- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #39.281
akşama gidince deneyim cnmcanım bir çay kaşığı çörekotunu çiğne ve yut epey iyi geliyor başağrısına, en azından ilaç da değil.
akşam yattığımda saat 12 ye geliyordu cnmohh defnemede baksen.
ay cnm başın için ağrı kesici almışsındır mutlaka ama ay baş ağrısıda çok kötü akşam uyuya bildinmi peki?
he işte nili anlattın cnm :
ay çok fena bunlar çokkk:
Gunaydin herkesee ins.herkes iyidir gecmisi tam okumadim bakalim eren izin verirse bi okuyup geliyim.
Daha once burda konusulmustu su siyah perde dun aklima geldi yatak odasinin vardi siyah fonlari birini taktirdim esime oda sabah kapkaranlikti ya bilmesem hani gece zannedicem ama eren 8civari uyandi ama normalde hemen kalkip gezinmeye baslardi bu sefer gece diye tekrar uyumaya calisti bi oraya donuyo bi buraya uyuyamadi en sonunda kalkti oturdu boyle boyle belki biraz daha fazla uyumaya baslar.
Siyah perde kullananlarda nasil durum acaba merak ettim.
yok cnm ben kolay kolay pes etmem daha bi hırs yaptım şimdi
yarım mayaylada denenecek kesinlikle..
bu arada mutlaka bulamazsan eşinle konuş cnm ben citiyim bu konuda..
nidacık umarım hafif atlatır ayyy:
bu arada burda mozerella peyniri var cnm sen tarifi yaz biz buluruz..
Bizimde var canım siyah perde elif sekiz sekiz buçuk arası uyanır ama annemlere gittiğimde geçen altibucuga geliyirdu kalktı yani perdenin faydasi cok
Elifte bu aralar hep koltuk tepelerinde bi oraya bi buraya kosuyor lambalari yakıyor bi koltuktan diğerine geçmeye çalışıyor çok korkuyorum dusecek diye
ayrıca anne anne diye evin içinde dolaşması kapı kapaliysa ve ben yanında degilsem anne anne diye kapıya vurması kapıyı actirmasi çoook mutlu ediyor beni nerde olursa olsun kollarimi açtığımda koşarak.geliyor ve sariliyor
bu aralar elif bana çok duskun babasına hiç gitmiyor opturmuyir sarilmiyor eşim çok uzgun
Ayy canim babayada yazik ama sonucta onunda evladi ya uzulur oda tabi kendini dusunsene sana oyle davrandigini uzucu bi durum acikcasi bence sende biraz babayida sevmesi icin tesvik et babanizda sevinsin.
canım bence erenin ayağında bir sorun yoktur bizim bebişlerin derinlik algısı enüz tam gelişmedi onedenle sanki sana içe doğru basıyormuş gibi gelebilir. ama için rahat etsin istersen 1.5 yaş muayenesinde doktoruna danışabilirsin.
Bilmiyorumki canim yururken dikkat ediyorum sanki bi ayagi duz biri ice dogru basiyo daha dogrusu hani yon olarak ice dogru yuruyo hani dogu bati vardirya oyle yoksa ayagi tam olarak yere basiyo okonuda sıkntı yok sadece sag ayagi sola dogru basiyo gibi geliyo ne bileyim evhammi yapiyorum acaba.
ben dogdigundan beri kullaniom hep uykucu olmasi nekadr genetikde olsa perde etkilioGunaydin herkesee ins.herkes iyidir gecmisi tam okumadim bakalim eren izin verirse bi okuyup geliyim.
Daha once burda konusulmustu su siyah perde dun aklima geldi yatak odasinin vardi siyah fonlari birini taktirdim esime oda sabah kapkaranlikti ya bilmesem hani gece zannedicem ama eren 8civari uyandi ama normalde hemen kalkip gezinmeye baslardi bu sefer gece diye tekrar uyumaya calisti bi oraya donuyo bi buraya uyuyamadi en sonunda kalkti oturdu boyle boyle belki biraz daha fazla uyumaya baslar.
Siyah perde kullananlarda nasil durum acaba merak ettim.
ayy donwmsel oluo oyle biara babaydi simdi anneci masaldaElifte bu aralar hep koltuk tepelerinde bi oraya bi buraya kosuyor lambalari yakıyor bi koltuktan diğerine geçmeye çalışıyor çok korkuyorum dusecek diye
ayrıca anne anne diye evin içinde dolaşması kapı kapaliysa ve ben yanında degilsem anne anne diye kapıya vurması kapıyı actirmasi çoook mutlu ediyor beni nerde olursa olsun kollarimi açtığımda koşarak.geliyor ve sariliyor
bu aralar elif bana çok duskun babasına hiç gitmiyor opturmuyir sarilmiyor eşim çok uzgun
Kizlar ya size sorularim olucak simdi esim guvercin besliyo hemde alip satiyo ama ben onlarin parasinin helal olmadigi biliyorum yani ama ne derece dogru bilmiyorum iste oyuzden guvercin paralarini hic ev icin harcatmiyorum yani sadece yem aliyo yada baska guvercin aliyo bu konuda bilgisi olan varmi acaba.
Bide eren yururken sanki bi ayagi ice dogru yuruyo gibi geliyo esimde bisey yok onda diyo ama benim cok aklima takildi ya yeni yurudugu icinmi oyle acaba sizlerin nasil.
Elifte bu aralar hep koltuk tepelerinde bi oraya bi buraya kosuyor lambalari yakıyor bi koltuktan diğerine geçmeye çalışıyor çok korkuyorum dusecek diye
Tamam cnm sevındım pes etmedıgıne:)
Yarımdan daha da az koyabılırsın uzun beklıycekse mayalanıyo zaten..
Tarıfı yazıcam cnm ben trdeyken mozerella cok yaygın degıldı sanırım bılmıyodum ben
Ondan dedım kolay bulunurmu acaba dıye:)
Kizlar ya size sorularim olucak simdi esim guvercin besliyo hemde alip satiyo ama ben onlarin parasinin helal olmadigi biliyorum yani ama ne derece dogru bilmiyorum iste oyuzden guvercin paralarini hic ev icin harcatmiyorum yani sadece yem aliyo yada baska guvercin aliyo bu konuda bilgisi olan varmi acaba.
Bide eren yururken sanki bi ayagi ice dogru yuruyo gibi geliyo esimde bisey yok onda diyo ama benim cok aklima takildi ya yeni yurudugu icinmi oyle acaba sizlerin nasil.
esinle senin aranda hep nil atismasi var diminurayım çok doğru bi konuya temas ettin şekerim bu ara aynı sorunu bizde yaşıyoruz babası alınca kıyameti koparıyo
babamızın söylediği ben çok kucağıma alıyomuşum özellikle yapıyosun diyo
bende hayır sen onun dilinden anlamadığın için dedim
sonra akşam oynadılar biraz ama yine nil bana koşuyo..
bulurum ben cnm sen yaz bekliyorum merakla
tamam daha az koyucam budefa olucak..
pilastikte bıraktığım için olmamıştır dimi bide folya kapatmıştımya ondanda değildir..
bu konuda bilgim yok ama nnden haram
şöyle söyliyeyim önce şuna bakmaklazım gübvercin etini yemek harammı
eğer haramsa ozaman satmak parasıda haram ama yemek haram değilse parasıda haram olmaz
sonuçta tavuk satanlarvar onlarda satmasın ozaman gibi düşün
ayağına gelince ben bi sorun olduğunu sanmıyorum ama bencede 1. 5yaş konturolünde sora bilirsin cnm:
nilay esyaniz cokmu nakliyemi tuttunuz cok pahali olmustur dimi
yoksa ufak tefek esyami goturcekainiz nasil yapcaksiniz
bizde esim askerunca tayin cikarsa uzak biyere yeni esya almak taksitle daha mantikli dio nakliye 2milyri gecio karadeniz yada dogu tarflari dio
ondan sordum cnm
nurayım çok doğru bi konuya temas ettin şekerim bu ara aynı sorunu bizde yaşıyoruz babası alınca kıyameti koparıyo
babamızın söylediği ben çok kucağıma alıyomuşum özellikle yapıyosun diyo
bende hayır sen onun dilinden anlamadığın için dedim
sonra akşam oynadılar biraz ama yine nil bana koşuyo..
bulurum ben cnm sen yaz bekliyorum merakla
tamam daha az koyucam budefa olucak..
pilastikte bıraktığım için olmamıştır dimi bide folya kapatmıştımya ondanda değildir..
bu konuda bilgim yok ama nnden haram
şöyle söyliyeyim önce şuna bakmaklazım gübvercin etini yemek harammı
eğer haramsa ozaman satmak parasıda haram ama yemek haram değilse parasıda haram olmaz
sonuçta tavuk satanlarvar onlarda satmasın ozaman gibi düşün
ayağına gelince ben bi sorun olduğunu sanmıyorum ama bencede 1. 5yaş konturolünde sora bilirsin cnm:
1900 ödicez canım şöyle söylüyim salon oturma odası ytak odası ve çocuk odası hepsi dolu, bu eşyaların hepsini yeniden almak çok maliyetli olur,hem zaten 2,5 yılık eşyalar ben de kıyamam yeniden para harcamaya... bi de e haliyle siz de tayincisiniz her gittiğiniz yerde eşya alsanız ve 3-4 yılda tayin çıksa ömür boyu eşya parası öder insan... yani böyle çok daha uygun canım zaten harcırah da var şehir dışı olduğundan yani çok fazla maliyetli olmuyor.
canım sizin ilk tayin yeriniz mi ankara yoksa daha hiç çıkmadı mı? canım bu arada hiç sormadım sen çalışıyordun ayrıldın mı yoksa evinin sultanı mısın :)
cnm ucuzmus ama biz gecen sene bu eve tasindik karsi binadan dusun sadece karsi bina 450tl verdik ve aradtirdik en ucuzuydu:)
oyuzden dedi esim uzak yerler daba pahalidr gerek yok diye
bizim 10sene de bir tayin oda cikarsa:)
ilk ankaraydi 4yil olcak ankaradayiz 5sene ye anca gideriz yani :)
ben moda tasarim okudum gelinlik tasarimi yapiodum dikiodum hamilyken ayrildim
simdi evimin sultaniyim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?