2012 kasım bebekleri büyüyor..

ya bişi soracam tadı değişen peynirleri nasıl değerlendiriyosunuz..geçenlerde eşim alşmış büyük kalıplardan e çok da yiyemedk hala da var ve sade yenmiyo tadı değişmiş.atmaya da kıyamadm fikir verirsenz sevnirim..

ekşiyen yoğurdum vardı ondan bu sabah pişi yaptım güzel oldu tavsiyemdr..ben yeni önceden duymamıştım geçenlerde duydum sabah denedm güzeldi yani...

Dun efe benim telefonun sarjini almış gitmiş tuvaletin iicine atmış bende sifonu çekince tabii gitti sandım akşam bir baktım tuvaletin içinde eldiven takıp mecbur aldım kusasim geldi valla valla efenin eline ne geçiyorsa herşeyi atıyor sizde de varmı at ma olayi

ayy dilekcm güldüm valla ha....bizde yok şimdilik atma ama bakalım bnm kız en küçükleri herhalde buradaki kardeşlerin o yüzden zamanı gelince atabilir:))

cnm bebek yer almaz sıkıntı yok ama yemiosa insan takıo ister istemez. senin ki yiyo demek ki allah iştahını artırsın.

Aaa gecmis olsun sonuc ne olduuu

aras ga gecen dis fircami atti babasi tras olaurkennn sey ediyvermis klozete

Canik bence o peynur atilmali
ama ben soyle yapiyorum
buyuk jalipsa boluo buzluga atiyorum bir kismini

cnm bebek yer almaz sıkıntı yok ama yemiosa insan takıo ister istemez. senin ki yiyo demek ki allah iştahını artırsın.
Anlıyorum canim efe ye sadece yoğurtlu çorba yaparsam yiyot özellikle makarna balık herşey yapiyorum ama yemiyor maalesef çorba yiyor süt içiyor buna şükür

ayy dilekcm güldüm valla ha....bizde yok şimdilik atma ama bakalım bnm kız en küçükleri herhalde buradaki kardeşlerin o yüzden zamanı gelince atabilir:))
Efe de çok fena lego larını kafamıza atıyor tepkimi koydum ama yine yapıyor aynısını yakında seninkide başlar :)

Canik bence o peynur atilmali
ama ben soyle yapiyorum
buyuk jalipsa boluo buzluga atiyorum bir kismini

ay aklımda olur bidaga da gitti bu artık yapacak bişey yok....

ayy muhtemelen başlar canm çünkü geçenlerde soruyodu kızlr agresfleşti bnm çocuk diye bizimkinde bişi yoktu o zamanlar ama başladı bu aralar istediği olmayınca ağlamaya başladı hemde ciddi ağlıyo yanii

Ay aras pasada artik iki gundir bir sirinlikler ogrwndi yaramazlik yapinca nler yaiyor iki gamze ortada hep annniii anniii

slm kızlar ancak girebildim
şimdi geçmiş yapıp geliyorum

Ay aras pasada artik iki gundir bir sirinlikler ogrwndi yaramazlik yapinca nler yaiyor iki gamze ortada hep annniii anniii

ya bayılıyorum anne demesine yaa...bi de annneanne diyo ben ses verinceye kadar susmuyo hem ses vercem hem de yüzüne bakcam..o zaman susuyo bide muzip muzip gülüyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…