2012 kasım bebekleri büyüyor..

fatma canım benımde maılıme gelıyomus msjlr bugun gordum halbukı ıptal etmstım nu bugun tekrar ıptal ettım soyle yapıyosun
kullancı kontrol panelıne tıkldğında solda ayarlarım var orda seceneklerı duzenleye gır ordan ozel msj geldğınde e posta uyarısını değiştır canım

Her hafta cumartesileri okula gidiyorum canim ilk ders arapca ama ben nerdeyse uyuyakalicam derste cok uykulu oluyorum ya. ama derslere devam iste arapca, hadis, hitabet, tefsir, kurani kerim dersi oluyo ben kurani kerimden muaf oldugum icin o derse kalmiyorum ama ezber vermem lazim daha o var ya ama en zoru arapca iste evdede ancak sinav oldugunda calisiyorum yoksa dersten derse arapca goruyorum bide hoca kati kuralli olunca cok daha zor oluyo ya.
Sen arapcayi nezaman okudun canim.
Ben oraokuldan cikinca lise okuyamadim koyde oturuyoduk imkan yoktu sonra esim sozlenince istersem aciktan okuyabilecegimi soyledi bana bastan garip geldi cunku kac sene gecmis artik ama sonra icimdeki kullenen okuma istegi alevlendi yazildim okula eylulde okul acildi ekim sonu evlendik sonra hamile kaldim ilk senem yine iyi gecti ikinci sene kasimda eren geldi basladi zorluklar iste zar zor okuyorum Allah yardim ediyo cok sukur canim seneye ins. biticek bakalim.

Bu sekilde okumak cocukla yani gercekten zor canim onumde iki sinav var neyseki cumartesi okul yok sonrasi hafta var sen ne okuyodun canim ilahiyatmi okuyodun karistirmadiysam ins.k.bakma yanlis dediysem.

Berrda iyiymis neyseki ins.artik hep guzel haberler aliriz.

ayyy kıyamam ben ona yaa. biz de 4 gündür kullanıyoruz antibiyotik canım 10 güne tamamlıycaz. berra da aynen mızmızlık had safhada bi de 5 dk ya bi emmek istiyor.
evet geldi canım kullanıyorum.

dr enaz 7 gun dedı onumzdekı pazartesı kontrole goturcem surup ıcırmek bı ezıyet zaten ağlaya ağlaya ıcıyo yarısı dısarı dokuluyo
alp tuğrada aynı canım ağzı yara oldğu ıcın emzık ememıyo oyuzden sureklı benı emmek ıstıyo
gule gule kullan canm ınsallah memnun kalırsın

emıyo canım ama oyle ona yetecek kadar sutum yok malesef
oyle bısey soylemedı doktor acıle gıttık boğazna baktı okadr antbyotık bıraz fayda ettı sanrım aksama doğru bıraz canlandı yavrum

aman şükür canım inş iki güne birşeyciği kalmaz alpciğimin iştahı da gelir mız mızlığı da geçer, sütün belki çok doyurmaz ama o da tedaviyi hızlanrır canım, ilk antibiyotik süt bebişlerimize..

ınsallah bırazda olsa sutum etkı edıyodur canım
tum bebeılserımz enkısa zamnda ıyılesr ınsallah

evet canım ilahiyat okuyorum.

Tamam canim cok sagol bi dunya mail oldu sil sil bitmiyoda hemen degistireyim.

Ereni banyo yaptik biraz zor uyudu yorulmus heralde aksam babasiyla oynadilar bende cikayim kizlar iyi geceler hepinize ayy uyandi galiba agliyo bi bakayim.

bizim baya ağır olunca 10 gün dedi dr canım geçende 12 gün kullanmıştık. şurup içirmek bizde de öyle elimde kaşığı gördüğü an oda oda kaçıyo benden:)
şimdilik memnunum blenderdan bakalım canım çok sağol

Tamam canim cok sagol bi dunya mail oldu sil sil bitmiyoda hemen degistireyim.

Ereni banyo yaptik biraz zor uyudu yorulmus heralde aksam babasiyla oynadilar bende cikayim kizlar iyi geceler hepinize ayy uyandi galiba agliyo bi bakayim.

aynen sıl sıl bıtmıyo
ıyı geceler canım guzel bı gece gecırırsnz ınsallah

canım öncelikle bu medeni tavrından ötürü eşini ve aradan zaman geçmesine rağmen şu durumdan azimli halinden ötürü seni çok tebrik ediyorum inş en kısa zamanda bitirirsin:)

ınsallah bırazda olsa sutum etkı edıyodur canım
tum bebeılserımz enkısa zamnda ıyılesr ınsallah

amin canım inş..
ben de çıkıyorum canım minayı emzirdi o uyumuşken uyuyum ben de iyi geceler...

Evet cnm ya ıns nıdaya gecmez
Hepsınden var suan az ates az oksuruk burun akıntısı
Bugun krese gıtmedık yarında gıtmıycez ıns hafıf atlatır kuzucum

Ablamlarin geldigi cok iyi oldu gercekten normalde bu kadar uzatmayiz arayi ama bu sefer baya uzun oldu ya onlarin isi cikti ya bizim bi denklesememistik:)

Cnm ya bisey sorucam bildircinlari ne icin besliyonuz sadece sevmek icin mi?
yumurtasi cok yararliymıs ama biz etinide seviyoruz:26:
Kendi besledigine kiyamaz insan ama
Burda guzel yapan biyer var arada aliyoruz cocuklarada yediriyorum..

Evet canım geçen hafta yapmıştım kalan hamuru dolapta duruyordu bugün de onu değerlendirdim
çok güzel oluyor gerçekten sende yap

Aa cok sevındım nuraycım bı hafta bekletmemıstım ben hıc
Ve pıde de yapmamıstım deneyıp memnun kalman cok guzel oldu
Ellerıne saglık cnm

ayy kim var kim yok diye bi bakayım dedim kocişle anca konuşabldk benm uykuda aldı başını gitti ne zaman gelir bilmem...ii geceler hatunlarr

Ah cnm sen o yorgunlukla bıde hamur mu yaptın
E sımdıye coktan yenmıstır afıyet olsun:)

Tarıfı paylasıcam ama ıcınde mozarella peynırı var tr de kolay bulunan bı peynırmı kendısı bılmıyorum
Onun yerıne hangı peynır kullanılır onuda bılmıyorum:)
Ama bana cok pratık geldı ıster bır gece once yap ıster sabahtan ıstersen yapıp dondurucudada bekleyebılıyomus:) herkes yemegıni yıyınce verıyosun fırına cay demlenırken oda pısıyo sıcak sıcak ıkram edıyosun:)

Nıl ıyıdır ıns noluyo topıkın kuzularına bılmıyorum
Kecıboynuzu sızede ıse yarar ıns

Son düzenleme:

ayy canm ya başlarda baya çektk ama şimdi iyiyiz çok şükür..çok ii anlıyorum seni v ekızları..yazın bi saatlk uykuyla çok işe gititm bi de yaz sıcağı nasıl uykum geliyodu işyernde allahtan yoğundu da zaman kalmıyodu ama bu kezde yorgunluktan pilim bitiyodu...offfffffff yaaa aynı şeyleri yaşamaya başlanak istemiyorummmmmmmmmmmmmm

nuurr ii geceler tatlımmmmm

aaa bu arada dün eşim konuşurken dedi ki..sana telefon almayı düşündüm bir haftadr araştrıyorum ama sana da sormak istedm bir iki aya kadar bir üst modeli çıkacakmış o zaman mı alalım şimdi mi...bende ne diycemi bilemedm şimdilik çok şart değil deyiverdm....ayyyhh bu bnm kociş hiçç sürpriz yapmıyo yaa...ama düşünmüş saolsunn:)))

ayy kim var kim yok diye bi bakayım dedim kocişle anca konuşabldk benm uykuda aldı başını gitti ne zaman gelir bilmem...ii geceler hatunlarr

Iyı geceler cnm hersey yolundadır ıns
Bende yorgunum ve uykusuz
Kac gecedır sohbetede katılamıyorum
Senı yalnız bırakıcam ama kusuruma bakma olurmu
Gorsrz cnm

gunaydin kizlar sabah namazindan sonra uykum kacti kociste yok sarilip uyuyamadim:)
gecmis yaptim iyi oldu:)
hasta bebisler var cogunluk hepsine gecmis olsun ins atlatirlar hemncik
ayy songul benim belki astim dogustan olmadgi icin ileri derecw degildir belki
10yasindan sonra rutubetli evden dolayi oldu benimki sogukta ve dumana maruz kalinca artiodu
bide camasir suyu ve parfumler etkiliodu
13yasimdan beri hayvan hep vardir evimizde
evlwnincede almistim ama hic onlardan astim atagim olmadi sarilip uyurdum kedimle kopegime oysaki
ama sen dikkat et aras cocukluk doneminde atlatsin devam etmesin ins

nilay bugun tasiniomussunuz galiba ayyy tanisamadan hemde olsun allhim cok sevindim gonlune gore biryer cikmis
nakliye mi tuttunuz sizinde esya az da gerek mi gormedniz nasil tasincaksniz

wavs gecmis olsun cnm alp e benimde agiz ici yara larim meshurdur ayyy cok uzuldum yaa cok acio cunku
beni bgunde ben yapcam pzza hamurunu merak ettim
sibel az kaldi dimi bak allhin izniyle ayrica bak dusunmis kocan tlf aferin onaaaa:)
guldencim ins keciboynuzu sizdede ise yarr ama herseyi yiyen icen masal ondan nefret edioooo daha pekmezi acarken aglio kacio
kati kivamliya iciremiomda surup gbi sulandirip veriom arada cok aglio kiyamiom

funda cNim ins ecmistir bas agrin umRim migren dgildir kv demde var cok zor oluo yaaa
yasemin ins bgun dinlenmissindir gecen guzel gecmistir

fatma arpca notun cok iyi bencede bnmde tanidgim hep ondan kalio ins atlatirsin istersen aciktan univde okursun eren buyunce istersen calisirsinda daha
yasimiz musait zaten okumaninda yasi yok dimi ayy balik al ama koca akvRyumla al rahatlatio insani
erende cok sever masal bayilio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…