) cnm tepsiyi yağlıosun dimi... valla attım dolaba... bakalım sonuç nasıl olcak yarın sölerim artık ak mı kara mı

yok cnm benimkinin üstünde keçboynuzu özü yazıo ama markasını hatırlayamadım...

bi de tokat' a çıkarmış tayininiz he he malum burası da karadeniz:)
olur olur :)

cnm hayırlısı olur sizin için inşallah
amin sağol canım

iyi oluyor halledince canım ya akşama doğru minada da huysuzluk başlıyor o tepinmeden bitirmek lazım :)

sorma cnm yaa sıpammm:

umarım istediğiniz biyere çıkar cnm hayırlısı olsun..
tam biyere alışıyosun tayin çıkıyo zor gerçekten..

cnm havalarda çarpmış olabilir nidacığı aman inşallah tekrarı gelmez:

hayırdır şekerim ne
kuru yoksa 3. mı istiyon ::):)
şaka şaka:

he he suç fırının tamam anlaştık:) cnm tepsiyi yağlıosun dimi... valla attım dolaba... bakalım sonuç nasıl olcak yarın sölerim artık ak mı kara mı

Ben fırın kagıtlarından serıyorum altına sen yaglayabılırsınde bıraz hatta bırazda unlarsan daha yapısmaz ıns
Ben tepsı ekmegı yaparken oyle yapardım yapısmazdı..

Yarın beklıycem sonucu:)
Ay yazmam gereken baska puf varmı dıye dusunuyorum
Fırın tepsısıyle 2,5 tepsı cıkıyo kalın olsun dersen ıkı tepsı yapabılırsın:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…