2012 kasım bebekleri büyüyor..

Benım cıkmam lazım kızlar herkese alıntı yapamadım
Opuyorum sızı kuzuları

Bugun hava ıyı burda kac gundur dısarı cıkamadık sıkıldılar ıyıce
Evı toparlayıp dısarı ckıcaz arkadas varsa nıdanın kulaklarını deldırecem
Ordanda görumceye gecıcem buyuk ıhtımal gel deyıp duruyo gıdemedık ne zamandır
Hepınıze hayırlı gunler..

canım bir çay kaşığı çörekotunu çiğne ve yut epey iyi geliyor başağrısına, en azından ilaç da değil.
akşama gidince deneyim cnm

ohh defnemede baksen.
ay cnm başın için ağrı kesici almışsındır mutlaka ama ay baş ağrısıda çok kötü akşam uyuya bildinmi peki?

he işte nili anlattın cnm :
ay çok fena bunlar çokkk:
akşam yattığımda saat 12 ye geliyordu cnm
12 den sonra da 2 kere kalktım,uyudum sayılır yani cnm

Bizimde var canım siyah perde elif sekiz sekiz buçuk arası uyanır ama annemlere gittiğimde geçen altibucuga geliyirdu kalktı yani perdenin faydasi cok

Beni canim yabani guvercin yeniyo hemde cok lezzetli oluyo ben koyde buyudugum icin babamda avci guvercin ordek ben kucukken hep vururdu ama artik herkes av yapa yapa sadece guvercin kaldi eskiden geyik bile varmis bizim daglarda ama kalmadi artik.
Eren babasiyla cikiyo terasa ama guvercinleri kosturup duruyomus ama babasida tabi kizamiyo erene.

sibelcim esin neguzel dusunmus ya onemli olan o sonucta okadar para verip tel.alicaksiniz oda rastgele almak istememis sanada sormus.bak ben hamileyken esim dogum hediyesi olarak telefon alicakmis ama benim normal kamerali vardi ve bozulmustu daha oncede bozuldugu icin tamire yollamak istememisttim canim sklmisti bir hafta telefon kullanmadim sonunda esim soyledi dogum hediyesi olarak almak istedigini ama benimki bozulunca mecbur soylemek zorunda kaldi ve gittik beraber bu tel.i almistik zaten dogumdan 2ay once falandi yine benim dogum hediyem olmus oldu.

Elifte bu aralar hep koltuk tepelerinde bi oraya bi buraya kosuyor lambalari yakıyor bi koltuktan diğerine geçmeye çalışıyor çok korkuyorum dusecek diye
ayrıca anne anne diye evin içinde dolaşması kapı kapaliysa ve ben yanında degilsem anne anne diye kapıya vurması kapıyı actirmasi çoook mutlu ediyor beni nerde olursa olsun kollarimi açtığımda koşarak.geliyor ve sariliyor
bu aralar elif bana çok duskun babasına hiç gitmiyor opturmuyir sarilmiyor eşim çok uzgun

Tamam cnm sevındım pes etmedıgıne:)
Yarımdan daha da az koyabılırsın uzun beklıycekse mayalanıyo zaten..
Tarıfı yazıcam cnm ben trdeyken mozerella cok yaygın degıldı sanırım bılmıyodum ben
Ondan dedım kolay bulunurmu acaba dıye:)

Bizimde var canım siyah perde elif sekiz sekiz buçuk arası uyanır ama annemlere gittiğimde geçen altibucuga geliyirdu kalktı yani perdenin faydasi cok

Bizimde en son koye gidince orda alisti pencere kenarinda yatiyoduk sabah aydinlandigi gibi kalkip pencereden bakiyodu ya buraya gelincede hep 7bucukta falan kalkiyodu bakalim ins.takrar uyumaya alisir 9yada 9bucukta kalksa yeter ya bakalim bir hafta deneyeyim sonucu yazarim buraya.

Aysegul bugun seni cok hamarat gordum ya yoksa masal icmiyo diye o pekmezi senmi iciyosun.
Sinavida atlattim ins. diger iki arapca sinavinida boyle atlatirim ya sagol canim.
Benim kucuk akvaryum vardi evlenmeden once simdide onu kullanicam aslinda buyuk bende isterim ama simdiik yer yok bakalim yaza dusunuyorum esimin arkadasi besliyomus o vericek yavrulardan erende sevicektir eminim.
Lcw.de indirim vardi canim hatta 2.60a tisort vardi ya ama kiz urunlerimi kalmadi acaba bilemedim.

Beysal menu bence guzel canim hem ac geliyolar zaten ama tatli aklima gelmedi bak.

Erende gece uyurken corapsiz yatiyo yanimda diye ustunu ortuyorum ama yinede gece cok aciyo ustunu ya bi oraya yatiyo bi buraya.

Gulden ya benimkide hala anne demedi onceden sksinca anne diyodu bayadir hic soylemedi ya bende duymak istiyorum artik.bikere eren dedi kendi adini soyledi gecen gunde iyi bisey yapinca babasiyla beraber erene alkiis dedik oda alkis dedi falan soyluyo arada ama anne yok.:-(

Kizlar ya size sorularim olucak simdi esim guvercin besliyo hemde alip satiyo ama ben onlarin parasinin helal olmadigi biliyorum yani ama ne derece dogru bilmiyorum iste oyuzden guvercin paralarini hic ev icin harcatmiyorum yani sadece yem aliyo yada baska guvercin aliyo bu konuda bilgisi olan varmi acaba.

Bide eren yururken sanki bi ayagi ice dogru yuruyo gibi geliyo esimde bisey yok onda diyo ama benim cok aklima takildi ya yeni yurudugu icinmi oyle acaba sizlerin nasil.

Ayy canim babayada yazik ama sonucta onunda evladi ya uzulur oda tabi kendini dusunsene sana oyle davrandigini uzucu bi durum acikcasi bence sende biraz babayida sevmesi icin tesvik et babanizda sevinsin.

Ayy canim babayada yazik ama sonucta onunda evladi ya uzulur oda tabi kendini dusunsene sana oyle davrandigini uzucu bi durum acikcasi bence sende biraz babayida sevmesi icin tesvik et babanizda sevinsin.

canım bence erenin ayağında bir sorun yoktur bizim bebişlerin derinlik algısı enüz tam gelişmedi onedenle sanki sana içe doğru basıyormuş gibi gelebilir. ama için rahat etsin istersen 1.5 yaş muayenesinde doktoruna danışabilirsin.

Bilmiyorumki canim yururken dikkat ediyorum sanki bi ayagi duz biri ice dogru basiyo daha dogrusu hani yon olarak ice dogru yuruyo hani dogu bati vardirya oyle yoksa ayagi tam olarak yere basiyo okonuda sıkntı yok sadece sag ayagi sola dogru basiyo gibi geliyo ne bileyim evhammi yapiyorum acaba.

anladım canım çıplak ayakla mı gözlemledin yoksa patik yaa da ev ayakkabısı vs ile mi onlar da ekileyebilir?

ben dogdigundan beri kullaniom hep uykucu olmasi nekadr genetikde olsa perde etkilio
koye yaa tatile gittigimzde hep erken kalkti suan biliosun 11i buluo ama en ideal 9ya
yoksa kahvalti cok gece kalio ogle yemek vaktinde daha yeni yemis oluo aonrada uyku gelio
ogun atlio ben sevmedm 11ekadr yatmaaini bgunde kaldirdim zaten
ayy donwmsel oluo oyle biara babaydi simdi anneci masalda
bisey olnaz sende teavik et bak ben opuyorum babayi de op sev oda yapar biz oyle yapioduk

guvercin alip satmasi neden haram olsun anlamadim canim hic bilgim yok bukonuda
ayagina gelince babada sorun gorse belji derdim ama yonede icin rahat etsin doktora danis
yeni yurudgu icin olabilir yada sana oyle gelmistir

nurayım çok doğru bi konuya temas ettin şekerim bu ara aynı sorunu bizde yaşıyoruz babası alınca kıyameti koparıyo
babamızın söylediği ben çok kucağıma alıyomuşum özellikle yapıyosun diyo
bende hayır sen onun dilinden anlamadığın için dedim
sonra akşam oynadılar biraz ama yine nil bana koşuyo..

bulurum ben cnm sen yaz bekliyorum merakla
tamam daha az koyucam budefa olucak..
pilastikte bıraktığım için olmamıştır dimi bide folya kapatmıştımya ondanda değildir..

bu konuda bilgim yok ama nnden haram

şöyle söyliyeyim önce şuna bakmaklazım gübvercin etini yemek harammı
eğer haramsa ozaman satmak parasıda haram ama yemek haram değilse parasıda haram olmaz
sonuçta tavuk satanlarvar onlarda satmasın ozaman gibi düşün

ayağına gelince ben bi sorun olduğunu sanmıyorum ama bencede 1. 5yaş konturolünde sora bilirsin cnm:

nilay esyaniz cokmu nakliyemi tuttunuz cok pahali olmustur dimi
yoksa ufak tefek esyami goturcekainiz nasil yapcaksiniz

bizde esim askerunca tayin cikarsa uzak biyere yeni esya almak taksitle daha mantikli dio nakliye 2milyri gecio karadeniz yada dogu tarflari dio
ondan sordum cnm

esinle senin aranda hep nil atismasi var dimi
sen hep beni secsin encok bni sevsin diodun ya
bunu esin biliosa ondan diodur ozellikle yapiosun diye:)
rekabet var resmennn ayyy tuhafsiniz
masal opmeyi sarilmayi kucagi sewmedigi icin belkide
bizde bu sorun yok sadece bazen baba baba sayiklar
bazen anneee ama hic dert etmeyiz ikimzde

1900 ödicez canım şöyle söylüyim salon oturma odası ytak odası ve çocuk odası hepsi dolu, bu eşyaların hepsini yeniden almak çok maliyetli olur,hem zaten 2,5 yılık eşyalar ben de kıyamam yeniden para harcamaya... bi de e haliyle siz de tayincisiniz her gittiğiniz yerde eşya alsanız ve 3-4 yılda tayin çıksa ömür boyu eşya parası öder insan... yani böyle çok daha uygun canım zaten harcırah da var şehir dışı olduğundan yani çok fazla maliyetli olmuyor.

canım sizin ilk tayin yeriniz mi ankara yoksa daha hiç çıkmadı mı? canım bu arada hiç sormadım sen çalışıyordun ayrıldın mı yoksa evinin sultanı mısın :)

canım ben pizza yaptığımda 1 paket kuru maya ile yapıyorum ve plastik de yoğurup bıraktığım da oluyor , diyeceğim o ki kaptan değil de maya miktarındandır fazla maya ekşitir .. daa azla deneyince sorun çözülür afiyetle yersiniz :)

cnm ucuzmus ama biz gecen sene bu eve tasindik karsi binadan dusun sadece karsi bina 450tl verdik ve aradtirdik en ucuzuydu:)
oyuzden dedi esim uzak yerler daba pahalidr gerek yok diye
bizim 10sene de bir tayin oda cikarsa:)
ilk ankaraydi 4yil olcak ankaradayiz 5sene ye anca gideriz yani :)
ben moda tasarim okudum gelinlik tasarimi yapiodum dikiodum hamilyken ayrildim
simdi evimin sultaniyim:)

canım çok vermişsiniz ya biz ilk dikmenden taşındık yenimahalleye o zaman 400 verdik düşün o mantıkla haklısınız pahalıd.ır diye düşünmeniz...

e iyimiş canım sık tayinli değil yani.. peki geri dönmeyi düşünüyor musun çalışmaya yani ben memur olduğum için mecburen döneceğim ama mecbur olmasaydım da bir zaman sonra dönerdim bunaldığım çok oluyor evde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…