- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #39.401
günaydın cnm gerçekten mucize bu keçi boynnuzu...
ıcmezkı canım ya doktora goturmedğımıe pısman olmam ınsallah acıle gıtmstık, pazartesı de kontrole goturcem
dr a gotursem acaba ağzı ıcın bısey verırmıkı
ayyyy onun özledim demesini yerim ben aferin masalcığa..
cnm bildiğin pancar pekmezine benzettim ben ama tadı biraz daha keçi boynuzunu andırıyo
ama nil hiç itiraz etmeden yiyo çok şükür..
cnm verir bence belki tahlil falan yapar gerçi antibiyotik kullandığınız için şuanda doğru sonuç vermez ama mutlaka vardır bişey..
bi dene bence.
yokmu alpin kendi doktoru..
ayy mucize kesinlikle ama dusun masal bamya pirasa karnabahar herseyi yiyen cocuk
cok da guzel bi tadi var ama yemio asla gorunce aglio yaa
meyve suyunda anlio icmio yogurtta yemio rengi degisik tanio :)
uyurken icircem sulandirip ama cok istah artirio masalda gerekde gormuom
ama bagisiklik icin icse diom ee zaten daha hic hastalanmadi ne gerek var dio esimde zorlama
tek istemwdgi sy birakda saygi duyalim dio:)
ayyyy onun özledim demesini yerim ben aferin masalcığa..
cnm bildiğin pancar pekmezine benzettim ben ama tadı biraz daha keçi boynuzunu andırıyo
ama nil hiç itiraz etmeden yiyo çok şükür..
oh neguzel ıcıyosa bende arastırayım burda ınsallah bulurum
doğduğundan berı goturdğumuz bı dr var ama devlet hastanesı sonucta herkesın dr u
baktım netten sıra vermıyo orda beklemekte cok zor herkes hasta zaten
bısey yemıyo ama dun aksam elıne ekmek verdım onu yedı cıkolata yıyodum ben pesımden ayrılmadı yıcem dıye bırazda huysuzluğundan yemıyo bana kalırsa sulu seyler verıyorum yemesı kolay olsun dıye onlarıda yemek ıstemıyo
bulamazsan yardımcı olurum cnm:
ayy çocuk sonuçta ne yapıla bilir bilemedimki cnm
araştırdınmı hiç netten:
cok tatli dio teyzesi gercekten agzini yuvarlio gozlerini kisio ozluu dio:)
aferin nile sevmis masal nefret ettii bense cok.sevdim ayrica kurabiye ve keklerde seker yerine
kullanabilirmisiz eczaci soylemisti deniycem ben biara belki oyle yer
cok tatli dio teyzesi gercekten agzini yuvarlio gozlerini kisio ozluu dio:)
aferin nile sevmis masal nefret ettii bense cok.sevdim ayrica kurabiye ve keklerde seker yerine
kullanabilirmisiz eczaci soylemisti deniycem ben biara belki oyle yer
sağol canım
bakmadım canım sımdı bı bakayım
günaydın kızlr....azıcık yaptuım geçmiş bakalım aklımda neler kalmış:)
nurr canm ne olduuuuuu
ayşegülcm azıcık kalmış bak ayy ne güzel geliyomş babanız bugün..bizde görüntülü konuşuyıoz bababa babab diyo sevnçten zıplıyo yavrucak....koridorda bşi erkek sesi duyunca kapıya koşuyo baba diyerek..bi de çok düşkün değildi babasına ama çok özled
fundacm geçmiş olsun arabınz için inşallah çok bişeyi yoktur..kv ye nazar değmesin:)))
güldenmm günaydınn
nilay ii yolculuklar canm off benm de gözümde büyüyo ya...pazar yola çıkacaz bizde 17 saat bizimde ve konaklma yapmadan gitmemiz lazım çünkü eşim anca yetşecek..ptesi akşam istanbulda olması lkazm.meryem çok sıkıntı yapmıyodu normakde ama çok ya 17 saat ben bile dayanamam gibi geliyo..
yasemn zeynepck toparlanmışohh maşallah....
nuraycm yani elifim maşallah benm kıza bakarak ii yiyomş ama yine de ayşegüln dediği gibi sütü sonra verirsen daha çok yer belki..az az ver yada çay niyetne veriyosan eğer...
gülcm alp nasıl oldu kuzucuğm toparlanmıştır inşallah...
fatma günaydın ...
ayy kimse kaldı mı ya unuttuysam özürr....
cnm aslında pişirdikten sonra kullanılan bi tarif bulmak lazım
hani pekmezi kaynatınca kansorojen üretiyomuşya
ay bilemedim ayşegülcüm ya herkese başka bişey söylüyo işte.
ama tek öğrendiğim keçi boynuzu
candır
buda songülümün lafı
kulakların çınlasın songüllll:
Cinladi cinladi haha
ay tamamen yanlis bilgi cnm isi gormeso yanlos insanlari yanlis bilgilendiruyorlar
Kizlar bu arada herkeze gubaydin
zeynep ve nilin hastaliklarinin gerilemesine coo sevindim arasinda iki gunde geriletmisti
wass cnm alp te insalla toparlicak mutlaka kontrole gotur
Benicim sorun nedir ki?
minacim az kalmos rabbim kolaylil versin
nuraycim elif cicileri guke gule giysin
bizumkilerfe bugun gelir
Recez gecmia olsun sizerw
simdi kahvalti trlasi donucem size yine
Kizlar bu arada herkeze gubaydin
zeynep ve nilin hastaliklarinin gerilemesine coo sevindim arasinda iki gunde geriletmisti
Benicim sorun nedir ki?
bizumkilerfe bugun gelir
güle güle giysin elif cicileriniGünaydın kızlar
geçmiş yapmaya çalışıyorum ama bitmedi daha muhabbeti kacirmayim diye bi selam vereyim dedim
bizim az önce Lcw indirimden aldığımız cicilerimiz geldi teşekkürler songül teyzesi sen haber vermeseydin olmicakti
nilay iyi yolculuklar canım yeni evinizde çok mutlu olun ins
Biz dün bebek görmeye gittik elifle dün.ondan giremedim bi daha elif hiç sevmedi orayı çok mizmizlandi iki saat zir oturduk
cnm bence yeterliKızlar bide bişey sorcam size Elife artık karisim vermiyorum karisim yediği zaman iyi yiyor masallah ama bu ayrı ayrı pek yemek istemiyor yani yarım kibrit kutusu kadar peynir iki üç zeytin bi çay bardagindan az süt bi çay kasigina yakın tereyağ çok az da yumurta yiyor ama zorla
merak ediyorum sizinkiler ne yiyor ne kadar yiyor Elifin yedikleri acaba yeterli mi
inşallah hemen geçerbıraz daha ıyı canım ama tam gecmedı hala bısey yemıyo
bazen ağzı acıyo sanırım ozamn cok ağlıyo parmağıyla ısaret edıyo orayı ama elımden bısey gelmıyo
cnm 200 tl cik sıkışmış arabaya :)gümaydın cnm:
umarım büyük bişey değildir cnm olur öyle şeyler
kız bizim eşlerden sonra senin kavde burayı okuyo ola bilirmi bu ara pek sesiz gördüm kendisini..
hehe:
günaydın cnm baksen elifime beğenmedi demek...
evet cnm haklısınevet cnm o keciboynuzu mucize gbi cok sewindm gecmis hastalginiz
cnm hayirli yolculuklar ins kolayca varirsiniz ayyy 2.boyle olcagini bilsem dort dgil 10da yaparim
ama bilemezsinki 5parmagin 5i bir degil dgeri belki tam tersi olcak diye 2.yi bile dusununce korkuom:)
ohh harika cok sevindm pkmzin ise yaramasina allhimin mucizesi iste ilac gbi
zor olmali bebek de hakli napsin biz bile bunalioz uzun yoldan
olsun canim daha buyuk aksilikler vermesin allh yaptirilir gider
kv de degisim seziorum sanki oda burayi okuyanlardan galiba:)
kıyamam ben kuzuyagunaydin kizlar babamiz pazartsi sehir disinq goreve gtmisti bugun aksam gelcek
masal cok ozledi pazartsi aksamdan veri baba die sayiklio telde konusuo baba gel ozlo dio
ozledim demeye calisio
babasi izur dilerim seni biraktgim icin bende seni ozledim dio
ozuyy dio masalda :)
ozur dilio guya:)
ohh ya 9.30ta kalkdirdim ya cok uyumasi ogunlerini bozuo ogleyin arada kaynio du genelde
kahvaltimizi ettik kuslara bakio camdan:)
cnm az biraz anlarımaksam aksam canın sıklmıs canım ama olsun bak halloluyomus
araba hakkında bayağ bı bılgın var heralde esınle aynı seylerı dusunduğunuze gore
sağol cnm hallolacak bugün arızagünaydın kızlr....azıcık yaptuım geçmiş bakalım aklımda neler kalmış:)
nurr canm ne olduuuuuu
ayşegülcm azıcık kalmış bak ayy ne güzel geliyomş babanız bugün..bizde görüntülü konuşuyıoz bababa babab diyo sevnçten zıplıyo yavrucak....koridorda bşi erkek sesi duyunca kapıya koşuyo baba diyerek..bi de çok düşkün değildi babasına ama çok özled
fundacm geçmiş olsun arabınz için inşallah çok bişeyi yoktur..kv ye nazar değmesin:)))
güldenmm günaydınn
nilay ii yolculuklar canm off benm de gözümde büyüyo ya...pazar yola çıkacaz bizde 17 saat bizimde ve konaklma yapmadan gitmemiz lazım çünkü eşim anca yetşecek..ptesi akşam istanbulda olması lkazm.meryem çok sıkıntı yapmıyodu normakde ama çok ya 17 saat ben bile dayanamam gibi geliyo..
yasemn zeynepck toparlanmışohh maşallah....
nuraycm yani elifim maşallah benm kıza bakarak ii yiyomş ama yine de ayşegüln dediği gibi sütü sonra verirsen daha çok yer belki..az az ver yada çay niyetne veriyosan eğer...
gülcm alp nasıl oldu kuzucuğm toparlanmıştır inşallah...
fatma günaydın ...
ayy kimse kaldı mı ya unuttuysam özürr....
sağol cnm benimKizlar bu arada herkeze gubaydin
Benicim sorun nedir ki?
bizumkilerfe bugun gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?