2012 kasım bebekleri büyüyor..

Aşkolsun yaseminim ya tabi dertlendiginde yazican bi daha duymiyim he
günaydın hanımlar,
görüyorum ki herkes iyi, biz de iyiyiz kızımla. şimdi o oyun oynuyor ben de ders çalışmaya çalışıyorum :)
öpüldünüz..

Biz de seni Optuk iyi çalışmalar

Canım çok oluyor bi sekiz kişi rahat doyar bütün hamurdan

Ay kk ga grmek cok gusel kizlar ya
masalla sizde ben gibi ozlemissiniz iki gunu dokmussuniz sanitim okumaya yetisemiceem
sadece nil ve gulden rahatsizmis sabirim gecmis olsun
arascanda arada oksuruyor ama onun alerjil bir tavti var
sizinde alerjik olabilir.malum havalar guzel polencikler ucus ucus

Canım çok oluyor bi sekiz kişi rahat doyar bütün hamurdan

iyimiş ozaman..

cnm babamız hastaydı sanıyorum geçti umarım hafif atlatırız:
nil hapşuruyo bakalım bekliyorum ateşi çıkmasa bari..

Aşkolsun yaseminim ya tabi dertlendiginde yazican bi daha duymiyim he

Biz de seni Optuk iyi çalışmalar
ay ne bileyim nurayım yaa sanki sürekli kuzumdam şikayetleniomuşum gibi geldi birden bak bugünde aç aç beklemiş benim kuzum beni neyse emiştik iki kez işe geldim tekrar...

oy kuzum yaa şimdi nasıl annesi...

ayy geldi listem sonunda:)))9ya meryem çok mız mız bugün neden hiç anlamadım yaaa.....bu arada günler sizinle çabuk geçiyo dün çok sıkıcıydı bakalım off inşallah bi daha olmaz

rana bugün değil hep mız mız ve bu beni gerçekten çok yoruyo bi de kardeş yapmayı düşün diyolar ne yapacam ya ben başımdakini bi büyüteyim hele

ay ne bileyim nurayım yaa sanki sürekli kuzumdam şikayetleniomuşum gibi geldi birden bak bugünde aç aç beklemiş benim kuzum beni neyse emiştik iki kez işe geldim tekrar...

oy kuzum yaa şimdi nasıl annesi...

Iyi masalla cnm col nadir oksuriyor bahardan dolayi sanirim

cnm benum indan uzuluyor tabi ama gecicek indalla bu gunler zamanla daha guxel yicek kuzu

özcanan sen nasılsın tatlım görüşemedik uzun zamandır. ranacık nasıl. başladınız mı balık yağına var mı faydası

özcanan sen nasılsın tatlım görüşemedik uzun zamandır. ranacık nasıl. başladınız mı balık yağına var mı faydası

iyiyim yasmincim sen nasılsın yani ben iyiyim ama rana iyi olmamı engelliyo:) hala hırıltı var boğazında öksürük bi türlü geçmedi balık yağını hasta olmadan verdim faydası oldu gibi oldu ama buzdolabına koyuyoruz ya öksürdüğünden beri vermedim iyileşince devam edecem bal böcüğü nasıl içerken sıkıntı yapıyo mu ?? ben normal kaşıkla verince kaçıyo ama şurup kaşığında verince içiyo psikopat benim kız :)

Haha anam uslu olur kardes yap miz miz olut kardes yap illa yapicaksin yani

amaaan yok valla şu iki gündür rananın bana yaşattıkları yüzünden varsın tek çocuk olsun demeye başladım tam büyüttüm derken yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum songülüm bunaldım gerçekten öğlen eve girerken başlıyo mızıldamaya evden çıkıncaya kadar rana işkencesi beyin meyin kalmadı ya bi de sürekli vuruyo bana el hep havada ben de annelere vurulmaz diye eline vuruyorum hafiften bu sefer daha da sinirleniyo ben kaçıyorum odadan saç başa girişecez :))

Cok zot olsa gerek cnm
acaba o ozluyorda ondan mi bu sekilde tepki verouorki bizimkide vuruyor arada
Aras ta ses cikarma hastaligi bar kendi bacagini ciplak gorsun hemen viruyor sese bayiliyor acaba bozedemi.ondan geciriyor ki cozemedim

hava çok güzeldi parka gittik geldik.çok komik benm kız ya parkatki çocuklara cilve yapıyo onlar buna pas verince de yüzünü dönüp çekip gidiyo...kaç keredir aynı yapıyo kime çekmiş anlamadım ya:)))

yasemncm benm de tek umudum emmeyi bırakınca yemesydi ama bi tanıdık var onun çocuk emmeyi bırakınca da yememiş bünye meselesi herhalde...takma boşver sen tahlil yaptrdın mı hiç..değerleri normalse sıkıntı yapma en azından emiyo öyle düşün..nasıl olsa yiyecek yani ben daha rahatım artık ve o nu da rahat bırakınca daha ii yiyo sanki bilmiyorum o kusma vakasından sonra asla zorlamıyorum artık...maşallah diyeym 3 gündür 60 cc süt içmeye başladı.....

ben de zeynep izin verse ii olcam:) yemio ki sıpam keyfim terine gelsin. cnm niye buzdolabına koyuyosunuz eczane mi söyledi. benim hiç aklıma gelmedi sonuçta eczanelerde de hep tezgah üstünde duruyor ya ne bilim belemedim:18:

Haha anam uslu olur kardes yap miz miz olut kardes yap illa yapicaksin yani
he he hep aynı muhabbet var her yerde ikinci ne zaman

ayyy çok güldüm yaa ranama bak kavgaya başlamış:) benim kuzuda emzirirken birden göğsüme vuruyo bende songül gibi düşünüyorum çünkü çıplak olunca vuruyor bi tek... sesini sevio demek ki

Aaaa baknsen zilliye cok cilveli olcak desene

Ay bana da sen 3.de dogurursun diyorlar
Aynen cnm ses hoslqrina gidiyor
ay birde emerken hep parmagini burnuma.sokuyor ne etcez

yok tatlım ben zaten zorlamıyorum yani ağlatarak filan yedirmedim hiç çünkü korkarım hepten nefret etmesinden. ama şunu farkettim ki zeynep ilay biraz az emince azda olsa artırıyor yemek yemeyi. bu nedenle ümitliyim inş. emmeyi bırakınca yiycek tabi benim sabrım tükenmezse. ay neyse boşverelim bu konuyu:) meryemime bak sen cilvede yaparmışşşş... maşallah

ay bende sende o ışığı görüyorum desem:) şaka bi yana evde olsam rabbimde nasip etse 3. yü kesin doğururdum. ama çalışırken 2. bile zor ama şart. rabbim nasip etsin inş.

ayy benki de öyle ya ben uyurken o uynıyo bazen parmak direk burunda ya da gözde.....oyuyo resmen...evet çok cilveliyiz

tükenmesn canm zaten az kaldı şurda ben eylül gibi kesmeyi planlıyorum ama bakalım...ayy bi de kız akrabalara yanaşmıyodu hiç ama şimdi parkta merkette kim gel dese doğru kucağa gidiyo...akrabalara hiç yanaşmıyo..diyorum kan bağı olmaması lazım bnm kızın sevmesi için:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…