2012 kasım bebekleri büyüyor..

Tatlim benim masalla ama kg si 11 kg si bence ortalamqda ole kafaya takcak bit kg si yok masalla sagligida yerinde
Bazi seylee yapusal ne yapcan ne etsen de
Ben keciboynuzu ozunude oneririm

he he ben onu da verorum:) beş gün balık yağı... hergün keçiboynuzu özü

Tatlim benim masalla ama kg si 11 kg si bence ortalamqda ole kafaya takcak bit kg si yok masalla sagligida yerinde
Bazi seylee yapusal ne yapcan ne etsen de
Ben keciboynuzu ozunude oneririm

canım aslnda cokta takmıyodum ama dun oyle gorunce uzuldum kendımce sonucta sukur sağlıklı
10.500 saydılar ıste
bıde alp tuğranın gozunu ıcıne bakıyorum yemek yemesı ıcın benı cok yoruyo yemek saatlerınde bıraz doldum dıyelım

bize keçiboynuzu pekmezi geldi arkadalşın iş yernden kendileri yapan birisi varmış onlardan aldık azıcık deneyelm diye..çok sevdi meryemck te mamma mamma diye gösterp duruyo sabah akşam bi çay kaşığı veriyorum hem aklerji ve öksürük içinde çok faydalıymış....

Iyi tatlim brnum kuzucigumu uyuttum
ay bende dub giremedim ruh halim bozuldu ya acilmassa diyoruz nurayla
tel olmayan mail.olmagan kac ksii var ne ederiz diyr neyseki cozuldu problem

sen de yok yere canini slkmissin tatlim bak cok saglilli kuzun

alp tuğrada uyuyo rahat rahat takılayım burda nekadr pazar torbalı benı beklesede yerlestrmek ıcın olsun:)
eğerkı acılmasydı burası ne benım sızden ne sızın benden haberı olmıcaktı nekotu esımden hemen bı tlf ıstedım whatsap ım olsun dıye yaza doğumgunum var belkı ozamn olur ay daha 5 ay var:18:

Canim yasamis bir anne olarak cok iyi anliyorum
bide yyaren eklere gecene kadar cok tombuldu
dusunsene hermez ay bu cocuk cok zayiflamis vb diyor insan yikiliyor adeta

evet inc ebulgurlu bol nar ekşili yeşillikli azıcıkta acılı olsun..yanında da acı turşu ve marull..bi de çay ooohhhh gel keyfim gell

ayyy benimki de bol acılı yannda da bol acı turşulu olsun lütfennnnnn:)

allahım bi an önce iştah versin kuzularımıza inş. cnm keçiboynuzu özüne ve balık yağına başla bence. faydası olacaktır diye düşünüyorum. benim kuzu hafta sonu 1 somon balığının çeyreğinin yarısını yedi dünyalar benim oldu:)

Canim ozu iyi geliyor
sizinki pekmezimi yoksa ozumu

aras dun oksurmeye basladi bugun baya azaldi sanirim.ozu ise yariyor

ayy bende haftaya doğum günüm ve evlendkten sonra ilk kez birlikte geçirecez biraz meraktayım aslında ama çok da beklentye girmek istemiyorum

aslında benı uzen su oldu enson 1 yasındayken gıtmıstık 4 ayda 1 kılo almıs
bende ona ve sogulun onerdğı kecıboynuzuna bı bakayım ıkısınden bırını alıcam bu balık yağı yemeklere falan katılıyomu dırek kasıkla ııcmezse
amın canım tum bebıslerımıze bol bol ıstah versın

Haha ay olsun isin sonu yok bizimde keyife ihtiyacimiz var dimi ama
Ay simdiden hyorli olsun
bueaasi cokerse yandik

aslında benı uzen 4 ayda 1 kılo alması ama napalım artık yedğı kadar
14 15 kılo olsa bukezde kılolu dıye uzuluruz

Aslinda ayda 25o gr normalki

Canim yasamis bir anne olarak cok iyi anliyorum
bide yyaren eklere gecene kadar cok tombuldu
dusunsene hermez ay bu cocuk cok zayiflamis vb diyor insan yikiliyor adeta

yaa işte o anne benim şu anda zeynep ilayın yanakları kocaman kocamandı. herkes sadece anne sütümü alıo deyip duruyodu nazara gelcek diodu bizimkiler . gerek kalmadı iice küçüldü yanaklar silikleşti gamzeler

ama bak ne oldu ben uzildigumle kaldim sende yaoma kuzum.ayni hatayi su anda pismanim

aslında benı uzen 4 ayda 1 kılo alması ama napalım artık yedğı kadar
14 15 kılo olsa bukezde kılolu dıye uzuluruz

cnm ayda 250 gr almış normalki arık 500 gr falan alma dönemleri bitiyo yani alan çocuk alıyoda hepsi aynı değil...biz aylardır aynı kiklodayz ya..13 aylıkken kıyafteleryle ki kışlık olanlardı 9,3 9,4 geliyodu ee şimdi nerdeyse 16 olduk hala 9,4 9,5 biz daha vahimiz yani:))

sen ıkısınıde verıyomusun canım
afıyet bal seker olsun kuzuma yesın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…