- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #39.221
günaydın kızlar
ayşegül enerjik hatunsayende geçmiş yapmadım :) hasta bebişler inşallah bu sabah güzel kalkmışlardır bende hala temizlik yorgunluğu var erdem paşa güzel uyudu şükür sadece emmeye kalktı mızmızlanmadan uydu tekrar yarın 15 kişilik misafirim var kızlar menüyü yazayımda fikir verin
songülümün çakma kol böreği patatesli
ıspanaklı pide
biber dolması zeytinyağlı
tahinli sarma
mercimek köftesi
parfe
(iş çıkışı geleceklerinden aç gelecekler ondan bu kadar çok tuzlu )
parfe yerine ne yapabilirim başka öneriniz varmı mdüürmün buğday alerjisi var ondan dolayı onunda yiyebileceği bi tatlı olsun istiyorum varmı_?
Merhababkizlar nasilsiniz dicem ama yavrularimizin cogu hasta cok uzuldum onsala tez zamanda toparlarlar
havalar birole bir boyle tam hastalik havasi birde polen mevsimi basladi hapsuruk burun akintilarida baslar
kecobounuzu ozu olan arkadalsrim insalla sifa bulursunuz
masalla basladigimizdan beri hasta olmadik
bu arada aysegul masal icin cok sevindim isterdim boyle komsulugum olsub
ama astim hastaligi gecirmis biri olarak kedi kopek kus iyi cesaret etmissin beslemeye
bugin arkadasa kahve icmeye gittik kuslari vardi aras acisindan cok huzursuz oldum beyse cok oturmadik dr umuzij uyarilari arasindq
ben son sayfalara yazdıgım ıcın cabuk oldu
Guldencımın masallahı var
Gonul ıstıyo herkese yazmak herkesle sohbet etmek ama herzaman mumkun olmuyor:)
Evet cnm ya ıns nıdaya gecmez
Hepsınden var suan az ates az oksuruk burun akıntısı
Bugun krese gıtmedık yarında gıtmıycez ıns hafıf atlatır kuzucum
Ablamlarin geldigi cok iyi oldu gercekten normalde bu kadar uzatmayiz arayi ama bu sefer baya uzun oldu ya onlarin isi cikti ya bizim bi denklesememistik:)
Cnm ya bisey sorucam bildircinlari ne icin besliyonuz sadece sevmek icin mi?
yumurtasi cok yararliymıs ama biz etinide seviyoruz:26:
Kendi besledigine kiyamaz insan ama
Burda guzel yapan biyer var arada aliyoruz cocuklarada yediriyorum..
Aa cok sevındım nuraycım bı hafta bekletmemıstım ben hıc
Ve pıde de yapmamıstım deneyıp memnun kalman cok guzel oldu
Ellerıne saglık cnm
ayy kim var kim yok diye bi bakayım dedim kocişle anca konuşabldk benm uykuda aldı başını gitti ne zaman gelir bilmem...ii geceler hatunlarr
Ah cnm sen o yorgunlukla bıde hamur mu yaptın
E sımdıye coktan yenmıstır afıyet olsun:)
Tarıfı paylasıcam ama ıcınde mozarella peynırı var tr de kolay bulunan bı peynırmı kendısı bılmıyorum
Onun yerıne hangı peynır kullanılır onuda bılmıyorum:)
Ama bana cok pratık geldı ıster bır gece once yap ıster sabahtan ıstersen yapıp dondurucudada bekleyebılıyomus:) herkes yemegıni yıyınce verıyosun fırına cay demlenırken oda pısıyo sıcak sıcak ıkram edıyosun:)
Nıl ıyıdır ıns noluyo topıkın kuzularına bılmıyorum
Kecıboynuzu sızede ıse yarar ıns
nuurr ii geceler tatlımmmmm
aaa bu arada dün eşim konuşurken dedi ki..sana telefon almayı düşündüm bir haftadr araştrıyorum ama sana da sormak istedm bir iki aya kadar bir üst modeli çıkacakmış o zaman mı alalım şimdi mi...bende ne diycemi bilemedm şimdilik çok şart değil deyiverdm....ayyyhh bu bnm kociş hiçç sürpriz yapmıyo yaa...ama düşünmüş saolsunn:)))
gunaydin kizlar sabah namazindan sonra uykum kacti kociste yok sarilip uyuyamadim:)
gecmis yaptim iyi oldu:)
hasta bebisler var cogunluk hepsine gecmis olsun ins atlatirlar hemncik
ayy songul benim belki astim dogustan olmadgi icin ileri derecw degildir belki
10yasindan sonra rutubetli evden dolayi oldu benimki sogukta ve dumana maruz kalinca artiodu
bide camasir suyu ve parfumler etkiliodu
13yasimdan beri hayvan hep vardir evimizde
evlwnincede almistim ama hic onlardan astim atagim olmadi sarilip uyurdum kedimle kopegime oysaki
ama sen dikkat et aras cocukluk doneminde atlatsin devam etmesin ins
nilay bugun tasiniomussunuz galiba ayyy tanisamadan hemdeolsun allhim cok sevindim gonlune gore biryer cikmis
nakliye mi tuttunuz sizinde esya az da gerek mi gormedniz nasil tasincaksniz
wavs gecmis olsun cnm alp e benimde agiz ici yara larim meshurdur ayyy cok uzuldum yaa cok acio cunku
beni bgunde ben yapcam pzza hamurunu merak ettim
sibel az kaldi dimi bak allhin izniyle ayrica bak dusunmis kocan tlf aferin onaaaa:)
guldencim ins keciboynuzu sizdede ise yarr ama herseyi yiyen icen masal ondan nefret edioooo daha pekmezi acarken aglio kacio
kati kivamliya iciremiomda surup gbi sulandirip veriom arada cok aglio kiyamiom
funda cNim ins ecmistir bas agrin umRim migren dgildir kv demde var cok zor oluo yaaa
yasemin ins bgun dinlenmissindir gecen guzel gecmistir
fatma arpca notun cok iyi bencede bnmde tanidgim hep ondan kalio ins atlatirsin istersen aciktan univde okursun eren buyunce istersen calisirsinda daha
yasimiz musait zaten okumaninda yasi yok dimi ayy balik al ama koca akvRyumla al rahatlatio insani
erende cok sever masal bayilio
5den beri yatakta donuyorum uyuyamiorum gecmisde bitti napcam simdi
gidip masali durtesim varrr kakkk gizzzz die ee hep o mu beni uyaracak :)
ayy bir enerjigim ki sormayin busaatte
en iyisi ben hamuru yapayim simdi :)
günaydın kızlar
ayşegül enerjik hatunsayende geçmiş yapmadım :) hasta bebişler inşallah bu sabah güzel kalkmışlardır bende hala temizlik yorgunluğu var erdem paşa güzel uyudu şükür sadece emmeye kalktı mızmızlanmadan uydu tekrar yarın 15 kişilik misafirim var kızlar menüyü yazayımda fikir verin
ıspanaklı pide
tahinli sarma
mercimek köftesi
parfe
parfe yerine ne yapabilirim başka öneriniz varmı mdüürmün buğday alerjisi var ondan dolayı onunda yiyebileceği bi tatlı olsun istiyorum varmı_?
canım baklavalık yufkadan yapıyor arkadaşım yapıcak onu o yufkanın arasına tahin şeker ceviz sürüyo sıkı sıkı sarıo minik rulolar kesiobence menu n guzel tahinli sarma ne canim naisl bisey merak ettim
ohhh erdem e aferin kocaman alkissss
ayy uyayamqdim yaa donup durdum yatakta
gunaydin canim buarqda:)
günaydın tatlım. sabah sabah cnm bi sürü şey çekti sayende:) parfe ne ki betülcüm bilemedim...
herkese günaydın kızlar. ayşegül maşallah cnm bu ne enerji. ne yiyip ne içion bakim... kuzuun gribi dün akşam tavan yaptı songülün tabiriyle iice sümükcan olduk. gece de burnumuz tıkandığı için uyuyamadık, tabi benim baş ağrımda geçmedi hala ağrı devammmm... sabah bişey yemedi yine bende 1 çay kaşığı keçiboynuzu özü verip geldim. bugün toparlar biraz inş. öksürüğe çevirmez inş.
günaydın tatlım. sabah sabah cnm bi sürü şey çekti sayende:) parfe ne ki betülcüm bilemedim...
herkese günaydın kızlar. ayşegül maşallah cnm bu ne enerji. ne yiyip ne içion bakim... kuzuun gribi dün akşam tavan yaptı songülün tabiriyle iice sümükcan olduk. gece de burnumuz tıkandığı için uyuyamadık, tabi benim baş ağrımda geçmedi hala ağrı devammmm... sabah bişey yemedi yine bende 1 çay kaşığı keçiboynuzu özü verip geldim. bugün toparlar biraz inş. öksürüğe çevirmez inş.
günaydın kızlar
ıspanaklı pide
tahinli sarma
mercimek köftesi
parfe
canım baklavalık yufkadan yapıyor arkadaşım yapıcak onu o yufkanın arasına tahin şeker ceviz sürüyo sıkı sıkı sarıo minik rulolar kesio
parfe krem şantinin içine kuru meyve bebe büsküvisi ceviz fındık falan koyuyon onu donduruyon sonra çıkarınca üstüne çikolata sosu döküyorsun canım
oy kıyamam bal böcüğüne inşallah iyi olur
hmmm ben o parfeyi bilmiyorumcanım baklavalık yufkadan yapıyor arkadaşım yapıcak onu o yufkanın arasına tahin şeker ceviz sürüyo sıkı sıkı sarıo minik rulolar kesio
parfe krem şantinin içine kuru meyve bebe büsküvisi ceviz fındık falan koyuyon onu donduruyon sonra çıkarınca üstüne çikolata sosu döküyorsun canım
oy kıyamam bal böcüğüne inşallah iyi olur
günaydın ayyy ne yapıcaz bu kuzuların burnunuyaaa:
kız bu parfe nedir bi tatlımı bu ben anlamadım
bide tayinlı sarma nasıl oluyo:
gunaydin kizlar sabah namazindan sonra uykum kacti kociste yok sarilip uyuyamadim:)
gecmis yaptim iyi oldu:)
hasta bebisler var cogunluk hepsine gecmis olsun ins atlatirlar hemncik
ayy songul benim belki astim dogustan olmadgi icin ileri derecw degildir belki
10yasindan sonra rutubetli evden dolayi oldu benimki sogukta ve dumana maruz kalinca artiodu
bide camasir suyu ve parfumler etkiliodu
13yasimdan beri hayvan hep vardir evimizde
evlwnincede almistim ama hic onlardan astim atagim olmadi sarilip uyurdum kedimle kopegime oysaki
ama sen dikkat et aras cocukluk doneminde atlatsin devam etmesin ins
nilay bugun tasiniomussunuz galiba ayyy tanisamadan hemdeolsun allhim cok sevindim gonlune gore biryer cikmis
nakliye mi tuttunuz sizinde esya az da gerek mi gormedniz nasil tasincaksniz
wavs gecmis olsun cnm alp e benimde agiz ici yara larim meshurdur ayyy cok uzuldum yaa cok acio cunku
beni bgunde ben yapcam pzza hamurunu merak ettim
sibel az kaldi dimi bak allhin izniyle ayrica bak dusunmis kocan tlf aferin onaaaa:)
guldencim ins keciboynuzu sizdede ise yarr ama herseyi yiyen icen masal ondan nefret edioooo daha pekmezi acarken aglio kacio
kati kivamliya iciremiomda surup gbi sulandirip veriom arada cok aglio kiyamiom
funda cNim ins ecmistir bas agrin umRim migren dgildir kv demde var cok zor oluo yaaa
yasemin ins bgun dinlenmissindir gecen guzel gecmistir
fatma arpca notun cok iyi bencede bnmde tanidgim hep ondan kalio ins atlatirsin istersen aciktan univde okursun eren buyunce istersen calisirsinda daha
yasimiz musait zaten okumaninda yasi yok dimi ayy balik al ama koca akvRyumla al rahatlatio insani
erende cok sever masal bayilio
bizde akşam itibariyle başladık cnm bakalım..
sağol cnm sabah bakmaya çalışıyorum hepinizi merak ediyorum olsun sende benim yaqzdıklarımdan bakarsın ne olacak
2 çocuk sonuçta kolay değşil bak ben 1 çocukla bakamıyorum evde..
cnm umarım ilerlemez beyzamın hastalığı
ayrıca benicim biz burda bulduk keçi boynuzu özünü nedersin istersen eşinle konuş kargoyla göndere bilirim sana istersen cnm:
benimmmmmm
ohhhh uyumak yok sonrada kalkmıyosun hanfendi meryemcik kalkıyo senden önce evin işini yapıyo olmazki böyle dimi ama.=:):)
beniiiiiiii yardımına ihtiyuacım var benmim hamurum ekşmişti eve gittiğimde ben nerde yanlış yaptım:
hamuru mayaladığım leyende bıraktım üzerini folyaladım dolaba koydum
içinde tarifin aynını koydum 1 tanede yaş maya koydum kibrit kutusu kadar dır diye:
ama çok kabarmıştı hamurum ama acı bitadı vardı..
ee kız düşünmüş adam işte daha ne istiyosun..
benmim eşimde öyle nbem söylerim o alır beğenmiyorum diye..
inşallah yarar cnm:
kız bu ne enerji sabah sabbah hadi sen hamur yappp:
kızlar günaydınnnnn:
herkese nilin akşam öksürük kırizimiz tuttu..
günaydın canım evet taşınıoruz bu akşama doğru benim pimpirikli kociş iş yaparken bunundan kıl aldırmaz sağolsun ona böle zamanlarda birşey sorulmuyorki çıkıp geleyim haliyle haliyle 10 gündür de evde olunca görüşme yattı(
biz de balıkları çok severiz büyük akvaryum var salonda tv yerine onu izletiyoruz gelenlere:)
günaydın güldencim geçmiş olsun ya nedenki??
ah ya ne oluyor kuzulara böyle ya aman ilerlemesin zeynepciğin hastalığı , sen de bi ağrı kesici alsaydın canım ya koca iş günü geçmez öyle...
kuzum ya.... O pamuk ayaklarda çorap dursa şaşarım zaten:) bizimki de gözünü açar ilk iş çorapları çıkrır ya da ilk kendi uyuysun diye yatğa koyduğumda ilk iş çorapları çıkarmak olur , ben o nedenle ayaklı pijama aldım sadece uyku için bu çözüm oldu bize ama bazı sabahlaar uzun süre oyun oynarsa yatağında pijamayı toptan çıkarıyoray bilemedimki gıcık yaptı buazımız bi öksürdü bi öksürdü anlatamam
su veriyorum içmiyo ay çok zordu onun ki bitti bi ara benimki başladı
bide ben örtüyorum o açıyo üzeriniya ay anlatamam:
bide biz asla yatakta çorapla yatmıyoruz mutlaka pijamaları giyince çoraplarıda ççıkartıyo hanfendi :
sonrada koca gece örtünmüyo nille yattım akşam hasta belki ateşi çıkar diye çünkü doktorumuz nil hastalanınca daha dikkat edin demişti ama uyku yok ..
ben uykuyu çok seven bi insan olarak kendime hayret ediyorum şahsen..
günaaaaayyyyyyyyyydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ay güya erken kalktm meryem uyanmadan bir pc keyfi yapayım dedim ama ben daha pcyi açmadan arkamda belirdi sıpam:=))ama yine de şöyle bi gözattım..şimdi azıcık spor yapayım bi da kahvaltı yapalım geri gelmeye çalışacağm...öpüldünz
Güle güle kullan canım ben.memnunum ins sende memnun kalirsin utandirmaz beniayyy kıyamam ben ona yaa. biz de 4 gündür kullanıyoruz antibiyotik canım 10 güne tamamlıycaz. berra da aynen mızmızlık had safhada bi de 5 dk ya bi emmek istiyor.
evet geldi canım kullanıyorum.
Sağol canım benim yumuşacık olmuştu pide de çok güzel oldu tarif için çok sağolAa cok sevındım nuraycım bı hafta bekletmemıstım ben hıc
Ve pıde de yapmamıstım deneyıp memnun kalman cok guzel oldu
Ellerıne saglık cnm
Günaydın canım çok güzel bi menü olmuş ellerine sağlıkgünaydın kızlar
ıspanaklı pide
tahinli sarma
mercimek köftesi
parfe
Günaydın canım mayayi çok gormussun bence yoksa benim bir hafta durdu eksm di i acimadibizde akşam itibariyle başladık cnm bakalım..
sağol cnm sabah bakmaya çalışıyorum hepinizi merak ediyorum olsun sende benim yaqzdıklarımdan bakarsın ne olacak
2 çocuk sonuçta kolay değşil bak ben 1 çocukla bakamıyorum evde..
cnm umarım ilerlemez beyzamın hastalığı
ayrıca benicim biz burda bulduk keçi boynuzu özünü nedersin istersen eşinle konuş kargoyla göndere bilirim sana istersen cnm:
benimmmmmm
ohhhh uyumak yok sonrada kalkmıyosun hanfendi meryemcik kalkıyo senden önce evin işini yapıyo olmazki böyle dimi ama.=:):)
beniiiiiiii yardımına ihtiyuacım var benmim hamurum ekşmişti eve gittiğimde ben nerde yanlış yaptım:
hamuru mayaladığım leyende bıraktım üzerini folyaladım dolaba koydum
içinde tarifin aynını koydum 1 tanede yaş maya koydum kibrit kutusu kadar dır diye:
ama çok kabarmıştı hamurum ama acı bitadı vardı..
ee kız düşünmüş adam işte daha ne istiyosun..
benmim eşimde öyle nbem söylerim o alır beğenmiyorum diye..
inşallah yarar cnm:
kız bu ne enerji sabah sabbah hadi sen hamur yappp:
kızlar günaydınnnnn:
herkese nilin akşam öksürük kırizimiz tuttu..
Günaydın canım bugünde mi uykusuzsun Allah yardimcin olsungünaydın tatlım. sabah sabah cnm bi sürü şey çekti sayende:) parfe ne ki betülcüm bilemedim...
Günaydın canimgünaaaaayyyyyyyyyydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ay güya erken kalktm meryem uyanmadan bir pc keyfi yapayım dedim ama ben daha pcyi açmadan arkamda belirdi sıpam:=))ama yine de şöyle bi gözattım..şimdi azıcık spor yapayım bi da kahvaltı yapalım geri gelmeye çalışacağm...öpüldünz
Günaydın canimhepinize günaydın kızlar,
ahhhhhhh ahhhhh ço uykum var ya gece uyuyamıyoruz sabah 6da ayaktayız bittim artık ya.... bi de taşınma hasta olmazsam iyidir...
betülcüm maş bir sürü şey yapmışsın hımmm parfe hğiç yapmadımki bilemedim şimdi... ama buğday alerjisi varsa unlu hiç birşey yiemez... unsuz tatlı var mıki????
var kabak tatlısı :)
hepinize günaydın kızlar,
ahhhhhhh ahhhhh ço uykum var ya gece uyuyamıyoruz sabah 6da ayaktayız bittim artık ya.... bi de taşınma hasta olmazsam iyidir...
betülcüm maş bir sürü şey yapmışsın hımmm parfe hğiç yapmadımki bilemedim şimdi... ama buğday alerjisi varsa unlu hiç birşey yiemez... unsuz tatlı var mıki????
kuzum ya.... O pamuk ayaklarda çorap dursa şaşarım zaten:) bizimki de gözünü açar ilk iş çorapları çıkrır ya da ilk kendi uyuysun diye yatğa koyduğumda ilk iş çorapları çıkarmak olur , ben o nedenle ayaklı pijama aldım sadece uyku için bu çözüm oldu bize ama bazı sabahlaar uzun süre oyun oynarsa yatağında pijamayı toptan çıkarıyor
günaydın canım hadi yiyin gelin gari...
günaydın canım evet taşınıoruz bu akşama doğru benim pimpirikli kociş iş yaparken bunundan kıl aldırmaz sağolsun ona böle zamanlarda birşey sorulmuyorki çıkıp geleyim haliyle haliyle 10 gündür de evde olunca görüşme yattı(
biz de balıkları çok severiz büyük akvaryum var salonda tv yerine onu izletiyoruz gelenlere:)
günaydın güldencim geçmiş olsun ya nedenki??
ah ya ne oluyor kuzulara böyle ya aman ilerlemesin zeynepciğin hastalığı , sen de bi ağrı kesici alsaydın canım ya koca iş günü geçmez öyle...
ay canım hayırlısıyla taşınmayı atlatın inşallahhepinize günaydın kızlar,
Güle güle kullan canım ben.memnunum ins sende memnun kalirsin utandirmaz beni
Sağol canım benim yumuşacık olmuştu pide de çok güzel oldu tarif için çok sağol
Günaydın canım çok güzel bi menü olmuş ellerine sağlık
Günaydın canım mayayi çok gormussun bence yoksa benim bir hafta durdu eksm di i acimadi
Günaydın canım bugünde mi uykusuzsun Allah yardimcin olsun
Günaydın canim
Günaydın canim
Allah kolaylik versin canım ya ins hasta olmazsınız daha eve gidip yerleseceksin iş cok
evet o kadar göümde büyüyorki anlatamam bi de en sevmediğim iştir dolaba eşya yerleştirmek... çamaşır sermede katlamada skıntı yok yeterki biri benim için dolaba koysun :)Güle güle kullan canım ben.memnunum ins sende memnun kalirsin utandirmaz beni
Sağol canım benim yumuşacık olmuştu pide de çok güzel oldu tarif için çok sağol
Günaydın canım çok güzel bi menü olmuş ellerine sağlık
Günaydın canım mayayi çok gormussun bence yoksa benim bir hafta durdu eksm di i acimadi
Günaydın canım bugünde mi uykusuzsun Allah yardimcin olsun
Günaydın canim
Günaydın canim
Allah kolaylik versin canım ya ins hasta olmazsınız daha eve gidip yerleseceksin iş cok
kız pudink yap küçük kaselere dök en azından oda tatlı yemiş olur..
ayy gözümün önnüne geldi minanın o pijama çıkarmış haliiiii:
:):)
sibel günaydın cnm:
ay canım hayırlısıyla taşınmayı atlatın inşallah
kabak tatlısı ilk tercihimdi ama kabak bulamadım pazarda ee bi akşam şekerde beklemesi lazım dün alamıyınca o alternatif yattı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?