2012 kasım bebekleri büyüyor..

oy ne oldu ki kuzulara yaa hava mı çarptıki nerdeyse hepsi hasta...
cnm istersen keçiboynuzu özüne başla, bağışıklık üzerinde etkisi çok büyükmüş bi sürü daha faydası var doğal ne de olsa zararı olmaz.inş ilerlemez grip

Ben herzaman koltukta degistiriyorum altini canim zaten bizim koltuklarda polar ortu var boe cok rahat oluyo misafir gelincede kaldiriyorum sonra tekrar ortuyorum bide zaten erene bebeklikten beri altini degistirirken altina ortu ortuyorum iyi oluyo bende ayaklarimla kollarini tutuyorum alisti zaten itiraz etmiyo hatta bazen ayaklarimi cektigimde kollari ayni pozisyon kaliyo cok komik ya dene bence sende.

dınlen canım eve gıdınce yat defneyle
sureklı dıyosun ya basım ağrıyo dıye oyuzden sordum canım benım bı arkadasmda var mıgren bası ağrdğı zamn haytla bağlantsı kopuyor resmen senınkı yorgunluktan olabılır cok yoruyosun kendını
sağol canım sımdı bıraz daha ıyı gıbı sankı

Son düzenleme:
Beni canim beyza hastami oluyo yoksa aman dikkat et o hasta olursa nidayada gecer sonrasi malum.
Oh akrabalarda gelmis iyi olmustur senin icinde.
Biz iyiyiz canim erende iyi cok sukur.

Yasemin sende uykusuzmussun ya bugunde herkes uykusuz dikkat edin kizlar kendinize ins.disler kisa surede cikar canim.

Beysal sende temizlik yapmissin canim oh icin rahatlamistir artik dimi heryer mis eline saglik.

Gulden sen nasilsin canim yorgunsun sanirim okadar misafirden sonra sende aksam dinlen canim.Nilde aman hasta olmasin ya ins.gelmeden gider hastalik.

Nilaycim sizinde tasinma zamaniniz gelmis canim ay cok zor olur bide cocukla Allah yardimcin olsun.

Sibelcim sen niye gece uyuyamadin canim bak meryem erkenci hemencikte kalkmis anneyi rahatsiz etmemis aferin ona.

Funda sende annenleri gordun ama bi okadarda yorulmussun canim normal zamandada git canim annenlere hic gitmiyosun galiba is icin gittin sanirim dikkat et kendine canim.

Yagmurcandan gezmeye cikmissiniz canim oh gezin bakalim havalarda sanki yaz havasi.(bu arada senin adin nuraymiydi neydi canim isminide ogrenemedim.)

Aysegul canim sen nasilsin piknigede gidiyomussunuz oh masalda gezer acik havada mutlu olur.erende kopeklere kedilere hic kormuyo gorunce nasil hosuna gidiyo ya simdiden masalda ne guzel hayvan sevgisi olusmus.bende eve sadece balik almayi dusunuyorum digerlerini evde bakamam ya zaten terastada guvercin ve bildircinlar var yeter okadar.

cnm eşimi aradım alıck akşam gelirken bide onu deniyelim:
ay yeterki hasta olmasın kuzular yaa:

cnm çok geçmiş olsun yprgunluktan oldu sanırım. hem ctesi pazar ne toplantısı ki bu, bari ptesi tatil olsaydı yani can mı dayanır
Cnm bizi düşünen kim
iş dönsün önemli olan o

cnm çok sık ağrıyor ama stres ve orgunluktan sanırım

cnm kısmetse mayısta gideceğim annemleri görmeye

fatmacım ben iyiyimde nil hastalanıyo kötü olucak umarım ilerlemeden atlatırız nediyeyim
bizimkide yinbne bakıcımızın kardeşinde bugün oynuyomuş hiç durmadan...

alp le mına aynı durumdalar uyanınca bende bıseyler yemesnı umuyorum ınsallah duzelır kuzularmız

evet canım ya aynı durumdalar diyosun ya normalde de huysuzluk yapıyor diye mina da yakamdan nmez rahat vermz pek benziyolar yani kilo vs de...
canım bu dönemde bizimki aşırı yemek seçer çorba vs içmez yemek yedirirken ölüyoum. artık şey yapıyorum taneli gıdaları tabakla önüne veriyorum kaşıkla, yemeğe çalışıyoır normalde yemez ama oyun gibi geliyor ona yior ya da mesela makarnayı sebze ile haşlıyorum ıspanak, karnabahar, brokoli gibi sonra salçalı sos yapıyorum öyle de yemeğe çalışıyor sende dene istersen en azından azçok yiyor böyle...

kıyamam yaa rabbim şifa versin tüm kuzucuklara. benzer manzaralar bizde de var. iki damağını birbirine sürtmeye çabalıo kuzum ağzı şekilden şekile girio resmen

yazık kuzulara ya... canım senin ne güzel annen bakıyor aklın kalmıyor geriye nede olsa can eminsin en iysini yapacağına hasta olduğunda....

aman güldencim ya ben bazen ben asta olayım da kızım olmasın diyecek konuma geliyorum inş hemen ilerlemez de geçer...

ay vallahi ayakta uyuyorum desem yalan olmaz sanırım yaa hsonu temizlik yaptım camlar mutfak dolapları filan üstüne bi de uykusuzluk olunca çok yorgun hissediyorum kendimi. şu son 2 saatide uymadan geçirseydim iyiydi...

cnm eşimi aradım alıck akşam gelirken bide onu deniyelim:
ay yeterki hasta olmasın kuzular yaa:
aman olmasınlar cnm bence de . bizde ki keçiboynuzu özünün üzerinde hunnap yazıo cnm markası o sanırım:)

Cnm bizi düşünen kim
iş dönsün önemli olan o

cnm çok sık ağrıyor ama stres ve orgunluktan sanırım

özel sektörün de kötülüğü bu sanırım cnm malesef

alp le mına aynı durumdalar uyanınca bende bıseyler yemesnı umuyorum ınsallah duzelır kuzularmız

evet canım ya aynı durumdalar diyosun ya normalde de huysuzluk yapıyor diye mina da yakamdan nmez rahat vermz pek benziyolar yani kilo vs de...
canım bu dönemde bizimki aşırı yemek seçer çorba vs içmez yemek yedirirken ölüyoum. artık şey yapıyorum taneli gıdaları tabakla önüne veriyorum kaşıkla, yemeğe çalışıyoır normalde yemez ama oyun gibi geliyor ona yior ya da mesela makarnayı sebze ile haşlıyorum ıspanak, karnabahar, brokoli gibi sonra salçalı sos yapıyorum öyle de yemeğe çalışıyor sende dene istersen en azından azçok yiyor böyle...

kıyamam yaa rabbim şifa versin tüm kuzucuklara. benzer manzaralar bizde de var. iki damağını birbirine sürtmeye çabalıo kuzum ağzı şekilden şekile girio resmen

yazık kuzulara ya... canım senin ne güzel annen bakıyor aklın kalmıyor geriye nede olsa can eminsin en iysini yapacağına hasta olduğunda....

aman güldencim ya ben bazen ben asta olayım da kızım olmasın diyecek konuma geliyorum inş hemen ilerlemez de geçer...

ya normalde dönse uyanıyorum ama anlamadım hiç uyanmamışım bi uyandım anne diye ses geliyo dışardan baktım yatağına yok:))
günaydın canım ne uyumuşsun öyle ya kız uyanmış inmiş gezmiş sende tık yok bari kahvaltı hazırlayıp öpüp uyandısaymış tam olacakmış meryemcik
ya o günlerde gelecek mi acaba..canm 4te anca uyudum zxaten sonra 6 dameryem uyandı emzrdm 8 de bi daha kalktı baktım uykusu var bi daha emzirdim sonra ben daklmışım ama cadı o uyumamış oysa geceden de uykusuz olunca geçivermiş içim...

yaa eskiden 10dan önce kalkmkıyodu bir haftadır 9 da ayaktayız ayıptır sölemesi:))))

aynen cnm
özel sektör malesef
aslında devlet ama özel sektör gibi çalışıyoruz

buarada ben de keçiboynuzu özü aldım
bu akşam deneyeceğim

olabılır canım bılemedım
ılac kullanmamasıda kotu ya nasılmatlatıcak hastalğını yavrum

aaa gerçekten çok ayıp:) gerçi osaatte uyanması ancak hastasonu işime gelir hafta içi yediden sonrasını allah korusun:)

aynen cnm
özel sektör malesef
aslında devlet ama özel sektör gibi çalışıyoruz

buarada ben de keçiboynuzu özü aldım
bu akşam deneyeceğim

bankaydı di mi cnm senin iş, demek ki banka olunca özeli devleti kalmıo... allah yardımcınız olsun. bugün benim de uykusuzluktan başım ağrıo bi eve gitseydim iple çekiyorum

suan katı seylerı yıyemıyo canım canı yanıyo sanrım bırazdan corba ıcırmeyı denıcem bakalım ıcerse
ama onune koymayı denıyım canım enazndan meyve falan onları yer belkı boyle gıderse kolı verecek

bankaydı di mi cnm senin iş, demek ki banka olunca özeli devleti kalmıo... allah yardımcınız olsun. bugün benim de uykusuzluktan başım ağrıo bi eve gitseydim iple çekiyorum

evet cnm banka
amin cnm
ben de dört gözle bekliyorum bir an önce şu günün bitmesini

cnm kısmetse mayısta gideceğim annemleri görmeye
Git canim ins.kalicaksindir orda hem sana hem defneye ilac gibi gelir sende firsat buldukca dinlen orda yat uyu nasilsa annen var o iyi bakar defneye.
fatmacım ben iyiyimde nil hastalanıyo kötü olucak umarım ilerlemeden atlatırız nediyeyim
bizimkide yinbne bakıcımızın kardeşinde bugün oynuyomuş hiç durmadan...
Keyfi yerinde olsunda kuzunun hastalanmasin canim ya boyle bile hep aklin ondadir hastalansa akondan cikmaz bi anne icin kotu bi durum keske calisan annelerde en azindan 2yil izin kullanabilse kizlaar oylarinizi bana verin size 2yil izin benden secim vaadim buda benim.:-D
Ay nerden nereye bagladim konuyu ya k.bakma canim aklima geliverdi oyle.:-D

evet
cnm yorgunum..

sorma cnm bende diyorum ama işte ben hasta olunca oda oluyo offf:

sadece bukadar değilki kötülğü yasemincim neyse şimdi yazmıyayım burda hehe:

neee 10 mı ben herhalde uzun zamandır 10 da uyanmadım
aman iyi olsunlarda benn herşeye rağzıyım.ç.

olabılır canım bılemedım
ılac kullanmamasıda kotu ya nasılmatlatıcak hastalğını yavrum

evet cnm doktorumuz ilaçsız 10 haftada ilaçla 7 günde iyleşir diyo ama rahatlatmak için bile kullanamıyorumm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…