2012 kasım bebekleri büyüyor..

hahaa nil akşam elindeki bişeyi atıyo atma diyorum atıcam diyo atma diyorum atıcam diyo ayyy gülmemek için kendimi çok zor tuttum..

ayy bn hep boyleyim bilmiomki dogustan enerjigim hastaykn bile :)
sizede gecmis olsun canim
ayy ben hep enerjigim ne bulursam yiom cnm :) ins zeynp iyilsir biranonce
aaa ikisinide denicem tarflerin tskler cnm kolay gelsin sana da

ayy tasinirkn mumkun degil tabi grsmek zamn bulmak kolay gelsin size cnm mina nasil neler yapio

masali uyandirdim markete inip ekmk aldik kahvalti yapioruz simdi :)
ayy uyndirken cok sekerdi gozlerini acamio cok tatliydiiiii :)ilkkez uyardim haaa:)
hasta olmadan atlatsak bu kisi super olcak
ayy dun yaz gunu gbiydi bgun hava kapali esio biraz sastik ceketlimi ciksak ne giysek
birhaftadir kombi kapaliydi bgun biraz actim bu havalar tam hastalik havasi
hic yakalanmadan gecirirsek cok sevincem

nurayım günaydın
sen nekadar maya koydun cnm nebileyim bitanesi herhalde 1 kibrit kutusu eder dedim koydum:.
Yarisindan biraz fazla koydum canım
senin maya fazla gelmiş

Bende senin gibi yapıyorum altını kısarak güzel oluyor çok severim kabak tatlisini
canım çok haklısın ya yerlestirmek çok zor bide mutfak eşyaları falan ay taşımamız geldi aklıma Allah yardım etsin

Herkeze gunaydin hatunlar
iki hasta bebek daha eklenmis malesef insala cabuk atlatitlar
Yasemincim burun tikanikligi fenadir sogan denedin mi yada cold mix ti yanlis yazmadiysam olsukca etkiliymis minasa onermisti

guldencom ins nilim alerjik birndurumdue cabuk atlatir

minacim kolay gelsin ay gozumde buyudu onanki bebeyle

betilcum kolay gelsin 15 kisi masalla

Aysegul peknenerjik gordum seni kiyamal kuzicugi kaldirmissin gozumde canlandirdim.ne seker oldukimbilir

Nuray fotolandimi pideler bakim

mayadandır diyosun yani
ayyy çok üzüldüm ya çok başarısız gördüm kendimi..

Guldencim cok.guldum nil in yaptiguna
aksamda yaren bize okuldaji birseyi anlatiyor gecti duvara yaslandi cocugu tarif ediyor
Sonra iturdu aras kosa kosa gitti aynisi yaptibirfe konusuyor anlatiyormus
Yarenr bit iki birsey daha yapmasini soyledim anaa aras ta hep aunisini yapiyor
birse kendince konusup anlatiyor soninda hep mi? Varr hep soru

günaydın songülüm umarım alerjiktir of bilemedim görücez bakalım..

oyyy aras paşamada baksen
songülüm tam taklitçi bunlar nilde eylül ne yaparsa yapıyo
geçende ben görmedim ama hani bizde misafir vardıya o arkadaşım görmüş nil takla atmış şok oldum..
bide eline bişeyi alıyo yine bunu atıcam diyo ve atıyooooo:

ay iyice tatlı oldu bunlar ya
bide nil bu ara evin içinde anne aneee diye bağrarak geziyo çok hoşuma gidiyo tabi..

gunaydin canimm ayy evet bugun boyle daha bi kipir kipirim havada kapali aksine cikip enerjide atamayiz :)
evde temizlik yapicam aryik kacgindur komsularla piknige parka falan gittik kaldi iyice lazim temizlik

Haha ay eylilde kucuk tehlikeli isler yapiyorsa vay haline
ay hosuma gitmezmi arasin bir anne anne diye gezisi var bende mest

aslinda anlamadigim bir kinu var
simdi bizim evde yaren anne baba surekli diyor aras ogrendi babasina baba bana annr diuor

da sizin minikler nasil ogrendi dimi kime anne kime bana diceklerini

gunaydin canimm ayy evet bugun boyle daha bi kipir kipirim havada kapali aksine cikip enerjide atamayiz :)
evde temizlik yapicam aryik kacgindur komsularla piknige parka falan gittik kaldi iyice lazim temizlik

ayşegül banada gelirmisin şekerim biraz yardıma acaba..

ayyy bıcırık bunlarr tam yemelik
songülüm biliyosun nil biraz geç anne dedi
bana hep ya baba yada abladiyodu bende herdefasında ben anneyim dedim ondan öğrenmiş ola bilirmi acaba
bide konuşurken hep hadi annecim falan diyoruzya ben o kelimeyi çok kullanıyorum..

günaydın cnm. kolay gels,n zor olsa gerek toplanmak. bide yerleştirmesi var bu işin. amin cnm tüm bebişler iileşsin inş.

yerim onun tombiş ayaklarını. bizde 4-5aylıktan beri çorapla yatmıyoruz cnm. sağlıklı değil zaten çoraplayatöak. ayak mantarına sebep oluo çorapla uyumak. benim kuzuda örtmüo üstünü

eee hep keyif hep keyif olmuo ama...

ayy özgür kız ısırcan o anda totosunu annesi:)

günaydın cnm evet malesef uykusuzum çünkü kuzum sağolsun uyutmadı bi de üstüne başım ağrıyodu tam oldu.hala ağrıyo yaa...

cnm sabah işe gelcem dye soğan koyamadım ki çok kokuo... haftasonu olsaa affetmezdim. bugün akarda temizlenir genzi inş. ayy çok fena bi de eline silio sıpam:)

taklitte yaparmış paşa büyümüşte maşallah:)
yarenden rol çalıo ama dikkat et annesi:)

ay sorma. benim kuzu çok erken anne dedi ya annemi aradım dedim ki torunun annenne dio yok artık dedi annem inanmadı. sonra gidince kulaklarıyla duydu annem şok :) bi de güzl diodu ki ennennee diye he he:)

olabilir bence güldenim. bende hep annem filan diye konuşurum. annem dio zaten doğduğundan beri konuşuo çocukla, çocuk erken dile geldi dio bilmem etkisi var mı ama zeynebin dil gelişimi çok ii maşallah. ama çok korkak canı çok kıymetli. mesela öyle koltuklara filan tırmanmıyoruz hala. halının üstünden inerken hoooop yapıo sanırsın koltuktan atlıo ay çok komik:)

biz geldikk spor yapıldı üstüne kahvaltı yapılıp kaybedşlen enerji yerine koyuldu:))şimdi de toparlanmaya devam...

yaa başlarda anneciii diyodu meryem harikaydı şimdi sadece anne diyo(ama gözümün içine bakıp anne diye bağırıyo bende hem ona bakacam hemde efendm diyecem anca o zaman susuyo...bi de bu arakar meraba deyip elini uzatıyo...babaay deyip baybay yapıyo...acaip oynuyoruz bi müzik duysun yeter eller havada parmakalrınıda açıp kapatıyo...bi de oturup oyurup kalkıyo oyunayarak çökertme oynuyo yani...

ayy yasemn ne tatlı canı maşallah zeynebn:)biz artık koltuk tepelernde geziyoruz asla oturma yerine oturmuyoruz..ata biner gibi biniyo dıkı dık diyo......bi de düşse falanda maşallah pek ağlamıyo a aa deyip kalkıyo:)))

ola bilir cnm bende çok konuşurum ama bizimki biraz geç oldu biliyosun..
nebileyim bu çocukları anlamak çok zor
ayy maşallah zeynebime kocaman bi alkış alllahım nazarlardan korusun onu.
seni arayınca bazen sesi geliyo çok tatlı oluyo
inşallah kendisini görmekte kısmet olur..

bu arada nil nerde tehlike nil orda bizimki acayip korkusuz cnm:

koltuktan atlamaya çalışıyo bikere kenarından uçmuş ben yokken allahtan bşey olmamış:
komidinin üzerine çıkp yatağa geçiyo ordada zıplıyo çok hoşuna gidiyo:
geçende sandaliyede otururken oturduğu yere ellerini koyup kalkmış ayağa okadar düşün yani..

hahaa nil akşam elindeki bişeyi atıyo atma diyorum atıcam diyo atma diyorum atıcam diyo ayyy gülmemek için kendimi çok zor tuttum..

çok komik oldul<ar iyice ya...

napsın canım işte köpek dişi mızmızlığı var o dişlerin olduğu yer hafif kanlanmış bazen bibeonla dişini kaşırken bile acıyıp ağlıyor bi de tabi saba erken kalktığı içinçok bu saatlerde uyku huysuzluğu var...

canım sen de pek bi enerjiksin bugün ya kendi isteğimle erkenden kalmaalı çok oldu...

ben de çok seviyorum canım kabağı ben muhallebi olarak da yapıorum oda çok güzel oluyor... ya eziyet gerçekten işte zor iş taşınmak...

evet çok zor bir de huysuzken daa da....

canım biz hep eşimle birbirimizin nerde olduğunu nasıl duğunu tarif ederken bak anne şöyle yapmış, aa baba gelmiş vs diyoruz ordan öğrendi mina...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…