2012 kasım bebekleri büyüyor..

cnm aslında çok ii almış maaşallah. tam hatılramıyorum ama biz yaşımızda 11 küsürdük yani o kadar bile almadık. bi süre sonra zaten az alıolar. ay yesinde almasın sıkıntı değil . azcık bana benzeseymiiş:) gayet ii kilosu filan maşallah

sen ıkısınıde verıyomusun canım
afıyet bal seker olsun kuzuma yesın

veriyorum cnm. ordan bari tamamlasın bişeyleri diye. ne yapayım başka çare yok. emmeyi bırakana kadar devam. geçen hafta bi ara gündüz pek emmek istemedi baktım daha ii yio , bırakınca da yer inş.

eğer zayıfladı dıye dusunuyosan bı kılosuna baktırsana canım ıcın rahatlar enazından

ayyy tamam tamam uzulmıcam artık

bırazda ınsan etraftan etkılenıyo dığer bebılserı gorunce hep kotu ornekler var cevremde
ay kuzum uyurken ne dedıkosunu yaptım be

eğer zayıfladı dıye dusunuyosan bı kılosuna baktırsana canım ıcın rahatlar enazından

akşam bi kucağıma alıp tartılayım bakalım anne usulu yarın yazarım:) boyu uzadı gibi. boy demişken kzılar ibrahim saraçoğlu söylemişti çocuklarınızın boyunun uzamasını itiyorsanız balığın kuyruk kısmına yakın kahverengi eti var onu yedirin diye. söylemiş olayım aklımdyken. yani seviosa kuzular en azından o kısmı yesinler

nezamn canım doğumgunun
hedıye sıparısını verdınmı esıne cıtlattınmı

haftaya cumartesi cnm.yani sipariş doğm gününe özel değil de ben de telefonu değiştrecektk sıkıntı yapmaya başladı belki diyorum geleblir ama dediğim gibi pek ümitli değilim.öyle bugün özel diye bişey yapmaz bnmki....

yasemn ya bende eskiden annme kızardım herşeye saraçoğlu şöyle diyo saraçoğlu böyle diyo diye yorum yapardı yedrtmeye çalışırdı ayy şimdi bende aynı oldum...mesela eşimin midesi rahatsız biraz özellkle karnıbahar yediğinde daha fena oluyo.geçenklerde saraçoğlu mide rahatszlıklarnda karnıbahar kürü söyledi hazrladm ama diyorum illa iç bunu saraçoğlu ii gelr diyo işe yarayacak.....

tart bakalım canım
bende duymustum onu

artık buraya yazdın o tlf nun alınması lazım saka bı yana ınsallah guzel bır doğumgunu gecırrsın canım

Kızlar kilo konusuna takılmış efe de suan 10 kilo vrn hiç kafaya takmıyorumm yeterki sağlıkli olsunlar sizde üzülmeyim ve ven efeye ne pekmez ne balık yağı kullanmıyorum zaten düşünmuyorum kullqnmayida bence bukadar kafaya takmayin boyda uzama olmazsa ozaman bir sorun vardir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…