- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #39.181
iyi akşamlar kızlarr
geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim. berra iyi çok şükür mızmızlık var sadece
biz de keçiboynuzu özüne başlıycaz ama kaç yere baktık bulamadık. bi eczane sipariş verdi biz isteyince. onu alcaz bi de balık yağı aldık tekrar. antibiyotik bitince ikisini de kullancam inşallah.
bu arada fatmacım notun çok güzel ben arapçadan kaldım malesefdiğer dersler çok güzel ama arapça olmuyor işte bu dönem geçerim inşallah
minam senin bölümün neydi canım eşim de y. lisans tezi hazırlıyor bu dönem biter inşallah evlendiğimizden beri hazırlıyor da kendileri
hoşgeldin canım seni görmek ne güzel
bölümüm tarih canım bu dönem teze başladım daha doğrusu henüz araştırmaya başlamadım :)
eşinin ne canım. sizin yaş kaç canım siz de küçüksünüz herhalde?
hoşbulduk canım ayy ben de çok özlemişim pc den yazmayı. ben çok küçük değilim aslında canım 27 yaşındayım. eşimin bölümü bilgisayar cnm dediğine göre çok zormuş program falan yazması gerekiyor. bi kere bitirdi gönderdi eksikler çıktı tekrar uğraşıyor işte
nilay sizin taşınma işi ne oldu canım bakamadım uzun zamandır taşındınız mı yoksa. eşin ne iş yapıyordu
hımmm anlıyorum canım kolaylıklar diliyorum eşine de ... bakalım ben ne yapacağım..
kısmetse yarın akşam taşınacağız canım tüm eşyaları topladık en temel şeyler kaldı işte..eşim memur canım.
allah yardımcın olsun canım zor olmuştur çocukla toplanmak. rizeyi siz mi istediniz canım
hadi yaa:) memleket falan mı canım. ay eşim de çok sever denizi artvinde oturuken tuttrmuştu illa ilçede oturalım deniz var diye ama ben istememiştimevet canım biz istemiştik ilk terciimizdi zaten biz sulu memleketleri çok seviyoruz ya :) denizi görmeden yaşayamıyorum ben içim kararıyor
hadi yaa:) memleket falan mı canım. ay eşim de çok sever denizi artvinde oturuken tuttrmuştu illa ilçede oturalım deniz var diye ama ben istememiştim
canm benm ya zor gerçekten.bizimde ünv çok yoğundu stajlar hastalar falan bide tam performans sistemi falan gelmişti tam tabirle eşşek gibi çalıştırıyodu hocalar döner sermaye alablmek için..düşün sabah 7 de hasta bakmaya başlıyoduk.çoğu zaman öğle yemeğine bile çıkmıyoduk akşam da 5 buçuk gibi artık temzlikçiler kovuyodu bi gidin temzlk yapcam evme gidecem sizin yüzünzden çıkamadm hala diye...ayyy kabus gibiydi ya..yani çalışırken sadece para gözüuyle bakılmak gerçekten çok iğrenç.....
oyhh kuzucuk yaa ben kaçırmşm dişmi geliyo yara mı çıkmış ağzındaa
Canım çok geçmiş olsun alpime yazık yavrumun hem bogazi aciyo hem de yarasi Rabbim şifa versin ins bir an önce
Canım minaya da geçmiş olsun kuzucuk iyilessin ins
Size de geçmiş olsun tatlım bak.biz de kullanmaya başladık keciboynuzu ozu sende başla nile zaten ilaç kullanamıyor nil faydasi olur ins
Evet canım nuray benim adım gezmeye babasıyla elifi gönderdim ben temizlik yaptım bide pizza hamuru kalmıştı o hamuru kıymalı pide yaptım afiyetle yedik
Geçmiş olsun canım Geçen hafta bende de vardı öyle bi baş agrisi usule ve mide bulantısı da varsa salgın mis o
hımm sevindim o zaman sizin adınıza. deniz çok farklı haklısın o konuda canımcanım rizeli değiliz ama karadenizliyiz memleket sayılır yani :)
canım denize bakarak düşünmenin verdiği huzuru başka bir doğa olayında bulamıyorum hani parklarda baçelerde gezinmek de güzel ama ne bileyim kenime geliyorum denize bakıp tertemiz toprağa basınca :)
hımm sevindim o zaman sizin adınıza. deniz çok farklı haklısın o konuda canım
Haklısın canım uykusuzluk zor ben işte saba 6da kalkmaya alıştığımiçin minadan bi de geç yatarsam ve gece de uyutmazsa kız bayılacak gibi oluyorum çok zorlanıyorum...
maş meryemciğe ne güzel 9-10 a kadar uyuyor mina bu zamana kadar sadce 1 defa 9da kalktı o günü bara ilan edecektim çoştum resmen sevinçten
ağzı iyileşince verirsin canım şimdi maximum derecede sıvı ve serin şeyler ver rahatlatır onu ... iyileşsin de biran önce verse de toparlar canım üzülme sen...
biz de şimdi parka ıktık hava çok güzeldi mina ordan oraya koşturdu çocuklarla oynadı hatta futbol oynayan çocukların topunu aldı attı deyip onlara atıp durdu oynatmadı çocukları. şimdi evdeyiz yoruldum peşinde koşturmaktan.. bi kahve içeyim bari
wavss canım alp tuğra da mı hasta çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin en kısa zamznda inşallahsağol canım ınsallah gecer bıran once
afıyet olsun canım hamarat hatun
biz yozgatta oturuyoruz şu an canım. ben çalışmıyorum berra doğduktan sonra. hamileyken bıraktımcanım siz nerde yaşıorsunuz? sen çalışıyor musun*
bugun bıkac kasık corba ve az yoğurt yedı sut te ıcmıyo uyudu bırazonce ac ac
neguzel mına oynamıs hava almıs kuzum
biz yozgatta oturuyoruz şu an canım. ben çalışmıyorum berra doğduktan sonra. hamileyken bıraktım
wavss canım alp tuğra da mı hasta çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin en kısa zamznda inşallah
canım alp emiyor muydu? yemek istese sana belli eder canım bizim de hastayken iştahımız olmuyor ağzımız acıken dişimiz ağrırken yiyemiyoruz geçecek bunlar.... peki pansuman yapıyor musun ağız içi yaralarına ne önerdi doktor canım?
ayyy kıyamam ben ona yaa. biz de 4 gündür kullanıyoruz antibiyotik canım 10 güne tamamlıycaz. berra da aynen mızmızlık had safhada bi de 5 dk ya bi emmek istiyor.evet canım hasta oldu
boğaz ıltıhabı ve ağzınn ıcı yara antıbıyotık kullanyoruz ıkı gundur bugun daha ıyı ama mızmızlık tavan yaptı resmen
berra nasıl oldu
ay aklıma geldı sımdı blendır setın geldımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?