- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #38.741
eee şifre unuttum yapsan düzelir ama..
ohhh yap vallaha songülün poçalar süper oluyo
evde değil misin tatlım yap ye ne güzel mis gibi yanına da çay ohhhh afgiyet olsun... ayranda olru ama ayran içersen meryemden önce uyuyabilirisin :)
amin canmcümlemizin inşallahcnm aradım şimdi yokmuş bişeyi ama inşallah olmaz ay korkuyorum vallaha arrıtıkk:
bizim ateş düşürücü haricinde içeceğimiz ilaçta yok işin kötü yanı..
oyyy kıyamam neseivar acaba cnmya:
ayy yerim ben o psikopatıııı:
cnm sende eline vurursan hafif bile olsa demekkki doğru yapıyorum diye düşünüyomuş kucağından indir mesela dikkatini başka şeye çek canının acıdığını belirt nilde çok azalma var mesela..
ay nilde cıbıl cıbıl kalıp göbeyine vuruyo pat pat sonra ayaklarını yere vuruyo özellikle çok hoşuna gidiyo..
allah gönlünüze göre versin kızlar..
kıyamam yaa çok geçmiş olsun cnm:
ama ben onun tarifini bilmiyorum amaaaAaa olabilir cnm
cakma kol boregide olabilri yap at buzluga mis heleki jahvaltida
ya yalnız yalnız tadı çıkmaz ki......((
amin canmcümlemizin inşallah
yerim onun cıbıl cıbıl halini. zeynep ilayda ayaklarını yere hızlı hızlı sık sık vuruyo ayy nasıl gülüo ona anlatamam ne anlıosa he he:)
Kazen yeniden alabilirsinuz yazmus
ay risksiz bir pogaca her daim tutuyir
işin hilesine kaçma hemen:)
ama ben onun tarifini bilmiyorum amaaa
sen yap tatlım biz kızlarla toplanıp geliriz yalnız biraz fazla yap ben çok severim kısır garanti iki tabak yerim:)
ama ben onun tarifini bilmiyorum amaaa
sen yap tatlım biz kızlarla toplanıp geliriz yalnız biraz fazla yap ben çok severim kısır garanti iki tabak yerim:)
tamam canm siz gelin kurban olsun kısır size...
tamam canm siz gelin kurban olsun kısır size...
hmmm.. şimdi birinci sorum patatesler haşlanmış di mi:) ikinci sorum . hani iki kat yufka seriyoruz ya o iki katın arasına da harç sürüyo muyuz...3. sorum toplamda dört yufka mı üst üste oluo ve sarıyourz. şimdilik bu kadar yaparken tekrar bağlanırımmm
canım bende az cok bıseyler yazmak ıstyorum zeynep ılayın yememe konusunda
dun s.o gıttık ve hayal kırıklığına uğradım resmen, alp tuğra formunu korumus gercekten ben rahat 12 kılo cıkar demıstım ama 11 bıle değilmıs kıyafetleryle 10.900 cıktı boyu 79
ve ben husrana uğradım tabı alp tuğra zaten hıcbızamn toplu bı bebek olmadı 3.500 doğdu ılk 3 ay sılıkon goğus ucuyla emzırdım sutun yrsı dısarı akıyodu cokta emmıyodu zaten e boyle olunca benım sut azaldı kılo alımıda hep azdı zaten mamada ıcmedı hergoren bu zayıf dıyodu
hanı derler ya bazısınn sutu yaramaz dıye evet benım sutumde oyleydı yaramadı halada emıyo ama su nıyetıne sutte fazla ıcmıyo bu aralar
velhasıl boyle yanı canım bıraz eskılere gıttım kafanı sısırdım ama kusura bakma bende doldum bıraz uzuldum acıkcası boyle olunca
dıyeceğım o kı sen hıc uzulme kafanı tkma yemıyo dıye bak yemedğı halde kılosu alp ten fazla senınde dedğın gıbı yemek herzamn yer ama anne sutunu bıdaha bulamaz eğerkı kılo alıyosa hıc sorun etme bırak emsın
balık yağı alıcam bende sen hangısını almstın canım
guldencım sana ve nıle gecmıs olsun ınsallah hsta olmazsınz
sıbelcım bende severım kısır sen yap ben yerım
songulcum napıyosun bakalım ay dun gıremedım kk ya delı oldum zaten
betulcum sanada merhaba
dun s.o gıttık ve hayal kırıklığına uğradım resmen, alp tuğra formunu korumus gercekten ben rahat 12 kılo cıkar demıstım ama 11 bıle değilmıs kıyafetleryle 10.900 cıktı boyu 79
ve ben husrana uğradım tabı alp tuğra zaten hıcbızamn toplu bı bebek olmadı 3.500 doğdu ılk 3 ay sılıkon goğus ucuyla emzırdım sutun yrsı dısarı akıyodu cokta emmıyodu zaten e boyle olunca benım sut azaldı kılo alımıda hep azdı zaten mamada ıcmedı hergoren bu zayıf dıyodu
hanı derler ya bazısınn sutu yaramaz dıye evet benım sutumde oyleydı yaramadı halada emıyo ama su nıyetıne sutte fazla ıcmıyo bu aralar
velhasıl boyle yanı canım bıraz eskılere gıttım kafanı sısırdım ama kusura bakma bende doldum bıraz uzuldum acıkcası boyle olunca
dıyeceğım o kı sen hıc uzulme kafanı tkma yemıyo dıye bak yemedğı halde kılosu alp ten fazla senınde dedğın gıbı yemek herzamn yer ama anne sutunu bıdaha bulamaz eğerkı kılo alıyosa hıc sorun etme bırak emsın
Hayir tatlim patates ve soganlar cig
iki katin arasinada harc suruyoru
toplam 4 kat yufak oluyor
yufkayi.mutlaka hem bireklik hem hem baklavalik olandan alicaksin
tek baklavalik guzek olnuyor
cnm yaa anlıyorum seni yani kilo almaması konusunda çünkü zeynep ilada yerinde sayıo hatta bana göre geri gidio... yüzü vücudu baya zayıfladı. ama kilosu önceden ii olduğu için şimdilik kurtarıo durumu. evet benim süt yarıo diolar hep çünkü zeynep ilay 2930 doğdu ve hemen kilo almaya başladı hiç bi zamanda zayıf olmadı. en son 12 kg 81 cmdi. şimdi kaç bilmiyorum. balık yağı octamar kullanıyoruz cnm portakallı olandan. dr tavsiye etmişti. aslında faydasını gördüm sayılır en azından artık tek öğünde olsa bişeyler yio . eskiden hiç yemediği günler oluyordu. e bende yiyen bebekleri gördükçe maşallah diorum ama kendi kuzum içinde eksiklik hissediyorum neyse çok çenem düştü yine. rabbim tüm bebişlere bol iştah versin inşallah hayırlısıyla...
a aaa çiğken nasıl pişio ki songülüm iice merak ettim. kesin yapmam lazım he he:)
tamam canmmmguldencım sana ve nıle gecmıs olsun ınsallah hsta olmazsınz
sıbelcım bende severım kısır sen yap ben yerım
songulcum napıyosun bakalım ay dun gıremedım kk ya delı oldum zaten
betulcum sanada merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?