- 5 Eylül 2012
- 2.299
- 299
- 173
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #39.321
kızlar ya yasemnin dediği gibi sabırları pek olmuyo malesef erkeklerin geneli öyle yani..bazen eşimin bana yardım etnediğini falan düşünüyorum ama benm babama bakınca bnm kocişin maşallahı var babam hiiç asla yardm etmemiş anneme..ağlamaktan çatlasanız kılını kıpırdatmazdı bi de bana kızardı diyop ağlıyosunuz diye..yani eskilere göre çok daha iyiler kocişler kendileri beceremese de en azından hakkımızı yemiyolar..zor bi şeyi, başardığımızın farkındalar böyle düşünüp rahatlamak lazım belki de
ben minaya eşimin yaşadığı sıkıntıya bakıyorum eğer gerçekten önemli ise ve adamı delirtecekse ben alıyorum sakinleştirip vermek üzere ama ufak mızmızlık ve eşim halledemiyorsa eşime" kızın ağlamasının sebebi sensin vicdanın elveriyorsa bırak ağlasın yoksa bişekilde sustur babasısın ben olmadığımda her ihtiycını giderebilmek zorundasın...." diyorum v başbaşa bırakıyorum yoksa sen yyapamıyorsun deyip elinden aldığım tüm işller bana kalıyor... dökse saçsa da batırsa da o yapıyor....
Tamam canim merakla bekliyorum ben nettende bakmistim bu konuya ama hep olumsuz seyler okudum Peygamberimizin hadisleri falan hep yapilmamasi konusundaydi ama bu bilgiler nekadar dogru onu bilmiyorum iste.
Ereni yarim saati gecti uyuyodu ustunu ortmek icin girdim orttum ciktim arkamdan sonra aglamaya basladi bende gitmedim bekledim sonra sustu uyudu heralde hala uyuyo perde ise yariyo.suan 2bucuk saat oldu uyuyali normaldede uzun uyur gunduz ama uyandiktan sonra kesinlikle kendi uyumaz simdi uyudu.
ee yani ne yapıcaz :
sabırlı olmamaktan başka:
bazen nil çok huysuzluk yapıyo eşime tek dediğim lütfen sen diyer odaya git bizi yanlız bırak çünkü ben nile değilde eşime sinirleniyorum daha çok..
kızlar ya tül beyazlatma ve fırında tüm piliç pişirme konusunda tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum.....tülerm pullu da bnm yani sıkıntı oluyo mu yıkanınca ya..daha yrni yaptrmştık yıkama frsatı olmadan toparlandık yerleşrken yıkıycam da....
tavuk konusunda da geçenlerde eşim köy tavuğu almıştı önce birz haşlamak istedm ama düdüklğye sığmadı....fırınada çok yüksek geldi ve saatlerce pişmedi...fazla büyük olduğu için miydi yapanlar nasıl yapıyosınuz
canım bak bu konuda eşimin hakkını yemeyim eğer defne beni sinirlendirdiyse eşim defneyi alır defneyi sakinleştirip verir.tabi buarada ben de sakibnleşmiş olurum
ama eşim de bana sen çok sabırlısın diyor
mesela defne yemek yerken üstünü batırır,yere döker ama ben kızmam.eşim de sen ne kadar rahatsın der.e ne yapıyım yemek yesin de dökülse de olur.sonuçta yıkar temizlerim ben.
cnm tül konusunda bişey diyemiyecem ben amwayın bazı detercanlarıyla yıkıyorum
ama tavuk benim alanım
ben tavuğu çi parçalıyorum temizleyip derin dondurucuya atıyorum sonra taze taze düdüklüde pişriyorum çünkü köy tavuğu çok zor pişiyo hazırlara benzemiyo cnm:
canım bak bu konuda eşimin hakkını yemeyim eğer defne beni sinirlendirdiyse eşim defneyi alır defneyi sakinleştirip verir.tabi buarada ben de sakibnleşmiş olurum
ama eşim de bana sen çok sabırlısın diyor
mesela defne yemek yerken üstünü batırır,yere döker ama ben kızmam.eşim de sen ne kadar rahatsın der.e ne yapıyım yemek yesin de dökülse de olur.sonuçta yıkar temizlerim ben.
aman nebileyim
aman sibelcim eskiden annelerimiz bizimle çocuklarımızla ilgilendiğimiz gibi ilgilenmezlermişki
ne yersen ye yani şimdi herşey çok farklı
annem bana kızıyo sen çok abartıyosun diye mesela genelde..
ah cnm ben alıyorum çünkü en hhayırlısı bu olıuyo bizim için..
geçen hafta niln altını al ben evde olmazsam ne yaparsın dedim mecbur kalırsam yaparım dedi almadı..
kız çocuk gündüzzü geceyi karıştıracak
bari gündüz kapatma perdeleri düzeni bozacan .
bi de sen yapamıyorsun demek ya da yargılayıp eleştrmek onların şevklerini kırıyo malesef çocuk gibi gazlanmak poh pohlanmak istiyolar bende oyunu kurallaruına göre oynamaya çalışıyorum..bi hata yapmşsa eşim cnm bak şöyle yaparsan daha çok işe yarayabilir falan dmeye çalışıyorum...bi ara çok pc y etakılıyordu hiç oynamıyodu meryemle ama meryem beni öpüncede kıskanıyodu...daha fazla vakşit geçrmeye çalış dedim..gündüzleri kapıya bakıp bakıp baba diyo seni özlüyo dedim ki aslında öyle bir durum yoktu..çok şükür son zamanlarda iyiyidi...hatta kakalı bezi bile değiştrdi yani ki midesi çok hassatr ben değiştrirken bile görmeye dayanamıyodu....
tabi herzaman bu kadar yapıcı olamıyorum ve terslendiğim zamanlarda oluyo ama onlar kesinlikllşe işe yaramıyo en azından bnm kocişte
ya bütün pişirmek istemştim çok da heveslenmiştim ama olmadı telef oldu hayvancık..önceden haşlayablseydm olacaktı ama sığmadı tencereye:))benmde hevesm kırıldı hazrlarda da denemedm
cnm benim eşimde isterse çok güzel oyalar ama bazen işine gelmio gibi düşünüyorum. çok çabuk sıkılıp pes edio. biz saatlerce oynayabiliyoruz ama o 10 dk dan sonra bocalamaya başlıo. hakkını yemiyim o da hep söyler işin çok zor vallahi diye...
aynen bende anlatıyorum güzelce 1 2 gün etkileniyo sonra yine devam..
kaçmasın hevesin bak bende pizzayı yapamadım
ama bundan sonra parçalayrak yap cnm:
benim eşimde en fazla 10 dakika işte:
aynen bende anlatıyorum güzelce 1 2 gün etkileniyo sonra yine devam..
kaçmasın hevesin bak bende pizzayı yapamadım
ama bundan sonra parçalayrak yap cnm:
benim eşimde en fazla 10 dakika işte:
bizim eşler benzio güldenim hem sinirliler hem sabırsız...
yani haklısın canm ama biz köyde bütüdük tarla işleri çoktu hayvanlar vardı falan biz biraz büyüyünce annem kendine gelmişti..şimdi de çalışıyoruz yani iş hayatı kadınlar ma ne olursa oslun kesinlikle annelermzn yaşadıklarının yanında hiçç..ben ünv son seneye kadar yazları tarklamzda yardım ediyodum anneme şöyle diyeyim sabah 6 da falan giriyoduk çapadr falan öğlen 1 de yemeğe anca çıkardık..orda da erkekler dinlenr falan kadınlar yemeği hazrlar tıplar çay derken 3 gibi tekrar bahçeye akşam hva kararana kadar....artık belimin sızladığını ve acısını hissetmediğim zamnaları hatrlıyorum...şimdi, ise evdeyim mesekla ama akşamları eşim bardağına çayı kendisi dl-oldurmaynca kızıyorum bazen..sonra kendime gelip diyoruım ki insanoğlu ne kadar da unutkan....
alt değiştrme konusunda üstelem sakın bende senin gibi diyodum bak öğren falan yanaşmıyodu ama şimdiye kadar iki kez değiştrdi ben dışardayken yapmış ve ilkinde ishalliydi..onu bile değiştrmiş bağlamş..i,kincisinde çok yapmış bodysine taşmış tüm üstünü değiştrmiş...başına gelince yapıyolar yani rahat ol...
ama yaaaa hnai tvde yapıyolar yaortaya koyuyolar ona heveslendm bennnnnn
bizim eşler benzio güldenim hem sinirliler hem sabırsız...
ayy okuldan bir arkadaşm var nisanda düğünü olacaktı biraz karışılıklar olmuş tarh netleşmemiş nişanlısıyla da araları bozulmş sanırım çok tedrgin kız evlenmekten soğumuş remen ne desem ne yapsam bilemedm....
bizde ben daha çok sinirlenrim yani ben daha çok sesimi çıkarırım meryemede ama bende hiç ağlamaz o babası azıcık sert baksın hemen ağlıo:))gece uyumazken eşimle çok tartışıyoduk ben sinirleniyodum o da ben sinirleniyorum diye bana kızıp küsüyodu
yine kocalarin kulaklari cinlamis yakinda hepsi ilgilileniir artik
sonucta burya yazildi:)
bizde ben daha çok sinirlenrim yani ben daha çok sesimi çıkarırım meryemede ama bende hiç ağlamaz o babası azıcık sert baksın hemen ağlıo:))gece uyumazken eşimle çok tartışıyoduk ben sinirleniyodum o da ben sinirleniyorum diye bana kızıp küsüyodu
öyle cnm ama işte ozaman çocuklara yani bize nekadar önmemveriylardıki şimdiki gibi değil..
kız hazırdan yapıyodur onlar..
aynen cnm benziyolar..
ay cnm nediyeyim hakkında hayırlısı olsun..
ben nile hiç sinirlenmiyorum bemn eşime sinirlenirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?