- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #39.301
defne de anneci
babayı hiç aramaz
hatta eşimde 5 dakika zor durur
eşim de bana kızıyor
"sen defneyi .çok şımartıyorsun o yüzden de hep seni istiyor" diyor
halbuki hiç alakası yok
ben defneyle çocuk oluyorum o yüzden defne beni hem annesi hem de arkadaşı olarak görüyor
bir de babamız hep şehir dışında
onunla geçirdiği vakit çok az
pazar gece defneyi ortamıza aldım yatakta.hemen dönüp bana sarıldı uykusunda.eşime arkasını döndü.eşim arkasından sarılıp öperken hemen eşimi itekledi.uykusunda bile babasını istemedi.aslında eşim adına üzüldüm.eşim kaç kere öpmeye çalıştıysa hepsinde defne babasını itekledi.eşimi kendisine rakip olarak görüyor.beni paylaşmak istemiyor.
esinle senin aranda hep nil atismasi var dimi
sen hep beni secsin encok bni sevsin diodun ya
bunu esin biliosa ondan diodur ozellikle yapiosun diye:)
rekabet var resmennn ayyy tuhafsiniz
masal opmeyi sarilmayi kucagi sewmedigi icin belkide
bizde bu sorun yok sadece bazen baba baba sayiklar
bazen anneee ama hic dert etmeyiz ikimzde
canım ben pizza yaptığımda 1 paket kuru maya ile yapıyorum ve plastik de yoğurup bıraktığım da oluyor , diyeceğim o ki kaptan değil de maya miktarındandır fazla maya ekşitir .. daa azla deneyince sorun çözülür afiyetle yersiniz :)
cnm ucuzmus ama biz gecen sene bu eve tasindik karsi binadan dusun sadece karsi bina 450tl verdik ve aradtirdik en ucuzuydu:)
oyuzden dedi esim uzak yerler daba pahalidr gerek yok diye
bizim 10sene de bir tayin oda cikarsa:)
ilk ankaraydi 4yil olcak ankaradayiz 5sene ye anca gideriz yani :)
ben moda tasarim okudum gelinlik tasarimi yapiodum dikiodum hamilyken ayrildim
simdi evimin sultaniyim:)
defne de anneci
babayı hiç aramaz
hatta eşimde 5 dakika zor durur
eşim de bana kızıyor
"sen defneyi .çok şımartıyorsun o yüzden de hep seni istiyor" diyor
halbuki hiç alakası yok
ben defneyle çocuk oluyorum o yüzden defne beni hem annesi hem de arkadaşı olarak görüyor
bir de babamız hep şehir dışında
onunla geçirdiği vakit çok az
pazar gece defneyi ortamıza aldım yatakta.hemen dönüp bana sarıldı uykusunda.eşime arkasını döndü.eşim arkasından sarılıp öperken hemen eşimi itekledi.uykusunda bile babasını istemedi.aslında eşim adına üzüldüm.eşim kaç kere öpmeye çalıştıysa hepsinde defne babasını itekledi.eşimi kendisine rakip olarak görüyor.beni paylaşmak istemiyor.
ilk 3,5 ay defne de babasını hiç istemedicanım sık görmediğinden yapıyordur heralde senin anlattığın durumu yakın bir arkadaşımda da gözlemlemiştim eşi çok sık şehir dışına gidiyor ve 2-3 hafta gelmiyordu. kızın bebeği bizimkilerle yaşı olduğu dönemde bırak babaya gitmemeyi babayı yatak odasında yatağa almıyordu. eşler ayrı yatıyordu. çocuklar benimseyemiyor mu acaba çok görmediği için...
minam çok düşkün babasına akşam kapı açıldığı an anlıyor babasının geldiği hemen kapıya koşuyor ve 10 dk çığlık ata ata geziyor evde...
aynen cnmyokcnm ondan değil
ben nille oynuyorum onu kızdırmıyorum
hayır desembile onunla intlaşmadan sorunu çözüyorum
sonra nil çok kucağımı istiyo ben her istediğinde işimi bırakıp onu kucağıma alıyorum
eşim bana kızıyo aynı fundanın olduğu gibi ben şımarttığım için nil beni istiyomuş bide çok kucağa alıştırıyomuşum bende halimden memnunum diyorum hal böyle olunca nil doğal olarak anneci oluyo
ama inan özel bişey yapmıyorum
ay bakalım bide yarım mayayla deniyecem cnm:
ayy en çok kıskandığım meselek ev sultanlığı..
cnm bende üzülüyorum onları yüzünden oluyo öyle biraz oynasalar öyle olmaz
Beni canim yabani guvercin yeniyo hemde cok lezzetli oluyo ben koyde buyudugum icin babamda avci guvercin ordek ben kucukken hep vururdu ama artik herkes av yapa yapa sadece guvercin kaldi eskiden geyik bile varmis bizim daglarda ama kalmadi artik.
Eren babasiyla cikiyo terasa ama guvercinleri kosturup duruyomus ama babasida tabi kizamiyo erene.
sibelcim esin neguzel dusunmus ya onemli olan o sonucta okadar para verip tel.alicaksiniz oda rastgele almak istememis sanada sormus.bak ben hamileyken esim dogum hediyesi olarak telefon alicakmis ama benim normal kamerali vardi ve bozulmustu daha oncede bozuldugu icin tamire yollamak istememisttim canim sklmisti bir hafta telefon kullanmadim sonunda esim soyledi dogum hediyesi olarak almak istedigini ama benimki bozulunca mecbur soylemek zorunda kaldi ve gittik beraber bu tel.i almistik zaten dogumdan 2ay once falandi yine benim dogum hediyem olmus oldu.
nilay esyaniz cokmu nakliyemi tuttunuz cok pahali olmustur dimi
yoksa ufak tefek esyami goturcekainiz nasil yapcaksiniz
bizde esim askerunca tayin cikarsa uzak biyere yeni esya almak taksitle daha mantikli dio nakliye 2milyri gecio karadeniz yada dogu tarflari dio
ondan sordum cnm
ayyb canm 10 yıl mıııı...yani eşim en uzun ankarda kaldı 6 sene.doğu daha az tabi sizinde aynı değil mi bilemedm bak şimdi.....eşya konusunda nilay haklı ama ya gerçi sizin uzun aralıklarla olacaksa mantıklı olabilir lşimdi biz 2012 yazında kurduk evimizi yemek odası falan..e bu sene taşınıyoruz napalım değiştermyz yani daha yepyeniler..geçen sene ağustostan beri kullanılmadı hatta ocak diyebilirim:)geçen sene bu zamanlarda izmirdeydk çünkü eşyalar yine boş boş durmuşru ..offf amma hayatmız varmlş yaaaaaaaaaaaaaacnm ucuzmus ama biz gecen sene bu eve tasindik karsi binadan dusun sadece karsi bina 450tl verdik ve aradtirdik en ucuzuydu:)
oyuzden dedi esim uzak yerler daba pahalidr gerek yok diye
bizim 10sene de bir tayin oda cikarsa:)
ilk ankaraydi 4yil olcak ankaradayiz 5sene ye anca gideriz yani :)
ben moda tasarim okudum gelinlik tasarimi yapiodum dikiodum hamilyken ayrildim
simdi evimin sultaniyim:)
ilk 3,5 ay defne de babasını hiç istemedi
eşim misafir odasında yattı
eşim yatak odasında olduğu zaman uyumazdı.ne zaman eşim misafir odasına giderse defne o zaman uyurdu
aynen cnm
kv bazen eşime kızıyor çocukla ilgilen biraz diye
katılıyorum
geçen hafta anneme misafir geldiya annemle tatlıyapıyoruz bi 5 dakika susturamadı çocuğu buyüzden kapıştık 5 dakika bile bakamıyosun deyince kızdı bide bana ama öyle kandırmayı bilmek lazım..
Daha cok ayakkabiyla oyle oluyo ama bakalim biraz daha bekliyim ozaman.anladım canım çıplak ayakla mı gözlemledin yoksa patik yaa da ev ayakkabısı vs ile mi onlar da ekileyebilir?
İns.perde bizdede ise yarar ya koye gidince zaten bidaha dikkat edicem pencere onu falan yatmak yok aynen 9-10 arasi uyansa yeter cok uyuyuncada duzen bozuluyo yemegi uykusu falan biraz daha uyusa yetecek.ben dogdigundan beri kullaniom hep uykucu olmasi nekadr genetikde olsa perde etkilio
koye yaa tatile gittigimzde hep erken kalkti suan biliosun 11i buluo ama en ideal 9ya
yoksa kahvalti cok gece kalio ogle yemek vaktinde daha yeni yemis oluo aonrada uyku gelio
ogun atlio ben sevmedm 11ekadr yatmaaini bgunde kaldirdim zaten
ayy donwmsel oluo oyle biara babaydi simdi anneci masalda
bisey olnaz sende teavik et bak ben opuyorum babayi de op sev oda yapar biz oyle yapioduk
guvercin alip satmasi neden haram olsun anlamadim canim hic bilgim yok bukonuda
ayagina gelince babada sorun gorse belji derdim ama yonede icin rahat etsin doktora danis
yeni yurudgu icin olabilir yada sana oyle gelmistir
cnm erkekler çok cabuk sıkılıolar ve sinirleniyorlar malesef...
katılıyorum
geçen hafta anneme misafir geldiya annemle tatlıyapıyoruz bi 5 dakika susturamadı çocuğu buyüzden kapıştık 5 dakika bile bakamıyosun deyince kızdı bide bana ama öyle kandırmayı bilmek lazım..
cnm yaseminin de dediği gibi malesef oyalayamıyorlar
bizim kadar yaratıcı değiller oyun bulmak konusunda.ben eşimi öyle kabullendim.sen de öyle kabullen.bazen yakın arkadaşımız var.kızı baba diyor başka bişey demiyor.yemeği babası yediriyor,oyunu babası oynatıyor,uykuyu babası hallediyor.misafirliklerde herşeyi babası yapıyor annesi bizimle oturup keyfine bakıyor.anne sadece emmek için var yani.bir de baba işteyken anneye düşüyor.o arkadaşımızı örnek gösteriyorum.sende defnenin sana öyle düşkün olmasını istemezmisin diyorum.o zaman ilgilenmeye çalışıyor ama olmuyor.
en azından çabalıyor.kendimi öyle teselli ediyorum
Daha cok ayakkabiyla oyle oluyo ama bakalim biraz daha bekliyim ozaman.
İns.perde bizdede ise yarar ya koye gidince zaten bidaha dikkat edicem pencere onu falan yatmak yok aynen 9-10 arasi uyansa yeter cok uyuyuncada duzen bozuluyo yemegi uykusu falan biraz daha uyusa yetecek.
Ayagida bilmiyorumki banami oyle geliyo biraz daha zaman gecsin bakalim belki ayakkabidandir.
ilk 3,5 ay defne de babasını hiç istemedi
eşim misafir odasında yattı
eşim yatak odasında olduğu zaman uyumazdı.ne zaman eşim misafir odasına giderse defne o zaman uyurdu
aynen cnm
kv bazen eşime kızıyor çocukla ilgilen biraz diye
çabalıyor ama benim eşim çok çabuk sinirleniyor nilde bunu hissedip huzursuz oluyo
bide bana diyo eşim ay sen çok sabırlısın diye
Yok canim senin dedigin gibi yemek yememek konusuna bakilmiyo helal haramda.nurayım çok doğru bi konuya temas ettin şekerim bu ara aynı sorunu bizde yaşıyoruz babası alınca kıyameti koparıyo
babamızın söylediği ben çok kucağıma alıyomuşum özellikle yapıyosun diyo
bende hayır sen onun dilinden anlamadığın için dedim
sonra akşam oynadılar biraz ama yine nil bana koşuyo..
bulurum ben cnm sen yaz bekliyorum merakla
tamam daha az koyucam budefa olucak..
pilastikte bıraktığım için olmamıştır dimi bide folya kapatmıştımya ondanda değildir..
bu konuda bilgim yok ama nnden haram
şöyle söyliyeyim önce şuna bakmaklazım gübvercin etini yemek harammı
eğer haramsa ozaman satmak parasıda haram ama yemek haram değilse parasıda haram olmaz
sonuçta tavuk satanlarvar onlarda satmasın ozaman gibi düşün
ayağına gelince ben bi sorun olduğunu sanmıyorum ama bencede 1. 5yaş konturolünde sora bilirsin cnm:
ben de bu kilit cümleye bitiyorum sen çok sabırlısın.... sanki sabırlı olmamak gibi bir seçeneğimiz var da ... benim eşim de mina çok huysuzlandığında diyor da...
Yok canim senin dedigin gibi yemek yememek konusuna bakilmiyo helal haramda.
Ben kucuklugumden beri duydugum guvercin kanatli ozgur hayvan oyuzden alinip satilmasi uygun gorulmuyo ama direk haram diyemem zaten sadece caiz degil diye biliyorum ama iste bende kesin bilgi istiyorum benim bildiklerimde kulaktan duyma seyler boyle konular cok derin konular aslinda tvde nihat hatipoglunu falan denk getirip sorabilsem ona sorucam ama.
ee yani ne yapıcaz :
sabırlı olmamaktan başka:
bazen nil çok huysuzluk yapıyo eşime tek dediğim lütfen sen diyer odaya git bizi yanlız bırak çünkü ben nile değilde eşime sinirleniyorum daha çok..
canım bekle bakalım belki ayakkabı ayağına ağır geliyor olabilir da bir yöne eğiliyordur...
katılıyorum canım çabuk pes ediyorlar ama üsteleme lazım yoksa çocuk yetiştirirken kendimizi yalnız bulabiliriz...
peki nasıl hallettiniz canım sonra düzeninizi nasıl kurdınu7z?
cnm eşim çokfazla kitap okuyo ve bu anlamda çok bilgiye sahip senin için sorucam merak etme..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?