2012 kasım bebekleri büyüyor..

sorma teyzesi çok kıymetli cnanımız. düşünce gözgöze geldiysek yandık yıkılıo resmen bi naz bi naz... adınız naz koymamışız ii ki :)
maşallah meryeme ne güzel düşüp kalkıp devam edio demek kiii.

cnm her çocuk farklı işte. nilimin de maşallahı var çok hareketli. eee önünde örnek var eylül ablası, öğrenio ondan ... benim kuzu daha yatağın üsütnde yeni zıplamaya başladı, o da iki elini biz tutcaz ondan sonra ha ha:) ama çene dersen maşallah son gaz devam. hoşgeldin kuzum diyorum hoşbudu dio. sınırları zorluyoruz yani. ama annem dio ki çok akıllı parka gidince filan hiç konuşmuo dio maşallah nazar değmesinden korkuo kuzum dio:) ayy sizde dikkat edin düşer filan allah korusun fazlada uymasın eylül ablasına

oyy yerim ben onu masalda buara ne yapsak yapio taklitler tavan yapti ohh haftayada dedeleri gorcek teyzesi halasi ayy cok mutlu olcak eminim
gordunmu gulden bide cocugu doktora goturcektin anne demio die sabrettt demistik sana
masalda 14aylikti anne dediginde ama suan encok anne dio::)
yaren nasil ogrenmisti unuttunmu kizzz:) aynen guldenin dedgi gbi annecim gel annecim sut iccez babaya git bba geldi dedikce ogreniolar demekki

ayy gelirim sekerim yardima masalda geliooo hemncikk yapariz bizd

ayy cok guldum halidan hop mu dio:)
masalda aksine pek bi cesur dun kaykayin merdiveninden bile bana kucak acio hopp die
koltuktan ziplio unutturduk buara sandalyeye tirmanio oturuo
bebek arabasina kendi cikip oturuo :)

bak bıcırığa sennn nazarıda biliyo ayyy gel beni ye teyze diyo banaaaa:
getirde yiyeyim azıcık şekerim nisanda...

maşallah cnm masala. yok bizim canımız kıymetli çıkamayız öle sandalyelere filan:)

aynen ayşegülcüm şuanda en çok anneee diyo bide ağzını yayıyo anne derken çok komik oluyo
nilde tırmanmakta sınır tanımıyo cnm:
geçen bakıcıyla annem parka götürdüklerinde kaykayın merdivenlerini tırmanmış annemdiyo ben çok korktum diyo ama bizimki korkusuz
allahım korusun hepsini..
tamam ozaman masalla ikinizai bekliyorum
hem masal biraz nilede öğretsin temizlik yapmayı gerçi hakkını yemiyeyim benim kızımda çok güzel süppüreüyo siliyo toz alıyo ..

Sagol canim esimde sagolsun onun sayesinde okuyorum gecen sene bile dogum yaptim ikinci hafta okuldaydim bide kasim okulun baslari daha esim butun okul kapanana kadar erene bakti ben okuldayken burdada kimsemiz yok zaten kendi kendimize idare ediyoruz cok sukur oglusumda buyudu gecen sene okul pazar gunleriydi rahatti bu sene cumartesi olunca esim icin sknti olucakti ama is yeri biraz durgun okul acildigindan beri buda benim isime yaradi erene bakiyo ben okula gidiyorum. o olmasa zaten hayatta okuyamazdim bitanecik kocam benim.

Bildircinlari alali cok olmadi canim yumurtasi icin besliyoruz ama daha yumurtlamadilar zaten kocaman guvercin kafesi varken bide bildircin alalim dedik erene yumurtasini yedirmek icin ama etini yemedik hic.

Ama guvercin eti yedik yani koye gidince esim ava gidiyo ordada vuruyo bir iki tabi yabani guvercin yoksa normal guvercin yenmez ama guvercin etide cok lezzetli oluyo tavsiye ederim.

Yok canım ya fotolamadim aklıma gelmedi
mayadandır diyosun yani
ayyy çok üzüldüm ya çok başarısız gördüm kendimi..
aa çok ayıp sen çok hamaratsin olur arada öyle şeyler nazar olmuş canım benim o cikmis

Gunaydin herkesee ins.herkes iyidir gecmisi tam okumadim bakalim eren izin verirse bi okuyup geliyim.

Daha once burda konusulmustu su siyah perde dun aklima geldi yatak odasinin vardi siyah fonlari birini taktirdim esime oda sabah kapkaranlikti ya bilmesem hani gece zannedicem ama eren 8civari uyandi ama normalde hemen kalkip gezinmeye baslardi bu sefer gece diye tekrar uyumaya calisti bi oraya donuyo bi buraya uyuyamadi en sonunda kalkti oturdu boyle boyle belki biraz daha fazla uyumaya baslar.

Siyah perde kullananlarda nasil durum acaba merak ettim.

günaydın cnm
valla hafifledi ama geçmedi malesef

günaydın cnm
maşallah sana hamarat hatun

günaydın cnm
geçmiş olsun nilime
biz de dün akşam başladık.
ben defnenin reddetme ihtimalini düşünerek defney uyuduğunda sulandırarak verdim

günaydın cnm
geçmiş olsun
benim başağrım da geçmedi ama hafifledi,

günaydın cnm

günaydın cnm
taşınma işinde kolay gelsin şimdiden

ay yerim ben o aras paşayı
bunların hepsi taklitçi
defne de taklit ettiğinde papağan seni diyorum gülüyor
akşam defne anne anne diye bağırıyor.babası telefonda şaşırdı.ne kadar güzel söylüyor dedi

Yok canım ya fotolamadim aklıma gelmedi

aa çok ayıp sen çok hamaratsin olur arada öyle şeyler nazar olmuş canım benim o cikmis

yok kız bunun adı resmen beceriksizlik herkesin oldu bi benim olmadıııı:

hgünaydın cnm ayy eren paşayada baksen uyumaya çalıştı demekkk:

nille meryem çok benziyo anlaşılan...şimdi bizim masa koltuklara yakın biraz koltuğa çıkıyo ordan masaya ordan da pcye:))yani evin şeklini değiştrmekten bi hal oldum ne yapsam tırmanacak biyer buluyo..geçen parka gittik bi kız var aynı yaştalar kız kaydırağın alt kısmına iniyo çıkıp oturuyo sonra bi beş dk falan orda ölece duruyo..bizimki iniyo oturyo hemen iniyo bi etrafı dolaşıyoruz salıncaklara koşuyoruz falan bi dk durmuyo kadın diyoki ayy evde de mi böyle sizin kızben diyorum tam komando bnm kız.....bizde hiç örtmüyorz üstümüzü tulum da giymiyıoruz bir aydır falan hatta dün gecve baya ince giyinp yattık ama korkuyorm bakalım ama hiç örtmüyo ya dolana dolana açıyo üstünü .zatenn uyurken geziyo resmen o kadar hareketli uyuyo ki....yatağın her tarafına dolanıyo hatta dün gece bizim yatağın ortasına kadar gelmiş orda yatyo sıpaç....

ben bacakları ısıyorum hazır çıplakken :)

ay çok komik yaaa gözümde canlanıverdi birden :)

Nilay senin su ekşili kofte kaçıncı sayfadaydi
a canım bi bilsem 10 civarıydı sanırım çok ilerlememişti sayfalar...

çok mutlu oluyorum böyle eşleri duyunca ne güzel yardımcı allah daim etsin :)

sağol canım ya hala geçmedi mi başın ya çok uzun sürdü?

hafifledi ama geçmedi malesef cnm

ohh defnemede baksen.
ay cnm başın için ağrı kesici almışsındır mutlaka ama ay baş ağrısıda çok kötü akşam uyuya bildinmi peki?

he işte nili anlattın cnm :
ay çok fena bunlar çokkk:

Gunaydın kızlar
Butun cocuklarımız hasta mı oluyo ya
Gecmıs olsun tekrardan uzun surmeden atlatsınlar ıns
Nıdanında hafıften burnu akmaya basladı

Gulden cnm uzuldum ya hamuruna
Nurayın dedıgı gıbı maya fazla olmus keske yarım kullandıgımı yazsaydım
Sımdı senın hevesınde kacmıstır bı daha denemek ıstemezsın:) ama tamamen mayadan yanı kendıne haksızlık etme
Senın gıbı becerıklı bı hatun
Cnm cok tesekkur ederım dusundugun ıcın bakalım bakıcam bıtkısel urun satan yerlere bulamazsam esımle konusurum bu konuyu cok tesekkur ederım

Fatma ne guzel cnm eren cok sevıyodur onları
Ben guvercın yabanıde olsa yıyemem herhalde kucuklukten yer etmıs kafamızdaya guvercın yenmez dıye:)
Ama bıldırcın tavsıye ederım cok lezzetlı:)

yok cnm ben kolay kolay pes etmem daha bi hırs yaptım şimdi
yarım mayaylada denenecek kesinlikle..
bu arada mutlaka bulamazsan eşinle konuş cnm ben citiyim bu konuda..
nidacık umarım hafif atlatır ayyy:
bu arada burda mozerella peyniri var cnm sen tarifi yaz biz buluruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…