- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #39.081
ay sorma fatma ya arada bir gün olsa ii gelir insana da günlerce yalnız kalmak fena allahtan kzızım büyüdü de yalnız bırakmıyo pek..daha sıkıcı günlerde geçirdim bi ara 40 gün yalnız kalmıştım vee kızım da yoktu o zaman...internette yoktu..dışarı çıkmak da sıkıntıydı çıkamıyoduk yani o günlere göre bunda hiçbişey yok..dediğin gibi haftaiçi zaten dizilermn maşallahı var..ahh ahh bende çalışsam çok ii olacak 13 nisanda sınavm var ben hala aldırış etmiyorum ayy ne kadar tembelm:))Kiz azcik sana ozeniyorum bile ya vaktin cok ve nasil gecirecegini dusunuyosun ay bende bu siralar okul bakimindan cok yogunum cok calismam gereken seyler var sorma ya.ama bak seninde zor kisim gitti artik hafta ici diziler var burasi kalabalik hemen gecer merak etme canim.
Meryem nasil bakalim.
iyi geceler cnm .tesekkurler cnm.nereye toparlaniyisun cnm tasinmami var.
altta kimler var cnm ben goremiyirum teldeyim
anladim cnm benim olsun.gormedigini tahmin ettim zaten.cocuklar buyudukce girmek cok zorlasiyo.biz evde pc yi acamiyiruz zaten emirden dolayi.mecburiyetten telden yazmayi ogrendim oda o uyanikken mumkun degil.simdi ayagimda salliyorum isigada gizleyerek yaziyirum tabi.sallanmaya bayiliyor bizimki gece gunduz hep ayakta.belim agriyo cogu zaman.bizi ozliyolar ya cnm ceza veriyorlar akillari sira herhalde.İyiyim canım benim çok geçmiş olsun valla görmedim ya çok sık giremiyorum hepsini okuyamiyorum k. Bakma ne olur
Bu arada sinir vurma bizde de var hiç tepki verme geçtikten sonra anne cici falan yap öyle yumuşuyor gerçi hafta içi daha çok sinirli oluyor hafta sonu vurma yok evdeyiz ya
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kizlar emirin altini acmakta cok zorlaniyorum ben.kakasini yapiyo hadi annwcim gel acalim diyorum kose bucak kaciyo pisik olmasin diye acele ediyorum ben .zorla kucagima alip goturuncede agliyo.
yatmaktan nfefret ediyo.zaten degistirurkende hjc durmuyi.birde ustunu degistircegim zananda aynisini yapiyo.hep kaciyo yada degistirirkwn agliyo. sizlerdede varmibu durum
hepiniz sağolun kızlar ben şmdi uyuyum minam uyandı emdi uyuydu ateş var hala şurup kabul etmiyor.
özcanan canım bizimki doğduğundan beri gece uyku arasında memeden başka birşey kabul etmiyor gündüz biberon sütüne bile zor alışmıştı şimdi o da yok zaten dşten ötürü biberon uçları su bardağına döndü kemirilmekten :)
fatmacım minada aynısını yapıyor yolda gördüğü çocuklara sarılıyor öpüyor oturanlara laf atıp bişeyler anlatıyor çok komik :)
cvr ve sibel öpüldünüz...
gecemiz inş iyi geçer iyi geceler kızlar ....
kizlar emirin altini acmakta cok zorlaniyorum ben.kakasini yapiyo hadi annwcim gel acalim diyorum kose bucak kaciyo pisik olmasin diye acele ediyorum ben .zorla kucagima alip goturuncede agliyo.
yatmaktan nfefret ediyo.zaten degistirurkende hjc durmuyi.birde ustunu degistircegim zananda aynisini yapiyo.hep kaciyo yada degistirirkwn agliyo. sizlerdede varmibu durum
ay sorma fatma ya arada bir gün olsa ii gelir insana da günlerce yalnız kalmak fena allahtan kzızım büyüdü de yalnız bırakmıyo pek..daha sıkıcı günlerde geçirdim bi ara 40 gün yalnız kalmıştım vee kızım da yoktu o zaman...internette yoktu..dışarı çıkmak da sıkıntıydı çıkamıyoduk yani o günlere göre bunda hiçbişey yok..dediğin gibi haftaiçi zaten dizilermn maşallahı var..ahh ahh bende çalışsam çok ii olacak 13 nisanda sınavm var ben hala aldırış etmiyorum ayy ne kadar tembelm:))
fatma nilay özcanan var canm..yani taşınma sayılır eşimin tayini çıktı da istanbula..doğudaydık bizde dönüş yapcaz kısmetse ama zaten pek eşyamız yok hatta hiç yok evimizi taşımamıştık uraya dönüşün yakın olduunu bildiğimz için.
anladim cnm benim olsun.gormedigini tahmin ettim zaten.cocuklar buyudukce girmek cok zorlasiyo.biz evde pc yi acamiyiruz zaten emirden dolayi.mecburiyetten telden yazmayi ogrendim oda o uyanikken mumkun degil.simdi ayagimda salliyorum isigada gizleyerek yaziyirum tabi.sallanmaya bayiliyor bizimki gece gunduz hep ayakta.belim agriyo cogu zaman.bizi ozliyolar ya cnm ceza veriyorlar akillari sira herhalde.
sen aksama kadarmi calisiyorsun sattlerin nasil oldu simdi.
Sagol canim onemli bi sinavdi benim icin.havalarda guzel gidiyo daha mart ayindayiz ama sanki yaz geldi uzulsekmi sevinsekmi.iyi geceler canlar,
bizim atesimiz dusmedi hala doktorumuz 2-3gun sonra ancak duser demisti zaten.bu hastaliktan sonra emirin huyu degisti baguriyo kiziyor.bide burnumuzu yoluyo .vuruyor onemsememeye calisiyoruz.
katreniur gecmis olsun cmm.berrada emir gibi oldu demek.
bizimde 2,bu doktor birinden bulasiyo diyo.atesliyken cok zor oluyo hep agliyo bizimkisi hep kucak istiyo.ins. atlatirsiniz cnm .tabi bizde.
songul cnm cok sagol. hemen denitcem su kwciboynuzunu .bagisikligi guclensin istiyorum.bu arada cnm indirimle baktim bizimkilere gore birsey kalmamis.
minam emirede oluyo arada oyle ama ozellikle bir yere gittiysek nazar oluyo .sen surekli oku cnm.bencede kopek disler azilardan daha zor cikiyor.bizimde 12disimiz oldu.
biberon cnm sinavdan iyi almissin.gozunaydin.burdada hava cok guzeldi.bizde ciktik acik havacok iyi geldi.
ozcanan nasolsin cmm rana nasil kac kereyazdim sana gormedin sanirim.
hevin cok gecmis olsun cnm.hamileyken insan cokfazla ruya gotruyor bir donem kabus gibi bir donem guzel goruyorsin.si donem sikintili geciyor dikkat et kendine cnm .ALlah sifa versin insallah.
bu ne sinir bunlarda ya aynen vallhi parmaginda oynatiyor bizi. hep dexjgin gibi degisik bir seyler buluyoruz beyfendiye alt acmaya giderken .yemek yerkende bazen eline degisik bir sey ver nasil aciyo agzini bazendd hadi bak bunu ye cami acalim filan diyorum kocaman aciyo agzini :)) sartli is yapmaya simdidsn alistik yani cogu zama bu durumlari kullaniyolar ama kiz bizi bunlar susuz gotururler akil kupleri masallah.Canım ben yaptın mi kaka diyorum canı isterse gidiyo benden önce alıyor bezini izin veriyo istemezse tutabilene aşk olsun ama eline birşeyler veriyorm öyle duruyo ama üst giydirmek işkence çok çabuk giymek istiyo ama olmayınca ki onun yüzünden giydiremiyorum hemen sinir hazir merak etme yalnız değilsin
aman badlamasin tatlim.zarwn sanma m kimi cocuk yapmaz uyumludur.bizde bazen kaçıyo ama her zaman değil canm.yani en azından şimdilik bi kaç haftaya yapmaya başlar bede
ii geceler canm..umarım dilediğin gibi bir gece geçer...minacıkk ateşi düşer güzel güzel uyur
ay sorma fatma ya arada bir gün olsa ii gelir insana da günlerce yalnız kalmak fena allahtan kzızım büyüdü de yalnız bırakmıyo pek..daha sıkıcı günlerde geçirdim bi ara 40 gün yalnız kalmıştım vee kızım da yoktu o zaman...internette yoktu..dışarı çıkmak da sıkıntıydı çıkamıyoduk yani o günlere göre bunda hiçbişey yok..dediğin gibi haftaiçi zaten dizilermn maşallahı var..ahh ahh bende çalışsam çok ii olacak 13 nisanda sınavm var ben hala aldırış etmiyorum ayy ne kadar tembelm:))
fatma nilay özcanan var canm..yani taşınma sayılır eşimin tayini çıktı da istanbula..doğudaydık bizde dönüş yapcaz kısmetse ama zaten pek eşyamız yok hatta hiç yok evimizi taşımamıştık uraya dönüşün yakın olduunu bildiğimz için.
oo cnm rananin keyfi baya iyiymis ufaktan hayvanat bahcesi coluk cocuk daha ne olsun dimi.tabi gelmek istemez.ah kiyamam ya benimkide cok agliyor icim aciyor resmen. ama aksam biz gelince cok seviniyo.cunku bizimki aksama kadar bakiciyla yalniz.aksam olunca annesi babasi tabi ona kalabalik geliyo.birde hefgun parka cikariyo bakicimiz.gelincede uyuyo.ben yokken keyfi cok yetindeymis.ama ben gelince butun naz kaprisler tavan yapiyo.oglen sen evemi gelip goturuyosun cnm.ama rananin kakabakik ortamda buyumesi cokiyi.yemegini filan nasil ayarliyorsun.bakuciyami birakiyorsun.Ceza ki ne cezatam gün çalışmaya başladım canım sabah sekiz akşam beş sabahtan öğlene kadar bakıcımız geliyor eve öğlenden sonra biz götürüyoruz akşam alıyoruz çoğu zaman ağlıyor gelmek istemiyo çünkü orda insan çok oyun çok 4 aylık bi bebek var bakıcınin eltisinin onu çok seviyo bebek ağlayinca rana ağlıyor alkış yap sussun diyorlarmış bu da yapıyo tabi ve bebek susuyor bi de bahçede tavuk köpek güvercin falan var eve gelip ne yapsın rana hanım ama sabah ayrılırken ağlıyo annem diye :-( senin nasıl ve emir ağlıyo mu ayrılırken
Sagol canim onemli bi sinavdi benim icin.havalarda guzel gidiyo daha mart ayindayiz ama sanki yaz geldi uzulsekmi sevinsekmi.
Gecmis olsun sizede canim normaldir huyu degismesi ya genelde cocuklarda hastalik sonrasi hep oluyo ama ins.duzelir merak etme yaptigi seyleri gormezden gel canim ancak oyle ise yarar.
Bende bezini degistirelim dedigimde hemen kaciyo canim zar zor degistiriyorum bide ben kollarina ayaklarimi koyuyorumiyle tutuyorum ancak ozan biraz rahat oluyo sende dene istersen.
Kızlaaaar günaydıbn ay çok yorgunum birazdan geçmiş yapıcam umarım herkes iyidir
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
kızlar masal 11de kalkınca ugramiom sabahları oglende komsular gelio benicagirolar yadaKod:
parka gidioz bide bgun buranın pazarı
pazara gityik masala porkal dilimi veriolar arabada sesi cikmio hiç:)
komsular gitti pazarfan geldim ama burda kimse kalmamıştı bugünde yetisemedim :)
gülden cnm allh yardimcin olsun buhaftayida atlat ins kolaylıkla
Vanim benum aklimda hic yoktu ama bir bebek hayatini kaybettikten sonra yaptrma karaari aldim
bizim dr umuzda yapilma taraftaroymis
guldenin goturdugi prifta yaptir dems
Kod:Vanim benum aklimda hic yoktu ama bir bebek hayatini kaybettikten sonra yaptrma karaari aldim
bizim dr umuzda yapilma taraftaroymis
guldenin goturdugi prifta yaptir dems[/QUOT
bende o hbri duyunca hemn arayıp sordum öyle deyince rahatlamistim
şimdi kafam karisti bende yaptirayim ozman
nerden alioruz aşıyı kim yapcak bizim doktor gerek gormuo ya eczacı falanmi yapio
cnm ezzaneden alıyoruz galiba 150 tlmiş sağlık ocağındaki hemşireler yapar dedi bizim dr yapmazsa gel bizim hastanede yaptırırız ama ben yapmam nille aramı bozamam dedi:
yani songülün dediği gibi hem götürdüğüm prof önerdi hemde nilin kendi dr önerdi..
selam kızlar ya bu aşı konusunu pek anlamadım ayşegülcüm senin dediğin aşı takviminde var olan ve 2.4.6 da yaptırdığımız ve son dozu 18. ayda olan klasik menenjit aşısı ama diğerin, duymadım. aşı meningokok aşısıymış bi araştıralım ben de danışayım doktoruma. benim takvim dışı yaptırdığım tek aşı ishal aşısıydı....
bu arada sanki var gibi görünüyorum sanırım altta adım oluyor sık sık sayfa açık ama ya iş yaparken bir şeyler izliyorum ya da test vs çözüyorum haliyle kk da açık ondandır yoksa konuşmaları dikkate almıyorum sanmayın kızlar :)
"Meningokok bakterisinin bir çok alt türü var. Her ülkede bu bakterinin farklı alt türleri etkileri oluyor. Öncelikle ülkemizdeki alt türlerin hangileri olduğunu belirlememiz gerekiyor. Çalışmamızın sonunda aşının ulusal aşılama takvimine alınıp alınmaması konusunda nihai karar verilecek."
bu sağlık bakanlığının yorumu. üzerine düşünmek lazım şu an piyasadaki ülkemizde etkili olan türe etkili mi .
bende bp proftan dinlemiştim memen gok 3 çeşitmiş bizim yaptırdığımız en kuvetli olanıymış yani % 60 koruması var diye duymuştum ama nekadar doğru bilemem herkes başka bişey söylüyo
aMA SONUÇŞ İTİBARİİLE BEN YAPTYIRICAM..
Aslında hangısı daha uysal bılemıyorum
Bazen beyzanın huysuzlugu cok oluyo o zaman dıyorum nıda daha uslu
Ama bazende nıda cıldırtıyo o zamanda dıyorum beyza nıda kadarken boyle degıldı
Ikısıde cocuk tabı buyudukce görucez bakalım:)
AYY KIYAMAM ONLARAYA İŞİN ÇOK ZOR CNM AMA SONRA ÇOK RAHAT EDİCEKSİN..
Iyı tatıller cnm sanada bu haftanda yogun gececek kolay gelsın..
Ay uc gundur bende mısafırle hasır nesır oldum
Bugun aksamda eltımler aradılar bız gelıyoruz dıye gelın dedım esımde yoktu aksam kızkıza takıldık
Bugunde tembellıgım ustumdeydı kızlarla öglen uyudumesımınde bugun yemek vardı kızlarlada yemıstık bıseyler
e mısafır gelıyo:18: hemen apar topar hazırladım bıseyler mercımek köftesıyle sıstık resmen
SAĞOL CNM GEÇTİ GİTYTİ ÇOK ŞÜKÜR..
merhaba cnm yetıstımmı gıtmeden
esım anıden çıkmak zorunda kaldı bende sohpet edeyım dedım
ıyı yapmışsınız cnm ne yaptı fıstık
bozde bu aksam yıne çıktım esım evde ya ıyıymıs yenı süpürge aldım astım ve bronsıt hastalrı ıcın uygun kurtuldum suludan anlıcagın
GÜLE GÜLE KULLLAN ŞEKERİM MARKESI NE ACABA MEMNUN MUSUN..
Günaydın kızlar. Anne yanında olmak gibi yok
OHHH NEGÜZEL OLDU FUNDAM SANADA DEYİŞİKLİK OLDU..
gunaydin canlarim
gecmis olsun dileklriniz icin hepinize cok tesk.ederim.
sabah emiri doktora goturdum 2gundur atesi hep 40 ti.dusuyo fakat tekrar yukseliyirdu.hemen bir igne yapalim dedi doktor.cok feci bademcikleri iltahaplanmis.
antibiyotik verdi. ben anlamiyorumbu ikinci oluyo nerdn kapiyo bu mikrobu okadar dikktat ediyiryz.
neyse cikinca eczaneye gittim keci boynuzu pekmezinin faydalarini maddeler halinde yazan bir afis vardi.hemwn alayim dedimkalmamis .eczaci yok satiyoruz dedi.
bugun baska bir eczaneye sorucam.ama doktora sormayi unuttum cikincada emir zaten durmuyo daha hastaneyi uzaktan gorsun basliyo aglamaya.
bu arada songul cok tatli yaren ya masallah onu gorunce canim kiz cekiyo ama :))
reces sanad ginaydin cnm oh anns gibisi varmi ya miss....
minamin gonderdigi linkteki yaziyi okudum ve altraki yorumlar cok ilgimi cekti asilar hakkinda.
iyimi kotumu bilemiyoruz ama dunya saglik orgutu tavsiye ediyorsa yaptirmak zorundayiz.
mesela benim bir arkadasim kizini ozeldok. goturuyo doktor u asilari cok gereksiz buluyormus.heleki ozel olanlara para tuzagi diyormus.
yani doktorda olsa bakis acisi
CNM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN TEKRAr:
nekadar dikkat edersen okadar hasta OLUYOLAR..
Herkese iyi gunler ben yine okula gittim geldim ve arapca sinavindan 60 almisimya bekledigimden cok yuksekti acikcasi daha dusuk bekliyodum ama iyi oldu rahatladim.
Erenle babasida terasa cikti oh bende bi kahve yaptim dinleniyorum bi gecmisi okuyayim bakalim.
TEBRİK EDERİM CNM HAYIRLI OLSUN..
ii geceler kızlar çook sıkıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
SIKMA CANINI CNM BAK AZ KALDI
ahh belimin agrisindan yatamiom yaa cok agrimis
ahh bu takintilarim beni öldurcek
bgun bitsin die ugrqstim oysaki 10gün var daha nie yipratiosam kendimi
ayy sizdede varmı bu huy
basladgim iş yada kafaya koydgum şey oan ogun olcaktir gerkirse uyumaz yaparım
oyuzden örgü ormuyorum hiç biara taktım orguye
sabahlara kadar uyumadan orerdim illaki bittiğini gorcektim
onu biraktim kitap okuma hastalgim başladı eşim kizdi artık okutmuo hoş zaten masal var artık okadr
okuyqmm ama
offf nie böyleyim ben yaa takıntılıyım
bazen çok zorluo beni
CNM NİLDEN ÖNCE BENDEDE VARDI TAKINTI AMA NİLDEN SONRA HİÇ BİŞEY KALMADI..
Bu saat oldu yenı ısı bıten bırı daha geldı
Iyı geceler kızlar...
Benım yarın yıne mısafırım gelıyoneysekı gelenler ablamlar teyzemler yegenler falan sabahtan haberım olunca bugun temızlık ve alısverıs on hazırlıklar anca bıttı
NE ÇOK MİSAFİR AĞIRLADIN CNM SENDE HADİ BİTMİŞTİR UMARIM ARTIK ..
Günaydın herkese iyi pazarlar kızlar
Kızımdan hastalık geçti çok fenayım senelerdir hasta olmamıştım çok fenaymiş yahu
Rana hala öksürüyo ama hafifledi çok şükür pazar olmasına rağmen yine sabit 7.30 da kalktık onda kalktigim günleri çok özledim
CNM SANADA RANACIĞADA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN..
Günaydın kızlar
Yazamadım kaç gündür geçmişe de bakamadım..
Berra çok hasta oldu. Ateşi 39.5 i gördük. Boğazı iltihap lanmis yine. Dr görünce ooo çok kötü olmuş dedi. Her ay böyle olduğunu söyledim. O zaman üniversiteye gidip araştırılması lazım neden oldugu dedi.
Bi ara gitcez inşallah. Antibiyotik kullanmaya başlayınca ateşi düştü şimdi daha iyi çok şükür. Ama çok mizmiz ve geceleri çok sık uyanıyor sürekli emmek istiyor. Bizden haberler böyle işte
EVET BADEMCİK ALINMASI GEREKE BİLİR CNM AMA GALİBNA 4 5 YAŞINDAN ÖNCE ALMIYOLAR YADA BENİM ÇEVREMDE HEP ÖYLE OLDU ..
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN UMARIM ŞİMDİ YİYİDİR BERRACIK..
kızlar günaydın,
çok kötü bir gece geçirdik zaten bundan önceki iki gece de minanın ateşi 38 felandı dün ise hem çığlık çığlık ağladı tüm gece hem de sürekli vücudunu kasarak kucağımdan atmak istedi kendini bırakınca da daa çok ağladı eşim de ben de deli olduk bi çözüm bulamadık ağrısı vardır diye calpol verdik içmedi, su içmedi gazı vardır geçsin rhatlasın diye ilaç verdik onu da içmedi sürekli ağladı durdu en sonunda 3 civarıydı sızdı iki saat sonra emeye uyandı 7de tamamen kalktı.... anlamadık noldu dışarı çıkmıtık nazar da mı değdi ki kuzuma ya herkes çok sevdi oynadı onunla dün...
KIYAMAM YA NE OLUYO BU KUZUCUKLARA GEÇMİŞ OLSUN UMARIM ŞİMDİ İYİDİR MİNA NİLAYCIM..
Kizlar bu arada lcw outlet te col indirim var 3.5 tl den baslayan fiyatlar
arasin yazin evde giyicegi 5 sort 5 tisort aldim
4 citcitli badi birde gimlel aldim
gezmeklikleride aliriz daha
bu firsati kacirmayim dedim
bence bir goz atin derik
ARAS PAŞAM GÜLE GÜLE GİYİSİNNN:
iyi pazarlar kızlar,
haber veremedim size kusuruma bakmayın nolur ama hiç firsat olmadı
geçmişi okuyamadım ama zannedersem hasta bebişlerimiz var yine Rabbim acil şifalar versin inşallah.
Kaan salı gününden cumaya kadar miğde bağırsak enfeksiyonu geçirdi ishal kusma iştahsızlık ne ararsanız vardı,
hiç bir şekilde yemek yemedi süt içmedi tek yediği çubuk kraker ve içtiği su veya papatya çayı.
yavrum 3 günde süzüldü resmen
tam iyileşti derken şimdide grip oldu yine, hala iştahsızlık var kahvaltısını güzel yapıyor geriye kalan hiç bir öğünü yemiyor aç yattığı geceler bile oldu
yürümesine hala tam sevinemedik bile hepsi üst üste geldi malesef,
üstelik miğde bağırsak enfeksiyonu eşimede geçti salgın var anlıcağınız.
bense griple boğuşuyorum kaç gündür şimdide feci öksürük var ve bir türlü geçmiyor.
kaç gündür uykusuzum kaana üzülmekten, gece uyurken bazen rüyama giriyor yüzü hep kusmuklu birde fırlıyorum yataktan yanına koşuyorum, o sırada tabi karnımdaki meleğide unutuyorum anlıcağınız son bi kaç gündür yuvamızda kahkahalar neşe yerine hep hüzünlü bi hava var herkes mutsuz
kaan dün iyiydi eski haline dönmüştü bugün yine mızmız herşeye ağlıyormuş gibi yapıyor sinirli kızıyor, yavrum bıktı tabi hastalıktan
bizden bu kadar şimdilik gece uğramaya çalışıcam yine, bebişlerinize ve kendinize dikkat edin kızlar
KIYAMAM KAĞANIMA YA UMARIM TOPARLAR CNM AY NASIL YORULUYOSUN HEM KARNINDADA BEBİŞ AYY ALLAHIM YARDIMCIN OLSUN CNM:
ıyı aksamlar kızlar
2 gundur gıremedım cuma gunu alp tuğra ateslendı 37 38 arası hep ındı cıktı cumartesıde oyleydı surup verıyorum dusuyo sonra tekrar cıkıyo
cumartesı aksama doğru daha kotu oldu bısey yıyemedı ağzı yara olmus dıs etlerı kıpkırmızıydı aksam acıle gıttık boğazı ıltıhaplnms antbyotık verdı hıc olmadğı kadar mızmız ve huysuz herseye ağlıyo bı ağlamaya basladğı zamn yarım saat susmuyo
bıseyde yıyemıyo dılındede yara var sanırım bazen dılını cıkarıyo elıyle tutuyo bı ağlamaya baslıyo canı yanıyo yavrumun gece zaten kackere kalkıyo hesaplayamıyorum hepsınde ağlıyo duzenımz cok bozuldu ınsallah hemen duzelır yavrum
HAYDAAA BUNEYA HERKES HASTA BU HAFTA SONU
WAVSUM UMARIM İYİLEŞMİŞTİR ALPÇİKK:
ooooo bugün baya kalabalık..ii geceler hatunlar.....hasta bebişler ve anneleri acil şifalar diliyoruz.....biz bugün yavaştan toparlanmaya başladık zaman nasıl geçti akşam nasıl oldu pek anlamadık yani...ee yarında haftaiçi ondada sıkıntı yok zaman geçiyo oleyyyyy
OHH HADİ BAKALIM CNM AZ KALDI AZZ:
iyi geceler canlar,
bizim atesimiz dusmedi hala doktorumuz 2-3gun sonra ancak duser demisti zaten.bu hastaliktan sonra emirin huyu degisti baguriyo kiziyor.bide burnumuzu yoluyo .vuruyor onemsememeye calisiyoruz.
katreniur gecmis olsun cmm.berrada emir gibi oldu demek.
bizimde 2,bu doktor birinden bulasiyo diyo.atesliyken cok zor oluyo hep agliyo bizimkisi hep kucak istiyo.ins. atlatirsiniz cnm .tabi bizde.
songul cnm cok sagol. hemen denitcem su kwciboynuzunu .bagisikligi guclensin istiyorum.bu arada cnm indirimle baktim bizimkilere gore birsey kalmamis.
minam emirede oluyo arada oyle ama ozellikle bir yere gittiysek nazar oluyo .sen surekli oku cnm.bencede kopek disler azilardan daha zor cikiyor.bizimde 12disimiz oldu.
biberon cnm sinavdan iyi almissin.gozunaydin.burdada hava cok guzeldi.bizde ciktik acik havacok iyi geldi.
ozcanan nasolsin cmm rana nasil kac kereyazdim sana gormedin sanirim.
hevin cok gecmis olsun cnm.hamileyken insan cokfazla ruya gotruyor bir donem kabus gibi bir donem guzel goruyorsin.si donem sikintili geciyor dikkat et kendine cnm .ALlah sifa versin insallah.
CNM AYNI SORUN BİZDEDE VAR KAÇIYO RESMEN KOVOLANBAÇ OYNUYORUZ EVDE:
SONRA ELİNE BİŞEYLER VERİYORUM BUDEFA KIREME SALDIRIYO ALIYO AÇIP YALIYACAKMIŞ HADİ BİDE ONUN İÇİN Bİ KIYAMET KOPUYO ANLIYACAĞIN BİZDE SORLANIYORUZ..
bu gece baya kalabalıkmıs burası
Ben yenı gelebıldım yogun bır gundu hatta butun hafta
Gunumuz cok guzel gectı ınsan kendı canından kanından akrabaları olunca daha baska oluyo
Hızlıca gecmıse baktım yorgunum yazıp cıkıcam zaten atladıgım varsa affola kızlar:26:
Wavs, nılay, katreınur, cvr, özcanan, hevın gecmıs olsun kızlar allah acıl sıfa versın kuzucuklara nazar mı degdı ya topıgın yarısı hasta nerdeyse
Beyza da kötu hasta olucak sanırım burnu akıyo hafıf oksuruk var surup basladık malesef ıns ılerlemez ve nıdaya gecmez
Fatma cnm sınavın ıyı gecmıs kacırmısım ben, tebrık ederım
Gezmelerınızde tam gaz devam edıyo sanırım
Sıbel toplanmaya baslamıssın cnm hem artık canın daha az sıkılacak yarın hafta baslıyo
Cvr nıdada altını actırmaya gelınce kıpır kıpır yatmak ıstemıyo elıne bıseyler verınce kanıyo allahtan
Bıde yenı bezı önce onun elıne verıcen ılla onu acıcak bakıcak sonra bana verıcek baglıycam
AYY CNM UMARIM HASTA OLMAZ NİDACIK VE BEYZAMMM:
Günaydın güldenim ya çok erkencisin hayırdır benim kız sabah haberleri gibi yedide uyandı emmeye belli uykusu var ayağımda sallıyorum on beş dakika sonra kalksan ne olur dimi
YK CNM KALKMAZLAR GÜNAYDIN SANADA
ZATEN BEN HERGÜN 6DA KALKIYORUM HAFTA SONUDA NİLİM SAĞOLSUN HİÇ 8İ GEÇMEZ ERKEN KALKAR AMA GEÇ ASLAAA.
HİÇ ÇOK UYUYAN Bİ ÇOCUK OLMADI ZATEN..
herkese günaydınnn... gerçi bana aydı denemez ama.ayyyyyyyy çok uykum varrr uykusuz bir gece geçirdik. sanırım grip oluyoruz kuzumun burnu tıkanmış bütün gece söylendi durdu. bi önceki gecede dişten uyumamıştı 10. dişimiz teşrif edio minnacık delinmiş diş yeri. 2. azı serüvenimiz başladı sanırım... henüz geçmiş yapamadım inş. herkes iidir...
OFFFF KIYAMAM ZEYNEBİME YA ZATEN YENİ TOPARLADI YAVRUM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CN M:
canlarım günaydın çok yoğun bir hafta sonuydu ölüyorum yorgunluktan geçmiş yapamadım hasta bebişler var sanırım herkese acil şifalar
dün sabahtan akşama kadar temizlik yaptım evim mis gibi olduu
AY BİRİDE BENİM EVEGELSİN
EVİN HALİ ÇOK FENA :
AY NE ÇOOK YAZMIŞSINIZ KIZLAR MAŞALLAH SİZE ŞİMDİ BİTTİ OKUMAK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?