2012 kasım bebekleri büyüyor..

5den beri yatakta donuyorum uyuyamiorum gecmisde bitti napcam simdi
gidip masali durtesim varrr kakkk gizzzz die ee hep o mu beni uyaracak :)
ayy bir enerjigim ki sormayin busaatte
en iyisi ben hamuru yapayim simdi :)

songul lcw outlet te intte gorunmuo 3.5tan basyan fiyatlqt
acaba indirim mi bitti nette mi yokki
ins kacirmamisizdir masalinda yazlik baharlik hic yok desem yeridir hala gecwn yilki bebeklikleri
var gecen gun aldim lcw dan ama gezmeye giderkn giyilcek seylwrdi gunluk bende istiom yaa

günaydın kızlar
ayşegül enerjik hatun sayende geçmiş yapmadım :) hasta bebişler inşallah bu sabah güzel kalkmışlardır bende hala temizlik yorgunluğu var erdem paşa güzel uyudu şükür sadece emmeye kalktı mızmızlanmadan uydu tekrar yarın 15 kişilik misafirim var kızlar menüyü yazayımda fikir verin

songülümün çakma kol böreği patatesli
ıspanaklı pide
biber dolması zeytinyağlı
tahinli sarma
mercimek köftesi
parfe
(iş çıkışı geleceklerinden aç gelecekler ondan bu kadar çok tuzlu )
parfe yerine ne yapabilirim başka öneriniz varmı mdüürmün buğday alerjisi var ondan dolayı onunda yiyebileceği bi tatlı olsun istiyorum varmı_?

bence menu n guzel tahinli sarma ne canim naisl bisey merak ettim
ohhh erdem e aferin kocaman alkissss
ayy uyayamqdim yaa donup durdum yatakta
gunaydin canim buarqda:)

bizde akşam itibariyle başladık cnm bakalım..

ben son sayfalara yazdıgım ıcın cabuk oldu
Guldencımın masallahı var
Gonul ıstıyo herkese yazmak herkesle sohbet etmek ama herzaman mumkun olmuyor:)

sağol cnm sabah bakmaya çalışıyorum hepinizi merak ediyorum olsun sende benim yaqzdıklarımdan bakarsın ne olacak
2 çocuk sonuçta kolay değşil bak ben 1 çocukla bakamıyorum evde..

cnm umarım ilerlemez beyzamın hastalığı
ayrıca benicim biz burda bulduk keçi boynuzu özünü nedersin istersen eşinle konuş kargoyla göndere bilirim sana istersen cnm:

Aa cok sevındım nuraycım bı hafta bekletmemıstım ben hıc
Ve pıde de yapmamıstım deneyıp memnun kalman cok guzel oldu
Ellerıne saglık cnm

benimmmmmm

ayy kim var kim yok diye bi bakayım dedim kocişle anca konuşabldk benm uykuda aldı başını gitti ne zaman gelir bilmem...ii geceler hatunlarr

ohhhh uyumak yok sonrada kalkmıyosun hanfendi meryemcik kalkıyo senden önce evin işini yapıyo olmazki böyle dimi ama.=:):)

beniiiiiiii yardımına ihtiyuacım var benmim hamurum ekşmişti eve gittiğimde ben nerde yanlış yaptım:
hamuru mayaladığım leyende bıraktım üzerini folyaladım dolaba koydum
içinde tarifin aynını koydum 1 tanede yaş maya koydum kibrit kutusu kadar dır diye:
ama çok kabarmıştı hamurum ama acı bitadı vardı..

ee kız düşünmüş adam işte daha ne istiyosun..

benmim eşimde öyle nbem söylerim o alır beğenmiyorum diye..

inşallah yarar cnm:

5den beri yatakta donuyorum uyuyamiorum gecmisde bitti napcam simdi
gidip masali durtesim varrr kakkk gizzzz die ee hep o mu beni uyaracak :)
ayy bir enerjigim ki sormayin busaatte
en iyisi ben hamuru yapayim simdi :)

kız bu ne enerji sabah sabbah hadi sen hamur yappp:

kızlar günaydınnnnn:
herkese nilin akşam öksürük kırizimiz tuttu..

günaydın tatlım. sabah sabah cnm bi sürü şey çekti sayende:) parfe ne ki betülcüm bilemedim...
herkese günaydın kızlar. ayşegül maşallah cnm bu ne enerji. ne yiyip ne içion bakim... kuzuun gribi dün akşam tavan yaptı songülün tabiriyle iice sümükcan olduk. gece de burnumuz tıkandığı için uyuyamadık, tabi benim baş ağrımda geçmedi hala ağrı devammmm... sabah bişey yemedi yine bende 1 çay kaşığı keçiboynuzu özü verip geldim. bugün toparlar biraz inş. öksürüğe çevirmez inş.

bence menu n guzel tahinli sarma ne canim naisl bisey merak ettim
ohhh erdem e aferin kocaman alkissss
ayy uyayamqdim yaa donup durdum yatakta
gunaydin canim buarqda:)
canım baklavalık yufkadan yapıyor arkadaşım yapıcak onu o yufkanın arasına tahin şeker ceviz sürüyo sıkı sıkı sarıo minik rulolar kesio

parfe krem şantinin içine kuru meyve bebe büsküvisi ceviz fındık falan koyuyon onu donduruyon sonra çıkarınca üstüne çikolata sosu döküyorsun canım
oy kıyamam bal böcüğüne inşallah iyi olur

günaydın ayyy ne yapıcaz bu kuzuların burnunuyaaa:

kız bu parfe nedir bi tatlımı bu ben anlamadım
bide tayinlı sarma nasıl oluyo:

ohhh menüye bak kız nasıl yapıcan bunların hepsini senn:
yrıca bu parfe tarifini istiyoruzzz:
burda ona tayinli baklavamı ne deniyo cnm anladım çok güzel oluyo..

hmmm ben o parfeyi bilmiyorum bi ara fotoyla tarif bekliyoruz...

günaydın ayyy ne yapıcaz bu kuzuların burnunuyaaa:

kız bu parfe nedir bi tatlımı bu ben anlamadım
bide tayinlı sarma nasıl oluyo:

he he bende bilmiyorummm...

günaydın canım evet taşınıoruz bu akşama doğru benim pimpirikli kociş iş yaparken bunundan kıl aldırmaz sağolsun ona böle zamanlarda birşey sorulmuyorki çıkıp geleyim haliyle haliyle 10 gündür de evde olunca görüşme yattı (
biz de balıkları çok severiz büyük akvaryum var salonda tv yerine onu izletiyoruz gelenlere:)

günaydın güldencim geçmiş olsun ya nedenki??

ah ya ne oluyor kuzulara böyle ya aman ilerlemesin zeynepciğin hastalığı , sen de bi ağrı kesici alsaydın canım ya koca iş günü geçmez öyle...

ay bilemedimki gıcık yaptı buazımız bi öksürdü bi öksürdü anlatamam
su veriyorum içmiyo ay çok zordu onun ki bitti bi ara benimki başladı
bide ben örtüyorum o açıyo üzeriniya ay anlatamam:
bide biz asla yatakta çorapla yatmıyoruz mutlaka pijamaları giyince çoraplarıda ççıkartıyo hanfendi :
sonrada koca gece örtünmüyo nille yattım akşam hasta belki ateşi çıkar diye çünkü doktorumuz nil hastalanınca daha dikkat edin demişti ama uyku yok ..
ben uykuyu çok seven bi insan olarak kendime hayret ediyorum şahsen..

günaaaaayyyyyyyyyydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ay güya erken kalktm meryem uyanmadan bir pc keyfi yapayım dedim ama ben daha pcyi açmadan arkamda belirdi sıpam:=))ama yine de şöyle bi gözattım..şimdi azıcık spor yapayım bi da kahvaltı yapalım geri gelmeye çalışacağm...öpüldünz

hepinize günaydın kızlar,
ahhhhhhh ahhhhh ço uykum var ya gece uyuyamıyoruz sabah 6da ayaktayız bittim artık ya.... bi de taşınma hasta olmazsam iyidir...

betülcüm maş bir sürü şey yapmışsın hımmm parfe hğiç yapmadımki bilemedim şimdi... ama buğday alerjisi varsa unlu hiç birşey yiemez... unsuz tatlı var mıki????
var kabak tatlısı :)

kuzum ya.... O pamuk ayaklarda çorap dursa şaşarım zaten:) bizimki de gözünü açar ilk iş çorapları çıkrır ya da ilk kendi uyuysun diye yatğa koyduğumda ilk iş çorapları çıkarmak olur , ben o nedenle ayaklı pijama aldım sadece uyku için bu çözüm oldu bize ama bazı sabahlaar uzun süre oyun oynarsa yatağında pijamayı toptan çıkarıyor

günaydın canım hadi yiyin gelin gari...

ayyy kıyamam ben ona yaa. biz de 4 gündür kullanıyoruz antibiyotik canım 10 güne tamamlıycaz. berra da aynen mızmızlık had safhada bi de 5 dk ya bi emmek istiyor.
evet geldi canım kullanıyorum.
Güle güle kullan canım ben.memnunum ins sende memnun kalirsin utandirmaz beni
Aa cok sevındım nuraycım bı hafta bekletmemıstım ben hıc
Ve pıde de yapmamıstım deneyıp memnun kalman cok guzel oldu
Ellerıne saglık cnm
Sağol canım benim yumuşacık olmuştu pide de çok güzel oldu tarif için çok sağol
Günaydın canım çok güzel bi menü olmuş ellerine sağlık
Günaydın canım mayayi çok gormussun bence yoksa benim bir hafta durdu eksm di i acimadi
Günaydın canım bugünde mi uykusuzsun Allah yardimcin olsun
Günaydın canim
Günaydın canim
Allah kolaylik versin canım ya ins hasta olmazsınız daha eve gidip yerleseceksin iş cok

kız pudink yap küçük kaselere dök en azından oda tatlı yemiş olur..

ayy gözümün önnüne geldi minanın o pijama çıkarmış haliiiii:
:):)

sibel günaydın cnm:

ay canım hayırlısıyla taşınmayı atlatın inşallah
kabak tatlısı ilk tercihimdi ama kabak bulamadım pazarda ee bi akşam şekerde beklemesi lazım dün alamıyınca o alternatif yattı

nurayım günaydın
sen nekadar maya koydun cnm nebileyim bitanesi herhalde 1 kibrit kutusu eder dedim koydum:.

evet o kadar göümde büyüyorki anlatamam bi de en sevmediğim iştir dolaba eşya yerleştirmek... çamaşır sermede katlamada skıntı yok yeterki biri benim için dolaba koysun :)

kız pudink yap küçük kaselere dök en azından oda tatlı yemiş olur..

ayy gözümün önnüne geldi minanın o pijama çıkarmış haliiiii:
:):)

sibel günaydın cnm:

gerçekten çok komik oluyor odasına bir giriyorum eşey yerlerde bide sen ne yaptı deyince gülüp att diyo :)

ay canım hayırlısıyla taşınmayı atlatın inşallah
kabak tatlısı ilk tercihimdi ama kabak bulamadım pazarda ee bi akşam şekerde beklemesi lazım dün alamıyınca o alternatif yattı

inş canım ya...canım ben kabağı gece bekletmeden yapıyorum hiç fark etmiyor en kısıkta kapağı açmadan pişiriyorum bi de mümkün olduğunda geniş tabanlı tencerede çok kat çıkmadan yapıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…