- 14 Kasım 2013
- 2.093
- 466
- 163
- 35
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #38.121
ya cok uzuldum yaa dusundumde biz yiyip icip eglenirken sicacik evimizde belki yan dairemizde ac hasta insan lar vr ama tanimioruz bile
boyle oldgunda hic yardim edemedgimiz icin kendimi cok suclu hissediom gerckten
apartman hayati is guc insanlar birbirini tanimio bile
cok aci ama gercek bu
beni dger evimizde kimse tanimiodu olsek haberi olmazdi kimsenin bende kimseyi tanimiodum cunku herkea calisio kinsr kimseyi.tanimaya vakit ayirmiodu komsuluk.yoktu
allhimasukur bu evde hergun kapim calar nasilsinz die masali sevelim die herkes cok ilgili
cok uzuldum hemde cok
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Akrabasi falan yokmus canim cocuklarada gecici sure baska bi komsu bakiyomus bakalim nolucak yavrulara.Iyı geceler kızlar
Alıntı yapıp cvp yazmıstım ama hemen gonderemedıgım ıcın hepsı sılınmıs
Bu yorgunlukla tekrar yapamıycam kusuruma bakmayın..
Fatma komsuna cok uzuldum cnm allah rahmet eylesın
Cocuklarının akrabası falan yokmukı cok zor o yavrular ıcın allah yardımcıları olsun ..
Aysegul senın komsunda bı anne ve gözunun önunde cocugun dunyası degısmıs resmen ama o bu durumdan rahatsız degıl pes yanı
Babada hayirsiz olunca kadin hasta iki cocukla kalmis ortada nekadar aci ya Allah kimseye gostermesin.ay ac gun oldu uzak kaldım buralardan ne yazayım bılemdım de sımdı
cok sukur herkez ıyı degılmı hasta bebegımız annemız yok sanırım bu aralr cok sukur
son sayfada kalmış yazayım famacım o evlatlara ve annlerıe cok uzuldum maalesef anne gıttım mı yuva dağılıyor
bıze gelıcek olursak gezmekten cok yoruldum esortmanlarım ıle evde rahatça yayımak ıtıyorum
sızlerı cok cok opuyroum
Çok üzüldum canim o çocuklar annesiz napacaklar allah yardımcıları olsun
Bizim apartman iki dairelik oldugu icin pek kapidan ugrayan olmuyo ama ben sitelerde degilde normal bi mahallede oturmaktan cok memnunum diger turlu olsa hepten cok kotu olurdu neyseki bizim mahalle sicak kanli bende zaten su okul kapansin daha sosyal olucam ya ogrenicem butun komsulari.yazik kadin gozu arkada gitti kesin evlatlarini birakip baskada kimseleri yokmus cocuklarda kaldi ortada.biz bide bazen okadar ufak seyleri kafaya takiyoruzki insanlar caniyla ugrasiyo bilmiyoruz.Allaha sukur bi derdimiz yok sagligimiz iyi evimizde huzurlu mutlu oturuyoruz Allahim herkese mutlu olmayi nasip etsin ins.
firsat buldukca komsularina git gel gercekten cok iyi oluo komsuluk iliskilerini.cok.severim bende
gercekten oyle canim kendi sorunlarimiz dan baska bisey yok.saniyoruz bazen bencil davranioruz etrafimizda neler oluo hbrimiz olmuor
allhim herkesi mutlu huzurlu eylesin evinde bizleride yardimci eylesin ihtiyaci olanlara
slm kizlar misafirmiz geldi.yemeklerimizi yedik yoldan gelio askerden actir die erken yedik artik
bulasiklar beni beklio ben kacayim ay.biz daha makine almadik ne tavsiye edersiniz buara almayi dusunuoz bulasik makinesi
Kızlar çok yoğunum misafirlerim var yarındayemekli iyi geceler
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
sibel beyti ve senin bulgur pilavini yapicaktim kiyma die yanlislikla.kusbasi eti cikarmisim butun planlarim suya dustu
et sote pirinc pilavi yaptim artik
Dilekefem sen temizligi yaptin sira bana geldi.
Koyden geldik heryer bi alem hic ilgilenemedim bugun okulda gittim okulda cok yoruyo nedense ya sanirim kafa yorgunlugu bide kotu gecen bi sinavim vardi of oof baska bi sorunum daha var ins.yarina sorun olmaktan cikar.
Bu gecede kimsecikler yokya songul sende yoksun nezamandir hadi gel artik.
Madem kimse yok bende yatiyorum cok gorgunum zaten herkese iyi geceler.
Amin canim Allahim bizleri sukreden kullarindan eylesin insallah.insanlara yardim etmeyi birilerine faydali olmayi cok severim cok mutlu olurum Allah butun kullarinin yardimcisi olsun.
Bu arada bizde bekonun 3programlisi var oyle pahali biseyde degil normallerden ama ben memnunum genelde bi programa ayarliyorum cogunlukla onu kullaniyorum zaten.
Ben kıradayken bosch kullandım sımdıkı sıemens ıkısındende problem yasamadım memnunum..
Makınayla ılgılı sordugun msja alıntı yapacaktım yanlıs olmus:)
Kızlar çok yoğunum misafirlerim var yarındayemekli iyi geceler
Herkese güzel bir hafta sonu diliyorum kızlar kuzucuklarinizla bol bol gezmeler
Benim bugün temizlik günümdu perdeleri yikadim camları sildim toz aldım lambaları sildim derken sabahtan beri kendimi kaptirdim
Ben cam siliyorum tabii efe m arkadan pisletiyor
slm kizlar misafirmiz geldi.yemeklerimizi yedik yoldan gelio askerden actir die erken yedik artik
bulasiklar beni beklio ben kacayim ay.biz daha makine almadik ne tavsiye edersiniz buara almayi dusunuoz bulasik makinesi
Kolay gelsin canimm umarım çok güzel misafir agitlarsin sen canim bizde geleceğiz ins misafir olarak:)
Bendede makinr yok maalese almayida düşünmuyorum suanlik
Yaptım evet canım insan evini temizleyince içi çok rahatlıyor mis gibi kokuyor bugün tekrar aynısı oldu amaDilekefem sen temizligi yaptin sira bana geldi.
Koyden geldik heryer bi alem hic ilgilenemedim bugun okulda gittim okulda cok yoruyo nedense ya sanirim kafa yorgunlugu bide kotu gecen bi sinavim vardi of oof baska bi sorunum daha var ins.yarina sorun olmaktan cikar.
Bu gecede kimsecikler yokya songul sende yoksun nezamandir hadi gel artik.
Madem kimse yok bende yatiyorum cok gorgunum zaten herkese iyi geceler.
Sende ins temizliğini yaparsan zamanın olduğunda tqtlim
Kolay gelsin cnm yogunsun demek umarım iyi geçer gününKızlar çok yoğunum misafirlerim var yarındayemekli iyi geceler
Öpüldün
oohhh misss bende pazrtsi perdeleri camlari halledeyim diorum yarinda misafir var yapamm cunku.ama neguzel temizlik kokuodur dimi ev simdi
iste ben o kokuya bayiliommmm:)
efeyide yerim ben yaaa cam silerken masalda aynisi.yapio malesefelinde bez siliom die mahvedio ama enazindan beni rahatsiz etmio die dokunmuorum devam kirletmeye opuyor birde cami :)
Evet canım dün bütün günümu temizliğe ayırdım miss oldu valla
Allahtan efe de sorun çıkarmıyor bana temizlik yaparken varsın pis yapsın napalim tekrar sileriz demi yaani:
Güzel birgün den herkeseee merhabaa
Bugün gezme günümüz...
Kolay gelsin canim bu saatte senden msj almak neguzel ins. ilerde devami gelir musait oldugunda.Kızlar çok yoğunum misafirlerim var yarındayemekli iyi geceler
Amin canim ins.Iyı geceler cnm
Sorun neyse cabuk cozulur ıns..
Cocuk olunca cok gerekli oluyo makinaya simdi bile makina oldugu halde bisuru bulasik oluyo bazilarida elde yikanan bulasik hergun mutlaka eldede yikiyorum makinayida 2gunde bir calistiriyorum zaten.aminn ins cumlemizin allhim bizi hayirsiz duyarsiz eylemesin ins
evlatlarimizda guzel yetistirmeyi nasip etsin
bende beko bosh dusunuodum bakiom buara bakalim almaya niyetlendim artik
:)gerek yok simdilik.dedim evlenirken almadim
bende beko bosh arasindayim bakiom canim bakalim
Sent from my GT-S5830i using Kadınlar Kulübü mobile app
Güzel birgün den herkeseee merhabaa
Bugün gezme günümüz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?