2012 kasım bebekleri büyüyor..

günaydın nilaycım
ay umarım bugününüz güzel geçer..

güldencim şimdi daha iyi görünüyor ama günün devamında göreceğim kuzumu. köpek dişler çok fena ya daaha tamamen çıkamadı. nil nasıl sen nasılsın canım?

Günaydın arkadaşlar
hasta bebeklere geçmiş olsun şifa bulsunlar hemen
biz iyiyiz çok şükür azicik iş yapıp dışarı çıkacağız hava çok güzel.bugün
hepinizi opuyoruz

güldenim vallahi sağolasın geçmişten özet yapmışsın. ay aklımda tutamadım bebişlerin çoğunluğu hasta. rabbim tüm bebişlere şifa annelerede sabır versin inş. tabi benim kızıma da. kime sölemiştim hatırlayamadı nurayıma mıydı zeynep ilayı tartıp söliycem diye. sabah kıyafetleriyle 12200 geldi. üzerinde külotlu çorap tayt badi ve yelek vardı. aylardır bu kilodayız zeten. ii olsunda kilo sıkıntı değil çok şükür. malum yine hastayız

güldencim şimdi daha iyi görünüyor ama günün devamında göreceğim kuzumu. köpek dişler çok fena ya daaha tamamen çıkamadı. nil nasıl sen nasılsın canım?
cnm günaydın çok geçmiş olsun şimdi nasıl minacık. bizde hastayız malesef neyse ki bugün keçiboynuzu özünü içip uyumuş şifa olur inş.

Günaydın arkadaşlar
hepinizi opuyoruz

cnm günaydınnn... oh gezin bakalım burda da hava çok güzel bahr değil yaz geldi sanki maşallah...

canım daha iyi gibi görünüyor şimdi bakalım zaten 3 gecedir ateşli, sürekli ağzında birşeyler var şu an diş yırtamadı tam eti galiba çile çekiyor resmen kuzum. size de geçmiş olsun ya zeynepçik de hastaymış ,keçiboynuzu şifa gerçekten iyiki tüketiyor annesi sevinmelisin :) bizimki hiç sevmedi ne yazıkki hatta az miktarda da olsa meyvnin içine felan da karıştırınca anlayıp yemiyor :)

oy kuzum yaa kıyamam. bizimde ikinci azı atakta . minicik belli belirsiz delinmiş damak. bakalım ne zaman çıkacak. keçiboynuzunu bi haftadır içiremiyordu annem sanırım o nedenle biraz çabuk yakalandı kuzum. çok şükür bugün içmiş. zaten anneme sabah dedim çıkarsa da zorla içir yapacak bişey yok. çünkü ilaç içmek zorunda kalacak e onuda ağlayarak içio zaten. en iisi bu. çok şükür içmiş.

güldencim şimdi daha iyi görünüyor ama günün devamında göreceğim kuzumu. Köpek dişler çok fena ya daaha tamamen çıkamadı. Nil nasıl sen nasılsın canım?

ben iyiyim cnm ama nilinde burnu akmaya başlamış..offf:

günaydın arkadaşlar
hepinizi opuyoruz

iyi gezmeler efenimmm:

sağlıyı yerinde olsun tatlım:
Nilinde burnu akmaya başlamış ama ateşi yokmuş
uyardım sıksık takip etsinler diye..

günaydın canlarrr....ayy uykusuzum ya hatceden dolayı değilde beni uyku tutmadı 4e geliyodu uyuduğumda..sabahta meryem kalkmış benden önce salona geçmiş onun sesine uyandım hiç haberm olmamış p uyanıonrken yataktan imerken......

hasta bebiişler bugün dahaaiidir umarımmmmm

çalışan bahyanlar haftasonu size daha yorucu oluyo zannımca.....allah kolaylık versin az kaldı benm serüvende başlaytacakkkk

tüm kuzuların dişleri bir an önce çıksın da rahatlasınlar ya yazık her dişin eziyeti 15 gün sürüyor ...

canım maş zeynebe öyle ya da böyle bir şekilde içsin de, ben minaya istemediği şeyden tek damla bile içiremiyorum, yediremiyorum ağzını kilitliyor es kaza ağzına girdiyse çıkarıyor o esnada zaten çığlık kıyamet ağlıyor ve sonuç tam bir fiyasko çünkü bi daha sevdiklerini de yemiyor. o nedenle istemem diye kafa sağ sol sallandıysa kesinlikle zorlamıyorum bir kere zorladım 15 gün aç gezdi resmen

Gunaydın kızlar ıyı bı hafta olsun herkese ıns

Gulden ne guzel özet yapmıssın kızlara masallah
Sende atlattın mısafırlerı hadı gecmıs olsun
Ben bu haftadan bısey anlamadım zaten mısafır önu temızlık sonra mısafır daha sonra mısafır ardı temızlık derken
Suan hertarafım agrıyo bılsen

Nuray gezın bakalım oh havada ıyıymıs
Burda hem yagmur var hemde benım temızlık yapmam lazım

Yasmın sızede gecmıs olsun cnm su dısler cıkmadan rahat yok kuzulara
Anane ıcırmıs demek kecıboynuzunu
Hafta sonu menude senın tıramısu vardı krem paradısın kahvelısı cıkmıs (yada ben yenı gördum) onla yaptım tam cakma oldu begenıldı
Bıde cakma kunefe tarıfım vardı onu denedım cok begenıldı dıger tarafa tarıfı yazıcam bı ara

Beysal temızlık yapılmıs cnm ellerıne saglık
Insan yorulsada ıcı rahatlıyo temızlık yapınca

Nılay gecenız daha ıyı gecmıs sevındım cnm ıns topıgın butun kuzuları toparlanır bıan önce

Sıbel masallah meryemcıge annesını uyandırmadan gezıye cıkmıs
Aman ortalarda tehlıke arzedecek bısey olmasında

Fatma cnm sanada gunaydın eren ıyıdır ıns

Funda cnm gunaydın döndunuzmu ananeden??

Son düzenleme:

günaydın canım ne uyumuşsun öyle ya kız uyanmış inmiş gezmiş sende tık yok bari kahvaltı hazırlayıp öpüp uyandısaymış tam olacakmış meryemcik

inş canım maş senin de güldenden farkın yok tek seferde saymışın epimizi yahu :)

Aa gecmis olsun canim hepsi nasilda ust uste gelmis ya cok uzuldum yeni okudum yazdiklarinida aksam gormemisim ins.bugun daha iyisinizdir haber ver yine bize.

Tamda yara agzinda canim tabi cocuk hakli yavrum ya kiyamam gecnis olsun hemen gecer ins.yaraniz.

günaydın kızlar
geçmiş yapamadım.hasta bebekler var sanırım.herkese çok geçmiş olsun,allah şifa versin
çok yorgunum,uykusuzum ve illet bir başağrım var
biz ankaraya gittik geldik
ben hiçbir şey anlamadım ama defne ve annem baya vakit geçirdiler
cuma günü uçağa bindik çok güzel geçti.ben yanıma süt,su,kraker,kuru kayısı,hurma ve bebe bisküvisi aldım.defne sütü içmedi.bisküvi ve kayısı yedi,su içti ve en güzeli uyudu
annemlere gidinceye kadar uyudu
önce uykudan uyandığı için kimsye gitmedi ama 15 dakika sonra anneannesinin kucağındaydı
acayip şımardı
yemeğini güzel yedi(cuma sabah ve öğlen kv bişey yedirememiş.en sevdiği yiyeceği reddetmiş)
cumartesi sabah kahvaltıyı yaptık,sonra defneyi uyutup ben işe gittim.tüm gün işteydim.toplantı vardı.akşam da 9a doğru ancak evde oldum.kuzenime geçtik.defne biraz onun çocuklalrıyla oynadı.yine çok güzel yemek yedi
pazar sabah da geç kalktı.dayımız sınava girdi.biz kahvaltı yaptık.oynadık.sonra anneannesiyle dayısı geldi.biraz onlarla oynadı.ben defneyi uyutup işe gittim.akşam 8i geçiyordu geldiğimde.kuzenlerim vardı.onların çocuklarıyla oynadı.10 da annemler beni havaalanına bıraktı.defne huysuzluk yaptı uykusu geldiği için ama neyse ki uçağa binince huysuzluğumuz geçti.kraker atıştırıp uyudu.uykusunda süt içirdim.
gece yattığımda saat 2 ye geliyordu.kv lerde kaldık çünkü sabah 5 te eşim gidecekti.3 te defne uyandı yanıma aldım ama doğru düzgün uyumadı.bir de saçımı çekiyor.başım ağrıyor zaten birde defne saçımı çekince iyice dayanılmaz oldu.5e doğru uyudu.ben de dalmışım 5i çeyrek geçe kv odaya daldı eşimi uyandırmak için .geç kalıyorsun diye.o bağırarak odaya dalınca ben de sıçradım korkarak(kv uyuya kaldı ama zaten eşim 4 te kalktı. bişeyler atıştırıp 5 e doğru çıktı.kaynım bıraktı havaalanına).eşimin gittiğini söyledim.sonra tabi beni uyku tutmadı.sabah da 7 de kalktım.ağrıkesici aldım.ama hala geçmedi.çok kötüyüm.pazar günü sabahtan beri başım ağrıyor,uykusuzum.bugün nasıl geçecek

Gunaydin herkese kizlaar ins.herkes iyidir gecmisi okumadim daha erenle baloncuk oynuyoruz hani kopuklu sudan balonlar cikiyoya onlardan oynuyoruz balonlari yakalamaya calisiyo cok hosuna gidiyo.
birazdan gecmisi okuyup tekrar yazarim simdi az cikip geliyorum.

sağol canım gecer ınsallah ya
tam goremıyorum ama gostermıyo cunku ağzını dılınde yara var dıs etlerıde sıs

sağol canım nazar değdı heralde kuzulara
beyzayada gecmıs olsun ınsallah nıdaya gecmez

kocaman bi alkış zeynebime ozamannn:

buneee kız maşallah meryemcik çok hamarat..

vayyy bunasıl bir inat minacıkkk:

bbenicim öncelikle kolay gelsin sonra tarifi bekliyorum
birde senin pizza hamuru akşam saat 11de yapıldı bu gece yapılmak üzere bekliyooo:

kız ookurken ben yoruldum
fundam ayy çok korkuyorum bi gün hasta olacan biraz kendine dikkat et bu akşam evde hiç bi iş yapmadan dinlennn:
defnemle..

baken eren paşaya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…