2012 kasım bebekleri büyüyor..

Bizim apartman iki dairelik oldugu icin pek kapidan ugrayan olmuyo ama ben sitelerde degilde normal bi mahallede oturmaktan cok memnunum diger turlu olsa hepten cok kotu olurdu neyseki bizim mahalle sicak kanli bende zaten su okul kapansin daha sosyal olucam ya ogrenicem butun komsulari.yazik kadin gozu arkada gitti kesin evlatlarini birakip baskada kimseleri yokmus cocuklarda kaldi ortada.biz bide bazen okadar ufak seyleri kafaya takiyoruzki insanlar caniyla ugrasiyo bilmiyoruz.Allaha sukur bi derdimiz yok sagligimiz iyi evimizde huzurlu mutlu oturuyoruz Allahim herkese mutlu olmayi nasip etsin ins.

Akrabasi falan yokmus canim cocuklarada gecici sure baska bi komsu bakiyomus bakalim nolucak yavrulara.
Babada hayirsiz olunca kadin hasta iki cocukla kalmis ortada nekadar aci ya Allah kimseye gostermesin.

Cokmu geziyon sende kiz nerelere gidiyon bakalim okadar.
Çok üzüldum canim o çocuklar annesiz napacaklar allah yardımcıları olsun

Bi baslarina kaldilar canim cocuklarda babalarida kacmis gitmis almazki yanina heralde yetimhaneye giderler.

firsat buldukca komsularina git gel gercekten cok iyi oluo komsuluk iliskilerini.cok.severim bende
gercekten oyle canim kendi sorunlarimiz dan baska bisey yok.saniyoruz bazen bencil davranioruz etrafimizda neler oluo hbrimiz olmuor
allhim herkesi mutlu huzurlu eylesin evinde bizleride yardimci eylesin ihtiyaci olanlara

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

slm kizlar misafirmiz geldi.yemeklerimizi yedik yoldan gelio askerden actir die erken yedik artik
bulasiklar beni beklio ben kacayim ay.biz daha makine almadik ne tavsiye edersiniz buara almayi dusunuoz bulasik makinesi

sibel beyti ve senin bulgur pilavini yapicaktim kiyma die yanlislikla.kusbasi eti cikarmisim butun planlarim suya dustu

et sote pirinc pilavi yaptim artik

Amin canim Allahim bizleri sukreden kullarindan eylesin insallah.insanlara yardim etmeyi birilerine faydali olmayi cok severim cok mutlu olurum Allah butun kullarinin yardimcisi olsun.

Bu arada bizde bekonun 3programlisi var oyle pahali biseyde degil normallerden ama ben memnunum genelde bi programa ayarliyorum cogunlukla onu kullaniyorum zaten.

canım benım kı sıemens tavsıye edrım

Dilekefem sen temizligi yaptin sira bana geldi.
Koyden geldik heryer bi alem hic ilgilenemedim bugun okulda gittim okulda cok yoruyo nedense ya sanirim kafa yorgunlugu bide kotu gecen bi sinavim vardi of oof baska bi sorunum daha var ins.yarina sorun olmaktan cikar.
Bu gecede kimsecikler yokya songul sende yoksun nezamandir hadi gel artik.
Madem kimse yok bende yatiyorum cok gorgunum zaten herkese iyi geceler.

Son düzenleme:
Kızlar çok yoğunum misafirlerim var yarındayemekli iyi geceler

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Guldeeennnnn senı bu saatte buralarda görmek cok guzel cnm :)

Kolay gelsın cnm yarın da dolusun bu hafta sonu dınlenmek yok sana
Nıl uzmuyodur umarım annesını..

sibel beyti ve senin bulgur pilavini yapicaktim kiyma die yanlislikla.kusbasi eti cikarmisim butun planlarim suya dustu

et sote pirinc pilavi yaptim artik

Ben kıradayken bosch kullandım sımdıkı sıemens ıkısındende problem yasamadım memnunum..

Makınayla ılgılı sordugun msja alıntı yapacaktım yanlıs olmus:)

Son düzenleme:

Iyı geceler cnm
Sorun neyse cabuk cozulur ıns..

aminn ins cumlemizin allhim bizi hayirsiz duyarsiz eylemesin ins
evlatlarimizda guzel yetistirmeyi nasip etsin
bende beko bosh dusunuodum bakiom buara bakalim almaya niyetlendim artik
:)gerek yok simdilik.dedim evlenirken almadim

Ben kıradayken bosch kullandım sımdıkı sıemens ıkısındende problem yasamadım memnunum..

Makınayla ılgılı sordugun msja alıntı yapacaktım yanlıs olmus:)

bende beko bosh arasindayim bakiom canim bakalim

Sent from my GT-S5830i using Kadınlar Kulübü mobile app

canimm kolay gelsin benimde bgunde yarinda misafirim var yatili.benimki yemek kahvalti cay derken kosturmaca gecicek ama zevkli sevdgimiz bi arkadas ozlemisiz simdi sohbet edioz iilkkez busaatte uyanigim uzun zmandir:)

oohhh misss bende pazrtsi perdeleri camlari halledeyim diorum yarinda misafir var yapamm cunku.ama neguzel temizlik kokuodur dimi ev simdi
iste ben o kokuya bayiliommmm:)
efeyide yerim ben yaaa cam silerken masalda aynisi.yapio malesef elinde bez siliom die mahvedio ama enazindan beni rahatsiz etmio die dokunmuorum devam kirletmeye opuyor birde cami :)

Kolay gelsin canim bu saatte senden msj almak neguzel ins. ilerde devami gelir musait oldugunda.
Iyı geceler cnm
Sorun neyse cabuk cozulur ıns..
Amin canim ins.
Cocuk olunca cok gerekli oluyo makinaya simdi bile makina oldugu halde bisuru bulasik oluyo bazilarida elde yikanan bulasik hergun mutlaka eldede yikiyorum makinayida 2gunde bir calistiriyorum zaten.
Güzel birgün den herkeseee merhabaa

Bugün gezme günümüz...

Oh gezin bakalim canim iyi gezmeler.Bizim belli degil esim bi hafta daha yillik izne cikti ya islerde biraz durgun mecbur izinde oda bizimde vaktimiz var bir hafta gezmek icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…