2012 kasım bebekleri büyüyor..

bırazda ınsan etraftan etkılenıyo dığer bebılserı gorunce hep kotu ornekler var cevremde
ay kuzum uyurken ne dedıkosunu yaptım be

hakkaten şekerimyaaa:

aaaa nil balığın her yerini yioooo:

Atv de az sonra sarac oglu iyi insan lafin ustine misali

izleyin ve bizimle paylaşınız lütfennn:

cnm ekşiğen yoğurt deyerlendirilir ama peynir maleseff zeyirlene bilirsin allah korusunnn:

aaaaaa nilde herşeyi atıyo ama henüz tuvalete atılan bişey yokk:

Sutten ile karsilastirdiginda yogurt cok daha faydaliymis

ee ozaman gece süt yerine ayran verelim olmazmı..

Kizlar bu arada telefon suya dustugunde acip princ dolu kaba atmak gerekiyormus bilesiniz
.

evet songülüm eşimin arkadaşı yaşamış bizzat sonuç dediğin gibi..

Aaaciddimisun

bu arada sen nereleedesin bakim

aaa kızlar [SUB]amma geçmiş birikmiş
[/SUB]okuyamadım
biri bana özetleyebilir mi
buarada beni merak etmişsiniz çok mutlu oldum
hepinizi seviyorum

bir de kk iyi ki var
dün bir türlü zaman geçmek bilmedi

tam yemeklk oldular gerçekten..ay güya ben kız uyurken ders çalışacaktm ama burdan çıkamadan kız uyandı:)))benm çalışma yine başka bahara kaldı...

aaa kızlar [SUB]amma geçmiş birikmiş
[/SUB]okuyamadım
biri bana özetleyebilir mi
buarada beni merak etmişsiniz çok mutlu oldum
hepinizi seviyorum

bir de kk iyi ki var
dün bir türlü zaman geçmek bilmedi

hoşgeldin cnm
aslında pek bişey yok:
berracık hastaymış
ve bende hasta oluyorum
nillde dün akşam çok hapşurdu korkuyorum:
yaseminim dertli zeynebim yemiyo diye:

ay başım çatlıyo başka bişey varmıydı kızlar bilemedim:
ay yardım edin bana:
aa bide sibelin cumartesi doğumgünüymüş telefon bekliyoruz
işte bukadar..

berra sana ve nile geçmiş olsun cnm
yasemin sen ne zaman zeynebi sütten kestin o zaman yemek yeme faslınız başlar.buarada keçiboynuzu özü işe yaramadı mı?
sibel tel alacağına dair ipucu mu verdi eşin?buaralar kocalarda telefon hediye etme dönemi başladı

yok cnm hediye olarak değilşde ben tel 4,kattan düşiürdm tamir ettirdik ama iiki aydır sıkıntı var gibi içimize sinmedi tamirden sonra..aylardır aklımızda olan bişey yaniama bilmiyorym bakalım kızlara dedim ben pek ümitli ve beklentili olmayacağım:))

hayırlısı olsun cnm
allah gönlüne göreversin

hani buraya yazınca oluyoya cnm ondan konuştuk biz olsun diye
ayşegül sen neredesin:

kızlar ben kaçar ay başım çok ağrıyo yaaa:
cvr senide çok merak ediorum cnm yaz bize:
birde helin kağanım nasıl oldu?

öptüm hepiniziiii:
kızlar ...

slm.kızlar havalar güzel diye komşularla hep parka cikioruz akşam oluyo giremiorum dün zaten giremeyince eyvahh ya giremezsek.dedim :)
baligin siyah eti faydaki buda büyük balikda var somon palamut özellikle ben geçen ay duydum i saracoglundan
1aydır haftada 2kez yediriorum
ins uzar masalda ben gbi 150kalmasın bizde hep genetik kısa zayıf
masalda yer kilo hiç gostermez inanın bazen bikiom şimdi yedik ya daha diorum sürekli mammaa dio
masallh ama kg almio e ben alıştım artık sonuçta bende öyleyim 10kg masalda 78cmdi 1yaşında

komşularla parka cikioz hepimizn cocuklarida yaşıt sayılır egleniplar parkta
alıştık hergün cikioz giremedim canım
öptüm cnm grsuuz

bendesomonla hamsi yediriyorum sanıyorum saraçoğluda öyle demiş duymuştum ama kendinsinden duymadım..

hoşgeldin cnm:
ohhh iyi geziyosunuz yani..

Sonunda gelebıldım
Ay ıkı gundur kendımı rehın kalmıs gıbı hıssettım
Dun bakım vardı hadı zor gectı neysekı temızlık gunumdu aksamada mısafır vardı yogun gectı

Bugun sabah basladım kk acılmıs gıreyım dıye yok bı turlu olmuyo ay okuyorum yazamıyorum catladım resmen
Sutu bıle tasırdım sabah kk derdınden koca tencere tasmıs bı ses var dıye gıttım heryer battı tabı

Songulun msj ıyla anladım durumu sagol songulcum
Ögleden sonrada mısafırım vardı neysekı aksama hallettı esım
Burayı anlattım bıraz burası cokerse arkadaslarla ıletısım devam etsın dıye no alısverısını söyledım hayır dedı
Bı ara tekrar denıycem en azından bırınızde olsa ıletısım kopmamıs olur

Ay nasıl özledım sızı
Herkes ıyıdır umarım

ay canım ne cok zorluklardan gecmıssın bugun ama sonunda geldın
bende tasrmıstım sutu ay cok kotu oluyo ya heryer batıyo
bende senı ozledım
kuzulara bısıklet almıssın gule gule bınsınler
bendede kımsenın nosu yok ama bende bu konuyu esımle bır konusayım

Son düzenleme:
selam kızlar bu ralar selam verip kaçıyor gib i oluyorum taşınm ders çalışma ve minanın yeni dişlerle gelen huysuzluğu beni benden aldı. benim eşimde tel alışverişine izin vermiyor maalesef anca burdan yazıyorum kociş ne deerse o napalım :)

balık kesinlikle somon ve hamsi özellikle norveç somonu kızlar karadeniz somonu yağ açısından o kadar zengin değilmiş. bir de benim doktorum balıkyağı önermedi danıştım ama sentetik ürün kullanmaya gere yok bol ceviz ve aftada iki defa yağlı balık önerdi bende yedirmeye çalışıyorum

Ay sorma cnm kk bızı cezalandırdı resmen gec uye olduk dıye
fatma nılay falan da yoktu bugun galıba onlarda sıfreyı degıstırıp gelırler herhalde:26:

Sutu tamamen unutup kk ya konsantre olmusum ya bı ara gerızekalı gıbı hıssettım kendımı sıfreyı dogru gırıyorum yanlıs gırdınız dıyo
Neysekı sut tezgahtan asagıya ınmeden yakaladım

Kızlara bısıklet aldık cnm sagol
beyza havalarda ucuyo bugun hava cok guzeldı kresten gelınce bahcede baya bındı
Nıdanın kını kuramadı daha babası ıkı gundur mısafır derdıne yarın onunkınıde kuracak ıns
Sabah beyza yokken ablasınınkıyle oynadı bıraz bıraz bındırdım cok hosuna gıdıyo:)

Hotmaıl den maıl atmak nasıl oluyo bılmıyorumkı:26:

Merhaba cnm allah kolaylık versın sıze tasınmak zor ıs hele kucuk cocukla nıda ıkı haftalıktı tasındıgımızda ve ıkı cocuklu olunca baya zor olmustu esımın sayesınde atlattık cok sukur, evıne yerlesınce tadını cıkarırsın ıns
Ev tuttunuz mu bu arada ne kadar kaldı gıtmenıze yazdın belkı ben kacırdım..

Balık yagı ben vermek ıstıyodum ama yok burda eczaneye falan da baktım
Cevız ve balık yedırmeye calısıyorum ama bılmıyorum karsılıyomu:26:

yolculuk nezamn canım
yeterı kadar yoğunsundur bu ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…