2012 kasım bebekleri büyüyor..

hoşgeldin canım seni görmek ne güzel

bölümüm tarih canım bu dönem teze başladım daha doğrusu henüz araştırmaya başlamadım :)
eşinin ne canım. sizin yaş kaç canım siz de küçüksünüz herhalde?

hoşbulduk canım ayy ben de çok özlemişim pc den yazmayı. ben çok küçük değilim aslında canım 27 yaşındayım. eşimin bölümü bilgisayar cnm dediğine göre çok zormuş program falan yazması gerekiyor. bi kere bitirdi gönderdi eksikler çıktı tekrar uğraşıyor işte

nilay sizin taşınma işi ne oldu canım bakamadım uzun zamandır taşındınız mı yoksa. eşin ne iş yapıyordu

nilay sizin taşınma işi ne oldu canım bakamadım uzun zamandır taşındınız mı yoksa. eşin ne iş yapıyordu

hımmm anlıyorum canım kolaylıklar diliyorum eşine de ... bakalım ben ne yapacağım..
kısmetse yarın akşam taşınacağız canım tüm eşyaları topladık en temel şeyler kaldı işte..eşim memur canım.

allah yardımcın olsun canım zor olmuştur çocukla toplanmak. rizeyi siz mi istediniz canım

evet canım biz istemiştik ilk terciimizdi zaten biz sulu memleketleri çok seviyoruz ya :) denizi görmeden yaşayamıyorum ben içim kararıyor
hadi yaa:) memleket falan mı canım. ay eşim de çok sever denizi artvinde oturuken tuttrmuştu illa ilçede oturalım deniz var diye ama ben istememiştim

hadi yaa:) memleket falan mı canım. ay eşim de çok sever denizi artvinde oturuken tuttrmuştu illa ilçede oturalım deniz var diye ama ben istememiştim

canım rizeli değiliz ama karadenizliyiz memleket sayılır yani :)

canım denize bakarak düşünmenin verdiği huzuru başka bir doğa olayında bulamıyorum hani parklarda baçelerde gezinmek de güzel ama ne bileyim kenime geliyorum denize bakıp tertemiz toprağa basınca :)

hasta oldu canım boğazı ağzı yara atesıde cıkıyo arada

sağol canım ınsallah gecer bıran once
afıyet olsun canım hamarat hatun

hımm sevindim o zaman sizin adınıza. deniz çok farklı haklısın o konuda canım

bugun bıkac kasık corba ve az yoğurt yedı sut te ıcmıyo uyudu bırazonce ac ac
neguzel mına oynamıs hava almıs kuzum

bugun bıkac kasık corba ve az yoğurt yedı sut te ıcmıyo uyudu bırazonce ac ac
neguzel mına oynamıs hava almıs kuzum

canım alp emiyor muydu? yemek istese sana belli eder canım bizim de hastayken iştahımız olmuyor ağzımız acıken dişimiz ağrırken yiyemiyoruz geçecek bunlar.... peki pansuman yapıyor musun ağız içi yaralarına ne önerdi doktor canım?

wavss canım alp tuğra da mı hasta çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin en kısa zamznda inşallah

evet canım hasta oldu
boğaz ıltıhabı ve ağzınn ıcı yara antıbıyotık kullanyoruz ıkı gundur bugun daha ıyı ama mızmızlık tavan yaptı resmen
berra nasıl oldu
ay aklıma geldı sımdı blendır setın geldımı

emıyo canım ama oyle ona yetecek kadar sutum yok malesef
oyle bısey soylemedı doktor acıle gıttık boğazna baktı okadr antbyotık bıraz fayda ettı sanrım aksama doğru bıraz canlandı yavrum

ayyy kıyamam ben ona yaa. biz de 4 gündür kullanıyoruz antibiyotik canım 10 güne tamamlıycaz. berra da aynen mızmızlık had safhada bi de 5 dk ya bi emmek istiyor.
evet geldi canım kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…