2012 kasım bebekleri büyüyor..

ay canm zaten görüyo ki.ay burdaki evimi bi görsenz eski köy evleri varya aynen öyle..ocağım falan bir sehpanın ğüstünde.mini bir dolabm var bi de çamaşr makinası opkadar salon mutfak bir oda ama dediğim gibi mutfak tezgahı faalan yok..o yüzden zaten herşey onun gözü önünde cereyan ediyo bide bende hep anşlatıorım şimdi salatamızı yapalım çorbamızı karştrlım falan flan..ama olmayınca olmuyo demekki zorlamyorum artık..sütmde maşallah ii hala ona veriyorum artık.

evet cnm ya bi de benmki de biraz ayrı bir cinsayy arkasından konuşltum adamın:))ama tayin dedin ne kadar değişikmiş böyle pat diye ni oluıyo sizin..bizimki mayısta tayinler açıklanır ama tayinci olduğumuz şubat martta belli olur sonrada bir ay falan sonra yeni yere geçiyoz değişikmiş devlet kurumuı demekki..biz tsk olunca:=)
ama hakkınızda hayırlısı olsun artık

canm kız neden korkuyon çataldan:)9hiç bişey yok:))şaka bi yanada smear çok basit bi işlem dk sürmüyo ki

nurcm yaa geçmiş olsun kesin dişten o zman tahli,ller temzse...canm burdan gitmeye az kaldıo haftaya yolcuyuz inşallah da daha ankaraya var nisan sonunda geçmeyi planlıyorum...

benı canım cok gecmıs olsun nıdaya ya dısten yada usutmustur kuzum
mına hayırlısı olsun canım hakkınzda ıns guzel bıyere gıdersnız buarada sonuclarında temız cıkmıs sevındım belkı buraya gelırsın karadenız nede olsa
aysegul arabanız hayılrı olsun Allahım kazasız belasız kullanmyı nasıp etsın
gulden rozetın hayrlı olsun
songul toplantı nasıl gectı
reces yasmın sıbel fatma nuray katreınur beysal sızlerede merhaba kızlar
ınsallah unutmadım kımseyı

Evet cnm ya havalarda carpmıs olabılır ama alısıkta aslında krese hergun cıkıyoruz cunku
Hafta sonuda havalar normalın ustuydu butun gun dısardada kalmadı bılmıyorumkı

Ucuncu mu ben hıc duymadım:)

Ins dıstendır cnm ya baska sıkıntısı yoktur kuzumun
Sızın esyalar lojmanın herhalde o zaman kıyafet ozel esyalar falan tasınma tamamdır anladıgım kadarıyla
Hakkınızda hayırlısı olsun cnm kv de dende gırebılcen demı kk ya:)

neeee ikifırın tepsisis miiiiiiiiiii:) e bari bu hamur bi kaç gün dayanıo dede içim rahatlasın:)

ayyy ne bileyimmmm gidemedim bi türlü

mrb cnm hoşgeldin nasılsın alp tuğracık nasıl

Sagol cnm ya bılmıyorumkı usuttuk mu ne yaptık
Uyuttum bakalım sımdı keyfıde yerındeydı
Sen nasılsın alpcık nasıl?

evet cnm kıyafetler bi de mutfak araç gereçleri var..toparlanma kolay gibi yani daha başlayamadım ama baklım bi başlayıp hepsini bitirmeyi planlıyorum..asıl eşyalatım ankarada depodaçok özledim onları

kvde net yok bildiğim kadaryla artık telden kızlarla haber yollarım

neeee ikifırın tepsisis miiiiiiiiiii:) e bari bu hamur bi kaç gün dayanıo dede içim rahatlasın:)

E pızza ınce olunca oncacık hamurdan o kadar cıkıyo
Bır haftadan fazla dayanıyormus ben ucuncu gun yaptım aynıydı:)
Kalan hamuru buzlugada atabılırsın istersen yada pıde falanda guzel oluyomus ben denemedım ama
Ben hepsını pısıyorum genelde yada ertesı gune:)
Pısmıs kalırsa buzluga atıyorum ısıtıncada guzel oluyo
Ay ne cok yazdım hadı eve gıtte yap su hamuru meraktayım

Sagol cnm ya bılmıyorumkı usuttuk mu ne yaptık
Uyuttum bakalım sımdı keyfıde yerındeydı
Sen nasılsın alpcık nasıl?

ıyıyım bende alp tuğrada ıyı uyuyo bende yemek yapıcm bırazdan kalkmaya usenıyorum valla
yasmın pızzan guzel olur ınsallah sosunuda tarıfe goremı yapıcan ben hıc oyle yapmadmda yarn haberdar et bızı

hmm tmam tatlım devamını da hsonu yaparım sorun yok o zaman. tabi inş. güzel olsunda...ayy sorma bende meraktayımm:)

bende hiç domatesli yapmadım deniycem bakalım inş. güzel olcak...

hmm tmam tatlım devamını da hsonu yaparım sorun yok o zaman. tabi inş. güzel olsunda...ayy sorma bende meraktayımm:)

Ay ıns tutar yoksa karızma yerlerde
Gecen kaynımlar geldıgınde yaptım adam bıle farkettı bunun hamuru hazırlara benzemıs dıyo esıne tarıfını aldırdı

Sosuna ben yazdan domates sosumdan koyuyorum birazcikta salca sarimsak sivi yag baharat istege gore:)

bende kendi yaptığım sostan koycam inş. cnm ... ay bak daha çok merak ettim nasıl olcağını. cnm olmazsa senin karizma değil benim ki yerlerde tarifte değil sıkıntı bende:)

Evet cnm sevmicektir annesi herkes herseyi.sevmio dimi ama onunda damak tadi var sonucta
Birz buyusun kakaolu cilekli falan icer belki anladgi icin simdi denemk.istemiodur sutun var nasilsa napcan zorlama yeterki.
İstanbulda ins istedgin.gbi olur evin esyalarin canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…