- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #39.421
kahvaltmızı sporumuzu yaptık....şimdi ev toparlycaz ama bi gözümüz burda...b u arda ben de keçibounuzun başladm pekmez gerçi ama doğal yanği ev yapımı işe yaradı gibi sanki kahvaltıda artık bir yumurta bitiriyo:)))buna şükür....
güle güle giysin elif cicilerini
cnm bence yeterli
ben normal kahvaltı yaptırıyorum kv karışım yediriyor
defne de 1 yumurtaya yakın yiyor,2-3 zeytin,azcık peynir,1 dilim kadar ekmek,salatalık,biber yiyor
inşallah hemen geçer
cnm sen de keçiboynuzu özü denesen belki işe yarar
cnm 200 tl cik sıkışmış arabaya :)
önemli değil cnm bugün hallolacak
valla kullanabiliyor olsa okuyor diyeceğim
aman nazzar değmesin
evet cnm haklısın
kv ye nazar değmesin diyorum
buaralar iyiyiz
kıyamam ben kuzuya
allah kavuştursun cnm az kalmış
cnm az biraz anlarım
arabayı kullanınca anlıyorsun
tabi motor parçalarından ve arızalarından çok anlamam ama kalan kısmı anlarım
sağol cnm hallolacak bugün arıza
sağol cnm benim
allah beterinden saklasın
günaydın guldenim çok sevindim ilerlememis oksurugunuz bence de iyi gelmiş olabiliraynen bizimki çevirmeli değil üsten açılıyo direk açıyo şebek ve ağzına sonra hadi bakalım ağlama:
akşamda bacaklarını part pat suratıma vuruyo bide hoşuna gidiyo gülğüyo..
gelmedi cnm
,
bide bu mesajlar sürekli geliyo ya belki ben kaçırdım
ama ceptende gelmedi mesajın cnm:
sen akşam özelden yaz bana istersen gire bilirsen ay bi tel alamadık heheh:)
cnm dişten yemiyodur emir
nilinde 2 köpek dişi çıkmış 2side çıkmak üzereymiş ama bakamıyorum aç bakayım diyorum elimi ısırıyo..
hayırdır cnm neden canın sıkkın bakyim özel değilse ..
kızlar herkese günaydın
ay nil iyi çok şükür geçen akşam öksürük kırizimiz var demiştimya akşam ne burnumuz aktı nede öksürdük
ay keramet bu keçi boynuzundamı acaba..
Günaydın canım demek bal bocugune de iyi geldi masallah diyim bi de biraz istahini açsa ins o da olacajgünaydın cnmm. gerçekten keramet keçiboynuzunda maşallah diiyim zeynep ilay bundan önce grip olunca bir haftayı bulurdu şimdi iki günde toparladı çok şükür. az bişey genzimiz tıkalı. buna şükür bu gecede gayet ii uyuduk bende dinlendim çok şükür. niilime de maşallah diyeyim. nazarımız değmesin kuzulara.herkese günaydınnnn
Bebegi mi kiskandi evi mi begenmedi anlamadim bi defa ancak alabildim kucağıma kiskanmasin zaten huysuz diyegümaydın cnm:
umarım büyük bişey değildir cnm olur öyle şeyler
kız bizim eşlerden sonra senin kavde burayı okuyo ola bilirmi bu ara pek sesiz gördüm kendisini..
hehe:
günaydın cnm baksen elifime beğenmedi demek...
gunaydın canım
gule gule gıysın elıf ım cıcılerını
bende aldım bızımkı daha gelmedı evet songul sağolsun
elıf nıye mızmızdıkı acaba bebeğımı kıskandı acaba
günaydın kızlr....azıcık yaptuım geçmiş bakalım aklımda neler kalmış:)
nurr canm ne olduuuuuu
ayşegülcm azıcık kalmış bak ayy ne güzel geliyomş babanız bugün..bizde görüntülü konuşuyıoz bababa babab diyo sevnçten zıplıyo yavrucak....koridorda bşi erkek sesi duyunca kapıya koşuyo baba diyerek..bi de çok düşkün değildi babasına ama çok özled
fundacm geçmiş olsun arabınz için inşallah çok bişeyi yoktur..kv ye nazar değmesin:)))
güldenmm günaydınn
nilay ii yolculuklar canm off benm de gözümde büyüyo ya...pazar yola çıkacaz bizde 17 saat bizimde ve konaklma yapmadan gitmemiz lazım çünkü eşim anca yetşecek..ptesi akşam istanbulda olması lkazm.meryem çok sıkıntı yapmıyodu normakde ama çok ya 17 saat ben bile dayanamam gibi geliyo..
yasemn zeynepck toparlanmışohh maşallah....
nuraycm yani elifim maşallah benm kıza bakarak ii yiyomş ama yine de ayşegüln dediği gibi sütü sonra verirsen daha çok yer belki..az az ver yada çay niyetne veriyosan eğer...
gülcm alp nasıl oldu kuzucuğm toparlanmıştır inşallah...
fatma günaydın ...
ayy kimse kaldı mı ya unuttuysam özürr....
şimdiden kolay gelsin betülümöğlen oldu ama açıp okuyamadım geçmişi herkes iyidir inşallah benim bu akşam misafirim var 15 kişilik işte dün akşam dolma doldurdum salata yaptım bu akşam songülümün böreğini yapıcam birde mercimek köftesi tamamdır bakalım inşallah erdem paşam da dururda rahatça aırlarız misafirlerimizi
inşallah bulursun cnmcanım bakıcam eczaneye ınsallah bulurum
daha ne anlıcan kız masallah bılıyosun bıseyler araba konusunda
öğlen oldu ama açıp okuyamadım geçmişi herkes iyidir inşallah benim bu akşam misafirim var 15 kişilik işte dün akşam dolma doldurdum salata yaptım bu akşam songülümün böreğini yapıcam birde mercimek köftesi tamamdır bakalım inşallah erdem paşam da dururda rahatça aırlarız misafirlerimizi
evet canım çay niyetine agzindakileri tutsun diye veriyirum benim kız sütü içmez kaşıkla yediriyor bi ekmek bi süt şeklindegünaydın kızlr....azıcık yaptuım geçmiş bakalım aklımda neler kalmış:)
nurr canm ne olduuuuuu
ayşegülcm azıcık kalmış bak ayy ne güzel geliyomş babanız bugün..bizde görüntülü konuşuyıoz bababa babab diyo sevnçten zıplıyo yavrucak....koridorda bşi erkek sesi duyunca kapıya koşuyo baba diyerek..bi de çok düşkün değildi babasına ama çok özled
fundacm geçmiş olsun arabınz için inşallah çok bişeyi yoktur..kv ye nazar değmesin:)))
güldenmm günaydınn
nilay ii yolculuklar canm off benm de gözümde büyüyo ya...pazar yola çıkacaz bizde 17 saat bizimde ve konaklma yapmadan gitmemiz lazım çünkü eşim anca yetşecek..ptesi akşam istanbulda olması lkazm.meryem çok sıkıntı yapmıyodu normakde ama çok ya 17 saat ben bile dayanamam gibi geliyo..
yasemn zeynepck toparlanmışohh maşallah....
nuraycm yani elifim maşallah benm kıza bakarak ii yiyomş ama yine de ayşegüln dediği gibi sütü sonra verirsen daha çok yer belki..az az ver yada çay niyetne veriyosan eğer...
gülcm alp nasıl oldu kuzucuğm toparlanmıştır inşallah...
fatma günaydın ...
ayy kimse kaldı mı ya unuttuysam özürr....
Sağol teyzesiKizlar bu arada herkeze gubaydin
zeynep ve nilin hastaliklarinin gerilemesine coo sevindim arasinda iki gunde geriletmisti
wass cnm alp te insalla toparlicak mutlaka kontrole gotur
Benicim sorun nedir ki?
minacim az kalmos rabbim kolaylil versin
nuraycim elif cicileri guke gule giysin
bizumkilerfe bugun gelir
Recez gecmia olsun sizerw
simdi kahvalti trlasi donucem size yine
Sağol canım defnede iyi yiyormuş masallah elif yumurtayı hiç sevmiyor karisim olunca aglamiyir yiyor ama tek tek olunca yemiyor yumurta bi kaç lokma ancagüle güle giysin elif cicilerini
cnm bence yeterli
ben normal kahvaltı yaptırıyorum kv karışım yediriyor
defne de 1 yumurtaya yakın yiyor,2-3 zeytin,azcık peynir,1 dilim kadar ekmek,salatalık,biber yiyor
inşallah hemen geçer
cnm sen de keçiboynuzu özü denesen belki işe yarar
cnm 200 tl cik sıkışmış arabaya :)
önemli değil cnm bugün hallolacak
valla kullanabiliyor olsa okuyor diyeceğim
aman nazzar değmesin
evet cnm haklısın
buaralar iyiyiz
kıyamam ben kuzuya
allah kavuştursun cnm az kalmış
cnm az biraz anlarım
arabayı kullanınca anlıyorsun
tabi motor parçalarından ve arızalarından çok anlamam ama kalan kısmı anlarım
sağol cnm hallolacak bugün arıza
sağol cnm benim
allah beterinden saklasın
Ohh masallah kuzucuga yarışın keşke benim kızında yese yumurtakahvaltmızı sporumuzu yaptık....şimdi ev toparlycaz ama bi gözümüz burda...b u arda ben de keçibounuzun başladm pekmez gerçi ama doğal yanği ev yapımı işe yaradı gibi sanki kahvaltıda artık bir yumurta bitiriyo:)))buna şükür....
ohh aferin meryeme:
nuraycım sen başlamışmıydın elifime keçi boynuzu..?
öğlen oldu ama açıp okuyamadım geçmişi herkes iyidir inşallah benim bu akşam misafirim var 15 kişilik işte dün akşam dolma doldurdum salata yaptım bu akşam songülümün böreğini yapıcam birde mercimek köftesi tamamdır bakalım inşallah erdem paşam da dururda rahatça aırlarız misafirlerimizi
evet canım çay niyetine agzindakileri tutsun diye veriyirum benim kız sütü içmez kaşıkla yediriyor bi ekmek bi süt şeklinde
Sağol teyzesi
Sağol canım defnede iyi yiyormuş masallah elif yumurtayı hiç sevmiyor karisim olunca aglamiyir yiyor ama tek tek olunca yemiyor yumurta bi kaç lokma anca
Ohh masallah kuzucuga yarışın keşke benim kızında yese yumurta
Evet canım iki üç gündür veriyorum bende
Elifte uzun zamandır kapatıyor kapilari kendi de kapatıyor kapat kızım dediğimde de eğer kapı kapaliysa ve dışarı çıkmak istiyorsa aç diye de bagiriyirErende bu siralar kapi kapatma huyu basladi odaya girince kapatiyo kapiyi sonra icerde kaliyo seside cikmiyo niye yapiyosa artik.
Yazi tahtasinida aliyo kalemi karaliyo biseyler yazmaya calisiyo.
Kizlar benim sipa bide hani market indirim dergileri kataloglari varya onlari cok seviyo aliyo dergiyi oturuyo aciyo bacaklari ortaya koyuyo sonra tek tek sayfalari cevirip cevirip bakiyo bazi urunlerede eliylede dokunuyo sanki anliyomus gibi ya artik carrefoura falan gidince iki dergi aliyorum biri bana biri ereneanasina cekmis bende cok severim onlara bakmayi. dun aksam carrefour avmye gidince aldim iki tane baksin dursun.
Fundacim ya cok uzuldum araban icin gercekten arabayla ilgii olanlar sinir bozucu oluyo bizimde buay vergi borcu fenni muayene sigorta falan maas oraya gitti bu ayi zor cikaricaz daha iki hafta var.bide sabah sabah posta geldi trafik cezasi hiz yapmis esim ya bide ona kafam takildi hepsi ust uste geliyo sende uzulme napalim oluyo iste.
Yasemin zeynebede cok sevindim ya hemen toparlamis bak.Bizde o sansli ailelerdeniz erene araba olsun gwzsin dursun biz dogdugundan beri hep koye gidip geldigimiz icin cogunlukla uyku saatine denk getiriyoruz uyuyup gidiyo bizde rahatiz onun disinda gezmeyide seviyo tabi.
Yagmurcandan elifte normal kahvtiya baslamis ama biraz gec diymi canim keske daha once baslasaydin buyudukce akillaniyolar zor olur bizimki kahvaltida yumurtayi genelde pismis seviyo bi yumurta bitiriyo hatta dun bi tavuk yumurtasi bide bildircin yumurtasi yedi peynir cevizli pekmez salatalik ekmek salca yiyyo.zeytinde yiyyo ama agzinda cok beklettigi icin az veriyorum.bugun tahine basladik ama pek sevmedi ya sekersiz oldugu icin belkide.ama sutu icmiyo bardakta cunku yatarken ve gece biberonda ictigi icin kahvaltida istemiyo bende meyve suyu yada mandalina veriyorum.
Bu arada en son koye gidince sabah annem kahvti yaptirmis ben uyurken ama karisim yapmis unutmus normal yedigini ya ama onuda yemis.
Aldiginiz cicileride gule gule giysin elif canim bebislere alisveris zamani geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?