- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #39.241
evet o kadar göümde büyüyorki anlatamam bi de en sevmediğim iştir dolaba eşya yerleştirmek... çamaşır sermede katlamada skıntı yok yeterki biri benim için dolaba koysun :)
gerçekten çok komik oluyor odasına bir giriyorum eşey yerlerde bide sen ne yaptı deyince gülüp att diyo :)
inş canım ya...canım ben kabağı gece bekletmeden yapıyorum hiç fark etmiyor en kısıkta kapağı açmadan pişiriyorum bi de mümkün olduğunda geniş tabanlı tencerede çok kat çıkmadan yapıyorum...
ayy bn hep boyleyim bilmiomki dogustan enerjigim hastaykn bile :)bizde akşam itibariyle başladık cnm bakalım..
sağol cnm sabah bakmaya çalışıyorum hepinizi merak ediyorum olsun sende benim yaqzdıklarımdan bakarsın ne olacak
2 çocuk sonuçta kolay değşil bak ben 1 çocukla bakamıyorum evde..
cnm umarım ilerlemez beyzamın hastalığı
ayrıca benicim biz burda bulduk keçi boynuzu özünü nedersin istersen eşinle konuş kargoyla göndere bilirim sana istersen cnm:
benimmmmmm
ohhhh uyumak yok sonrada kalkmıyosun hanfendi meryemcik kalkıyo senden önce evin işini yapıyo olmazki böyle dimi ama.=:):)
beniiiiiiii yardımına ihtiyuacım var benmim hamurum ekşmişti eve gittiğimde ben nerde yanlış yaptım:
hamuru mayaladığım leyende bıraktım üzerini folyaladım dolaba koydum
içinde tarifin aynını koydum 1 tanede yaş maya koydum kibrit kutusu kadar dır diye:
ama çok kabarmıştı hamurum ama acı bitadı vardı..
ee kız düşünmüş adam işte daha ne istiyosun..
benmim eşimde öyle nbem söylerim o alır beğenmiyorum diye..
inşallah yarar cnm:
kız bu ne enerji sabah sabbah hadi sen hamur yappp:
kızlar günaydınnnnn:
herkese nilin akşam öksürük kırizimiz tuttu..
ayy ben hep enerjigim ne bulursam yiom cnm :) ins zeynp iyilsir biranoncegünaydın tatlım. sabah sabah cnm bi sürü şey çekti sayende:) parfe ne ki betülcüm bilemedim...
herkese günaydın kızlar. ayşegül maşallah cnm bu ne enerji. ne yiyip ne içion bakim... kuzuun gribi dün akşam tavan yaptı songülün tabiriyle iice sümükcan olduk. gece de burnumuz tıkandığı için uyuyamadık, tabi benim baş ağrımda geçmedi hala ağrı devammmm... sabah bişey yemedi yine bende 1 çay kaşığı keçiboynuzu özü verip geldim. bugün toparlar biraz inş. öksürüğe çevirmez inş.
aaa ikisinide denicem tarflerin tskler cnm kolay gelsin sana dacanım baklavalık yufkadan yapıyor arkadaşım yapıcak onu o yufkanın arasına tahin şeker ceviz sürüyo sıkı sıkı sarıo minik rulolar kesio
parfe krem şantinin içine kuru meyve bebe büsküvisi ceviz fındık falan koyuyon onu donduruyon sonra çıkarınca üstüne çikolata sosu döküyorsun canım
oy kıyamam bal böcüğüne inşallah iyi olur
günaydın canım evet taşınıoruz bu akşama doğru benim pimpirikli kociş iş yaparken bunundan kıl aldırmaz sağolsun ona böle zamanlarda birşey sorulmuyorki çıkıp geleyim haliyle haliyle 10 gündür de evde olunca görüşme yattı(
biz de balıkları çok severiz büyük akvaryum var salonda tv yerine onu izletiyoruz gelenlere:)
günaydın güldencim geçmiş olsun ya nedenki??
ah ya ne oluyor kuzulara böyle ya aman ilerlemesin zeynepciğin hastalığı , sen de bi ağrı kesici alsaydın canım ya koca iş günü geçmez öyle...
Yarisindan biraz fazla koydum canımnurayım günaydın
sen nekadar maya koydun cnm nebileyim bitanesi herhalde 1 kibrit kutusu eder dedim koydum:.
evet o kadar göümde büyüyorki anlatamam bi de en sevmediğim iştir dolaba eşya yerleştirmek... çamaşır sermede katlamada skıntı yok yeterki biri benim için dolaba koysun :)
gerçekten çok komik oluyor odasına bir giriyorum eşey yerlerde bide sen ne yaptı deyince gülüp att diyo :)
inş canım ya...canım ben kabağı gece bekletmeden yapıyorum hiç fark etmiyor en kısıkta kapağı açmadan pişiriyorum bi de mümkün olduğunda geniş tabanlı tencerede çok kat çıkmadan yapıyorum...
masali uyandirdim markete inip ekmk aldik kahvalti yapioruz simdi :)
ayy uyndirken cok sekerdi gozlerini acamio cok tatliydiiiii :)ilkkez uyardim haaa:)
hasta olmadan atlatsak bu kisi super olcak
ayy dun yaz gunu gbiydi bgun hava kapali esio biraz sastik ceketlimi ciksak ne giysek
birhaftadir kombi kapaliydi bgun biraz actim bu havalar tam hastalik havasi
hic yakalanmadan gecirirsek cok sevincem
Yarisindan biraz fazla koydum canım
senin maya fazla gelmiş
Bende senin gibi yapıyorum altını kısarak güzel oluyor çok severim kabak tatlisini
canım çok haklısın ya yerlestirmek çok zor bide mutfak eşyaları falan ay taşımamız geldi aklıma Allah yardım etsin
Herkeze gunaydin hatunlar
iki hasta bebek daha eklenmis malesef insala cabuk atlatitlar
Yasemincim burun tikanikligi fenadir sogan denedin mi yada cold mix ti yanlis yazmadiysam olsukca etkiliymis minasa onermisti
guldencom ins nilim alerjik birndurumdue cabuk atlatir
minacim kolay gelsin ay gozumde buyudu onanki bebeyle
betilcum kolay gelsin 15 kisi masalla
Aysegul peknenerjik gordum seni kiyamal kuzicugi kaldirmissin gozumde canlandirdim.ne seker oldukimbilir
Nuray fotolandimi pideler bakim
Guldencim cok.guldum nil in yaptiguna
aksamda yaren bize okuldaji birseyi anlatiyor gecti duvara yaslandi cocugu tarif ediyor
Sonra iturdu aras kosa kosa gitti aynisi yaptibirfe konusuyor anlatiyormus
Yarenr bit iki birsey daha yapmasini soyledim anaa aras ta hep aunisini yapiyor
birse kendince konusup anlatiyor soninda hep mi? Varr hep soru
Yasemincim burun tikanikligi fenadir sogan denedin mi yada cold mix ti yanlis yazmadiysam olsukca etkiliymis minasa onermisti
Aysegul peknenerjik gordum seni kiyamal kuzicugi kaldirmissin gozumde canlandirdim.ne seker oldukimbilir
oyyy aras paşamada baksen
songülüm tam taklitçi bunlar nilde eylül ne yaparsa yapıyo
geçende ben görmedim ama hani bizde misafir vardıya o arkadaşım görmüş nil takla atmış şok oldum..
bide eline bişeyi alıyo yine bunu atıcam diyo ve atıyooooo:
ay iyice tatlı oldu bunlar ya
bide nil bu ara evin içinde anne aneee diye bağrarak geziyo çok hoşuma gidiyo tabi..
gunaydin canimm ayy evet bugun boyle daha bi kipir kipirim havada kapali aksine cikip enerjide atamayiz :)
evde temizlik yapicam aryik kacgindur komsularla piknige parka falan gittik kaldi iyice lazim temizlik
Haha ay eylilde kucuk tehlikeli isler yapiyorsa vay haline
ay hosuma gitmezmi arasin bir anne anne diye gezisi var bende mest
aslinda anlamadigim bir kinu var
simdi bizim evde yaren anne baba surekli diyor aras ogrendi babasina baba bana annr diuor
da sizin minikler nasil ogrendi dimi kime anne kime bana diceklerini
günaydın cnm. kolay gels,n zor olsa gerek toplanmak. bide yerleştirmesi var bu işin. amin cnm tüm bebişler iileşsin inş.günaydın canım evet taşınıoruz bu akşama doğru benim pimpirikli kociş iş yaparken bunundan kıl aldırmaz sağolsun ona böle zamanlarda birşey sorulmuyorki çıkıp geleyim haliyle haliyle 10 gündür de evde olunca görüşme yattı(
biz de balıkları çok severiz büyük akvaryum var salonda tv yerine onu izletiyoruz gelenlere:)
günaydın güldencim geçmiş olsun ya nedenki??
ah ya ne oluyor kuzulara böyle ya aman ilerlemesin zeynepciğin hastalığı , sen de bi ağrı kesici alsaydın canım ya koca iş günü geçmez öyle...
yerim onun tombiş ayaklarını. bizde 4-5aylıktan beri çorapla yatmıyoruz cnm. sağlıklı değil zaten çoraplayatöak. ayak mantarına sebep oluo çorapla uyumak. benim kuzuda örtmüo üstünüay bilemedimki gıcık yaptı buazımız bi öksürdü bi öksürdü anlatamam
su veriyorum içmiyo ay çok zordu onun ki bitti bi ara benimki başladı
bide ben örtüyorum o açıyo üzeriniya ay anlatamam:
bide biz asla yatakta çorapla yatmıyoruz mutlaka pijamaları giyince çoraplarıda ççıkartıyo hanfendi :
sonrada koca gece örtünmüyo nille yattım akşam hasta belki ateşi çıkar diye çünkü doktorumuz nil hastalanınca daha dikkat edin demişti ama uyku yok ..
ben uykuyu çok seven bi insan olarak kendime hayret ediyorum şahsen..
eee hep keyif hep keyif olmuo ama...günaaaaayyyyyyyyyydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ay güya erken kalktm meryem uyanmadan bir pc keyfi yapayım dedim ama ben daha pcyi açmadan arkamda belirdi sıpam:=))ama yine de şöyle bi gözattım..şimdi azıcık spor yapayım bi da kahvaltı yapalım geri gelmeye çalışacağm...öpüldünz
kuzum ya.... O pamuk ayaklarda çorap dursa şaşarım zaten:) bizimki de gözünü açar ilk iş çorapları çıkrır ya da ilk kendi uyuysun diye yatğa koyduğumda ilk iş çorapları çıkarmak olur , ben o nedenle ayaklı pijama aldım sadece uyku için bu çözüm oldu bize ama bazı sabahlaar uzun süre oyun oynarsa yatağında pijamayı toptan çıkarıyor
günaydın canım hadi yiyin gelin gari...
günaydın cnm evet malesef uykusuzum çünkü kuzum sağolsun uyutmadı bi de üstüne başım ağrıyodu tam oldu.hala ağrıyo yaa...Güle güle kullan canım ben.memnunum ins sende memnun kalirsin utandirmaz beni
Sağol canım benim yumuşacık olmuştu pide de çok güzel oldu tarif için çok sağol
Günaydın canım çok güzel bi menü olmuş ellerine sağlık
Günaydın canım mayayi çok gormussun bence yoksa benim bir hafta durdu eksm di i acimadi
Günaydın canım bugünde mi uykusuzsun Allah yardimcin olsun
Günaydın canim
Günaydın canim
Allah kolaylik versin canım ya ins hasta olmazsınız daha eve gidip yerleseceksin iş cok
cnm sabah işe gelcem dye soğan koyamadım ki çok kokuo... haftasonu olsaa affetmezdim. bugün akarda temizlenir genzi inş. ayy çok fena bi de eline silio sıpam:)Herkeze gunaydin hatunlar
Guldencim cok.guldum nil in yaptiguna
aksamda yaren bize okuldaji birseyi anlatiyor gecti duvara yaslandi cocugu tarif ediyor
Sonra iturdu aras kosa kosa gitti aynisi yaptibirfe konusuyor anlatiyormus
Yarenr bit iki birsey daha yapmasini soyledim anaa aras ta hep aunisini yapiyor
birse kendince konusup anlatiyor soninda hep mi? Varr hep soru
simdi bizim evde yaren anne baba surekli diyor aras ogrendi babasina baba bana annr diuor
ayşegül banada gelirmisin şekerim biraz yardıma acaba..
ayyy bıcırık bunlarr tam yemelik
songülüm biliyosun nil biraz geç anne dedi
bana hep ya baba yada abladiyodu bende herdefasında ben anneyim dedim ondan öğrenmiş ola bilirmi acaba
bide konuşurken hep hadi annecim falan diyoruzya ben o kelimeyi çok kullanıyorum..
olabilir bence güldenim. bende hep annem filan diye konuşurum. annem dio zaten doğduğundan beri konuşuo çocukla, çocuk erken dile geldi dio bilmem etkisi var mı ama zeynebin dil gelişimi çok ii maşallah. ama çok korkak canı çok kıymetli. mesela öyle koltuklara filan tırmanmıyoruz hala. halının üstünden inerken hoooop yapıo sanırsın koltuktan atlıo ay çok komik:)
hahaa nil akşam elindeki bişeyi atıyo atma diyorum atıcam diyo atma diyorum atıcam diyo ayyy gülmemek için kendimi çok zor tuttum..
ayy bn hep boyleyim bilmiomki dogustan enerjigim hastaykn bile :)
sizede gecmis olsun canim
ayy ben hep enerjigim ne bulursam yiom cnm :) ins zeynp iyilsir biranonce
aaa ikisinide denicem tarflerin tskler cnm kolay gelsin sana da
ayy tasinirkn mumkun degil tabi grsmek zamn bulmak kolay gelsin size cnm mina nasil neler yapio
Yarisindan biraz fazla koydum canım
senin maya fazla gelmiş
Bende senin gibi yapıyorum altını kısarak güzel oluyor çok severim kabak tatlisini
canım çok haklısın ya yerlestirmek çok zor bide mutfak eşyaları falan ay taşımamız geldi aklıma Allah yardım etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?