- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #39.201
Her hafta cumartesileri okula gidiyorum canim ilk ders arapca ama ben nerdeyse uyuyakalicam derste cok uykulu oluyorum ya.canım ben de arapça öğrendim de yaklaşık 1,5 yıl ne kadar zor olduğunu bildiğim için sordum 60 bence arapça için çok çok iyi tebrik etmek için sormuştumben de şu an yüksek lisans yapıyorum ve tez dönemindeyim çocuklu bi halde ders çalışmanın ne kadar zor olduğu noktasında seni en iyi ben anlarım :) (bi de sibel o da dus.a hazırlanıyordu sanırım :) )
arapçanın dersine devam ediyor musun yoksa bu notu sadece kendi çalışmanla mı aldın canım ya netten vs video izliyor musun?
iyi akşamlar kızlarr
geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim. berra iyi çok şükür mızmızlık var sadece
biz de keçiboynuzu özüne başlıycaz ama kaç yere baktık bulamadık. bi eczane sipariş verdi biz isteyince. onu alcaz bi de balık yağı aldık tekrar. antibiyotik bitince ikisini de kullancam inşallah.
bu arada fatmacım notun çok güzel ben arapçadan kaldım malesefdiğer dersler çok güzel ama arapça olmuyor işte bu dönem geçerim inşallah
minam senin bölümün neydi canım eşim de y. lisans tezi hazırlıyor bu dönem biter inşallah evlendiğimizden beri hazırlıyor da kendileri
ayyy kıyamam ben ona yaa. biz de 4 gündür kullanıyoruz antibiyotik canım 10 güne tamamlıycaz. berra da aynen mızmızlık had safhada bi de 5 dk ya bi emmek istiyor.
evet geldi canım kullanıyorum.
emıyo canım ama oyle ona yetecek kadar sutum yok malesef
oyle bısey soylemedı doktor acıle gıttık boğazna baktı okadr antbyotık bıraz fayda ettı sanrım aksama doğru bıraz canlandı yavrum
aman şükür canım inş iki güne birşeyciği kalmaz alpciğimin iştahı da gelir mız mızlığı da geçer, sütün belki çok doyurmaz ama o da tedaviyi hızlanrır canım, ilk antibiyotik süt bebişlerimize..
Her hafta cumartesileri okula gidiyorum canim ilk ders arapca ama ben nerdeyse uyuyakalicam derste cok uykulu oluyorum ya.ama derslere devam iste arapca, hadis, hitabet, tefsir, kurani kerim dersi oluyo ben kurani kerimden muaf oldugum icin o derse kalmiyorum ama ezber vermem lazim daha o var ya ama en zoru arapca iste evdede ancak sinav oldugunda calisiyorum yoksa dersten derse arapca goruyorum bide hoca kati kuralli olunca cok daha zor oluyo ya.
Sen arapcayi nezaman okudun canim.
Ben oraokuldan cikinca lise okuyamadim koyde oturuyoduk imkan yoktu sonra esim sozlenince istersem aciktan okuyabilecegimi soyledi bana bastan garip geldi cunku kac sene gecmis artik ama sonra icimdeki kullenen okuma istegi alevlendi yazildim okula eylulde okul acildi ekim sonu evlendik sonra hamile kaldim ilk senem yine iyi gecti ikinci sene kasimda eren geldi basladi zorluklar iste zar zor okuyorum Allah yardim ediyo cok sukur canim seneye ins. biticek bakalim.
Bu sekilde okumak cocukla yani gercekten zor canim onumde iki sinav var neyseki cumartesi okul yok sonrasi hafta var sen ne okuyodun canim ilahiyatmi okuyodun karistirmadiysam ins.k.bakma yanlis dediysem.
Berrda iyiymis neyseki ins.artik hep guzel haberler aliriz.
Tamam canim cok sagol bi dunya mail oldu sil sil bitmiyoda hemen degistireyim.fatma canım benımde maılıme gelıyomus msjlr bugun gordum halbukı ıptal etmstım nu bugun tekrar ıptal ettım soyle yapıyosun
kullancı kontrol panelıne tıkldğında solda ayarlarım var orda seceneklerı duzenleye gır ordan ozel msj geldğınde e posta uyarısını değiştır canım
bizim baya ağır olunca 10 gün dedi dr canım geçende 12 gün kullanmıştık. şurup içirmek bizde de öyle elimde kaşığı gördüğü an oda oda kaçıyo benden:)dr enaz 7 gun dedı onumzdekı pazartesı kontrole goturcem surup ıcırmek bı ezıyet zaten ağlaya ağlaya ıcıyo yarısı dısarı dokuluyo
alp tuğrada aynı canım ağzı yara oldğu ıcın emzık ememıyo oyuzden sureklı benı emmek ıstıyo
gule gule kullan canm ınsallah memnun kalırsın
Tamam canim cok sagol bi dunya mail oldu sil sil bitmiyoda hemen degistireyim.
Ereni banyo yaptik biraz zor uyudu yorulmus heralde aksam babasiyla oynadilar bende cikayim kizlar iyi geceler hepinize ayy uyandi galiba agliyo bi bakayim.
kızlar ben kaçıyorum berra durmuyor. özlemişim sohbeti iyi geldi. öpüyorum hepinizi
Her hafta cumartesileri okula gidiyorum canim ilk ders arapca ama ben nerdeyse uyuyakalicam derste cok uykulu oluyorum ya.ama derslere devam iste arapca, hadis, hitabet, tefsir, kurani kerim dersi oluyo ben kurani kerimden muaf oldugum icin o derse kalmiyorum ama ezber vermem lazim daha o var ya ama en zoru arapca iste evdede ancak sinav oldugunda calisiyorum yoksa dersten derse arapca goruyorum bide hoca kati kuralli olunca cok daha zor oluyo ya.
Sen arapcayi nezaman okudun canim.
Ben oraokuldan cikinca lise okuyamadim koyde oturuyoduk imkan yoktu sonra esim sozlenince istersem aciktan okuyabilecegimi soyledi bana bastan garip geldi cunku kac sene gecmis artik ama sonra icimdeki kullenen okuma istegi alevlendi yazildim okula eylulde okul acildi ekim sonu evlendik sonra hamile kaldim ilk senem yine iyi gecti ikinci sene kasimda eren geldi basladi zorluklar iste zar zor okuyorum Allah yardim ediyo cok sukur canim seneye ins. biticek bakalim.
Bu sekilde okumak cocukla yani gercekten zor canim onumde iki sinav var neyseki cumartesi okul yok sonrasi hafta var sen ne okuyodun canim ilahiyatmi okuyodun karistirmadiysam ins.k.bakma yanlis dediysem.
Berrda iyiymis neyseki ins.artik hep guzel haberler aliriz.
ınsallah bırazda olsa sutum etkı edıyodur canım
tum bebeılserımz enkısa zamnda ıyılesr ınsallah
Beni canim beyza hastami oluyo yoksa aman dikkat et o hasta olursa nidayada gecer sonrasi malum.
Oh akrabalarda gelmis iyi olmustur senin icinde.
Biz iyiyiz canim erende iyi cok sukur.
Yasemin sende uykusuzmussun ya bugunde herkes uykusuz dikkat edin kizlar kendinize ins.disler kisa surede cikar canim.
Beysal sende temizlik yapmissin canim oh icin rahatlamistir artik dimi heryer mis eline saglik.
Gulden sen nasilsin canim yorgunsun sanirim okadar misafirden sonra sende aksam dinlen canim.Nilde aman hasta olmasin ya ins.gelmeden gider hastalik.
Nilaycim sizinde tasinma zamaniniz gelmis canim ay cok zor olur bide cocukla Allah yardimcin olsun.
Sibelcim sen niye gece uyuyamadin canim bak meryem erkenci hemencikte kalkmis anneyi rahatsiz etmemis aferin ona.
Funda sende annenleri gordun ama bi okadarda yorulmussun canim normal zamandada git canim annenlere hic gitmiyosun galiba is icin gittin sanirim dikkat et kendine canim.
Yagmurcandan gezmeye cikmissiniz canim oh gezin bakalim havalarda sanki yaz havasi.(bu arada senin adin nuraymiydi neydi canim isminide ogrenemedim.)
Aysegul canim sen nasilsin piknigede gidiyomussunuz oh masalda gezer acik havada mutlu olur.erende kopeklere kedilere hic kormuyo gorunce nasil hosuna gidiyo ya simdiden masalda ne guzel hayvan sevgisi olusmus.bende eve sadece balik almayi dusunuyorum digerlerini evde bakamam ya zaten terastada guvercin ve bildircinlar var yeter okadar.
Evet canım geçen hafta yapmıştım kalan hamuru dolapta duruyordu bugün de onu değerlendirdim
çok güzel oluyor gerçekten sende yap
kocaman bi alkış zeynebime ozamannn:
buneee kız maşallah meryemcik çok hamarat..
vayyy bunasıl bir inat minacıkkk:
bbenicim öncelikle kolay gelsin sonra tarifi bekliyorum
birde senin pizza hamuru akşam saat 11de yapıldı bu gece yapılmak üzere bekliyooo:
kız ookurken ben yoruldum
fundam ayy çok korkuyorum bi gün hasta olacan biraz kendine dikkat et bu akşam evde hiç bi iş yapmadan dinlennn:
defnemle..
baken eren paşaya...
Haklısın canım uykusuzluk zor ben işte saba 6da kalkmaya alıştığımiçin minadan bi de geç yatarsam ve gece de uyutmazsa kız bayılacak gibi oluyorum çok zorlanıyorum...
maş meryemciğe ne güzel 9-10 a kadar uyuyor mina bu zamana kadar sadce 1 defa 9da kalktı o günü bara ilan edecektim çoştum resmen sevinçten
ağzı iyileşince verirsin canım şimdi maximum derecede sıvı ve serin şeyler ver rahatlatır onu ... iyileşsin de biran önce verse de toparlar canım üzülme sen...
biz de şimdi parka ıktık hava çok güzeldi mina ordan oraya koşturdu çocuklarla oynadı hatta futbol oynayan çocukların topunu aldı attı deyip onlara atıp durdu oynatmadı çocukları. şimdi evdeyiz yoruldum peşinde koşturmaktan.. bi kahve içeyim bari
ayy kim var kim yok diye bi bakayım dedim kocişle anca konuşabldk benm uykuda aldı başını gitti ne zaman gelir bilmem...ii geceler hatunlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?