2012 kasım bebekleri büyüyor..

wavsum nasıl oldu alp düştümü ateşiniz..

kizlar biz komsularla piknige gidioru z parka havalar cok guzel
artik yazamiom buraya sabh khvalti temizlik ogle yemegi hazirligi derken oglende cikioruz
yazamiom artik aklimda burda ama havalar okdar guzelki masal doya doya gezsin istiom
parkta hercocuk oyuncaklara binmek isterkwn masal kus kedi pesinde gezio:)
evde her bebek cizgi film izlerken bizimki belgesel izlio hayvanlara bayilio :)
anasina cekmis ona hamileyken 6.ayima kadar evde kus kedi kopek tavsan balik vardi 1metrelik koca akvaryum
odamin biri sirf hayvanlarima aitti 6.aydan sonra temizligi ve bakimlariyla tam ilgilenemiom die arkadasima verdim kedi kopek tavsani
masalin bukadar sevcegini.bilseydim idare ederdim yaz tatili olayimiz bitsin eylul gbi kedi alcam tekrr

guldencım alp tuğra bugun daha ıyı gıbı sankı uyuyo sımdı doğru duzgun bısey yemedı ama mecbur ılacını ıcırdım
ağzının kenarında 4 5 tane sıvılce cıkmıs heryerı yara oldu yavrumun
uyuturken atesı yoktu ınsallah bıdaha cıkmaz

ohh ohh masalada baksen.
negüzel hayvanları sevmesi
anma ben evde hayvan besleyemem şahsen:

hadi gezin bakalım.

oyyy kıyamam kuzumaya peki o yaralar neden çıkmış bağaşıklığı düştüğü içinmi acaba?

canım ya ben okurken yoruldum valla
Allahım sana guc kuvet versın yoğun bı hayatın var
basağrın gecmıstr ınsallah sende mıgrenmı var

Ben geldiim ereni uyutuyorumda firsat bulunca geldim esim kac gundur istiyodu k.pasa tatlisi kaynattim borcama dizip sogumaya biraktim mercimek corbasinida koydum ocakta oda yavas yavas pissin sonunda kocam bugun basladi ise bende rutin hayatima geri dondum ya bunu bile ozlemisim.

sağol canım
bende anlamadım valla nasıl bu hale geldı yavrum

yazık nasıl acıyordur kimbilir ya ymek de yiyemez kuzum...

ana babasına çekmiş

cnm çok geçmiş olsun ne oldu ki alpme... kuzuların çoğunluğu hasta bu ara sanırım. rabbim hepsine şifa versin inş.

boğazı ağzı fena canım bısey yıyemıyor huzursuz mızmız dıyorumkı alp tuğra hasta olmadan nekadrda uslu bı bebekmıs(normaldede mızmız olduğu halde suankı halını dusun artık)
zeynep ılayda hasta olmaz ınsallah canım

iştahı pek yok canım ya ağzı da açıyor ağzını gidip gidip biryerlere sürtüyor dün gece aç uyudu inş bugün birşeler yer...

kıyamam yaa rabbim şifa versin tüm kuzucuklara. benzer manzaralar bizde de var. iki damağını birbirine sürtmeye çabalıo kuzum ağzı şekilden şekile girio resmen

zaten cnm öyle yapacağım
akşam evde defneyi uyutup, valizi boşaltıp ben de yatacağım canım.zar zor ayakta duruyorum

geçmiş olsun cnm
şimdi gördüm
allah tez zamnada şifa versin cnm
yavrum benim nasıl canı acıyordur kimbilir

canım ya ben okurken yoruldum valla
Allahım sana guc kuvet versın yoğun bı hayatın var
basağrın gecmıstr ınsallah sende mıgrenmı var
cnm migrenim yok bildiğim kadarıyla ama bu baş ağrısı böyle devam ederse migren diyeceğim
ensemden itibaren deli gibi başım ağrıyor

genzi tıkalı cnm boğazından birz hırıltı gelio ilerlemez inş.
kuzum yaa canı acıodur annesi biz bile dayanamıyoruz ağız yarasına küçümen o nasıl dayansın

cnm çok geçmiş olsun yprgunluktan oldu sanırım. hem ctesi pazar ne toplantısı ki bu, bari ptesi tatil olsaydı yani can mı dayanır

canım bılmıyorum ama
boğazı ıltıhaplandı ya dıste cıkarıyo bı kactane ates te var hepsı ustuste geldı sanırım

bencedediğim gibi bağaşıklık zayıfladığı içindir cnm toparlar inşallah kuzucuk en kısa zamanda..
bu arada nilinde burnu akıyomuş hapşuruyomuş ve öksürük başlamış..
pöfff:

bide ben nile ateş düşürücünün haricinde başka ilaçta kullanamıyorum..

fundam yorgunlutandır baş ağrın bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…