- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #39.341
çok pis gaza geldim ders çalışmaya gidiyorummmmmm
ayy ben hic bagiramiorum masala hemen kulaklarini tikayip aglio cok korkuo
vebeklikten beri boyle yuksek sese tahammulu yok
ben yemek hazir die mutfaktan seslensem bile bazen kulaklarino eliyle kapatio aglio
komsular kendi cocuguna bile bagirsa hemn kucagima gelio kulaklarini kapatio ilk
9aylikken yapmisti anlamadim nie boyle oyuzden dikkat edioz birazdaha gecmezse doktora sorcam hatta
ben yemek hazir die mutfaktan seslensem bile bazen kulaklarino eliyle kapatio aglio
komsular kendi cocuguna bile bagirsa hemn kucagima gelio kulaklarini kapatio ilk
9aylikken yapmisti anlamadim nie boyle oyuzden dikkat edioz birazdaha gecmezse doktora sorcam hatta
aslında bende eşime kızıyodum saatlerce gecenin bi yarısı kızla uğraşıyorum bi yataktan kalkıpta yardım edeymmi diye bile sormuyodu bende kızıyodum daralıyodumkıza kızıyodum güya ama aslında eşim uyansın o da uyumasın diye yapıyodumm:)))bende de psikopatlık var bazen adam sağdan kalkardı ver zıcık derdi ama bende onlarla kalkardım geçip uyuyamazdm hala öyleym asla onlar ayaktayken uyuyamıyorum(((
iyi çok şükür ya canım neticede alışmış epey...cnm önce aynı yatakta 3ümüz yattık tabi ben ortalarındaydım sonra da defneyi ortamıza aldık.banyo yaptırırken babayı da kısmen (suyunu babaya döktürdüm) olaya kattık.yani babayı yaptıklarımıza dahil etmeye çalıştım.ama bunların hepsi 3,5 aydan sonra oldu
zaten babamız da şehir dışına sürekli çıktığı için alıştı defne
hala tam anlamıyla alışmadı çünkü babayı kendine rakip olarak görüyor ama en azından baba odadayken uyumamazlık yapmıyor
kızlar ya tül beyazlatma ve fırında tüm piliç pişirme konusunda tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum.....tülerm pullu da bnm yani sıkıntı oluyo mu yıkanınca ya..daha yrni yaptrmştık yıkama frsatı olmadan toparlandık yerleşrken yıkıycam da....
tavuk konusunda da geçenlerde eşim köy tavuğu almıştı önce birz haşlamak istedm ama düdüklğye sığmadı....fırınada çok yüksek geldi ve saatlerce pişmedi...fazla büyük olduğu için miydi yapanlar nasıl yapıyosınuz
aman nebileyim
aman sibelcim eskiden annelerimiz bizimle çocuklarımızla ilgilendiğimiz gibi ilgilenmezlermişki
ne yersen ye yani şimdi herşey çok farklı
annem bana kızıyo sen çok abartıyosun diye mesela genelde..
ah cnm ben alıyorum çünkü en hhayırlısı bu olıuyo bizim için..
geçen hafta niln altını al ben evde olmazsam ne yaparsın dedim mecbur kalırsam yaparım dedi almadı..
kız çocuk gündüzzü geceyi karıştıracak
bari gündüz kapatma perdeleri düzeni bozacan .
defne de öyle kendi yemeye bayılıyorcnm ben nile sinirlenmediğim için eşimin böyle bişeyi olmuyo
ama bbende nile veriyorum yesin diye hatta bizimki çorbayemeyi çok seviyo ama çorbayı odeğil üstü başı yerler yiyo mutlaka yemekten sonra bi banyoya gireriz..
banadaanemm diyo çok rahatsın ver ben yedireyim diyo hayır bırak diyorum
hakkında hayırlısı cnmayy okuldan bir arkadaşm var nisanda düğünü olacaktı biraz karışılıklar olmuş tarh netleşmemiş nişanlısıyla da araları bozulmş sanırım çok tedrgin kız evlenmekten soğumuş remen ne desem ne yapsam bilemedm....
bizde ben daha çok sinirlenrim yani ben daha çok sesimi çıkarırım meryemede ama bende hiç ağlamaz o babası azıcık sert baksın hemen ağlıo:))gece uyumazken eşimle çok tartışıyoduk ben sinirleniyodum o da ben sinirleniyorum diye bana kızıp küsüyodu
Sirf merakima kapattim canim napicak diye ee uyuduguna gore artik kapatmam gunduzleri yoksa cocuk diycek hep gece hep gece hic gunduz olmuyo diye.aman nebileyim
aman sibelcim eskiden annelerimiz bizimle çocuklarımızla ilgilendiğimiz gibi ilgilenmezlermişki
ne yersen ye yani şimdi herşey çok farklı
annem bana kızıyo sen çok abartıyosun diye mesela genelde..
ah cnm ben alıyorum çünkü en hhayırlısı bu olıuyo bizim için..
geçen hafta niln altını al ben evde olmazsam ne yaparsın dedim mecbur kalırsam yaparım dedi almadı..
kız çocuk gündüzzü geceyi karıştıracak
bari gündüz kapatma perdeleri düzeni bozacan .
ayyhh bırakamıyorum ama sizi.....
iyi çok şükür ya canım neticede alışmış epey...
canım düdüklüde bi 90 dk aşlamak lazım köy tavuğunu yokda pişmiyor...
canım benim eşim de kesinlikle kakalı alt alamz ama ger kalan herşeyi yapar yemek gezdirme oynatma uyutma , ben hatta geçen akşam dışarı çıktım arkadaşlarla yemeğe eve geldiğimde saat 10 buçuktu eşim minayı yedirip üstünü değiştirip uyutmuştu. yapar yani ama ben o ortamdaysam durmuyorsa oyalayamıyor ayağına yaatıyor :)
Sirf merakima kapattim canim napicak diye ee uyuduguna gore artik kapatmam gunduzleri yoksa cocuk diycek hep gece hep gece hic gunduz olmuyo diye.
Aa bizdede hic oyle bisey yok heralde kulaklarinda sorun yoktur dimi ama olsaydi bebekken falan doktor kontrollerde anlardi zaten biseyi olmasinda belki sessiz sakinlige alismistir ama ilerde masal icin sorun olmasinda.
ayy yuksek ses muzikte oynuo dugune gdioz hosuna gidio ama bagirma olunca yapioSirf merakima kapattim canim napicak diye ee uyuduguna gore artik kapatmam gunduzleri yoksa cocuk diycek hep gece hep gece hic gunduz olmuyo diye.
Aa bizdede hic oyle bisey yok heralde kulaklarinda sorun yoktur dimi ama olsaydi bebekken falan doktor kontrollerde anlardi zaten biseyi olmasinda belki sessiz sakinlige alismistir ama ilerde masal icin sorun olmasinda.
Aysegul simdi lcw.ye baktim erkek urunlerine sonra senin icin kiz olanlara baktim cok indirim varya hemde kiz urunleri cok guzel yazlik 3.5 tan basliyo cok uygun fiyatlari sen tekrar bak canim belki autlet yerine normal olanlara bakmissindir.
Hemen yazayim dedim hadi ben kactim.
Kizlar okumaya zor yetistim yazmaya imkan yok yetiseyim puf ben varken neden yazmassiniz bilmem
Eski komsumuza gittik bigin guzeldi
kizlar konususlmus aras babasina asik adam bir bardan cay zor iciyor kahvaltida inanin
Fatmacim bu arada yaren olsun aras olsun hatya biz hep kara perdeyle buyuduk
Arasta yarende erken kalkmaz gundizde 2 3 saat uyurlar yine kara perdede ben cok memnunum belkode uykuculugu ona baglidir
olabilir canım ben de avalar daha karanlıkken daha geç kalktığını görüyorum minanın (bizim için geç 7 :))...
napsam taşını8nca ben de mi alsam koyu perde acaba??
birazdan yola çıkıyoruz....
Hadi hayirli yolculuklar canim rabbim yeni tayin yerinizde hep mutlu gunler gecurmenizi nasip etsin insalla
Canim perdeyi tavsiye ederim
olabilir canım ben de avalar daha karanlıkken daha geç kalktığını görüyorum minanın (bizim için geç 7 :))...
canm ama haklısın tek başına yetişmeye çalışıyorsun ve doğal olarak patlama yaşadığın zamanlar oluyo..ondan da defneck alıyo nasibini....defne de öyle kendi yemeye bayılıyor
zaten kendi yemeye çalışırken üst baş kalmıyor
hakkında hayırlısı cnm
bizde de ben çok sinirleniyorum
tahammül etmeye çalışıyorum ama olmuyor
dün akşam da defneye kızdım.uykusu geldi girdik yatağa
ama bir o tarafa bir bu tarafa dönüyor.ve aynı zamanda da saçlarımı çekiyor.1 saat sesimi çıkarmadım ama sonra dayanamadım.zaten başım ağrıyor üstüne bir de saçımı çekiyor durmadan
kucağıma aldım uyusun diye kucağımdan iniyor
kollarından tuttum "ne istiyorsun sen?yeter ama artık 1 saat oldu,benimki de can.uyu çabuk" diye kızdım.yazık yavrum kedi gibi kucağıma kıvrıldı içini çeke çeke ağlamaya başladı."kes ağlamayı,çabuk uyu" dedim.sustu sessizcekıvrılıp uyudu.çok acımasızım,sonra içim sızladı ama dayanamadım artık.sayesinde gece 12 ye geliyordu yattığımda.çünkü onu uyutup arabaya inip valizi eve çıkardım.valizi boşalt,makinaya çamaşır at,mutfağı toparla ancak yattım.başağrısıyla ancak bunları yaptım.
ayy azıcık çalştm amatam konsantre olmştummm meryem uyandı bende bırakmak zorunda kaldımhadi hadi git çalış cnm yine görüşürüz..
ay nebileyim gerçekten oyalıyamıyolarmı yoksa işlerinemi öyle geliyo cnm:
ayy yuksek ses muzikte oynuo dugune gdioz hosuna gidio ama bagirma olunca yapio
sanki birisi dovmus bagirmis pisirik kalmis korkutmus gbi yani
bakici olsa gunahini alirdik inanki hic sakayla bile eaim bana bagiramio hmn aglio ama sakadan mizmizlik degil
cok ciddi aglio korkarak oyuzden dikkat edioz doktorada sorcam mayista kontrolde
ayy tekrar bakayim bi outlette yakin sayilir kacirmayayim haftaya kadr gideyim koye gtmedwn alayim saol canim
Doktora sor bakalim canim neden oyle yapiyomus cunku ilerde buyudugunde masal icin sorun olur arkadaslariyla oynarken yada baska biseyde ama balki gecici biseydir.ayy yuksek ses muzikte oynuo dugune gdioz hosuna gidio ama bagirma olunca yapio
sanki birisi dovmus bagirmis pisirik kalmis korkutmus gbi yani
bakici olsa gunahini alirdik inanki hic sakayla bile eaim bana bagiramio hmn aglio ama sakadan mizmizlik degil
cok ciddi aglio korkarak oyuzden dikkat edioz doktorada sorcam mayista kontrolde
ayy tekrar bakayim bi outlette yakin sayilir kacirmayayim haftaya kadr gideyim koye gtmedwn alayim saol canim
Heralde oyle canim baksana benim sipa ogle uykusundan uyandi agladi agladi sonra tekrar uyudu en sonunda ben gittim uyandirdim.Kizlar okumaya zor yetistim yazmaya imkan yok yetiseyim puf ben varken neden yazmassiniz bilmem
Eski komsumuza gittik bigin guzeldi
kizlar konususlmus aras babasina asik adam bir bardan cay zor iciyor kahvaltida inanin
Fatmacim bu arada yaren olsun aras olsun hatya biz hep kara perdeyle buyuduk
Arasta yarende erken kalkmaz gundizde 2 3 saat uyurlar yine kara perdede ben cok memnunum belkode uykuculugu ona baglidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?