- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #39.361
Hayırlı yolculuklar cnm
Yenı yasam yerınız hep guzellikler getırsın ıns
Karanlık bızde de cok ıse yarıyor, nıda dogdugundan bu yana hep karanlıkta uyudugu ıcın mı bılmem beyzaya gore daha duzenlı uykusu..
anladım cnm denesembasar çığlığı herhaldeilk onceannem ne yapıyo diye:))Ben herzaman koltukta degistiriyorum altini canim zaten bizim koltuklarda polar ortu var boe cok rahat oluyo misafir gelincede kaldiriyorum sonra tekrar ortuyorum bide zaten erene bebeklikten beri altini degistirirken altina ortu ortuyorum iyi oluyo bende ayaklarimla kollarini tutuyorum alisti zaten itiraz etmiyo hatta bazen ayaklarimi cektigimde kollari ayni pozisyon kaliyo cok komik ya dene bence sende.
CNM AYNI SORUN BİZDEDE VAR KAÇIYO RESMEN KOVOLANBAÇ OYNUYORUZ EVDE:
SONRA ELİNE BİŞEYLER VERİYORUM BUDEFA KIREME SALDIRIYO ALIYO AÇIP YALIYACAKMIŞ HADİ BİDE ONUN İÇİN Bİ KIYAMET KOPUYO ANLIYACAĞIN BİZDE SORLANIYORUZ..
hayirli yolculuklar canim allh yolunuzu acik etsin sag salim varin yerlesin ins hakkinizda hayirlisi olur yeni yerinizolabilir canım ben de avalar daha karanlıkken daha geç kalktığını görüyorum minanın (bizim için geç 7 :))...
napsam taşını8nca ben de mi alsam koyu perde acaba??
birazdan yola çıkıyoruz....
Ben de alacam siyah perde saatler de alınıyo sabah altıda kalkar rana :-/
perde sart hatta bende siyah carsaf vardi kqtladim ikiye cama astim odadan hic gorunmuo cunku normal beyaz
guneslik var ama altta siyah carsafi perde gbi astim odasi hep karanlik :)
oara bulamadim uyguna siyh perde bu cozumu buldum
vqrsa hemn dene ins ise yarar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bu keçi boynuzu özünü bir türlü bulamadım.bir eczane var sipariş vermiş onu bekliyorum bakalım.
biberon bende lcw den 2 tsort 10 tl. 4 tl de 2 tane şort aldım. hiç bir şey kalmamış indirimde .
kızlar bu arada boğaz enfeksiyonuna dikkat edin salgın var herhalde yine kimi görsem boğaz iltahabı. bu aradaemirin ateşi tamda doktorumuzun dedği gibi 3. günde düştü. antibiotiğe devam ama çok huy değiştirdi. bir bağırmadır öğrenmiş. bahire bağırıyor sinirlenince ve bana dahada bir düşkün oldu sanki khiç kucağımdan inmek istemiyor. geçen banyoya girdim.babası yanındaydı çıkana kadar ağladı arkamdan.
yemek de yemiyor inanılmaz iştahsız . kafasını çeviriyor2 kaşık yiyip geri kalanı istemeyince de ağzındn çıkartıyor , önceden cama filan çıkartırdık şimdi hiç bir şey sökmüyor.
bugün 2 tane köfte yarım çay bardağı yoğurt , 3 kaşık makarna yedi. akşamada biberonuna muhallebi yaptım içti.
bayılıyor biberonla muhallebi veya süt içmeye.ama kaşık görmek istemiyor sanki çocuk.eli hep ağzında ve hep bir yerleri ısırmak istiyor. bu köpek dişleri çok zor çıkıyormuş ya
Kizlar bende dayanamadim bizde aksam lcw.ye gittik su indirimden yararlanalim diye ama cogu yeni urunlerdi ya bikac tane indirimden aldim uzun kollu tisort simdi tam lazimdi bitanade tatli bi sari tisort aldim yazlik bide pantolon aldim ince tabi bakalim yazliklari sonra aliriz.(gecen senede kisa dogru erene bu yaz giysin diye indirim vardi sort almistim ikii takim bitanade gezmelik sort hani kareli varya oyle bisey ikiside cok uygundu fiyati onlarda var bizim bakalim sonra aliriz diger lazimlari.)
anladım cnm denesembasar çığlığı herhaldeilk onceannem ne yapıyo diye:))
canım aynı bizianlatmışsın alıyo kremi aç diye ağlıyo ağzına alacak yapma deyincegözümün içine baka baka yapıyr.
cnm ben sana özel mesajda numaramı yazıp yollamıştım gelmedi mi,ben seninkini kaydettim hemen.
dur cepten yazaıcam sana
bu keçi boynuzu özünü bir türlü bulamadım.bir eczane var sipariş vermiş onu bekliyorum bakalım.
biberon bende lcw den 2 tsort 10 tl. 4 tl de 2 tane şort aldım. hiç bir şey kalmamış indirimde .
kızlar bu arada boğaz enfeksiyonuna dikkat edin salgın var herhalde yine kimi görsem boğaz iltahabı. bu aradaemirin ateşi tamda doktorumuzun dedği gibi 3. günde düştü. antibiotiğe devam ama çok huy değiştirdi. bir bağırmadır öğrenmiş. bahire bağırıyor sinirlenince ve bana dahada bir düşkün oldu sanki khiç kucağımdan inmek istemiyor. geçen banyoya girdim.babası yanındaydı çıkana kadar ağladı arkamdan.
yemek de yemiyor inanılmaz iştahsız . kafasını çeviriyor2 kaşık yiyip geri kalanı istemeyince de ağzındn çıkartıyor , önceden cama filan çıkartırdık şimdi hiç bir şey sökmüyor.
bugün 2 tane köfte yarım çay bardağı yoğurt , 3 kaşık makarna yedi. akşamada biberonuna muhallebi yaptım içti.
bayılıyor biberonla muhallebi veya süt içmeye.ama kaşık görmek istemiyor sanki çocuk.eli hep ağzında ve hep bir yerleri ısırmak istiyor. bu köpek dişleri çok zor çıkıyormuş ya
Iyı geceler ıyı uykular herkese
Gecmıse baktım ama canım sıkkın bıraz bı kafamı toparlayıp yazamadım kımseye....
aynen bizimki çevirmeli değil üsten açılıyo direk açıyo şebek ve ağzına sonra hadi bakalım ağlama:
akşamda bacaklarını part pat suratıma vuruyo bide hoşuna gidiyo gülğüyo..
gelmedi cnm
,
bide bu mesajlar sürekli geliyo ya belki ben kaçırdım
ama ceptende gelmedi mesajın cnm:
sen akşam özelden yaz bana istersen gire bilirsen ay bi tel alamadık heheh:)
cnm dişten yemiyodur emir
nilinde 2 köpek dişi çıkmış 2side çıkmak üzereymiş ama bakamıyorum aç bakayım diyorum elimi ısırıyo..
hayırdır cnm neden canın sıkkın bakyim özel değilse ..
kızlar herkese günaydın
ay nil iyi çok şükür geçen akşam öksürük kırizimiz var demiştimya akşam ne burnumuz aktı nede öksürdük
ay keramet bu keçi boynuzundamı acaba..
kızlar günaydın,
yoldayız biz hala epey de yolumuz var...
iyi dilekleriniz için hepinize teşekkürler... mina uyusun da huysuzluk yapmsın diye gece çıkmıştık az önce kahvaltı ettik şimdi devam.
cvr bu aralar mina da aynı babasına daysıylaa oynasa da özellikle memeye çok düşkünleşti.
beni canın neden sıkkın canım
güldencim hadi şükür geçmiş öksürük hemen..
ayşegül gerçekten çok şanslısın canım maş sorunsuz bir bebek büyütüyorsun, masalcık dişte bile huysuzluk yapmıyormuş kıymetini bil böyle 4 çocuk bile yapılır :)
fatmacım, sibelcim kara perde denenecekler arasında...
tel.den giriyorum alıntı yapamıyorum diğer tüm kızlar öpüldünüz...
günaydın cnmm. gerçekten keramet keçiboynuzunda maşallah diiyim zeynep ilay bundan önce grip olunca bir haftayı bulurdu şimdi iki günde toparladı çok şükür. az bişey genzimiz tıkalı. buna şükür bu gecede gayet ii uyuduk bende dinlendim çok şükür. niilime de maşallah diyeyim. nazarımız değmesin kuzulara.herkese günaydınnnn
kızlar günaydın,
yoldayız biz hala epey de yolumuz var...
iyi dilekleriniz için hepinize teşekkürler... mina uyusun da huysuzluk yapmsın diye gece çıkmıştık az önce kahvaltı ettik şimdi devam.
cvr bu aralar mina da aynı babasına daysıylaa oynasa da özellikle memeye çok düşkünleşti.
beni canın neden sıkkın canım
güldencim hadi şükür geçmiş öksürük hemen..
ayşegül gerçekten çok şanslısın canım maş sorunsuz bir bebek büyütüyorsun, masalcık dişte bile huysuzluk yapmıyormuş kıymetini bil böyle 4 çocuk bile yapılır :)
fatmacım, sibelcim kara perde denenecekler arasında...
tel.den giriyorum alıntı yapamıyorum diğer tüm kızlar öpüldünüz...
güldencim ünye de kahvaltı ettik yola çıktık ordu merkeze doğru geliyoruz şimdi. mina bi ara huyszlandı ama karnı doyunca iyi şimdi bizimki yolculuğu hiç sevmior zaten ya ...
güldencim ünye de kahvaltı ettik yola çıktık ordu merkeze doğru geliyoruz şimdi. mina bi ara huyszlandı ama karnı doyunca iyi şimdi bizimki yolculuğu hiç sevmior zaten ya ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?