- 5 Eylül 2012
- 2.299
- 299
- 173
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #39.161
aaa gerçekten çok ayıp:) gerçi osaatte uyanması ancak hastasonu işime gelir hafta içi yediden sonrasını allah korusun:)
canm benm ya zor gerçekten.bizimde ünv çok yoğundu stajlar hastalar falan bide tam performans sistemi falan gelmişti tam tabirle eşşek gibi çalıştırıyodu hocalar döner sermaye alablmek için..düşün sabah 7 de hasta bakmaya başlıyoduk.çoğu zaman öğle yemeğine bile çıkmıyoduk akşam da 5 buçuk gibi artık temzlikçiler kovuyodu bi gidin temzlk yapcam evme gidecem sizin yüzünzden çıkamadm hala diye...ayyy kabus gibiydi ya..yani çalışırken sadece para gözüuyle bakılmak gerçekten çok iğrenç.....aynen cnm
özel sektör malesef
aslında devlet ama özel sektör gibi çalışıyoruz
buarada ben de keçiboynuzu özü aldım
bu akşam deneyeceğim
oyhh kuzucuk yaa ben kaçırmşm dişmi geliyo yara mı çıkmış ağzındaasuan katı seylerı yıyemıyo canım canı yanıyo sanrım bırazdan corba ıcırmeyı denıcem bakalım ıcerse
ama onune koymayı denıyım canım enazndan meyve falan onları yer belkı boyle gıderse kolı verecek
aaa gerçekten çok ayıp:) gerçi osaatte uyanması ancak hastasonu işime gelir hafta içi yediden sonrasını allah korusun:)
aynen cnm
özel sektör malesef
bu akşam deneyeceğim
suan katı seylerı yıyemıyo canım canı yanıyo sanrım bırazdan corba ıcırmeyı denıcem bakalım ıcerse
ama onune koymayı denıyım canım enazndan meyve falan onları yer belkı boyle gıderse kolı verecek
evet
cnm yorgunum..
sorma cnm bende diyorum ama işte ben hasta olunca oda oluyo offf:
sadece bukadar değilki kötülğü yasemincim neyse şimdi yazmıyayım burda hehe:
neee 10 mı ben herhalde uzun zamandır 10 da uyanmadım
aman iyi olsunlarda benn herşeye rağzıyım.ç.
evet cnm doktorumuz ilaçsız 10 haftada ilaçla 7 günde iyleşir diyo ama rahatlatmak için bile kullanamıyorumm:
evet
cnm yorgunum..
evet cnm doktorumuz ilaçsız 10 haftada ilaçla 7 günde iyleşir diyo ama rahatlatmak için bile kullanamıyorumm:
aynen cnm
özel sektör malesef
bu akşam deneyeceğim
suan katı seylerı yıyemıyo canım canı yanıyo sanrım bırazdan corba ıcırmeyı denıcem bakalım ıcerse
evet
cnm yorgunum..
aaaa 10 diye bi kalkış saati mi varmış güldenim, ben hsonu o saatte işimin çoğunu halletmiş oluyorum malum benim kız 6 da kalkınca:)
Canım çok geçmiş olsun alpime yazık yavrumun hem bogazi aciyo hem de yarasi Rabbim şifa versin ins bir an önceboğazı ağzı fena canım bısey yıyemıyor huzursuz mızmız dıyorumkı alp tuğra hasta olmadan nekadrda uslu bı bebekmıs(normaldede mızmız olduğu halde suankı halını dusun artık)
zeynep ılayda hasta olmaz ınsallah canım
Canım minaya da geçmiş olsun kuzucuk iyilessin insiştahı pek yok canım ya ağzı da açıyor ağzını gidip gidip biryerlere sürtüyor dün gece aç uyudu inş bugün birşeler yer...
Size de geçmiş olsun tatlım bak.biz de kullanmaya başladık keciboynuzu ozu sende başla nile zaten ilaç kullanamıyor nil faydasi olur insbencedediğim gibi bağaşıklık zayıfladığı içindir cnm toparlar inşallah kuzucuk en kısa zamanda..
bu arada nilinde burnu akıyomuş hapşuruyomuş ve öksürük başlamış..
pöfff:
bide ben nile ateş düşürücünün haricinde başka ilaçta kullanamıyorum..
fundam yorgunlutandır baş ağrın bence..
Evet canım nuray benim adım gezmeye babasıyla elifi gönderdim ben temizlik yaptım bide pizza hamuru kalmıştı o hamuru kıymalı pide yaptım afiyetle yedikBeni canim beyza hastami oluyo yoksa aman dikkat et o hasta olursa nidayada gecer sonrasi malum.
Oh akrabalarda gelmis iyi olmustur senin icinde.
Biz iyiyiz canim erende iyi cok sukur.
Yasemin sende uykusuzmussun ya bugunde herkes uykusuz dikkat edin kizlar kendinize ins.disler kisa surede cikar canim.
Beysal sende temizlik yapmissin canim oh icin rahatlamistir artik dimi heryer mis eline saglik.
Gulden sen nasilsin canim yorgunsun sanirim okadar misafirden sonra sende aksam dinlen canim.Nilde aman hasta olmasin ya ins.gelmeden gider hastalik.
Nilaycim sizinde tasinma zamaniniz gelmis canim ay cok zor olur bide cocukla Allah yardimcin olsun.
Sibelcim sen niye gece uyuyamadin canim bak meryem erkenci hemencikte kalkmis anneyi rahatsiz etmemis aferin ona.
Funda sende annenleri gordun ama bi okadarda yorulmussun canim normal zamandada git canim annenlere hic gitmiyosun galiba is icin gittin sanirim dikkat et kendine canim.
Yagmurcandan gezmeye cikmissiniz canim oh gezin bakalim havalarda sanki yaz havasi.(bu arada senin adin nuraymiydi neydi canim isminide ogrenemedim.)
Aysegul canim sen nasilsin piknigede gidiyomussunuz oh masalda gezer acik havada mutlu olur.erende kopeklere kedilere hic kormuyo gorunce nasil hosuna gidiyo ya simdiden masalda ne guzel hayvan sevgisi olusmus.bende eve sadece balik almayi dusunuyorum digerlerini evde bakamam ya zaten terastada guvercin ve bildircinlar var yeter okadar.
Geçmiş olsun canım Geçen hafta bende de vardı öyle bi baş agrisi usule ve mide bulantısı da varsa salgın mis oCnm bizi düşünen kim
iş dönsün önemli olan o
cnm çok sık ağrıyor ama stres ve orgunluktan sanırım
ya normalde dönse uyanıyorum ama anlamadım hiç uyanmamışım bi uyandım anne diye ses geliyo dışardan baktım yatağına yok:))
ya o günlerde gelecek mi acaba..canm 4te anca uyudum zxaten sonra 6 dameryem uyandı emzrdm 8 de bi daha kalktı baktım uykusu var bi daha emzirdim sonra ben daklmışım ama cadı o uyumamış oysa geceden de uykusuz olunca geçivermiş içim...
yaa eskiden 10dan önce kalkmkıyodu bir haftadır 9 da ayaktayız ayıptır sölemesi:))))
Canım çok geçmiş olsun alpime yazık yavrumun hem bogazi aciyo hem de yarasi Rabbim şifa versin ins bir an önce
Canım minaya da geçmiş olsun kuzucuk iyilessin ins
Size de geçmiş olsun tatlım bak.biz de kullanmaya başladık keciboynuzu ozu sende başla nile zaten ilaç kullanamıyor nil faydasi olur ins
Evet canım nuray benim adım gezmeye babasıyla elifi gönderdim ben temizlik yaptım bide pizza hamuru kalmıştı o hamuru kıymalı pide yaptım afiyetle yedik
Geçmiş olsun canım Geçen hafta bende de vardı öyle bi baş agrisi usule ve mide bulantısı da varsa salgın mis o
cnm yaaa zor gerçketen ben çok uykucuyumdur yataktan kalmassam 10 11e kadar uyyabilirim ama uykum açılırsa dalmam zor olur neyse babmız desen benden de uykucu yastığa beş kala uyuyo maşallah..bazen yatarken konuşuyoruz o bişey söylüyo ben cevap vercem konuşuyorm irkiliyo saniyee içi geçiyo maşallah:)))o yüzden bize göre kız uykucu sayılmaz yani...hele geceleri yaşadklarımız kabuuusssssssss
Canım çok geçmiş olsun alpime yazık yavrumun hem bogazi aciyo hem de yarasi Rabbim şifa versin ins bir an önce
Canım minaya da geçmiş olsun kuzucuk iyilessin ins
Size de geçmiş olsun tatlım bak.biz de kullanmaya başladık keciboynuzu ozu sende başla nile zaten ilaç kullanamıyor nil faydasi olur ins
Evet canım nuray benim adım gezmeye babasıyla elifi gönderdim ben temizlik yaptım bide pizza hamuru kalmıştı o hamuru kıymalı pide yaptım afiyetle yedik
Geçmiş olsun canım Geçen hafta bende de vardı öyle bi baş agrisi usule ve mide bulantısı da varsa salgın mis o
Haklısın canım uykusuzluk zor ben işte saba 6da kalkmaya alıştığımiçin minadan bi de geç yatarsam ve gece de uyutmazsa kız bayılacak gibi oluyorum çok zorlanıyorum...
maş meryemciğe ne güzel 9-10 a kadar uyuyor mina bu zamana kadar sadce 1 defa 9da kalktı o günü bara ilan edecektim çoştum resmen sevinçten
ağzı iyileşince verirsin canım şimdi maximum derecede sıvı ve serin şeyler ver rahatlatır onu ... iyileşsin de biran önce verse de toparlar canım üzülme sen...
biz de şimdi parka ıktık hava çok güzeldi mina ordan oraya koşturdu çocuklarla oynadı hatta futbol oynayan çocukların topunu aldı attı deyip onlara atıp durdu oynatmadı çocukları. şimdi evdeyiz yoruldum peşinde koşturmaktan.. bi kahve içeyim bari
Bundan sonra cok yorulucaz canim bu yaz oturmak yok hep onlarin pesindeyiz.minada ne guzel eglenmistir.
Kizlar evde olanlar atvde zahide ile yetis hayata program var birazdan doktor bebeklerle bilgi vericek izlemek isteyen olursa haberiniz olsun gerci bizimkiler buyudu ama bilgi bilgidir belki ikinci cocuklara.
Oh rahat rahat yapmissindir temizligi canim iyi olmus.
Afiyet olsun size sende beninin pizzasinimi yaptin canim bende merak ediyorum onu onumuzdeki gunlerde yapmak istiyorum bakalim nasipse.
Banada surekli msjlar maille geliyo ya burda yasanan sorundan sonra oyle oldu nasil kapaticam bilen varmi acaba.zaten dogum tarinide degistirmisler.
Aynen canim bizim sipada oyle parka gidince erkek cocugu topla oynuyodu erene veriyo topu at diyoruz bayabi elinde tutuyo hic bisey yapmiyo en sonunda atti yani yavas yavas alisicaklar onlarda parka simdi daha anlamiyolar tam kaydiraktan falan.evet fatmacım yandık ki ne yandık yazın. bi de bizimki normal oynamıyorki başka çocuklar kaydıraktan kayar bizimki kaydırağın altına girer çıkar, gördüğü teyzelerin elindeki kitapları alır çocukların topunu, yerdeki hayvancıklarla oynamaya çalışır sonra ben onu kaydırırım tabi çığlıklar havada :)
bu arada fatmacım dün gördüm de yazamadım sen arapça sınavına mı girdin ne okuyordun canım?
Evet canım geçen hafta yapmıştım kalan hamuru dolapta duruyordu bugün de onu değerlendirdim
çok güzel oluyor gerçekten sende yap
inş canım maş senin de güldenden farkın yok tek seferde saymışın epimizi yahu :)
Minacim bu arada dun uanlis yazmisim arasinda kopek disleri rahatsiz etmisti
kizlar bi arada dun aksqm tam bir aras iskencesi vardi ole mizirdaktiki anlatamam aksam buraya bile yazamadik kafa oldu kazab
Aynen canim bizim sipada oyle parka gidince erkek cocugu topla oynuyodu erene veriyo topu at diyoruz bayabi elinde tutuyo hic bisey yapmiyo en sonunda atti yani yavas yavas alisicaklar onlarda parka simdi daha anlamiyolar tam kaydiraktan falan.
evet canim arapca sinaviydi aciktan imamhatip okuyorum haftada bigun okula gidiyorum aradada hafta ici pazartesi salida dahil oluyo gende butun derslerim cok iyi 90 -95-96 ama bu arapca zaten yeni bi dil ogreniyoruz bide hocasi kurallari cok kati yoksa 60aldim diye sevinirmiyim yani sinavda tek tek oturttu ya normalde diger hocalar cok anlayisli cogumuz evli cocuklu insanlariz anlayis gosteriyolar ama sknti arapca hocasinda.bu konuda dertliyimde k.bakma canim konustukca konusuyorum.
Gercekten guzelmis ya hamuru bile dolapta bekletebiliyosun bir hafta istedigin zaman istedigin kadar yap cok kullanisli mutlaka denemem lazim afiyet olsun size canim.
Minacim bu arada dun uanlis yazmisim arasinda kopek disleri rahatsiz etmisti
kizlar bi arada dun aksqm tam bir aras iskencesi vardi ole mizirdaktiki anlatamam aksam buraya bile yazamadik kafa oldu kazab
ben son sayfalara yazdıgım ıcın cabuk oldu
Guldencımın masallahı var
Gonul ıstıyo herkese yazmak herkesle sohbet etmek ama herzaman mumkun olmuyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?