2012 kasım bebekleri büyüyor..

ay bende sende o ışığı görüyorum desem:) şaka bi yana evde olsam rabbimde nasip etse 3. yü kesin doğururdum. ama çalışırken 2. bile zor ama şart. rabbim nasip etsin inş.

Bence 3.cocuk ocin annenin evde olmasi degilde o cocullari en iui sartlarda yetistirebilmek
Ben rabbimdw izin verirse iki cocukta kalmayi istiyorum.
artik bu hayat sartlarinda onlara iyi bir gelecek vermekle yukumluyuz

Kızlar berra yine hasta oldu dua edin bize olur mu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ay bilimiyorum ki tatlım ama annem öple arası dio ki ramazanda da böle yaparsa sen orucu zor tutarsın dio e dedim geçen sene tuttum , ama o zaman küçüktü dedi pufffff

Bence 3.cocuk ocin annenin evde olmasi degilde o cocullari en iui sartlarda yetistirebilmek
Ben rabbimdw izin verirse iki cocukta kalmayi istiyorum.
artik bu hayat sartlarinda onlara iyi bir gelecek vermekle yukumluyuz

hayırlısı olsun cnm , dediğim gibi benim gönlümden 3 geçio ama gücümün yeteceğini sanmıyorum. eşime kalsa 3 kesi :)

yaa ben neden 3 istiyorum acaba:44::44::44:

acaba neden:)

Benim esimde 3cocuk cok iatiyor ama olaya duygusal bakiyor
insaalla rabbim gonlune gire verir

Son düzenleme:
Herzamqn gelen bir kac arkqdasimiz yok
kimi uyelerin sifreleri dogru girmelwrine ragmen hata vweiyormus ole birseymi acaba

Benim esimde 3cocuk cok iatiyor ama olaya duygusal bakiyor
insaalla rabbim gonlune gire verir

aynen cnm insan duygusal bakınca çok çocuk istio e bakıyorum kalabalık aileler ne güzelll... ama sonra hayat standartları falan filan dioruz vazgeçiyoruz işte. tabi eşim dio ki bebiş rızkıyla gelir:)

aynen cnm insan duygusal bakınca çok çocuk istio e bakıyorum kalabalık aileler ne güzelll... ama sonra hayat standartları falan filan dioruz vazgeçiyoruz işte. tabi eşim dio ki bebiş rızkıyla gelir:)

Ole cnm rabbim yardim eder elbet ac acik kalmaz ama
buyufukce istekler masraflar artiyor
ihtiyaci olan bir seyi temin edememek zor olsa gerek
iatiyorum ki en iyi sartlarda yasasinlar

Ole cnm rabbim yardim eder elbet ac acik kalmaz ama
buyufukce istekler masraflar artiyor
ihtiyaci olan bir seyi temin edememek zor olsa gerek
iatiyorum ki en iyi sartlarda yasasinlar

öyle tatlım hepimizin isteği bu yönde. ama düşününce de bi kardeş alınamayan yada giderilemeyen bi ihtiyaçtan daha kıymetlii... ay bak doğurasım geldi he he:)

Yok engellenme degilde sistem ile ilgili bir sorun sanirim
Genelde eyluk.ayi sonrasi uyelerde yasanan bir aorun

ilginçmiş cnm... ay haftasnu annem bende olcak yani yarın akşamdan itibaren. şöle güzel bişeyler yapayım anneme diorum hep o mu bana yemek yapacak di mi ama:) senin mayalı poğaçayı yapcam mesela sever annem mayalı poğaça

Insalla fnm benim gecen hafta arqsinda hapsurugu geldi cok sukur gecti bak bir kere alerji surubu verdim okadar

cnm aradım şimdi yokmuş bişeyi ama inşallah olmaz ay korkuyorum vallaha arrıtıkk:

bizim ateş düşürücü haricinde içeceğimiz ilaçta yok işin kötü yanı..

rana bugün değil hep mız mız ve bu beni gerçekten çok yoruyo bi de kardeş yapmayı düşün diyolar ne yapacam ya ben başımdakini bi büyüteyim hele

oyyy kıyamam neseivar acaba cnmya:

ayy yerim ben o psikopatıııı:

cnm sende eline vurursan hafif bile olsa demekkki doğru yapıyorum diye düşünüyomuş kucağından indir mesela dikkatini başka şeye çek canının acıdığını belirt nilde çok azalma var mesela..

Cok zot olsa gerek cnm
acaba o ozluyorda ondan mi bu sekilde tepki verouorki bizimkide vuruyor arada
Aras ta ses cikarma hastaligi bar kendi bacagini ciplak gorsun hemen viruyor sese bayiliyor acaba bozedemi.ondan geciriyor ki cozemedim

ay nilde cıbıl cıbıl kalıp göbeyine vuruyo pat pat sonra ayaklarını yere vuruyo özellikle çok hoşuna gidiyo..

yaa ben neden 3 istiyorum acaba:44::44::44:

allah gönlünüze göre versin kızlar..

Kızlar berra yine hasta oldu dua edin bize olur mu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kıyamam yaa çok geçmiş olsun cnm:

yerim onun cıbıl cıbıl halini. zeynep ilayda ayaklarını yere hızlı hızlı sık sık vuruyo ayy nasıl gülüo ona anlatamam ne anlıosa he he:)

Herzamqn gelen bir kac arkqdasimiz yok
kimi uyelerin sifreleri dogru girmelwrine ragmen hata vweiyormus ole birseymi acaba

eee şifre unuttum yapsan düzelir ama..

ohhh yap vallaha songülün poçalar süper oluyo

Aaa olabilir cnm
cakma kol boregide olabilri yap at buzluga mis heleki jahvaltida

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…