- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #38.841
Ay sorma cnm kk bızı cezalandırdı resmen gec uye olduk dıye
fatma nılay falan da yoktu bugun galıba onlarda sıfreyı degıstırıp gelırler herhalde:26:
Sutu tamamen unutup kk ya konsantre olmusum ya bı ara gerızekalı gıbı hıssettım kendımısıfreyı dogru gırıyorum yanlıs gırdınız dıyo
Neysekı sut tezgahtan asagıya ınmeden yakaladım
Kızlara bısıklet aldık cnm sagol
beyza havalarda ucuyo bugun hava cok guzeldı kresten gelınce bahcede baya bındı
Nıdanın kını kuramadı daha babası ıkı gundur mısafır derdıneyarın onunkınıde kuracak ıns
Sabah beyza yokken ablasınınkıyle oynadı bırazbıraz bındırdım cok hosuna gıdıyo:)
Hotmaıl den maıl atmak nasıl oluyo bılmıyorumkı:26:
senın bahcende varya cok avantajlı kızlar ıyuzden yazın bol bol bınerler artık
maıl adresın yokmu canım senın
Benım arkadas lıstem gıtmıs ama ısmınızın yanında artı var arkadasımsınız yanı
Anlamadım sımdı arkadasmıyız degılmıyız
Canim.merhaba
cok sevindim girebilmene ama su anda biberon giremiyor dediklerini yapmis falan ginderilen sifreyw ulasamamis
sen nasil hallettin
Ins bakalım bahcemız cok buyuk degıl ama yetıyo cocuklara bıze..
Maıl adresım var kullanmadıgım bı tane esım ılgılenıyo o acmıstı
Ay nasıl olacak bu ıletısım gercekten buraya bısey olmasın barı
Sımdı mutfagı toparlamam lazım mısafırler gıttı gerıye ısler kaldı
Burda hafta ıcı mısafır olmaz aslında ama bunlar akrabalar oldugu ıcın oluverdı:)
Neyse yatmadan tekrar bakarım sıze ıyı muhabbetler
iyigeceler kizlar.
birkacgun malesef internetimde ariza vardi hic bakamadim.dun gireyim dedim sansima kk kapaliydi bugunde emir ateslendi.simdi ayagimda salliyirum telden yaziyorum kimvar goremiyorum.uzun zaman girmeyince malesef gecmisi okumak pek mumkun olmuyor.yabanci kaliyorsun.
emirin atesi 38 suan i uyuyamadi atesten aslinda 38,5 olmadan verme demisti doktorumuz ama dayanamadim verdim uyurken daha cok cikiyo atesi.
niye bole oldu anlamadim.gecende boyle oldugunda doktor bogaz enfeksiyonu dedi arkadan dis gelmisti .bu sefer doktora goturmiycem bakalim.umca vermeye basladim yine.
bu arada bir arkadasima eczaneci umca yerine keciboynuzu pekmezini onermis.oglu atesliydi ve oksuruyordu.
icerigi ayni umcada katki madde koruyucu var ama keci boy.yok demis.icerik olarak tamamen ayni demis .kullanmis cik rahatlamis cocuk.bakslim bende alip deniycem.
guldencim merak etmissin sagol arkadasim.insan boyle okuyunca ne kadar mutlu oluyor.ama baska merak eden olmadimi beni(
songil boreginden denemek istoiyorum ilk firsatta.
kaan yurumus goz un aydin hevincim.
balik konusunda minam ve yasemin bilmiyordum ogrendigim iyi oldu.
bende genelde somon yediriyorum.
bir ikikonu okuyabildim kizlar kusura bakmayin hepinizi opuyorum.
hosgeldın canım merak ettık tabıkıde
gecmıs olsun emır e belkı yıne dıs gelıyodur canım
doktor verme dıyo ama gel sende bı annelere sor dımı daha fazla cıkmasın dıye verıyoruz ıyı yapmısın canım
kecı boynuzu ozu kullanıyo songul bugunde bahsettık bıraz bende bakıcam bakalım
Merhaba cnm allah kolaylık versın sıze tasınmak zor ıs hele kucuk cocuklanıda ıkı haftalıktı tasındıgımızda ve ıkı cocuklu olunca baya zor olmustu esımın sayesınde atlattık cok sukur, evıne yerlesınce tadını cıkarırsın ıns
Ev tuttunuz mu bu arada ne kadar kaldı gıtmenıze yazdın belkı ben kacırdım..
Balık yagı ben vermek ıstıyodum ama yok burda eczaneye falan da baktım
Cevız ve balık yedırmeye calısıyorum ama bılmıyorum karsılıyomu:26:
yolculuk nezamn canım
yeterı kadar yoğunsundur bu ara
iyigeceler kizlar.
birkacgun malesef internetimde ariza vardi hic bakamadim.dun gireyim dedim sansima kk kapaliydi bugunde emir ateslendi.simdi ayagimda salliyirum telden yaziyorum kimvar goremiyorum.uzun zaman girmeyince malesef gecmisi okumak pek mumkun olmuyor.yabanci kaliyorsun.
emirin atesi 38 suan i uyuyamadi atesten aslinda 38,5 olmadan verme demisti doktorumuz ama dayanamadim verdim uyurken daha cok cikiyo atesi.
niye bole oldu anlamadim.gecende boyle oldugunda doktor bogaz enfeksiyonu dedi arkadan dis gelmisti .bu sefer doktora goturmiycem bakalim.umca vermeye basladim yine.
bu arada bir arkadasima eczaneci umca yerine keciboynuzu pekmezini onermis.oglu atesliydi ve oksuruyordu.
icerigi ayni umcada katki madde koruyucu var ama keci boy.yok demis.icerik olarak tamamen ayni demis .kullanmis cik rahatlamis cocuk.bakslim bende alip deniycem.
guldencim merak etmissin sagol arkadasim.insan boyle okuyunca ne kadar mutlu oluyor.ama baska merak eden olmadimi beni(
songil boreginden denemek istoiyorum ilk firsatta.
kaan yurumus goz un aydin hevincim.
balik konusunda minam ve yasemin bilmiyordum ogrendigim iyi oldu.
bende genelde somon yediriyorum.
bir ikikonu okuyabildim kizlar kusura bakmayin hepinizi opuyorum.
kizlar emirin ustunde kisa kollu badysi altta ince uzun pijamasi var sallarken ustunu ortmiyim dedim bir baktim kollari elleri buzgibi ama kafasi cok sicak ne yapmak lazim of ben bu ateste cok sasiriyorum ya cocugin basi yaniyo vucudu sogukoluyo
canım netten ev buldu tuttuk işte haftaiçi gideceğiz. canım ben saraçoğlundan da dinledim bu haplar şuruplar vs ile ilgili diyorki örneğin havuçta betakaroten var ama ayrıca onun faydasını ve aşırı tüketimde zararını dengeleyen, emilimini sağlayan madde de yine havucun kendi içinde var ama ilaç olarak aldığında sadece o maddeyi alıyorsun ama doğadaki madde kendi koruyucu ve destekleyicisi ile mevcut. diğerleri de böyle ben o nedenle mina doğduğundan beri ne kan ilacı ne balık yağı verdim birkaç farklı doktora da danıştım aynı cevabı aldım. özellikle piyasa da çok çeşit balık yağı var epsinin içeriği ve yağ oranı farklı ve hangi şartlarda yapılıyor hangi balıklardan belli değil özellikle çinko çok tehlikeli. o nedenle ben ceviz ve balığı tükettirmeye çalışıyorum. somon zaten ithal edildiği ve norveçte yılın her zamanı çıktığı için bayat olmayan bir balık onu veriyorum bir de hamsi. diğerlerini sevmedi zten mina.
ne çok yazdım :)
canım haftaiçi ama tam belli değil duruma göre. evet canım ya işte toparlandım epey ufak tefekler kaldı. bebiş nasıl canım?
canım çok geçmiş olsun bizim doktor da 38i geçsin diyor ama ateş minada çok sıkıntı yapıyor ben 37.5 sonrası durmazsa veriyorum.
canım uyutmadan önce ılık bi banyo ettirsedin iyi gelirdi belki biraz. sen ilaç ver canım eğer ateş düşmezse calpol ile dolveni dönüşümlü verebilirsin. canım uurken yine ince bi battaniye ört uyuyanın üstüne kar yağar derler takip et sürekli.. :)
sagol wavss cim nasilsin alp tugra nasil.
aynen cnm ya cocuk atesi varken uyuyamiyo bu gecede uykusuzum .dunde 3saat uyudum.keci boynuzu ozu tamamen bitkisel old.icin cnm pekmez yerine kullanabiliriz.
bu arada nisan ayinda menenjit asimiz var yaptirmayicak olan varmi acaba.kimileri gereksiz goruyo .
kizlar emirin ustunde kisa kollu badysi altta ince uzun pijamasi var sallarken ustunu ortmiyim dedim bir baktim kollari elleri buzgibi ama kafasi cok sicak ne yapmak lazim of ben bu ateste cok sasiriyorum ya cocugin basi yaniyo vucudu sogukoluyo
aklımdan sen gectın yalnızsın ya napıyokı acaba dıye
meryemı uyutup dersmı calıstın
ıyı canım alp tuğra 10 gıbı uyudu
mına nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?