- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #39.381
Kızlar dün akşam iş çıkışı çok canım sıkıldı
Akşam arabaya bindim araba bi türlü çalışmadı. 1 saat uğraştım. Sonra eşimi aradım. O da benim yaptıklarımı yapmamı istedi. Yaptığımı söyleyince onunda aklına bişey gelmedi. O saatte tamirci de bulamayacagim için mecbur arabayı kilitledi m kv ye gittim. Akşam orada kaldım. Sabah da ben fizik tedavi gittim kp de tamirci ile arabaya bakmaya gitti. Şimdi aradım tamircideymis. Arabanın parçasını değiştireceklermis. Akşam akşam çok canım sıkıldı. Sağolsun kv bişey demedi. Hatta ben duşa girdim o defneyi oyaladı .
sibel bende bulamiom outlete bakiom ama acaba telden mi gorunmuoki
yqrin pc yi acip bqkarim
yq insan herseyi alasi gelio dimi:)
iyi gecelr kizlqr malum 5den beri uyanigim ama hala ayaktayim :)
optum sizi wavs beni sohbet etmek iatersim ama ya yine uyuyamazsam 5den sonrq die tirsiom:)
iyi gcelrrr optumm
wavs ins alp iyilemiatir agzi nasil oldu ki
Günaydın kızlar
Akşam arabaya bindim araba bi türlü çalışmadı. 1 saat uğraştım. Sonra eşimi aradım. O da benim yaptıklarımı yapmamı istedi. Yaptığımı söyleyince onunda aklına bişey gelmedi. O saatte tamirci de bulamayacagim için mecbur arabayı kilitledi m kv ye gittim. Akşam orada kaldım. Sabah da ben fizik tedavi gittim kp de tamirci ile arabaya bakmaya gitti. Şimdi aradım tamircideymis. Arabanın parçasını değiştireceklermis. Akşam akşam çok canım sıkıldı. Sağolsun kv bişey demedi. Hatta ben duşa girdim o defneyi oyaladı .
Günaydın kızlar
geçmiş yapmaya çalışıyorum ama bitmedi daha muhabbeti kacirmayim diye bi selam vereyim dedim
bizim az önce Lcw indirimden aldığımız cicilerimiz geldi teşekkürler songül teyzesi sen haber vermeseydin olmicakti
nilay iyi yolculuklar canım yeni evinizde çok mutlu olun ins
Biz dün bebek görmeye gittik elifle dün.ondan giremedim bi daha elif hiç sevmedi orayı çok mizmizlandi iki saat zir oturduk
evet cnm o keciboynuzu mucize gbi cok sewindm gecmis hastalginizaynen bizimki çevirmeli değil üsten açılıyo direk açıyo şebek ve ağzına sonra hadi bakalım ağlama:
akşamda bacaklarını part pat suratıma vuruyo bide hoşuna gidiyo gülğüyo..
gelmedi cnm
,
bide bu mesajlar sürekli geliyo ya belki ben kaçırdım
ama ceptende gelmedi mesajın cnm:
sen akşam özelden yaz bana istersen gire bilirsen ay bi tel alamadık heheh:)
cnm dişten yemiyodur emir
nilinde 2 köpek dişi çıkmış 2side çıkmak üzereymiş ama bakamıyorum aç bakayım diyorum elimi ısırıyo..
hayırdır cnm neden canın sıkkın bakyim özel değilse ..
kızlar herkese günaydın
ay nil iyi çok şükür geçen akşam öksürük kırizimiz var demiştimya akşam ne burnumuz aktı nede öksürdük
ay keramet bu keçi boynuzundamı acaba..
cnm hayirli yolculuklar ins kolayca varirsiniz ayyy 2.boyle olcagini bilsem dort dgil 10da yaparimkızlar günaydın,
yoldayız biz hala epey de yolumuz var...
iyi dilekleriniz için hepinize teşekkürler... mina uyusun da huysuzluk yapmsın diye gece çıkmıştık az önce kahvaltı ettik şimdi devam.
cvr bu aralar mina da aynı babasına daysıylaa oynasa da özellikle memeye çok düşkünleşti.
beni canın neden sıkkın canım
güldencim hadi şükür geçmiş öksürük hemen..
ayşegül gerçekten çok şanslısın canım maş sorunsuz bir bebek büyütüyorsun, masalcık dişte bile huysuzluk yapmıyormuş kıymetini bil böyle 4 çocuk bile yapılır :)
fatmacım, sibelcim kara perde denenecekler arasında...
tel.den giriyorum alıntı yapamıyorum diğer tüm kızlar öpüldünüz...
ohh harika cok sevindm pkmzin ise yaramasina allhimin mucizesi iste ilac gbigünaydın cnmm. gerçekten keramet keçiboynuzunda maşallah diiyim zeynep ilay bundan önce grip olunca bir haftayı bulurdu şimdi iki günde toparladı çok şükür. az bişey genzimiz tıkalı. buna şükür bu gecede gayet ii uyuduk bende dinlendim çok şükür. niilime de maşallah diyeyim. nazarımız değmesin kuzulara.herkese günaydınnnn
zor olmali bebek de hakli napsin biz bile bunalioz uzun yoldangüldencim ünye de kahvaltı ettik yola çıktık ordu merkeze doğru geliyoruz şimdi. mina bi ara huyszlandı ama karnı doyunca iyi şimdi bizimki yolculuğu hiç sevmior zaten ya ...
olsun canim daha buyuk aksilikler vermesin allh yaptirilir giderKızlar dün akşam iş çıkışı çok canım sıkıldı
yasmincim 15saat sürüyormuş yaklaşık şimdi ordudayız dielim. mina şimdilik iyi diş huysuzluğu devam yine ama kahvaltı edince skinleşti. zaten araba yolculuğunu hiç sevmior... kraker, salatalık vs idare ediyoruz artık...
Günaydın kızlar
geçmiş yapmaya çalışıyorum ama bitmedi daha muhabbeti kacirmayim diye bi selam vereyim dedim
bizim az önce Lcw indirimden aldığımız cicilerimiz geldi teşekkürler songül teyzesi sen haber vermeseydin olmicakti
nilay iyi yolculuklar canım yeni evinizde çok mutlu olun ins
Biz dün bebek görmeye gittik elifle dün.ondan giremedim bi daha elif hiç sevmedi orayı çok mizmizlandi iki saat zir oturduk
evet cnm o keciboynuzu mucize gbi cok sewindm gecmis hastalginiz
cnm hayirli yolculuklar ins kolayca varirsiniz ayyy 2.boyle olcagini bilsem dort dgil 10da yaparim
ama bilemezsinki 5parmagin 5i bir degil dgeri belki tam tersi olcak diye 2.yi bile dusununce korkuom:)
ohh harika cok sevindm pkmzin ise yaramasina allhimin mucizesi iste ilac gbi
zor olmali bebek de hakli napsin biz bile bunalioz uzun yoldan
olsun canim daha buyuk aksilikler vermesin allh yaptirilir gider
kv de degisim seziorum sanki oda burayi okuyanlardan galiba:)
ben masalin yediklerini hic soylemeyeyim canim bazen ben vermiorum yeter diyeKızlar bide bişey sorcam size Elife artık karisim vermiyorum karisim yediği zaman iyi yiyor masallah ama bu ayrı ayrı pek yemek istemiyor yani yarım kibrit kutusu kadar peynir iki üç zeytin bi çay bardagindan az süt bi çay kasigina yakın tereyağ çok az da yumurta yiyor ama zorla
merak ediyorum sizinkiler ne yiyor ne kadar yiyor Elifin yedikleri acaba yeterli mi
bıraz daha ıyı canım ama tam gecmedı hala bısey yemıyo
bazen ağzı acıyo sanırım ozamn cok ağlıyo parmağıyla ısaret edıyo orayı ama elımden bısey gelmıyo
ben masalin yediklerini hic soylemeyeyim canim bazen ben vermiorum yeter diye
yumurtasini bitirt peyniri artir zeytin sart degil bide sutu kahvaltidan sonra verirsen o karnini sisirmez yumurtayi peyniri daha cok yer belki
ayy kiyamm canim yaa ins gecer artik hemn kekik icirsene tadida guzel kekik iyi gelii agiz yarasina
gunaydin kizlar babamiz pazartsi sehir disinq goreve gtmisti bugun aksam gelcek
masal cok ozledi pazartsi aksamdan veri baba die sayiklio telde konusuo baba gel ozlo dio
ozledim demeye calisio
babasi izur dilerim seni biraktgim icin bende seni ozledim dio
ozuyy dio masalda :)
ozur dilio guya:)
ohh ya 9.30ta kalkdirdim ya cok uyumasi ogunlerini bozuo ogleyin arada kaynio du genelde
kahvaltimizi ettik kuslara bakio camdan:)
guldencım gunaydın kecıboynuzu ıse yaramıstır nıl ıyımıs sevındım
buarada tadı nasıl kecıboynuznu ozunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?