2012 kasım bebekleri büyüyor..

hepiniz sağolun kızlar ben şmdi uyuyum minam uyandı emdi uyuydu ateş var hala şurup kabul etmiyor.

özcanan canım bizimki doğduğundan beri gece uyku arasında memeden başka birşey kabul etmiyor gündüz biberon sütüne bile zor alışmıştı şimdi o da yok zaten dşten ötürü biberon uçları su bardağına döndü kemirilmekten :)

fatmacım minada aynısını yapıyor yolda gördüğü çocuklara sarılıyor öpüyor oturanlara laf atıp bişeyler anlatıyor çok komik :)

cvr ve sibel öpüldünüz...

gecemiz inş iyi geçer iyi geceler kızlar ....

ay sorma fatma ya arada bir gün olsa ii gelir insana da günlerce yalnız kalmak fena allahtan kzızım büyüdü de yalnız bırakmıyo pek..daha sıkıcı günlerde geçirdim bi ara 40 gün yalnız kalmıştım vee kızım da yoktu o zaman...internette yoktu..dışarı çıkmak da sıkıntıydı çıkamıyoduk yani o günlere göre bunda hiçbişey yok..dediğin gibi haftaiçi zaten dizilermn maşallahı var..ahh ahh bende çalışsam çok ii olacak 13 nisanda sınavm var ben hala aldırış etmiyorum ayy ne kadar tembelm:))
iyi geceler cnm .tesekkurler cnm.nereye toparlaniyisun cnm tasinmami var.
altta kimler var cnm ben goremiyirum teldeyim

fatma nilay özcanan var canm..yani taşınma sayılır eşimin tayini çıktı da istanbula..doğudaydık bizde dönüş yapcaz kısmetse ama zaten pek eşyamız yok hatta hiç yok evimizi taşımamıştık uraya dönüşün yakın olduunu bildiğimz için.

anladim cnm benim olsun.gormedigini tahmin ettim zaten.cocuklar buyudukce girmek cok zorlasiyo.biz evde pc yi acamiyiruz zaten emirden dolayi.mecburiyetten telden yazmayi ogrendim oda o uyanikken mumkun degil.simdi ayagimda salliyorum isigada gizleyerek yaziyirum tabi.sallanmaya bayiliyor bizimki gece gunduz hep ayakta.belim agriyo cogu zaman.bizi ozliyolar ya cnm ceza veriyorlar akillari sira herhalde.
sen aksama kadarmi calisiyorsun sattlerin nasil oldu simdi.

bizde bazen kaçıyo ama her zaman değil canm.yani en azından şimdilik bi kaç haftaya yapmaya başlar belki de

ii geceler canm..umarım dilediğin gibi bir gece geçer...minacıkk ateşi düşer güzel güzel uyur

Canım ben yaptın mi kaka diyorum canı isterse gidiyo benden önce alıyor bezini izin veriyo istemezse tutabilene aşk olsun ama eline birşeyler veriyorm öyle duruyo ama üst giydirmek işkence çok çabuk giymek istiyo ama olmayınca ki onun yüzünden giydiremiyorum hemen sinir hazir merak etme yalnız değilsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

oylemi cnm hadi hayirli olsun insallah simdiden.esyanin olmadigi ne guzel olmus cnm .tasinmak cok zor cunku .iyi bilirim.

Ceza ki ne ceza tam gün çalışmaya başladım canım sabah sekiz akşam beş sabahtan öğlene kadar bakıcımız geliyor eve öğlenden sonra biz götürüyoruz akşam alıyoruz çoğu zaman ağlıyor gelmek istemiyo çünkü orda insan çok oyun çok 4 aylık bi bebek var bakıcınin eltisinin onu çok seviyo bebek ağlayinca rana ağlıyor alkış yap sussun diyorlarmış bu da yapıyo tabi ve bebek susuyor bi de bahçede tavuk köpek güvercin falan var eve gelip ne yapsın rana hanım ama sabah ayrılırken ağlıyo annem diye :-( senin nasıl ve emir ağlıyo mu ayrılırken

Sagol canim onemli bi sinavdi benim icin.havalarda guzel gidiyo daha mart ayindayiz ama sanki yaz geldi uzulsekmi sevinsekmi.
Gecmis olsun sizede canim normaldir huyu degismesi ya genelde cocuklarda hastalik sonrasi hep oluyo ama ins.duzelir merak etme yaptigi seyleri gormezden gel canim ancak oyle ise yarar.

Bende bezini degistirelim dedigimde hemen kaciyo canim zar zor degistiriyorum bide ben kollarina ayaklarimi koyuyorumiyle tutuyorum ancak ozan biraz rahat oluyo sende dene istersen.

bu ne sinir bunlarda ya aynen vallhi parmaginda oynatiyor bizi. hep dexjgin gibi degisik bir seyler buluyoruz beyfendiye alt acmaya giderken .yemek yerkende bazen eline degisik bir sey ver nasil aciyo agzini bazendd hadi bak bunu ye cami acalim filan diyorum kocaman aciyo agzini :)) sartli is yapmaya simdidsn alistik yani cogu zama bu durumlari kullaniyolar ama kiz bizi bunlar susuz gotururler akil kupleri masallah.
bizde bazen kaçıyo ama her zaman değil canm.yani en azından şimdilik bi kaç haftaya yapmaya başlar bede

ii geceler canm..umarım dilediğin gibi bir gece geçer...minacıkk ateşi düşer güzel güzel uyur
aman badlamasin tatlim.zarwn sanma m kimi cocuk yapmaz uyumludur.

Allah yardımcımız olsun kızlar ben yatıyorum malum yarın iş başı hasta bebeklere Allah şifa versin deliksiz bir uyku nasip etsin inşallah görüşmek üzere

Dogru diyosun canim bi gun iki gun degilki insan yalniz olunca zor oluyodur tek basina neyseki meryem var artik o annesini hic yalniz birakmaz.
Sinavin onemliyse calis canim ihmal etme sonradan pisman olursun bide.
Senin dizilerde askin bedeli.unutma beni.beni affet.deniz yildizi bunlarmi canim.

Nilay iyi geceler canim bu gece guzel gecer ins.

Kizlar bende yatiyorum sizlerede iyi geceler opuyorum hepinizi ins.bebislerinizde artik iyi olurlar burdan bizede iyi haberlerini verirsiniz.

oo cnm rananin keyfi baya iyiymis ufaktan hayvanat bahcesi coluk cocuk daha ne olsun dimi.tabi gelmek istemez.ah kiyamam ya benimkide cok agliyor icim aciyor resmen. ama aksam biz gelince cok seviniyo.cunku bizimki aksama kadar bakiciyla yalniz.aksam olunca annesi babasi tabi ona kalabalik geliyo.birde hefgun parka cikariyo bakicimiz.gelincede uyuyo.ben yokken keyfi cok yetindeymis.ama ben gelince butun naz kaprisler tavan yapiyo.oglen sen evemi gelip goturuyosun cnm.ama rananin kakabakik ortamda buyumesi cokiyi.yemegini filan nasil ayarliyorsun.bakuciyami birakiyorsun.

bu sene havalarib iyi gitmesi askinda bizim cocuklara yaradi cnm.kotu gecseydi cok sikilcaklardi iste rek avantaji bu herhalde.canimkollarini nasil tutuyirsun anlayamadim ben ya senddmi tataga cikiyorsun yadayerdemi degistiriyorsun.ay hayal edemedem bir an :))

bu gece baya kalabalıkmıs burası
Ben yenı gelebıldım yogun bır gundu hatta butun hafta
Gunumuz cok guzel gectı ınsan kendı canından kanından akrabaları olunca daha baska oluyo

Hızlıca gecmıse baktım yorgunum yazıp cıkıcam zaten atladıgım varsa affola kızlar:26:
Wavs, nılay, katreınur, cvr, özcanan, hevın gecmıs olsun kızlar allah acıl sıfa versın kuzucuklara nazar mı degdı ya topıgın yarısı hasta nerdeyse
Beyza da kötu hasta olucak sanırım burnu akıyo hafıf oksuruk var surup basladık malesef ıns ılerlemez ve nıdaya gecmez

Fatma cnm sınavın ıyı gecmıs kacırmısım ben, tebrık ederım
Gezmelerınızde tam gaz devam edıyo sanırım

Sıbel toplanmaya baslamıssın cnm hem artık canın daha az sıkılacak yarın hafta baslıyo

Cvr nıdada altını actırmaya gelınce kıpır kıpır yatmak ıstemıyo elıne bıseyler verınce kanıyo allahtan
Bıde yenı bezı önce onun elıne verıcen ılla onu acıcak bakıcak sonra bana verıcek baglıycam

Kızlaaaar günaydıbn ay çok yorgunum birazdan geçmiş yapıcam umarım herkes iyidir

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Kızlaaaar günaydıbn ay çok yorgunum birazdan geçmiş yapıcam umarım herkes iyidir

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Günaydın güldenim ya çok erkencisin hayırdır benim kız sabah haberleri gibi yedide uyandı emmeye belli uykusu var ayağımda sallıyorum on beş dakika sonra kalksan ne olur dimi

herkese günaydınnn... gerçi bana aydı denemez ama.ayyyyyyyy çok uykum varrr uykusuz bir gece geçirdik. sanırım grip oluyoruz kuzumun burnu tıkanmış bütün gece söylendi durdu. bi önceki gecede dişten uyumamıştı 10. dişimiz teşrif edio minnacık delinmiş diş yeri. 2. azı serüvenimiz başladı sanırım... henüz geçmiş yapamadım inş. herkes iidir...

canlarım günaydın çok yoğun bir hafta sonuydu ölüyorum yorgunluktan geçmiş yapamadım hasta bebişler var sanırım herkese acil şifalar
dün sabahtan akşama kadar temizlik yaptım evim mis gibi olduu

günaydın hanımlar,
dün korkarak uuaya gitmiştim en son önceki günkü uyku faciasından sonra. bu gece görece daa iyiydi. gece uyandı ve bir saat içnde 8 defa kalktı ama su içincesaknledi uyudu. şimdi kavltı ediyoruz. bakalım günün devamı nasıl geçecek. biz de mutemelen salı taşınacağız toparlandık bayağı.

yasmn, betül, gülden, özcanan günaydın kızlar...

Son düzenleme:

ay attlattım cnm ama çok yorunum çokkk:

Vanim benum aklimda hic yoktu ama bir bebek hayatini kaybettikten sonra yaptrma karaari aldim
bizim dr umuzda yapilma taraftaroymis

guldenin goturdugi prifta yaptir dems

evet bizde bu ay yaptırıcaz nil hasta olmadan yaptırmamız lazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…