2012 kasım bebekleri büyüyor..

iyi pazarlar kızlar,
haber veremedim size kusuruma bakmayın nolur ama hiç firsat olmadı
geçmişi okuyamadım ama zannedersem hasta bebişlerimiz var yine Rabbim acil şifalar versin inşallah.

Kaan salı gününden cumaya kadar miğde bağırsak enfeksiyonu geçirdi ishal kusma iştahsızlık ne ararsanız vardı,
hiç bir şekilde yemek yemedi süt içmedi tek yediği çubuk kraker ve içtiği su veya papatya çayı.
yavrum 3 günde süzüldü resmen
tam iyileşti derken şimdide grip oldu yine, hala iştahsızlık var kahvaltısını güzel yapıyor geriye kalan hiç bir öğünü yemiyor aç yattığı geceler bile oldu
yürümesine hala tam sevinemedik bile hepsi üst üste geldi malesef,
üstelik miğde bağırsak enfeksiyonu eşimede geçti salgın var anlıcağınız.
bense griple boğuşuyorum kaç gündür şimdide feci öksürük var ve bir türlü geçmiyor.
kaç gündür uykusuzum kaana üzülmekten, gece uyurken bazen rüyama giriyor yüzü hep kusmuklu birde fırlıyorum yataktan yanına koşuyorum, o sırada tabi karnımdaki meleğide unutuyorum anlıcağınız son bi kaç gündür yuvamızda kahkahalar neşe yerine hep hüzünlü bi hava var herkes mutsuz
kaan dün iyiydi eski haline dönmüştü bugün yine mızmız herşeye ağlıyormuş gibi yapıyor sinirli kızıyor, yavrum bıktı tabi hastalıktan

bizden bu kadar şimdilik gece uğramaya çalışıcam yine, bebişlerinize ve kendinize dikkat edin kızlar

ıyı aksamlar kızlar
2 gundur gıremedım cuma gunu alp tuğra ateslendı 37 38 arası hep ındı cıktı cumartesıde oyleydı surup verıyorum dusuyo sonra tekrar cıkıyo
cumartesı aksama doğru daha kotu oldu bısey yıyemedı ağzı yara olmus dıs etlerı kıpkırmızıydı aksam acıle gıttık boğazı ıltıhaplnms antbyotık verdı hıc olmadğı kadar mızmız ve huysuz herseye ağlıyo bı ağlamaya basladğı zamn yarım saat susmuyo
bıseyde yıyemıyo dılındede yara var sanırım bazen dılını cıkarıyo elıyle tutuyo bı ağlamaya baslıyo canı yanıyo yavrumun gece zaten kackere kalkıyo hesaplayamıyorum hepsınde ağlıyo duzenımz cok bozuldu ınsallah hemen duzelır yavrum

Tamam canim nezaman denerseniz haber verirsin ins.hosuna gider.

Gecmis olsun canim ya cok zordur eminim Allah sifa versin ins.atlatirsin kisa zamanda.

Su takinti konusunda benim oyle pek yok ya sadece biseye heveslenirsem hemen olsun isterim biyeremi gidicem biseymi yapicam cok heveslenirsem hemen yapicam eger zaman gecerse benimde hevesim gidiyo tadim kaciyo nedense.

Canım çok geçmiş olsun rabbim dermansiz dert vermesin çocuk hasta olunca insanda keyif kalmıyo biliyorum biz 20 gündür çekiyoruz çok şükür daha iyiyiz zamanla sizinde geçecek inşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Geçmiş olsun canım ya acaba niye diline vurdu yara dışten dolayı herhalde çünkü dişler bazen çıkarken dış eti yara olabiliyormus çarçabuk geçer inşallah

Ay maşallah ya rana hayatta yemez bu yaptığını çok yemek seçiyo işine gelmediği zaman tükürüyor bu sabah babasının pantolonuna ağzındaki meyve suyunu tükürdü şok olduk ama hiç tepki vermedik ki o bekliyordu gitti öptü babasını ses etmedik öyle yapınca ama yemek konusunda hafta sonları beni perişan ediyor rana hafta içi bakıcı oyunla yediriyorum diyo ben beceremiyorm

size de çok geçmiş olsun kızlar bu bebişlere noldu böyle ya inş hemen iyileşirler yavrularımız...

canım ah ya işte bütün nazları anneye seni göremiyor ya nazlanıyordur belki de... canım karnabaharı dene tadı kokusu hiç belli olmuyor makarnada belki severse sebze vitamini almış olur normalde mina iç sevmiyor k.bahar. akşam aç uyudu biliyor musun öğlen yediğiyle sadece meme emdi

Gecmis olsun canim simdi nasil iyimi ay ne zordur yavrum ya kiyamam biz bile hasta olunca nasil oluyoruz ihmal etmeyin goturun canim u.hastanesine.
Buyuk ihtimal nazar canim erenede nadir ama oluyo arada sen oku bol bol ins.bu gece guzel uyur.
Kizlar bu arada lcw outlet te col indirim var 3.5 tl den baslayan fiyatlar
arasin yazin evde giyicegi 5 sort 5 tisort aldim
4 citcitli badi birde gimlel aldim
gezmeklikleride aliriz daha
bu firsati kacirmayim dedim
bence bir goz atin derik

Ay cok seviyorum indirimleri ya kiz benim adam duymasin ama ben duyunca dayanamiyom.

olabilir canım ya diş de geliyor çok zor inanki hepsi bir arada...bu geceden korkuyorum dünden sonra

olabilir canım ya diş de geliyor çok zor inanki hepsi bir arada...bu geceden korkuyorum dünden sonra

Dikjat et canim ya ins.bu gece guzel uyur evet azi disleri falan cikmak uzereyse agri giriyodur bak hatirladim erende azilari cikarken oyle olmustu sonra dis etlerine baktigimda kirmizi kanli falandi zor cikiyomus ondan agliyodu heralde geceleri belki sizinde oyledir sen yine oku dua et canim ins.guzel uyucak bu gece.

canım üst köpek dişlerin ikisi birden geliyor bir türlü patlatamadı derinin üstünden görüyorum minik bir çentik var ama inmiyor bir türlü ızdırap çekiyor resmen yavrum tabi herşeye ağladığı ve ilaç da içmediği için bizi de çok yıpratıyor... azılar bizde de zor çıkmıştı dediğin gibi kan vs vardı canım ne zor ya ...
sahi siz nasılsınız bir sıkıntınız yoktur inş ?

Bizim dislerde simdilik ara verdi gelen giden yok sadece kasiniyo canim kopek disleri daha zordur ya bizim nasil cikicak kimbilir.
İyiyiz biz canim bi sknti yok hava guzeldi bugun buyuk parka gittik lunaparkli falan orda gezdik erende kosturdu durdu gidip insanlarin onunde duruyo bakiyo falan cok komikti ya bi tane erkek cocugu var erenden 1yas falan buyuk gidip cocukla konusuyo oda erenle cocuk annesine diyo anne elleri cok kucuk diyo eren cocugun yuzune dokunuyo bakiyo sonra cocugu bide optu gelip anasini opmuyo benim sipa oyle eglendik guzeldi simdi uyuyo bayabi yorulmustu bakalim gece napicak neraktayim.

ooooo bugün baya kalabalık..ii geceler hatunlar.....hasta bebişler ve anneleri acil şifalar diliyoruz.....biz bugün yavaştan toparlanmaya başladık zaman nasıl geçti akşam nasıl oldu pek anlamadık yani...ee yarında haftaiçi ondada sıkıntı yok zaman geçiyo oleyyyyy

iyi geceler canlar,

bizim atesimiz dusmedi hala doktorumuz 2-3gun sonra ancak duser demisti zaten.bu hastaliktan sonra emirin huyu degisti baguriyo kiziyor.bide burnumuzu yoluyo .vuruyor onemsememeye calisiyoruz.

katreniur gecmis olsun cmm.berrada emir gibi oldu demek.
bizimde 2,bu doktor birinden bulasiyo diyo.atesliyken cok zor oluyo hep agliyo bizimkisi hep kucak istiyo.ins. atlatirsiniz cnm .tabi bizde.

songul cnm cok sagol. hemen denitcem su kwciboynuzunu .bagisikligi guclensin istiyorum.bu arada cnm indirimle baktim bizimkilere gore birsey kalmamis.

minam emirede oluyo arada oyle ama ozellikle bir yere gittiysek nazar oluyo .sen surekli oku cnm.bencede kopek disler azilardan daha zor cikiyor.bizimde 12disimiz oldu.

biberon cnm sinavdan iyi almissin.gozunaydin.burdada hava cok guzeldi.bizde ciktik acik havacok iyi geldi.

ozcanan nasolsin cmm rana nasil kac kereyazdim sana gormedin sanirim.

hevin cok gecmis olsun cnm.hamileyken insan cokfazla ruya gotruyor bir donem kabus gibi bir donem guzel goruyorsin.si donem sikintili geciyor dikkat et kendine cnm .ALlah sifa versin insallah.

Kiz azcik sana ozeniyorum bile ya vaktin cok ve nasil gecirecegini dusunuyosun ay bende bu siralar okul bakimindan cok yogunum cok calismam gereken seyler var sorma ya.ama bak seninde zor kisim gitti artik hafta ici diziler var burasi kalabalik hemen gecer merak etme canim.
Meryem nasil bakalim.

Canım biz bile hasta olduğumuz zaman birşey canımız istemiyo normal annesi gece çok sık kalkar belki biberonla süt içiyorsa gece hazırla içer inşallah ben oyunla pepee ile bir su bardağı süt içiriyorum hasta olduğu için arkasına ballı limon veriyorum iyi geliyo inşallah düzelecek kuzun üzülme

iyi geceler cnm .tesekkurler cnm.nereye toparlaniyisun cnm tasinmami var.
altta kimler var cnm ben goremiyirum teldeyim

İyiyim canım benim çok geçmiş olsun valla görmedim ya çok sık giremiyorum hepsini okuyamiyorum k. Bakma ne olur
Bu arada sinir vurma bizde de var hiç tepki verme geçtikten sonra anne cici falan yap öyle yumuşuyor gerçi hafta içi daha çok sinirli oluyor hafta sonu vurma yok evdeyiz ya

kizlar emirin altini acmakta cok zorlaniyorum ben.kakasini yapiyo hadi annwcim gel acalim diyorum kose bucak kaciyo pisik olmasin diye acele ediyorum ben .zorla kucagima alip goturuncede agliyo.
yatmaktan nfefret ediyo.zaten degistirurkende hjc durmuyi.birde ustunu degistircegim zananda aynisini yapiyo.hep kaciyo yada degistirirkwn agliyo. sizlerdede varmibu durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…