- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #38.781
aslında benı uzen su oldu enson 1 yasındayken gıtmıstık 4 ayda 1 kılo almıs
bende ona ve sogulun onerdğı kecıboynuzuna bı bakayım ıkısınden bırını alıcam bu balık yağı yemeklere falan katılıyomu dırek kasıkla ııcmezse
amın canım tum bebıslerımıze bol bol ıstah versın
Haha ay olsun isin sonu yok bizimde keyife ihtiyacimiz var dimi ama
Ay simdiden hyorli olsun
bueaasi cokerse yandik
sen ıkısınıde verıyomusun canım
afıyet bal seker olsun kuzuma yesın
Aslinda ayda 25o gr normalki
yaa işte o anne benim şu andazeynep ilayın yanakları kocaman kocamandı. herkes sadece anne sütümü alıo deyip duruyodu nazara gelcek diodu bizimkiler . gerek kalmadı iice küçüldü yanaklar silikleşti gamzeler
cnm ayda 250 gr almış normalki arık 500 gr falan alma dönemleri bitiyo yani alan çocuk alıyoda hepsi aynı değil...biz aylardır aynı kiklodayz ya..13 aylıkken kıyafteleryle ki kışlık olanlardı 9,3 9,4 geliyodu ee şimdi nerdeyse 16 olduk hala 9,4 9,5 biz daha vahimiz yani:))
cnm aslında çok ii almış maaşallah. tam hatılramıyorum ama biz yaşımızda 11 küsürdük yani o kadar bile almadık. bi süre sonra zaten az alıolar. ay yesinde almasın sıkıntı değil . azcık bana benzeseymiiş:) gayet ii kilosu filan maşallah
veriyorum cnm. ordan bari tamamlasın bişeyleri diye. ne yapayım başka çare yok. emmeyi bırakana kadar devam. geçen hafta bi ara gündüz pek emmek istemedi baktım daha ii yio , bırakınca da yer inş.
eğer zayıfladı dıye dusunuyosan bı kılosuna baktırsana canım ıcın rahatlar enazından
ağır gelmez dımı ıkısıde hergun
nezamn canım doğumgunun
hedıye sıparısını verdınmı esıne cıtlattınmı
akşam bi kucağıma alıp tartılayım bakalım anne usulu yarın yazarım:) boyu uzadı gibi. boy demişken kzılar ibrahim saraçoğlu söylemişti çocuklarınızın boyunun uzamasını itiyorsanız balığın kuyruk kısmına yakın kahverengi eti var onu yedirin diye. söylemiş olayım aklımdyken. yani seviosa kuzular en azından o kısmı yesinler
haftaya cumartesi cnm.yani sipariş doğm gününe özel değil de ben de telefonu değiştrecektk sıkıntı yapmaya başladı belki diyorum geleblir ama dediğim gibi pek ümitli değilim.öyle bugün özel diye bişey yapmaz bnmki....
yasemn ya bende eskiden annme kızardım herşeye saraçoğlu şöyle diyo saraçoğlu böyle diyo diye yorum yapardı yedrtmeye çalışırdı ayy şimdi bende aynı oldum...mesela eşimin midesi rahatsız biraz özellkle karnıbahar yediğinde daha fena oluyo.geçenklerde saraçoğlu mide rahatszlıklarnda karnıbahar kürü söyledi hazrladm ama diyorum illa iç bunu saraçoğlu ii gelr diyo işe yarayacak.....
yok cnm ilaç değil ya sıkıntı olmaz sanmıyorum. farklı şeyler sonuçta.
ben artık hangısını alırım bılmyorum ama sımdılk bırtanesnı kullanayım sonra cocuğum obez olur bıde ıkısıde etkı ederde
ben artık hangısını alırım bılmyorum ama sımdılk bırtanesnı kullanayım sonra cocuğum obez olur bıde ıkısıde etkı ederde
artık buraya yazdın o tlf nun alınması lazım saka bı yana ınsallah guzel bır doğumgunu gecırrsın canım
Atv de az sonra sarac oglu iyi insan lafin ustine misali
Atv de az sonra sarac oglu iyi insan lafin ustine misali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?