- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #39.441
Bizimkide istemediginde yuzunu burusturup kafasini ceviriyo bide eliyle ittiriyo bende oyle yapinca artik israr etmiyorum.ama kahvaltida az yese bile ozan ogle yemegini guzel yer bizimde oluyo bazen yemek istemiyo cizgi filmle videoyla mecbur bi sekilde yediriyoruz babasiyla zaten aksam yemeklerini hep babasi yediriyo ama yemesse artik bi sekilde yediriyoruz.Yok canım benim aslında çoktandır yiyor ayrı ayrı bir yaşında başladık ayrı.ayrı yemeye ama hastalık yada dış sıkıntısı olupta sistahsiz olduğunda karisim veriyorum mecburen çünkü onu reddetmiyor
ben iste.ne kadarı yeter bilmiyorum ondan soruyorum sizlere biraz oyunla biraz tv ile.yediriyorum r kafasını çeviren kadar
Iyı gunler kızlar..
Hepınız sagolun benım derdı merak edıp sordugunuz ıcın
Nuraycım keske görumce sıksaydı cunku can sıkma konusunda uzmandır kendılerı ne zaman beraber olsak genelde moralım bozuk gelırım eve ama bu sefer o degıl..
Arkadaslar gercekten moralım cok bozuk yaa
Ne dusunecegımı sasırmıs durumdayım
Olayı kısaca özetlıycem ıns
Teyze ogluyla dayı kızı seneler önce aılelerden habersız bırbırıne söz verıyolar, aıleler ögrenınce ılk basta akraba oldukları ıcın onaylanmasada sonra onay verıldı oglumuz burda kızımız tr de,beraber buyumemıslerdı..
Bu arada oglumuz suan 26 kızımız 27 yasında..
Ilk teklıf oglumuzdan gelmıstı o zaman unı okuyodu (kızımız lıse mezunu unı kazandı ama gıtmedı bıraz ıcıne kapanık) zaman gectı ufak tefek tartısmaları oldu ama barıstılar, kızımız hep bekledı oglumuzun bazı hatalarını affettı, sımdı unı bıttı muhendıs oldu bu yaz dugun olacaktı..
Ama öncekı göze batmayan seyler göze batar oldu ve bıkac ay önce tamamen bıttı.. ısın ıcınde aılelerde oldugu ıcın cok fazla kırgınlık oldu, tekrar barısmalarını umuyoduk ama oglumuz nasıl sevdıyse kestırıp attı herdefasında konusunu bıle actırmadı (hayatında baska bırıde yok) daha önce tartısmasını yaptıkları bazı seylerın degısmeyecegını dusunuyo..
Bu arada kızımızı bı aıle aracılıgıyla bırıyle tanıstırıyolar cocuk cok begenıyo, anlattıklarına göre agır baslı ıyı bı ısı olan cevredekı herkes tarafından sevılen bırıymıs..
Kızımız bıraz tel de tanımaya karar verıyo cunku bu tarafla olamıyacagını bılıyo annesı babası kararı kendısıne bıraktılar gecen gun konustum hala kararsızdı ama artık kararını vermıs ıstemeye gelmısler damat tektas yuzukle gelmıs sözlenmısler..
Dun konustum gonlu kırık aklı burda ama o taraflada zorlayarak olmadı yanı off cok uzuluyorum yaa böyle olması hayırlıdır belkı dıye konusmaya calıstım bılmıyorum ya
Ikı ay sonrada dugun olcak herhalde..
ayy canm ayy ya bi de aileler olunca çok zor oluyo gerçekten benm de ablam teyzemin oğluyla evlendi nişan uzamıştı biraz sıkıntılar yaşandı malesef bu iişler uzatmaya gelmez diyolar gerçekten doğru bwnce...hayırlısı olsun diyelm seninde elinden gelen bişey yok sonuçta
ya pc bozuluyo durup dururken kapanıvariyo birden puffffff.....mereymde çok seviyo o dergileri mamma mamma diye gösteryo hayvanlara mö hav diyo:))valla çok tatlılar şimdi ya....eşimin iş yernden arkadışının eşi 3 haftalık hamileymş yeni öğrenmişller 9 aylıkta bi bebekleri varmş.eşim diyo bizde mi başlasaydık:)
ayy süt taştı yaaaaaaaaaaaa
ya pc bozuluyo durup dururken kapanıvariyo birden puffffff.....mereymde çok seviyo o dergileri mamma mamma diye gösteryo hayvanlara mö hav diyo:))valla çok tatlılar şimdi ya....eşimin iş yernden arkadışının eşi 3 haftalık hamileymş yeni öğrenmişller 9 aylıkta bi bebekleri varmş.eşim diyo bizde mi başlasaydık:)
Erende bu siralar kapi kapatma huyu basladi odaya girince kapatiyo kapiyi sonra icerde kaliyo seside cikmiyo niye yapiyosa artik.
Yazi tahtasinida aliyo kalemi karaliyo biseyler yazmaya calisiyo.
Kizlar benim sipa bide hani market indirim dergileri kataloglari varya onlari cok seviyo aliyo dergiyi oturuyo aciyo bacaklari ortaya koyuyo sonra tek tek sayfalari cevirip cevirip bakiyo bazi urunlerede eliylede dokunuyo sanki anliyomus gibi ya artik carrefoura falan gidince iki dergi aliyorum biri bana biri ereneanasina cekmis bende cok severim onlara bakmayi. dun aksam carrefour avmye gidince aldim iki tane baksin dursun.
kızlar selam alıntı yapamadığım için pek aklımda kalmadı,
nuraycım biz de kahvaltı ediyoruz bizimki doğduğundan beri hç karışım yemedi hep tek tek verdim. menemen, patates yumurta, omlet haşlanmış yum gibi sıcak bir besinden beğenisne göre maximum 5-6 lokma yiyor. 2-3 zeytin(limonlu yağlı ve baharatlı sos yapıyorum zeytine o şekilde seviyor), peynirle aramız bu aralar hiç yok, pekmez hiç yemiyor, biraz kaymak üzeri reçel ya da bal,tabi her lokmayı ekmekle veriyorum.. bu aralar çok iştahsız olduğu için iki üç lokma da fındık ezmesi veriyorum. aslında biber kızarması, domates ve salatalığı seviyor ama mevsimi olmadığı için veremiyorum. sonrasında içtiği kadar süt ve elinde kıtır kıtır yesin diye bir adet bisküvi :)..... bu iştahımızın olduğu hali canım yoksa çok zorlanıyorum..
fundacım geçmiş olsun ya araba arızası çok sıkıntılıdır bilirim. ben de kaza yapmıştım mina küçükken....
betül kolay gelsin canım sai geçenlerde perişan pastayı denedim ama keki meyveli olarak. herkes çok sevdi iki dilim yedi sağol tarif için...
sibelcim evet bize bile ööö geldi artık git git bitmedi. bundan sonra anca uçakla gidip gelinir biryerlere...
yasmin canım sevindim toparlamış kuzu...
fatmacım bizimki de çok seviyor dergi karıştımayı renkli ya :)
wavvss canım alpim nasıl oldu ya biraz daa iyi mi ağzı ?
ayşegül canım çok tatlı ya masal özlemiş babayı he :)
songülcüm az kaldı artık sonunda...
gülden canım mercimek köftesi istiyorrrr
rana ve berra'dan haber yok hiç....
unuttuğum varsa özür....
bizim gelmemize az kaldı artık bizi bir telaş alacak sormayın gitsin... minanın diş canını çok yakıyor ymek yiyemiyor dişi acıyınca buu diyip dişini gösterip ağlıyor... yolculuk artık zorlamaya başladı... az önce direksiyonu ben aldım eşimden dinlensin diye yazamadım tel açık kalmış var görünmüş olabilirim..
Iyı gunler kızlar..
Hepınız sagolun benım derdı merak edıp sordugunuz ıcın
Nuraycım keske görumce sıksaydı cunku can sıkma konusunda uzmandır kendılerı ne zaman beraber olsak genelde moralım bozuk gelırım eve ama bu sefer o degıl..
Arkadaslar gercekten moralım cok bozuk yaa
Ne dusunecegımı sasırmıs durumdayım
Olayı kısaca özetlıycem ıns
Teyze ogluyla dayı kızı seneler önce aılelerden habersız bırbırıne söz verıyolar, aıleler ögrenınce ılk basta akraba oldukları ıcın onaylanmasada sonra onay verıldı oglumuz burda kızımız tr de,beraber buyumemıslerdı..
Bu arada oglumuz suan 26 kızımız 27 yasında..
Ilk teklıf oglumuzdan gelmıstı o zaman unı okuyodu (kızımız lıse mezunu unı kazandı ama gıtmedı bıraz ıcıne kapanık) zaman gectı ufak tefek tartısmaları oldu ama barıstılar, kızımız hep bekledı oglumuzun bazı hatalarını affettı, sımdı unı bıttı muhendıs oldu bu yaz dugun olacaktı..
Ama öncekı göze batmayan seyler göze batar oldu ve bıkac ay önce tamamen bıttı.. ısın ıcınde aılelerde oldugu ıcın cok fazla kırgınlık oldu, tekrar barısmalarını umuyoduk ama oglumuz nasıl sevdıyse kestırıp attı herdefasında konusunu bıle actırmadı (hayatında baska bırıde yok) daha önce tartısmasını yaptıkları bazı seylerın degısmeyecegını dusunuyo..
Bu arada kızımızı bı aıle aracılıgıyla bırıyle tanıstırıyolar cocuk cok begenıyo, anlattıklarına göre agır baslı ıyı bı ısı olan cevredekı herkes tarafından sevılen bırıymıs..
Kızımız bıraz tel de tanımaya karar verıyo cunku bu tarafla olamıyacagını bılıyo annesı babası kararı kendısıne bıraktılar gecen gun konustum hala kararsızdı ama artık kararını vermıs ıstemeye gelmısler damat tektas yuzukle gelmıs sözlenmısler..
Dun konustum gonlu kırık aklı burda ama o taraflada zorlayarak olmadı yanı off cok uzuluyorum yaa böyle olması hayırlıdır belkı dıye konusmaya calıstım bılmıyorum ya
Ikı ay sonrada dugun olcak herhalde..
sibelcim ayy en sevmediğim şeydir süt taşması ya geçenlerde sütlaç fırınıma taştı düşün delirdim resmen.....
beni çok üzüldüm bunlar çok karışık işler ya aile de olunca işin içinde..
Aa ikinci bebis geliyo demek ne guzel ama erken degilmi ya sanki acaba isteyerekmi olduki.
Sen biraz daha bekle canim yazamiydi sizin calismalar artik haberlerini aliriz.
Benicim ya cok karisik bi durum ne desem bilmiyorumki hayirlisi neyse o olsun ins. iki tarafinda mutlu oluca bisekilde sonuclanir.
ohhh erenede baksennn:
oyy kıyamam ya çok uzun olmuşyaaaa:
biran önce varın cnm hayırlısılya
keşke imkanım olsada yapsam sama mercimek köftesi cnm:
ohhhh hayırlı olsun neler duyuyorum bi çalışmaya başlayaydın hehe:
cnm hakklarında hayırlı olsun nediyelimki
karar onların ama kız biraz inat için yapıyo ola bilir pişman olmaz inşallahhh:
sibelcim ayy en sevmediğim şeydir süt taşması ya geçenlerde sütlaç fırınıma taştı düşün delirdim resmen.....
beni çok üzüldüm bunlar çok karışık işler ya aile de olunca işin içinde..
Aa ikinci bebis geliyo demek ne guzel ama erken degilmi ya sanki acaba isteyerekmi olduki.
Sen biraz daha bekle canim yazamiydi sizin calismalar artik haberlerini aliriz.
Benicim ya cok karisik bi durum ne desem bilmiyorumki hayirlisi neyse o olsun ins. iki tarafinda mutlu oluca bisekilde sonuclanir.
ohhh erenede baksennn:
oyy kıyamam ya çok uzun olmuşyaaaa:
biran önce varın cnm hayırlısılya
keşke imkanım olsada yapsam sama mercimek köftesi cnm:
ohhhh hayırlı olsun neler duyuyorum bi çalışmaya başlayaydın hehe:
cnm hakklarında hayırlı olsun nediyelimki
karar onların ama kız biraz inat için yapıyo ola bilir pişman olmaz inşallahhh:
ayy kız sorma ben de hevesleniyorum ha bi arkadaş var 7 aylık hamşile öyle karnını falan görünce bende istiyorum aslında ama kociş duymasın
ayy kız sorma ben de hevesleniyorum ha bi arkadaş var 7 aylık hamşile öyle karnını falan görünce bende istiyorum aslında ama kociş duymasın
Ins hayırlısı olur kızlar
Guldencım daha önce konusmustuk ınatla vs olmıycagını bılmıyorumkı
Yalnız sesı cok kötuydu hem aglarım hem gıderım hesabı
kızlar selam alıntı yapamadığım için pek aklımda kalmadı,
nuraycım biz de kahvaltı ediyoruz bizimki doğduğundan beri hç karışım yemedi hep tek tek verdim. menemen, patates yumurta, omlet haşlanmış yum gibi sıcak bir besinden beğenisne göre maximum 5-6 lokma yiyor. 2-3 zeytin(limonlu yağlı ve baharatlı sos yapıyorum zeytine o şekilde seviyor), peynirle aramız bu aralar hiç yok, pekmez hiç yemiyor, biraz kaymak üzeri reçel ya da bal,tabi her lokmayı ekmekle veriyorum.. bu aralar çok iştahsız olduğu için iki üç lokma da fındık ezmesi veriyorum. aslında biber kızarması, domates ve salatalığı seviyor ama mevsimi olmadığı için veremiyorum. sonrasında içtiği kadar süt ve elinde kıtır kıtır yesin diye bir adet bisküvi :)..... bu iştahımızın olduğu hali canım yoksa çok zorlanıyorum..
fundacım geçmiş olsun ya araba arızası çok sıkıntılıdır bilirim. ben de kaza yapmıştım mina küçükken....
betül kolay gelsin canım sai geçenlerde perişan pastayı denedim ama keki meyveli olarak. herkes çok sevdi iki dilim yedi sağol tarif için...
sibelcim evet bize bile ööö geldi artık git git bitmedi. bundan sonra anca uçakla gidip gelinir biryerlere...
yasmin canım sevindim toparlamış kuzu...
fatmacım bizimki de çok seviyor dergi karıştımayı renkli ya :)
wavvss canım alpim nasıl oldu ya biraz daa iyi mi ağzı ?
ayşegül canım çok tatlı ya masal özlemiş babayı he :)
songülcüm az kaldı artık sonunda...
gülden canım mercimek köftesi istiyorrrr
rana ve berra'dan haber yok hiç....
unuttuğum varsa özür....
bizim gelmemize az kaldı artık bizi bir telaş alacak sormayın gitsin... minanın diş canını çok yakıyor ymek yiyemiyor dişi acıyınca buu diyip dişini gösterip ağlıyor... yolculuk artık zorlamaya başladı... az önce direksiyonu ben aldım eşimden dinlensin diye yazamadım tel açık kalmış var görünmüş olabilirim..
Oo yasemin hanım canın bebek mi çekti hayirlisi olsun kız çocuk kıyafetleri daha güzel yaslm kızlarr... sabah yine lcw muhabbeti olunca dayanamayıp işyerinden saatlik izin koparıp kızlarla lcw gittk:) kocaman bi hayal kırıklığı oldu hiç bişey yok desem yeri. bir iki parça beğendim onlarda indirimde filan değildi istanbuldan alışveriş yapcamdiye almaktan vazgeçtim yemek yiyip geldik. çocukların yemek mevzusu konuşulmuş ben hiç girmiyim içiniz kararmasın. 2. bebek mevzusu çok dikkatimi çekti çünkü sabah lcw de yeni doğan cicişleri gördüm ayy aklım kaldı canım çekti resmen:) hevese geldim desem yalan olmaz:) ayy erkek kıyafetleri daha bi dikkatimi çeker oldu:)
Kocısler burayı okuyo unutma:)
slm kızlarr... sabah yine lcw muhabbeti olunca dayanamayıp işyerinden saatlik izin koparıp kızlarla lcw gittk:) kocaman bi hayal kırıklığı oldu hiç bişey yok desem yeri. bir iki parça beğendim onlarda indirimde filan değildi istanbuldan alışveriş yapcamdiye almaktan vazgeçtim yemek yiyip geldik. çocukların yemek mevzusu konuşulmuş ben hiç girmiyim içiniz kararmasın. 2. bebek mevzusu çok dikkatimi çekti çünkü sabah lcw de yeni doğan cicişleri gördüm ayy aklım kaldı canım çekti resmen:) hevese geldim desem yalan olmaz:) ayy erkek kıyafetleri daha bi dikkatimi çeker oldu:)
aynen vallahi benim adam duymasın:) zamanı geldi mi yoksa diye düşünmüo değilim :)Oo yasemin hanım canın bebek mi çekti hayirlisi olsun kız çocuk kıyafetleri daha güzel ya
Canım haklarında hayirlisi olsun ins evleneceğin kişi yazılmış degismezmis
lcw dan
bende kızma 3 4 parça bişeyler adım şimdi ama kalmamış yaşları malesefff:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?