2012 kasım bebekleri büyüyor..

aaa gerçekten çok ayıp:) gerçi osaatte uyanması ancak hastasonu işime gelir hafta içi yediden sonrasını allah korusun:)

aynen cnm
özel sektör malesef
aslında devlet ama özel sektör gibi çalışıyoruz

buarada ben de keçiboynuzu özü aldım
bu akşam deneyeceğim
canm benm ya zor gerçekten.bizimde ünv çok yoğundu stajlar hastalar falan bide tam performans sistemi falan gelmişti tam tabirle eşşek gibi çalıştırıyodu hocalar döner sermaye alablmek için..düşün sabah 7 de hasta bakmaya başlıyoduk.çoğu zaman öğle yemeğine bile çıkmıyoduk akşam da 5 buçuk gibi artık temzlikçiler kovuyodu bi gidin temzlk yapcam evme gidecem sizin yüzünzden çıkamadm hala diye...ayyy kabus gibiydi ya..yani çalışırken sadece para gözüuyle bakılmak gerçekten çok iğrenç.....
oyhh kuzucuk yaa ben kaçırmşm dişmi geliyo yara mı çıkmış ağzındaa

Ben tel.den girdigim icin burasi acik kalmis kizlar bende mutfak islerini hallediyodum bilerek yazmadigimi dusunmeyin.

aaa gerçekten çok ayıp:) gerçi osaatte uyanması ancak hastasonu işime gelir hafta içi yediden sonrasını allah korusun:)

aynen cnm
özel sektör malesef

bu akşam deneyeceğim

öyleydi canm ya geceleri hiç uyumuyodu başlarda ama eylülden beri en azından sabahları 10 11de kalkıyodu..amaartık hava erken aydınlanıyo ya onun etkisi var sanıırm 6 da güneş doğmştu nereyse burda...sefamı sürdüm sayılır iki aydır rahattım da bakalım zaten bnmde iş yaklaşıyo(pöff ya ev hanımı oplmak bence en iyisiiii..okulda bi arkadaşım vardı durup durup 'baba beni okula gönderMEEEEE diye şarkı söylerdi ona hak veriyorum şimdi:)

aaaa 10 diye bi kalkış saati mi varmış güldenim, ben hsonu o saatte işimin çoğunu halletmiş oluyorum malum benim kız 6 da kalkınca:)

aynen cnm
özel sektör malesef

bu akşam deneyeceğim

aaaa 10 diye bi kalkış saati mi varmış güldenim, ben hsonu o saatte işimin çoğunu halletmiş oluyorum malum benim kız 6 da kalkınca:)

cnm yaaa zor gerçketen ben çok uykucuyumdur yataktan kalmassam 10 11e kadar uyyabilirim ama uykum açılırsa dalmam zor olur neyse babmız desen benden de uykucu yastığa beş kala uyuyo maşallah..bazen yatarken konuşuyoruz o bişey söylüyo ben cevap vercem konuşuyorm irkiliyo saniyee içi geçiyo maşallah:)))o yüzden bize göre kız uykucu sayılmaz yani...hele geceleri yaşadklarımız kabuuusssssssss

Canım çok geçmiş olsun alpime yazık yavrumun hem bogazi aciyo hem de yarasi Rabbim şifa versin ins bir an önce
iştahı pek yok canım ya ağzı da açıyor ağzını gidip gidip biryerlere sürtüyor dün gece aç uyudu inş bugün birşeler yer...
Canım minaya da geçmiş olsun kuzucuk iyilessin ins
Size de geçmiş olsun tatlım bak.biz de kullanmaya başladık keciboynuzu ozu sende başla nile zaten ilaç kullanamıyor nil faydasi olur ins
Evet canım nuray benim adım gezmeye babasıyla elifi gönderdim ben temizlik yaptım bide pizza hamuru kalmıştı o hamuru kıymalı pide yaptım afiyetle yedik
Cnm bizi düşünen kim
iş dönsün önemli olan o

cnm çok sık ağrıyor ama stres ve orgunluktan sanırım
Geçmiş olsun canım Geçen hafta bende de vardı öyle bi baş agrisi usule ve mide bulantısı da varsa salgın mis o

Haklısın canım uykusuzluk zor ben işte saba 6da kalkmaya alıştığımiçin minadan bi de geç yatarsam ve gece de uyutmazsa kız bayılacak gibi oluyorum çok zorlanıyorum...
maş meryemciğe ne güzel 9-10 a kadar uyuyor mina bu zamana kadar sadce 1 defa 9da kalktı o günü bara ilan edecektim çoştum resmen sevinçten

ağzı iyileşince verirsin canım şimdi maximum derecede sıvı ve serin şeyler ver rahatlatır onu ... iyileşsin de biran önce verse de toparlar canım üzülme sen...

biz de şimdi parka ıktık hava çok güzeldi mina ordan oraya koşturdu çocuklarla oynadı hatta futbol oynayan çocukların topunu aldı attı deyip onlara atıp durdu oynatmadı çocukları. şimdi evdeyiz yoruldum peşinde koşturmaktan.. bi kahve içeyim bari

Son düzenleme:

Oh rahat rahat yapmissindir temizligi canim iyi olmus.
Afiyet olsun size sende beninin pizzasinimi yaptin canim bende merak ediyorum onu onumuzdeki gunlerde yapmak istiyorum bakalim nasipse.

Banada surekli msjlar maille geliyo ya burda yasanan sorundan sonra oyle oldu nasil kapaticam bilen varmi acaba.zaten dogum tarinide degistirmisler.

ohhh negüzel..

eşim alıcak cnm bulduk uzun araştırmalarımız sonucunda

bizde başlıyoruz..

Bundan sonra cok yorulucaz canim bu yaz oturmak yok hep onlarin pesindeyiz.minada ne guzel eglenmistir.

Kizlar evde olanlar atvde zahide ile yetis hayata program var birazdan doktor bebeklerle bilgi vericek izlemek isteyen olursa haberiniz olsun gerci bizimkiler buyudu ama bilgi bilgidir belki ikinci cocuklara.

evet fatmacım yandık ki ne yandık yazın. bi de bizimki normal oynamıyorki başka çocuklar kaydıraktan kayar bizimki kaydırağın altına girer çıkar, gördüğü teyzelerin elindeki kitapları alır çocukların topunu, yerdeki hayvancıklarla oynamaya çalışır sonra ben onu kaydırırım tabi çığlıklar havada :)

bu arada fatmacım dün gördüm de yazamadım sen arapça sınavına mı girdin ne okuyordun canım?

Evet canım geçen hafta yapmıştım kalan hamuru dolapta duruyordu bugün de onu değerlendirdim
çok güzel oluyor gerçekten sende yap

Aynen canim bizim sipada oyle parka gidince erkek cocugu topla oynuyodu erene veriyo topu at diyoruz bayabi elinde tutuyo hic bisey yapmiyo en sonunda atti yani yavas yavas alisicaklar onlarda parka simdi daha anlamiyolar tam kaydiraktan falan.

evet canim arapca sinaviydi aciktan imamhatip okuyorum haftada bigun okula gidiyorum aradada hafta ici pazartesi salida dahil oluyo gende butun derslerim cok iyi 90 -95-96 ama bu arapca zaten yeni bi dil ogreniyoruz bide hocasi kurallari cok kati yoksa 60aldim diye sevinirmiyim yani sinavda tek tek oturttu ya normalde diger hocalar cok anlayisli cogumuz evli cocuklu insanlariz anlayis gosteriyolar ama sknti arapca hocasinda. bu konuda dertliyimde k.bakma canim konustukca konusuyorum.
Evet canım geçen hafta yapmıştım kalan hamuru dolapta duruyordu bugün de onu değerlendirdim
çok güzel oluyor gerçekten sende yap

Gercekten guzelmis ya hamuru bile dolapta bekletebiliyosun bir hafta istedigin zaman istedigin kadar yap cok kullanisli mutlaka denemem lazim afiyet olsun size canim.

Merhababkizlar nasilsiniz dicem ama yavrularimizin cogu hasta cok uzuldum onsala tez zamanda toparlarlar
havalar birole bir boyle tam hastalik havasi birde polen mevsimi basladi hapsuruk burun akintilarida baslar
kecobounuzu ozu olan arkadalsrim insalla sifa bulursunuz
masalla basladigimizdan beri hasta olmadik

bu arada aysegul masal icin cok sevindim isterdim boyle komsulugum olsub
ama astim hastaligi gecirmis biri olarak kedi kopek kus iyi cesaret etmissin beslemeye
bugin arkadasa kahve icmeye gittik kuslari vardi aras acisindan cok huzursuz oldum beyse cok oturmadik dr umuzij uyarilari arasindq

Minacim bu arada dun uanlis yazmisim arasinda kopek disleri rahatsiz etmisti

kizlar bi arada dun aksqm tam bir aras iskencesi vardi ole mizirdaktiki anlatamam aksam buraya bile yazamadik kafa oldu kazab

kizlar bi arada dun aksqm tam bir aras iskencesi vardi ole mizirdaktiki anlatamam aksam buraya bile yazamadik kafa oldu kazab

Ay arasta hasta olmaz ıns
Bazen mızmızlıkları ustunde oluyo
Bugun ıyıdır keyıfler ıns

canım ben de arapça öğrendim de yaklaşık 1,5 yıl ne kadar zor olduğunu bildiğim için sordum 60 bence arapça için çok çok iyi tebrik etmek için sormuştum ben de şu an yüksek lisans yapıyorum ve tez dönemindeyim çocuklu bi halde ders çalışmanın ne kadar zor olduğu noktasında seni en iyi ben anlarım :) (bi de sibel o da dus.a hazırlanıyordu sanırım :) )

arapçanın dersine devam ediyor musun yoksa bu notu sadece kendi çalışmanla mı aldın canım ya netten vs video izliyor musun?

canım biz azılarda böyle sıkıntı çekmedik yan e3vet onlar da çok sıkıntı yaptı gece iç uyuyamadı ama en azından kucağıma aldığımda sakinliyordu bu köpek dişlerinde kızımı sakinleştreiyorum sürekli kucağımdan atıyor kendini yazık ya...

bi sıkıntısı mı var acaba arascığın?

ben son sayfalara yazdıgım ıcın cabuk oldu
Guldencımın masallahı var
Gonul ıstıyo herkese yazmak herkesle sohbet etmek ama herzaman mumkun olmuyor:)

öyle canım insan denk gelemeyebiliyor bazen bi türlü :)

iyi akşamlar kızlarr

geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim. berra iyi çok şükür mızmızlık var sadece

biz de keçiboynuzu özüne başlıycaz ama kaç yere baktık bulamadık. bi eczane sipariş verdi biz isteyince. onu alcaz bi de balık yağı aldık tekrar. antibiyotik bitince ikisini de kullancam inşallah.

bu arada fatmacım notun çok güzel ben arapçadan kaldım malesef diğer dersler çok güzel ama arapça olmuyor işte bu dönem geçerim inşallah

minam senin bölümün neydi canım eşim de y. lisans tezi hazırlıyor bu dönem biter inşallah evlendiğimizden beri hazırlıyor da kendileri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…