2012 kasım bebekleri büyüyor..

hadi geçmiş olsun tatlım sağ salim varmışsınız. inş hep güzel anılarınız olur o şehirde.
ay bi gece rahat uyudum ya rahat battı nilycım he he:)

aynen vallahi benim adam duymasın:) zamanı geldi mi yoksa diye düşünmüo değilim :)

ay burda da öyle güldenim ya çok küçük ya büyük arada kalmışız:) güle güle giysin kuzum inş.

öyle kalmışız
yasemin bencede senin oğlun oloacak herhalde ondan beğenmişsin
haszır kendini hazır hissediyosan başla ozaman çalışmalara cnm:.

güle gükle oturun..

Eksımez ıns:)
Sertlesmısse tamamdır zaten:)
Yaklasık 30 tane cıkıyo cnm (artı eksı buyuklugune baglı) buyuklugunu cevız kadar falan yapıyorum..

Oo yasemin hanım canın bebek mi çekti hayirlisi olsun kız çocuk kıyafetleri daha güzel ya

Canım haklarında hayirlisi olsun ins evleneceğin kişi yazılmış degismezmis

Ins canım kader kısmet ıste...

lcw dan

bende kızma 3 4 parça bişeyler adım şimdi ama kalmamış yaşları malesefff:
Kızlar aldıklarınızı gule gule gıysın kuzular
Benımde cok cnm cektı:) sözde bugun kızların dolaplarını duzenleyıp eksıklere bakıcaktım

Hadı gecmıs olsun cnm
Yavas yavas yerlesırsınız ıns
Cogu gıttı azı kaldı:)

Son düzenleme:
kızlar bir türlü yazamadım kafam yoğun işler yoğun kolay gelsin dilekleri için herkese çok teşekkürler perişan pastamın beğenilmesine çoook sevindim :) tek tek alıntı yapmadan toplu cevap oluyo kızmayın kzılar seviyprum sizi

Kızlar bu arada kolay kunefe tarıfını eklemıstım hamarat hanımlara

Son düzenleme:

bizde seni seviyozzzz:

Kızlar bu arada kolay kunefe tarıfını eklemıstım hamarat hanımlara

cnm bak yazacaktım unuttum tarif alındı hemen inşallah oda yapılacak...
en kısa zamanda..

beni bu arada sana kurabiyeyle ilgili son bi soru sorsam çok olurmuyum söz bak bu son
ellerine yapışmaması için bişey yapıyomusun cnm:
yaparken yani..

hadi bakalım cümartesi akşam misafirim var çaya... demirbaş olarak zeytinyağlı sarmam var dolapta gerisi allah kerim:)

tamamdır diyosun yani benicimm:
bakalım yarın sonucu yazıcam size
ama çiyken tattım tat çok güzeldiiii:

Ay ıns bundada sorun yasamanı ıstemıyorum:)
Fırını 190 derece onceden ısıt cnm yoksa kabarmaya bılıyomus:) (sıtedekı yorumlardan okudum)
Ama benım tarıf verdıgım arkadaslardan hıc olumsuz yanıt almadım sımdıye kadar tuttu yanı:)
Her yıyen gercekten tarıfını ıstıyo tadı damakta kalıyo:)

yaseminim aminnn allahım gönlüne göre versinnn:
herkesede bugüzel duyguyu tattırsın inanaılmaz güzel bişey evde anneee anneee diye gezmeleri anlatılmaz...

Fundacim masallah bi kaç gündür kv hakkında güzel şeyler yazıyorsun kardesini agirladiktan sonra sana karşı değişmeye başladı herhalde masallah hep böyle iyi davransın
sanırım cnm
inşallah böyle gider

yok cnm halloldu sanırım
vcanımı sıkmıyorum artık
dün çok üzülmüştüm ama

çok şükür hiç kaza yapmadım şimdiye kadar
bozuldu kendiliğinden ama yine de insan sıkılıyor

cnm aileler işin içine girince zor gerçekten
kız başkasıyla evlenecek ama aklı oğlandayken mutlu olması çok zor
haklarında hayırlısı neyse o olsun

Hadi hayirlisi canim bende ikinciyi kiz istiyorum ya Allahim nasip eder ins.ben onceden beri hem kizim hem oglum olsun istemisimdir artik ucuncusude nasip. ins.ikinci bebegimde kiz olur tabi ilerde.
Bizde dun aksam gittik lcw.ye indirimli hicbisey yoktu yazlik zaten bende uzun kollu alicaktim indirimden 3tane buldum neyseki tamda erenin yasina goreydi zaten bikac parca kalmis.
Aslinda kizlar lcw.den alicaniz indirimli seyleri netten alsaniz daha iyi olur orda bulursunuz benim esim netten alisverise kizdigi icin ben alamiyorum ama alisveris yapanlar ordan alabilir.magazalara genelde sezonluk seyler geliyo indirimlere cok yer vermiyolar.

Evinize sorunsuz ulastiginiza sevindim canim.sen basla hemen yerlesmeye kiz burayada yazmayi birak once acil olan seyleri yap dinlen gerisini sonra halledersin.

beni bu arada sana kurabiyeyle ilgili son bi soru sorsam çok olurmuyum söz bak bu son
ellerine yapışmaması için bişey yapıyomusun cnm:
yaparken yani..

Yapmıyorum cnm bıtene kadar anca erıyo zaten
Daha önce dedıgım gıbı önce hepsını yap elını yıka sonra pudra sekerıne bula daha kolay oluyo
Sorabılırsın cnm seve seve cvplarım:)

hadi bakalım cümartesi akşam misafirim var çaya... demirbaş olarak zeytinyağlı sarmam var dolapta gerisi allah kerim:)

menüyü yazıyorum şekerim :
zeytin yağlı sarma, mercimek köfte, songülün poçası, tatlı senin terciyin
çakma tiremisu ola bilir
bide benim geçen yazdığım kadayifte ola bilr karar senin:

Yapmıyorum cnm bıtene kadar anca erıyo zaten
Daha önce dedıgım gıbı önce hepsını yap elını yıka sonra pudra sekerıne bula daha kolay oluyo
Sorabılırsın cnm seve seve cvplarım:)

ay sağol cnm yanlış yapmak istemiyorum
yaseminin tariflerini yaparken görsen sen beni kaçkere bağlanıyorum ona watsaptan artık bana tarif vermeyecek heheh:

ooo kızlar 2. çocuklar konuşulmaya başlanmış bile
allah herkesin gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…