- 5 Eylül 2012
- 2.299
- 299
- 173
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #38.801
Canim.kecoboymuzu ozunu pekmez fibi dusun ilac degil.
faideli bir besin:)
Dun efe benim telefonun sarjini almış gitmiş tuvaletin iicine atmış bende sifonu çekince tabii gitti sandım akşam bir baktım tuvaletin içinde eldiven takıp mecbur aldım kusasim geldi valla valla efenin eline ne geçiyorsa herşeyi atıyor sizde de varmı at ma olayi
Kızlar kilo konusuna takılmış efe de suan 10 kilo vrn hiç kafaya takmıyorumm yeterki sağlıkli olsunlar sizde üzülmeyim ve ven efeye ne pekmez ne balık yağı kullanmıyorum zaten düşünmuyorum kullqnmayida bence bukadar kafaya takmayin boyda uzama olmazsa ozaman bir sorun vardir
Dun efe benim telefonun sarjini almış gitmiş tuvaletin iicine atmış bende sifonu çekince tabii gitti sandım akşam bir baktım tuvaletin içinde eldiven takıp mecbur aldım kusasim geldi valla valla efenin eline ne geçiyorsa herşeyi atıyor sizde de varmı at ma olayi
cnm bebek yer almaz sıkıntı yok ama yemiosa insan takıo ister istemez. senin ki yiyo demek ki allah iştahını artırsın.
ya bişi soracam tadı değişen peynirleri nasıl değerlendiriyosunuz..geçenlerde eşim alşmış büyük kalıplardan e çok da yiyemedk hala da var ve sade yenmiyo tadı değişmiş.atmaya da kıyamadm fikir verirsenz sevnirim..
ekşiyen yoğurdum vardı ondan bu sabah pişi yaptım güzel oldu tavsiyemdr..ben yeni önceden duymamıştım geçenlerde duydum sabah denedm güzeldi yani...
Anlıyorum canim efe ye sadece yoğurtlu çorba yaparsam yiyot özellikle makarna balık herşey yapiyorum ama yemiyor maalesef çorba yiyor süt içiyor buna şükürcnm bebek yer almaz sıkıntı yok ama yemiosa insan takıo ister istemez. senin ki yiyo demek ki allah iştahını artırsın.
Efe de çok fena lego larını kafamıza atıyor tepkimi koydum ama yine yapıyor aynısını yakında seninkide başlar :)ayy dilekcm güldüm valla ha....bizde yok şimdilik atma ama bakalım bnm kız en küçükleri herhalde buradaki kardeşlerin o yüzden zamanı gelince atabilir:))
izleyin bakim evdeki hatunlar bizim bebelere de bişey dio mu:)
Aaa gecmis olsun sonuc ne olduuu
aras ga gecen dis fircami atti babasi tras olaurkennn sey ediyvermis klozete
hay yaşa çok güldüm sanki yarışma varmış gibi:)hep destek tam destek yasemine....
Sutten ile karsilastirdiginda yogurt cok daha faydaliymis
hay yaşa çok güldüm sanki yarışma varmış gibi:)
ayy yesin tüm bebişler annelerini yormasın inş.
çok şükür benim kuzu 2 yemek kaşığı kadar yoğurt yio he he:) aferin kızıma teyzesi
Canik bence o peynur atilmali
ama ben soyle yapiyorum
buyuk jalipsa boluo buzluga atiyorum bir kismini
Anlıyorum canim efe ye sadece yoğurtlu çorba yaparsam yiyot özellikle makarna balık herşey yapiyorum ama yemiyor maalesef çorba yiyor süt içiyor buna şükür
Efe de çok fena lego larını kafamıza atıyor tepkimi koydum ama yine yapıyor aynısını yakında seninkide başlar :)
ay aklımda olur bidaga da gitti bu artık yapacak bişey yok....
ayy muhtemelen başlar canm çünkü geçenlerde soruyodu kızlr agresfleşti bnm çocuk diye bizimkinde bişi yoktu o zamanlar ama başladı bu aralar istediği olmayınca ağlamaya başladı hemde ciddi ağlıyo yanii
Birde yemiyor diyorsun annesi masallla kuzumqaq
Ay aras pasada artik iki gundir bir sirinlikler ogrwndi yaramazlik yapinca nler yaiyor iki gamze ortada hep annniii anniii
Ay aras pasada artik iki gundir bir sirinlikler ogrwndi yaramazlik yapinca nler yaiyor iki gamze ortada hep annniii anniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?