- 5 Eylül 2012
- 2.299
- 299
- 173
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #37.301
Herkese iyi gunler.erenle zar zor gecmis okudum.
Songul kur icin tesekkurler canim ya bende ablama soyliyim bakalim ins.bi faydasi olur.
Beysal bende kadin doguma gitmedim canim gitmeyide dusunmuyorum hatta 40.bile gitmedim doktorumda zaten cagirmamisti.
Gulden nilede kiyamam ya seni ariyo demek hem ise gitmediginide biliyo akilli bidik.
Funda defneyede masallah bu ne ask ya masallah onada.
Sibelcim erende emdigi icin sut kesinlikle icmiyodu kac kere denemistim hatta uykusunda bile veriyodum biberonu hemen anliyodu cikariyodu agzindan icmiyodu.bende aksam yatmadan once sut isitirken her seferinde erenede gosterdim kutudan cezveye koyarken isitirken biberona koyarken tabi ilk seferde icmedi herseferinde boyle yaptim gore gore alisti azcik azcik icmeye basladi simdi sut biberonunu gorsun deliriyo icmek icin hatta gece uykusunda azcik uyanir gibi oluyo sut icelimmi diyorum uykulu uykulu kafasini kaldirmaya calisiyo sut dedigimi duyunca ya bide boyle dene istersen.
a evet minaya çorba yaparken tamalıyım dedim ama o yemekler yarına kalcak artık misafirim geliyor sürpriz oldu.
of canım ya misafirm gelcekmiş eşim aradı azönce canım sıkıldı ne çok heveslenmiştim halbuki seni ve masalcığı çok merak ediodum..
evet canım bu kocişlere sormadan iş yapılmıyor hiçç...
kızlar bu arada tayinimiz çıkacak bugün yarın belli olur..
ayy keşke.......
bence de olmadı ama ben o çatala bi kez çıktım sanırım korkusu oluştu. her ay u ay gidiyorum diyourm ama hala gidemedim
ayyy bende çekiniyorum korkuyorum hepsi bi arada songülüm. ben evlendikten sonra hemen hamile kaldım yani çatala hiç çıkmadım. bi kez doğum öncesi ebe sağolsun çıkardı. sonrasında sezeryan oldum gerek kalmadı zaten.
düşük de zor cnm ablamdan biliyorum. rabbim korusn
ben hala gitmedim:)
Aysegul bulussun bakalim masalla minacik:)
Gelısmelerı yazarsınız bıze:)
Fatma eren ıyıdır ıns cnm bız dısten cekıyoruz buyuk ıhtımal
Sıbelcım gunlerınız az kalmıs sızınde bı ankara bulusması yaparsınız artık:)
sorma cnm yaa sıpammm:
umarım istediğiniz biyere çıkar cnm hayırlısı olsun..
tam biyere alışıyosun tayin çıkıyo zor gerçekten..
cnm havalarda çarpmış olabilir nidacığı aman inşallah tekrarı gelmez:
hayırdır şekerim ne
kuru yoksa 3. mı istiyon ::):)
şaka şaka:
ay canm zaten görüyo ki.ay burdaki evimi bi görsenz eski köy evleri varya aynen öyle..ocağım falan bir sehpanın ğüstünde.mini bir dolabm var bi de çamaşr makinası opkadar salon mutfak bir oda ama dediğim gibi mutfak tezgahı faalan yok..o yüzden zaten herşey onun gözü önünde cereyan ediyo bide bende hep anşlatıorım şimdi salatamızı yapalım çorbamızı karştrlım falan flan..ama olmayınca olmuyo demekki zorlamyorum artık..sütmde maşallah ii hala ona veriyorum artık.
evet cnm ya bi de benmki de biraz ayrı bir cinsayy arkasından konuşltum adamın:))ama tayin dedin ne kadar değişikmiş böyle pat diye ni oluıyo sizin..bizimki mayısta tayinler açıklanır ama tayinci olduğumuz şubat martta belli olur sonrada bir ay falan sonra yeni yere geçiyoz değişikmiş devlet kurumuı demekki..biz tsk olunca:=)
ama hakkınızda hayırlısı olsun artık
canm kız neden korkuyon çataldan:)9hiç bişey yok:))şaka bi yanada smear çok basit bi işlem dk sürmüyo ki
nurcm yaa geçmiş olsun kesin dişten o zman tahli,ller temzse...canm burdan gitmeye az kaldıo haftaya yolcuyuz inşallah da daha ankaraya var nisan sonunda geçmeyi planlıyorum...
neeee ikifırın tepsisis miiiiiiiiiii:) e bari bu hamur bi kaç gün dayanıo dede içim rahatlasın:)Ben fırın kagıtlarından serıyorum altına sen yaglayabılırsınde bıraz hatta bırazda unlarsan daha yapısmaz ıns
Ben tepsı ekmegı yaparken oyle yapardım yapısmazdı..
Yarın beklıycem sonucu:)
Ay yazmam gereken baska puf varmı dıye dusunuyorum
Fırın tepsısıyle 2,5 tepsı cıkıyo kalın olsun dersen ıkı tepsı yapabılırsın:)
ayyy ne bileyimmmm gidemedim bi türlüay canm zaten görüyo ki.ay burdaki evimi bi görsenz eski köy evleri varya aynen öyle..ocağım falan bir sehpanın ğüstünde.mini bir dolabm var bi de çamaşr makinası opkadar salon mutfak bir oda ama dediğim gibi mutfak tezgahı faalan yok..o yüzden zaten herşey onun gözü önünde cereyan ediyo bide bende hep anşlatıorım şimdi salatamızı yapalım çorbamızı karştrlım falan flan..ama olmayınca olmuyo demekki zorlamyorum artık..sütmde maşallah ii hala ona veriyorum artık.
evet cnm ya bi de benmki de biraz ayrı bir cinsayy arkasından konuşltum adamın:))ama tayin dedin ne kadar değişikmiş böyle pat diye ni oluıyo sizin..bizimki mayısta tayinler açıklanır ama tayinci olduğumuz şubat martta belli olur sonrada bir ay falan sonra yeni yere geçiyoz değişikmiş devlet kurumuı demekki..biz tsk olunca:=)
canm kız neden korkuyon çataldan:)9hiç bişey yok:))şaka bi yanada smear çok basit bi işlem dk sürmüyo ki
nurcm yaa geçmiş olsun kesin dişten o zman tahli,ller temzse...canm burdan gitmeye az kaldıo haftaya yolcuyuz inşallah da daha ankaraya var nisan sonunda geçmeyi planlıyorum...
benı canım cok gecmıs olsun nıdaya ya dısten yada usutmustur kuzum
mına hayırlısı olsun canım hakkınzda ıns guzel bıyere gıdersnız buarada sonuclarında temız cıkmıs sevındım belkı buraya gelırsın karadenız nede olsa
aysegul arabanız hayılrı olsun Allahım kazasız belasız kullanmyı nasıp etsın
gulden rozetın hayrlı olsun
songul toplantı nasıl gectı
reces yasmın sıbel fatma nuray katreınur beysal sızlerede merhaba kızlar
ınsallah unutmadım kımseyı
benı canım cok gecmıs olsun nıdaya ya dısten yada usutmustur kuzum
mına hayırlısı olsun canım hakkınzda ıns guzel bıyere gıdersnız buarada sonuclarında temız cıkmıs sevındım belkı buraya gelırsın karadenız nede olsa
aysegul arabanız hayılrı olsun Allahım kazasız belasız kullanmyı nasıp etsın
gulden rozetın hayrlı olsun
songul toplantı nasıl gectı
reces yasmın sıbel fatma nuray katreınur beysal sızlerede merhaba kızlar
ınsallah unutmadım kımseyı
Ins dıstendır cnm ya baska sıkıntısı yoktur kuzumun
Sızın esyalar lojmanın herhalde o zaman kıyafet ozel esyalar falan tasınma tamamdır anladıgım kadarıyla
Hakkınızda hayırlısı olsun cnm kv de dende gırebılcen demı kk ya:)
E pızza ınce olunca oncacık hamurdan o kadar cıkıyoneeee ikifırın tepsisis miiiiiiiiiii:) e bari bu hamur bi kaç gün dayanıo dede içim rahatlasın:)
ayyy ne bileyimmmm gidemedim bi türlü
mrb cnm hoşgeldin nasılsın alp tuğracık nasıl
neeee ikifırın tepsisis miiiiiiiiiii:) e bari bu hamur bi kaç gün dayanıo dede içim rahatlasın:)
ayyy ne bileyimmmm gidemedim bi türlü
mrb cnm hoşgeldin nasılsın alp tuğracık nasıl
Sagol cnm ya bılmıyorumkı usuttuk mu ne yaptık
Uyuttum bakalım sımdı keyfıde yerındeydı
Sen nasılsın alpcık nasıl?
E pızza ınce olunca oncacık hamurdan o kadar cıkıyo
Bır haftadan fazla dayanıyormusben ucuncu gun yaptım aynıydı:)
Kalan hamuru buzlugada atabılırsın istersen yada pıde falanda guzel oluyomus ben denemedım ama
Ben hepsını pısıyorum genelde yada ertesı gune:)
Pısmıs kalırsa buzluga atıyorum ısıtıncada guzel oluyo
Ay ne cok yazdım hadı eve gıtte yap su hamuru meraktayım
ıyıyım bende alp tuğrada ıyı uyuyo bende yemek yapıcm bırazdan kalkmaya usenıyorum valla
yasmın pızzan guzel olur ınsallah sosunuda tarıfe goremı yapıcan ben hıc oyle yapmadmda yarn haberdar et bızı
ıyıyım bende alp tuğrada ıyı uyuyo bende yemek yapıcm bırazdan kalkmaya usenıyorum valla
yasmın pızzan guzel olur ınsallah sosunuda tarıfe goremı yapıcan ben hıc oyle yapmadmda yarn haberdar et bızı
hmm tmam tatlım devamını da hsonu yaparım sorun yok o zaman. tabi inş. güzel olsunda...ayy sorma bende meraktayımm:)
Ay ıns tutar yoksa karızma yerlerde
Gecen kaynımlar geldıgınde yaptım adam bıle farkettı bunun hamuru hazırlara benzemıs dıyo esıne tarıfını aldırdı
Sosuna ben yazdan domates sosumdan koyuyorum birazcikta salca sarimsak sivi yag baharat istege gore:)
ay canm zaten görüyo ki.ay burdaki evimi bi görsenz eski köy evleri varya aynen öyle..ocağım falan bir sehpanın ğüstünde.mini bir dolabm var bi de çamaşr makinası opkadar salon mutfak bir oda ama dediğim gibi mutfak tezgahı faalan yok..o yüzden zaten herşey onun gözü önünde cereyan ediyo bide bende hep anşlatıorım şimdi salatamızı yapalım çorbamızı karştrlım falan flan..ama olmayınca olmuyo demekki zorlamyorum artık..sütmde maşallah ii hala ona veriyorum artık.
wavsum çok sağol.
benim bende deniyecem bu hafta sonu inanılmaz canım istedi eşimde bayılacak eminmmmmm."
Ya parka ciktik.masalla kacirmism hangi tarif bu bende deniycemmmm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?