2012 kasım bebekleri büyüyor..

evde değil misin tatlım yap ye ne güzel mis gibi yanına da çay ohhhh afgiyet olsun... ayranda olru ama ayran içersen meryemden önce uyuyabilirisin :)

ya yalnız yalnız tadı çıkmaz ki......((

amin canmcümlemizin inşallah

Aaa olabilir cnm
cakma kol boregide olabilri yap at buzluga mis heleki jahvaltida
ama ben onun tarifini bilmiyorum amaaa

ya yalnız yalnız tadı çıkmaz ki......((

amin canmcümlemizin inşallah

sen yap tatlım biz kızlarla toplanıp geliriz yalnız biraz fazla yap ben çok severim kısır garanti iki tabak yerim:)

benicim geldiğinde bakarmısın acaba:
bu çatlak çukolatalı kurabiyenin çukolatası nasıl oluyo
yani şu paketlervar hani dilim dilim olan onlarla kaç paket alıcam
funda sende yapmıştın onu sende cevaplarsan sevinirim cnm geldiğinde..

bide çokolatayı bi kabın içine koyup altınada sıcak su koyup beklettiniz dimi erimesini..

Dun site boyle olinca aklimdan cikti
tatlim.kaanimun yurumesine cok cok sevindim
darisi erdemin ve 123m nin yavrusunun basina insalla

canım bende az cok bıseyler yazmak ıstyorum zeynep ılayın yememe konusunda
dun s.o gıttık ve hayal kırıklığına uğradım resmen, alp tuğra formunu korumus gercekten ben rahat 12 kılo cıkar demıstım ama 11 bıle değilmıs kıyafetleryle 10.900 cıktı boyu 79
ve ben husrana uğradım tabı alp tuğra zaten hıcbızamn toplu bı bebek olmadı 3.500 doğdu ılk 3 ay sılıkon goğus ucuyla emzırdım sutun yrsı dısarı akıyodu cokta emmıyodu zaten e boyle olunca benım sut azaldı kılo alımıda hep azdı zaten mamada ıcmedı hergoren bu zayıf dıyodu
hanı derler ya bazısınn sutu yaramaz dıye evet benım sutumde oyleydı yaramadı halada emıyo ama su nıyetıne sutte fazla ıcmıyo bu aralar
velhasıl boyle yanı canım bıraz eskılere gıttım kafanı sısırdım ama kusura bakma bende doldum bıraz uzuldum acıkcası boyle olunca
dıyeceğım o kı sen hıc uzulme kafanı tkma yemıyo dıye bak yemedğı halde kılosu alp ten fazla senınde dedğın gıbı yemek herzamn yer ama anne sutunu bıdaha bulamaz eğerkı kılo alıyosa hıc sorun etme bırak emsın
balık yağı alıcam bende sen hangısını almstın canım

Hayir tatlim patates ve soganlar cig
iki katin arasinada harc suruyoru
toplam 4 kat yufak oluyor

yufkayi.mutlaka hem bireklik hem hem baklavalik olandan alicaksin
tek baklavalik guzek olnuyor

guldencım sana ve nıle gecmıs olsun ınsallah hsta olmazsınz
sıbelcım bende severım kısır sen yap ben yerım
songulcum napıyosun bakalım ay dun gıremedım kk ya delı oldum zaten
betulcum sanada merhaba

Son düzenleme:

Tatlim benim masalla ama kg si 11 kg si bence ortalamqda ole kafaya takcak bit kg si yok masalla sagligida yerinde
Bazi seylee yapusal ne yapcan ne etsen de
Ben keciboynuzu ozunude oneririm

betulcum sanada merhaba

Iyi tatlim brnum kuzucigumu uyuttum
ay bende dub giremedim ruh halim bozuldu ya acilmassa diyoruz nurayla
tel olmayan mail.olmagan kac ksii var ne ederiz diyr neyseki cozuldu problem

sen de yok yere canini slkmissin tatlim bak cok saglilli kuzun

cnm yaa anlıyorum seni yani kilo almaması konusunda çünkü zeynep ilada yerinde sayıo hatta bana göre geri gidio... yüzü vücudu baya zayıfladı. ama kilosu önceden ii olduğu için şimdilik kurtarıo durumu. evet benim süt yarıo diolar hep çünkü zeynep ilay 2930 doğdu ve hemen kilo almaya başladı hiç bi zamanda zayıf olmadı. en son 12 kg 81 cmdi. şimdi kaç bilmiyorum. balık yağı octamar kullanıyoruz cnm portakallı olandan. dr tavsiye etmişti. aslında faydasını gördüm sayılır en azından artık tek öğünde olsa bişeyler yio . eskiden hiç yemediği günler oluyordu. e bende yiyen bebekleri gördükçe maşallah diorum ama kendi kuzum içinde eksiklik hissediyorum neyse çok çenem düştü yine. rabbim tüm bebişlere bol iştah versin inşallah hayırlısıyla...

Hayir tatlim patates ve soganlar cig
iki katin arasinada harc suruyoru
toplam 4 kat yufak oluyor

yufkayi.mutlaka hem bireklik hem hem baklavalik olandan alicaksin
tek baklavalik guzek olnuyor

a aaa çiğken nasıl pişio ki songülüm iice merak ettim. kesin yapmam lazım he he:)

Cok daha lezsetli oluyor cnm
Inceceik dograadimmi tamamdir

cnm maşallah ama çok da zayıf bi çocuk değilmiş ki..biz kıyafetlerle 9,5 geliyoruz en fazla o da 9,3 e ddüştüğü de oluyo.boy desen 74 75...ama kilo değil önemli olan tabi morali bozuluyo insanın ama sağlıklı olsun yeter...değerleri normalse sıkıntı yapmamalıyız diye düşünüyorum

betulcum sanada merhaba
tamam canmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…