2012 kasım bebekleri büyüyor..

Iyı gunler kızlar..

Hepınız sagolun benım derdı merak edıp sordugunuz ıcın
Nuraycım keske görumce sıksaydı cunku can sıkma konusunda uzmandır kendılerı ne zaman beraber olsak genelde moralım bozuk gelırım eve ama bu sefer o degıl..

Arkadaslar gercekten moralım cok bozuk yaa
Ne dusunecegımı sasırmıs durumdayım
Olayı kısaca özetlıycem ıns
Teyze ogluyla dayı kızı seneler önce aılelerden habersız bırbırıne söz verıyolar, aıleler ögrenınce ılk basta akraba oldukları ıcın onaylanmasada sonra onay verıldı oglumuz burda kızımız tr de,beraber buyumemıslerdı..
Bu arada oglumuz suan 26 kızımız 27 yasında..
Ilk teklıf oglumuzdan gelmıstı o zaman unı okuyodu (kızımız lıse mezunu unı kazandı ama gıtmedı bıraz ıcıne kapanık) zaman gectı ufak tefek tartısmaları oldu ama barıstılar, kızımız hep bekledı oglumuzun bazı hatalarını affettı, sımdı unı bıttı muhendıs oldu bu yaz dugun olacaktı..
Ama öncekı göze batmayan seyler göze batar oldu ve bıkac ay önce tamamen bıttı.. ısın ıcınde aılelerde oldugu ıcın cok fazla kırgınlık oldu, tekrar barısmalarını umuyoduk ama oglumuz nasıl sevdıyse kestırıp attı herdefasında konusunu bıle actırmadı (hayatında baska bırıde yok) daha önce tartısmasını yaptıkları bazı seylerın degısmeyecegını dusunuyo..

Bu arada kızımızı bı aıle aracılıgıyla bırıyle tanıstırıyolar cocuk cok begenıyo, anlattıklarına göre agır baslı ıyı bı ısı olan cevredekı herkes tarafından sevılen bırıymıs..
Kızımız bıraz tel de tanımaya karar verıyo cunku bu tarafla olamıyacagını bılıyo annesı babası kararı kendısıne bıraktılar gecen gun konustum hala kararsızdı ama artık kararını vermıs ıstemeye gelmısler damat tektas yuzukle gelmıs sözlenmısler..
Dun konustum gonlu kırık aklı burda ama o taraflada zorlayarak olmadı yanı off cok uzuluyorum yaa böyle olması hayırlıdır belkı dıye konusmaya calıstım bılmıyorum ya
Ikı ay sonrada dugun olcak herhalde..

Bizimkide istemediginde yuzunu burusturup kafasini ceviriyo bide eliyle ittiriyo bende oyle yapinca artik israr etmiyorum.ama kahvaltida az yese bile ozan ogle yemegini guzel yer bizimde oluyo bazen yemek istemiyo cizgi filmle videoyla mecbur bi sekilde yediriyoruz babasiyla zaten aksam yemeklerini hep babasi yediriyo ama yemesse artik bi sekilde yediriyoruz.

ayy canm ayy ya bi de aileler olunca çok zor oluyo gerçekten benm de ablam teyzemin oğluyla evlendi nişan uzamıştı biraz sıkıntılar yaşandı malesef bu iişler uzatmaya gelmez diyolar gerçekten doğru bwnce...hayırlısı olsun diyelm seninde elinden gelen bişey yok sonuçta

nilaycımmm hadi az kaldı bakalım.....ayy ne güzel dinlendrmişsin eşini ayy bu gidi-şte bende dinlendrcem..ayy bi da havaalanından ben alacam bakalım heyecanlıyım:))

Dogru dıyosun cnm ya keske aıleler ısın ıcınde olmasaydı
Hepımız dedık evlenmeye karar verdıgınızde acıklasaydınız dıye bu kadar uzarsa olacagı bu..
annemde arada kalmıs gıbı hıssedıyo kendını bırı erkek kardesı bırı kızkardesı sonucta..
allahtan ıkı tarafada aynı mesafede kaldık
Keske elımden bısey gelebılse
Hayırlısını dılemekten baska yapacak bısey yok

sibelcim ayy en sevmediğim şeydir süt taşması ya geçenlerde sütlaç fırınıma taştı düşün delirdim resmen.....

beni çok üzüldüm bunlar çok karışık işler ya aile de olunca işin içinde..

Aa ikinci bebis geliyo demek ne guzel ama erken degilmi ya sanki acaba isteyerekmi olduki.
Sen biraz daha bekle canim yazamiydi sizin calismalar artik haberlerini aliriz.

Benicim ya cok karisik bi durum ne desem bilmiyorumki hayirlisi neyse o olsun ins. iki tarafinda mutlu oluca bisekilde sonuclanir.

Aa ikinci bebis geliyo demek ne guzel ama erken degilmi ya sanki acaba isteyerekmi olduki.
Sen biraz daha bekle canim yazamiydi sizin calismalar artik haberlerini aliriz.

Benicim ya cok karisik bi durum ne desem bilmiyorumki hayirlisi neyse o olsun ins. iki tarafinda mutlu oluca bisekilde sonuclanir.

ohhh erenede baksennn:

oyy kıyamam ya çok uzun olmuşyaaaa:

biran önce varın cnm hayırlısılya

keşke imkanım olsada yapsam sama mercimek köftesi cnm:

ohhhh hayırlı olsun neler duyuyorum bi çalışmaya başlayaydın hehe:

cnm hakklarında hayırlı olsun nediyelimki
karar onların ama kız biraz inat için yapıyo ola bilir pişman olmaz inşallahhh:

ay sütlü kahve içeym dedim de cezveden taştı biraz allahtan az.....

evet geliyomuş erken bence de ya gerçi ikisi birden büyüyecek o açıdan güzel ama yorucu...kocişte heveslenmiş vallaç.dedim yook erken daha evet canm seneye bu amnaklar başlamayı düşünyorum:)))bakalım kısmett

ayy kız sorma ben de hevesleniyorum ha bi arkadaş var 7 aylık hamşile öyle karnını falan görünce bende istiyorum aslında ama kociş duymasın

Ins hayırlısı olur kızlar
Guldencım daha önce konusmustuk ınatla vs olmıycagını bılmıyorumkı
Yalnız sesı cok kötuydu hem aglarım hem gıderım hesabı

slm kızlarr... sabah yine lcw muhabbeti olunca dayanamayıp işyerinden saatlik izin koparıp kızlarla lcw gittk:) kocaman bi hayal kırıklığı oldu hiç bişey yok desem yeri. bir iki parça beğendim onlarda indirimde filan değildi istanbuldan alışveriş yapcamdiye almaktan vazgeçtim yemek yiyip geldik. çocukların yemek mevzusu konuşulmuş ben hiç girmiyim içiniz kararmasın. 2. bebek mevzusu çok dikkatimi çekti çünkü sabah lcw de yeni doğan cicişleri gördüm ayy aklım kaldı canım çekti resmen:) hevese geldim desem yalan olmaz:) ayy erkek kıyafetleri daha bi dikkatimi çeker oldu:)

ayy kız sorma ben de hevesleniyorum ha bi arkadaş var 7 aylık hamşile öyle karnını falan görünce bende istiyorum aslında ama kociş duymasın

hahahaah artık çok geç şekerim biliyosun onlar burayı okuyolar hahahahah:

Ins hayırlısı olur kızlar
Guldencım daha önce konusmustuk ınatla vs olmıycagını bılmıyorumkı
Yalnız sesı cok kötuydu hem aglarım hem gıderım hesabı

nebiletyim cnm hayırlısı inşallah mutlu olur ama sevmedende çok zor sankiyaa:

bu arada benim ben senin çatlak kurabaiyeyi yaprtım akşam eğer hamurum ekşmezse bu akşamda yapıcam hahahahaha:
ama sabah baktım kıvam güzeldi sertti yani..
kaçtane çıkıyo tam olarak
bide çok büyük yapmıyacam dimi...

Ay çok uzak.gerçekten git.git bitmedi bi türlü dün ben senin ekşili köftesi yaptım çok güzel oldu teşekkür ediyoruz

Oo yasemin hanım canın bebek mi çekti hayirlisi olsun kız çocuk kıyafetleri daha güzel ya
Kocısler burayı okuyo unutma:)

Canım haklarında hayirlisi olsun ins evleneceğin kişi yazılmış degismezmis

lcw dan

bende kızma 3 4 parça bişeyler adım şimdi ama kalmamış yaşları malesefff:

Oo yasemin hanım canın bebek mi çekti hayirlisi olsun kız çocuk kıyafetleri daha güzel ya

Canım haklarında hayirlisi olsun ins evleneceğin kişi yazılmış degismezmis
aynen vallahi benim adam duymasın:) zamanı geldi mi yoksa diye düşünmüo değilim :)

lcw dan

bende kızma 3 4 parça bişeyler adım şimdi ama kalmamış yaşları malesefff:

ay burda da öyle güldenim ya çok küçük ya büyük arada kalmışız:) güle güle giysin kuzum inş.

güldencim sağol canım eksik olma ya...
sibellll yasminnnn hayretle okyorum ya bebiş fln anlaşılan meryemle ilay çok yormuyor sizi ikincilere içiniz kıpırdadığına göre :)
afiyet olsun nuraycım ben çok severim ekşili köfteyi :)

biz vardık artık yerleşme telaşı başladı.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…