2012 kasım bebekleri büyüyor..

çok pis gaza geldim ders çalışmaya gidiyorummmmmm

iyi çalışmalar cnm:

cnm nil kulaklarını tıkamıyo ama nilde yüksek sese tahamüllü yok..

yani ben şimdi de nmesela masanın üstünden alamıyorum meryemi bi yolunu bulup oraya tırmanıyo bende o zamansert bi tonla hayırr yapma in falan diyorum....bazen işe yarıyo bazende daha da hızlanıyo çıkmak için...bnm uykusuzluğa dayanamıyodum dediğim gibi bi de eşimin hiç bişey yokmş gibi uyumaya devam etmesi çıldırtıyodu..

masalı da bilmiyorum ki canm neden o kadar hassas bizmki yapmıyo hiçöyle

bende asla nil uyumadan uyuyamam cnm:
hasta bile olsam..

iyi çok şükür ya canım neticede alışmış epey...

canım düdüklüde bi 90 dk aşlamak lazım köy tavuğunu yokda pişmiyor...

canım benim eşim de kesinlikle kakalı alt alamz ama ger kalan herşeyi yapar yemek gezdirme oynatma uyutma , ben hatta geçen akşam dışarı çıktım arkadaşlarla yemeğe eve geldiğimde saat 10 buçuktu eşim minayı yedirip üstünü değiştirip uyutmuştu. yapar yani ama ben o ortamdaysam durmuyorsa oyalayamıyor ayağına yaatıyor :)

defne de öyle kendi yemeye bayılıyor
zaten kendi yemeye çalışırken üst baş kalmıyor

hakkında hayırlısı cnm

bizde de ben çok sinirleniyorum
tahammül etmeye çalışıyorum ama olmuyor
dün akşam da defneye kızdım.uykusu geldi girdik yatağa
ama bir o tarafa bir bu tarafa dönüyor.ve aynı zamanda da saçlarımı çekiyor.1 saat sesimi çıkarmadım ama sonra dayanamadım.zaten başım ağrıyor üstüne bir de saçımı çekiyor durmadan
kucağıma aldım uyusun diye kucağımdan iniyor
kollarından tuttum "ne istiyorsun sen?yeter ama artık 1 saat oldu,benimki de can.uyu çabuk" diye kızdım.yazık yavrum kedi gibi kucağıma kıvrıldı içini çeke çeke ağlamaya başladı."kes ağlamayı,çabuk uyu" dedim.sustu sessizcekıvrılıp uyudu.çok acımasızım,sonra içim sızladı ama dayanamadım artık.sayesinde gece 12 ye geliyordu yattığımda.çünkü onu uyutup arabaya inip valizi eve çıkardım.valizi boşalt,makinaya çamaşır at,mutfağı toparla ancak yattım.başağrısıyla ancak bunları yaptım.

Sirf merakima kapattim canim napicak diye ee uyuduguna gore artik kapatmam gunduzleri yoksa cocuk diycek hep gece hep gece hic gunduz olmuyo diye.

Aa bizdede hic oyle bisey yok heralde kulaklarinda sorun yoktur dimi ama olsaydi bebekken falan doktor kontrollerde anlardi zaten biseyi olmasinda belki sessiz sakinlige alismistir ama ilerde masal icin sorun olmasinda.

ayyhh bırakamıyorum ama sizi.....

hadi hadi git çalış cnm yine görüşürüz..

ay nebileyim gerçekten oyalıyamıyolarmı yoksa işlerinemi öyle geliyo cnm:

dimi ama kız hep gece hep gece olmaz...
hehehe:):)
ama geceleri kapat sen daha fazla uyuma konusunda yararlana bilirsin cnm..

Erenide uyanmayinca gittim ben uyandirdim ya artik cikayim yemegini yedireyim isleri halledeyim.

Bu arada babalardan konusuluyo ne desem bilemedim yani bizimki herseyiyle ilgilendigi icin pek soylicek bisey yok.iki hafta yillik izinden sonra dun ise baslamisti aksam eren kaka yapmis esime diyorum bezini degistirmek istermisin ozlemissindir butun gun diye oda tamam diyo sonra degistirdi zaten.

Aysegul simdi lcw.ye baktim erkek urunlerine sonra senin icin kiz olanlara baktim cok indirim varya hemde kiz urunleri cok guzel yazlik 3.5 tan basliyo cok uygun fiyatlari sen tekrar bak canim belki autlet yerine normal olanlara bakmissindir.
Hemen yazayim dedim hadi ben kactim.

ayy yuksek ses muzikte oynuo dugune gdioz hosuna gidio ama bagirma olunca yapio
sanki birisi dovmus bagirmis pisirik kalmis korkutmus gbi yani
bakici olsa gunahini alirdik inanki hic sakayla bile eaim bana bagiramio hmn aglio ama sakadan mizmizlik degil
cok ciddi aglio korkarak oyuzden dikkat edioz doktorada sorcam mayista kontrolde

ayy tekrar bakayim bi outlette yakin sayilir kacirmayayim haftaya kadr gideyim koye gtmedwn alayim saol canim

Kizlar okumaya zor yetistim yazmaya imkan yok yetiseyim puf ben varken neden yazmassiniz bilmem
Eski komsumuza gittik bigin guzeldi

kizlar konususlmus aras babasina asik adam bir bardan cay zor iciyor kahvaltida inanin
Fatmacim bu arada yaren olsun aras olsun hatya biz hep kara perdeyle buyuduk
Arasta yarende erken kalkmaz gundizde 2 3 saat uyurlar yine kara perdede ben cok memnunum belkode uykuculugu ona baglidir

olabilir canım ben de avalar daha karanlıkken daha geç kalktığını görüyorum minanın (bizim için geç 7 :))...
napsam taşını8nca ben de mi alsam koyu perde acaba??

birazdan yola çıkıyoruz....

olabilir canım ben de avalar daha karanlıkken daha geç kalktığını görüyorum minanın (bizim için geç 7 :))...

Hadi hayirli yolculuklar canim rabbim yeni tayin yerinizde hep mutlu gunler gecurmenizi nasip etsin insalla

Canim perdeyi tavsiye ederim

Hadi hayirli yolculuklar canim rabbim yeni tayin yerinizde hep mutlu gunler gecurmenizi nasip etsin insalla

Canim perdeyi tavsiye ederim

sağol canım inş...

hep düşündüm ama bi denemek lazım bizimki güneş gördüğü an açıyor gözünü 7ye kadar uyuması için bile en geç 5 te kalkması lazımki emzirip uyutayım gerisi kurtarmıyor...

Ben de alacam siyah perde saatler de alınıyo sabah altıda kalkar rana :-/

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayırlı yolculuklar cnm
Yenı yasam yerınız hep guzellikler getırsın ıns

Karanlık bızde de cok ıse yarıyor, nıda dogdugundan bu yana hep karanlıkta uyudugu ıcın mı bılmem beyzaya gore daha duzenlı uykusu..

canm ama haklısın tek başına yetişmeye çalışıyorsun ve doğal olarak patlama yaşadığın zamanlar oluyo..ondan da defneck alıyo nasibini....
hadi hadi git çalış cnm yine görüşürüz..

ay nebileyim gerçekten oyalıyamıyolarmı yoksa işlerinemi öyle geliyo cnm:
ayy azıcık çalştm amatam konsantre olmştummm meryem uyandı bende bırakmak zorunda kaldım

ayy al canmm bende ctesi bakayım bakalım netten baktım da outletini bulamadm burda da yok gerçi outlet ama olsun tekrar bakmakta fayda var geçen sen dedikten sonra gittim elbise aldım kızıma yazn giycez:))

canmm hayırlı yolculuklar sağsalim varın inşalllah hallettin baya bi de yerleştnmi tamamdır:))valla siyah perde hiç aklıma gelmemişti benm ama mantıklı olabiilir yani....gerçi bnm içimi karartır da meryemn odasını ayırırsam siyah alayım bari....

Doktora sor bakalim canim neden oyle yapiyomus cunku ilerde buyudugunde masal icin sorun olur arkadaslariyla oynarken yada baska biseyde ama balki gecici biseydir.
Bu arada ben netten bakmistim canim indirimleri oyle gordum cok vardi ama belki magazada okadar yoktur her magazada farkli oluyo.
Heralde oyle canim baksana benim sipa ogle uykusundan uyandi agladi agladi sonra tekrar uyudu en sonunda ben gittim uyandirdim. bi hafta sonra size sonucu yazarim.

Hayirli yolculuklar canim cok zor isiniz ya Allah yardimcin olsun ins.yeni evinizde huzurlu mutlu yasarsiniz.
Bakalim erende perde ise yararsa soylerim sende alirsin yada belki yeni evinizde mina kendiliginden uyur kimbilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…