ıcmezkı canım ya doktora goturmedğımıe pısman olmam ınsallah acıle gıtmstık, pazartesı de kontrole goturcem
dr a gotursem acaba ağzı ıcın bısey verırmıkı[/QUO
tühh ıcse ıyı gelırdı ozman bır doktora gotur cnm saglık ocagına gıt ıyılestı huysuzlugundan yaoıo sankı dıon ya saglık ocagıda bı sey verır
bencede zorlama cnm hasta olursa ozaman bişekilde şurup gibi verirsin şuanda zorlama bencede:
allahtan nil itiraz etmiyo ama artık herşeyde anlıyo sıpalar yaa:
bakalım iştah açıcakmı bizdede meraktayım bende toparlayınca 1 gün verip 1 gün vermem songül söylemişti iştahı açılmasın diye..
yoksa bizde nasıl şişmanlarız düşünemiyorum..
ayy bagısıklık ıcınde ıyıde ıstahı olan ıcın kotu dımı bende vermıom artık zaten haklı esımde :)
günaydın kızlr....azıcık yaptuım geçmiş bakalım aklımda neler kalmış:)
nurr canm ne olduuuuuu
ayşegülcm azıcık kalmış bak ayy ne güzel geliyomş babanız bugün..bizde görüntülü konuşuyıoz bababa babab diyo sevnçten zıplıyo yavrucak....koridorda bşi erkek sesi duyunca kapıya koşuyo baba diyerek..bi de çok düşkün değildi babasına ama çok özled
fundacm geçmiş olsun arabınz için inşallah çok bişeyi yoktur..kv ye nazar değmesin:)))
güldenmm günaydınn
nilay ii yolculuklar canm off benm de gözümde büyüyo ya...pazar yola çıkacaz bizde 17 saat bizimde ve konaklma yapmadan gitmemiz lazım çünkü eşim anca yetşecek..ptesi akşam istanbulda olması lkazm.meryem çok sıkıntı yapmıyodu normakde ama çok ya 17 saat ben bile dayanamam gibi geliyo..
yasemn zeynepck toparlanmışohh maşallah....
nuraycm yani elifim maşallah benm kıza bakarak ii yiyomş ama yine de ayşegüln dediği gibi sütü sonra verirsen daha çok yer belki..az az ver yada çay niyetne veriyosan eğer...
gülcm alp nasıl oldu kuzucuğm toparlanmıştır inşallah...
fatma günaydın ...
ayy kimse kaldı mı ya unuttuysam özürr....
evet cok özledı babasını yaaa kıyamm meryemede ıns kavusuruz hemncık
cnm aslında pişirdikten sonra kullanılan bi tarif bulmak lazım
hani pekmezi kaynatınca kansorojen üretiyomuşya
ay bilemedim ayşegülcüm ya herkese başka bişey söylüyo işte.
ama tek öğrendiğim keçi boynuzu
candır
buda songülümün lafı
kulakların çınlasın songüllll:
bılmıomkı canım tarıflerde pekmezlı kekler kurabıyeler var hep doktorlarda sekerden daha saglıklı dıolar ama bılmıorum ıste arastırmak lazım
Merhaba canim
Ibrahim saracoglu adam tv de kendini paraliyor keciboynuzu ozunun fazla isi gormemis olmasi mineral vitamin kaybinin olmamasina etken diye
eczaci kurabiyeyle pisirin diyor resmen pes hani bunu soykeyen evzaciya
ayyy hıc bılmıodum cnm normal uzum pekmezını falan kullnın sekerden daha yararlı dıolar kekelerde falan ondan eczacıda deyınce dogru sandım ama
denemeıstım hıc bak yapmıyayım ozman
ozman kurabıyenın uzerıne pudra sekerı yerıne sos gbı gezdırılebılır belkı dımı pısmıyo ya
bu arada bizim yani favorimiz beyaz dut kurusu....bayada faydalıymış tavsiye ederm eliyle alıp yemesi de kolay olduğu için ii-yi yiyo meryem..kansızlığa ii geliyomş..ateş düşürücücü.bağırsaktaki kurtları düşürcü özelliği varmş..yemekle birlikte yenince hazmı kıolaylaştrıyomş...karaciğer için de çok faydalıymış
masalda cok sevıo kuru dutu kayısıyı uzumu
öğlen oldu ama açıp okuyamadım geçmişi herkes iyidir inşallah benim bu akşam misafirim var 15 kişilik işte dün akşam dolma doldurdum salata yaptım bu akşam songülümün böreğini yapıcam birde mercimek köftesi tamamdır bakalım inşallah erdem paşam da dururda rahatça aırlarız misafirlerimizi
ohhh ıns erdemde huysuzluk yapmadan atlatırsın canım kolay gelsın
Herkese tunaydin bi taraftan gecmis okudum bi taraftanda erenle oynastik ya iynarken cok tatli oluyo bide onden disleri falan gorununce artik buyuduler tabi daha bi tatli oluyo ancak okuyup bitirdim.
Aysegul masala masallah artik konusuyo baya babanizda geliyomus aksam masal napicak bakalim.
Lcw.ye netten bakamayanlar hani google lcwaikiki yazinca bisuru baslik cikiyo zaten en basta lcwaikiki.com yaziyo buyuk harf onu tiklayin kucuklere girmeyin zaten tiklayinca secenekler cikiyo en altta autlet yaziyo oraya tiklayip kiz bebek yada erkek bebek istediginize bakabilirsiniz hani aysegul giremedim dedinya ondan soyledim baska bulamayan arkadaslar olursada oyle yapsin.
Beni aksam yazip cikmissin niye canin skkin canim biseymi oldu habersiz birakma bizi yaz yine.
Gulden nil atlatmis cok sukur oksuruk falan gecmis cok sevindim su keci boynuzu ozunu bende alicam artik gerci yemek ve hastalik sorunumuz yok cok sukur ama bagidikligimiz guclensin bakalim ins.erende sever.
Nilay yolculugunuz ins.iyi geciyodur artik baya yaklasmissinizdir haber ver yine bizede canim.
Sibelcim sanada gunaydin sizinde yaklasti yolculuk sizde hayirlisiyla atlatirsiniz ins.
Beysal aksam misafirlerin baya kalabalikmis ya sorunsuz agirlarsin ins. onlari sende yorulucaksin ama.
telden gorunmuomus cnm netten baktım sımdı bende haftasonuna anca gıderız ne kalırsa artık saol buarada
Erende bu siralar kapi kapatma huyu basladi odaya girince kapatiyo kapiyi sonra icerde kaliyo seside cikmiyo niye yapiyosa artik.
Yazi tahtasinida aliyo kalemi karaliyo biseyler yazmaya calisiyo.
Kizlar benim sipa bide hani market indirim dergileri kataloglari varya onlari cok seviyo aliyo dergiyi oturuyo aciyo bacaklari ortaya koyuyo sonra tek tek sayfalari cevirip cevirip bakiyo bazi urunlerede eliylede dokunuyo sanki anliyomus gibi ya artik carrefoura falan gidince iki dergi aliyorum biri bana biri erene
anasina cekmis bende cok severim onlara bakmayi.
dun aksam carrefour avmye gidince aldim iki tane baksin dursun.
ayyy bende severım brosur ıncelemeyı masalda cok sevıo yaaa analarına cekmıs ozman:)
kızlar selam alıntı yapamadığım için pek aklımda kalmadı,
nuraycım biz de kahvaltı ediyoruz bizimki doğduğundan beri hç karışım yemedi hep tek tek verdim. menemen, patates yumurta, omlet haşlanmış yum gibi sıcak bir besinden beğenisne göre maximum 5-6 lokma yiyor. 2-3 zeytin(limonlu yağlı ve baharatlı sos yapıyorum zeytine o şekilde seviyor), peynirle aramız bu aralar hiç yok, pekmez hiç yemiyor, biraz kaymak üzeri reçel ya da bal,tabi her lokmayı ekmekle veriyorum.. bu aralar çok iştahsız olduğu için iki üç lokma da fındık ezmesi veriyorum. aslında biber kızarması, domates ve salatalığı seviyor ama mevsimi olmadığı için veremiyorum. sonrasında içtiği kadar süt ve elinde kıtır kıtır yesin diye bir adet bisküvi :)..... bu iştahımızın olduğu hali canım yoksa çok zorlanıyorum..
fundacım geçmiş olsun ya araba arızası çok sıkıntılıdır bilirim. ben de kaza yapmıştım mina küçükken....
betül kolay gelsin canım sai geçenlerde perişan pastayı denedim ama keki meyveli olarak. herkes çok sevdi iki dilim yedi sağol tarif için...
sibelcim evet bize bile ööö geldi artık git git bitmedi. bundan sonra anca uçakla gidip gelinir biryerlere...
yasmin canım sevindim toparlamış kuzu...
fatmacım bizimki de çok seviyor dergi karıştımayı renkli ya :)
wavvss canım alpim nasıl oldu ya biraz daa iyi mi ağzı ?
ayşegül canım çok tatlı ya masal özlemiş babayı he :)
songülcüm az kaldı artık sonunda...
gülden canım mercimek köftesi istiyorrrr
rana ve berra'dan haber yok hiç....
unuttuğum varsa özür....
bizim gelmemize az kaldı artık bizi bir telaş alacak sormayın gitsin... minanın diş canını çok yakıyor ymek yiyemiyor dişi acıyınca buu diyip dişini gösterip ağlıyor... yolculuk artık zorlamaya başladı... az önce direksiyonu ben aldım eşimden dinlensin diye yazamadım tel açık kalmış var görünmüş olabilirim..
ayyy bıana önce varsaydınız yazık sıkılmıstır cocuk yaaa ohhh ne guzel araba kullnmak bak ıse yarıo ben cesaret edemıom esımde dıo öğren dıe :)
Dogru dıyosun cnm ya keske aıleler ısın ıcınde olmasaydı
Hepımız dedık evlenmeye karar verdıgınızde acıklasaydınız dıye bu kadar uzarsa olacagı bu..
annemde arada kalmıs gıbı hıssedıyo kendını bırı erkek kardesı bırı kızkardesı sonucta..
allahtan ıkı tarafada aynı mesafede kaldık
Keske elımden bısey gelebılse
Hayırlısını dılemekten baska yapacak bısey yok
ayy aıleler ısın ıcınde olunca cok zor yazık annen arada kalmıstır ıster ıstemez
hayırlısı olsun haklarında
ayy kız sorma ben de hevesleniyorum ha bi arkadaş var 7 aylık hamşile öyle karnını falan görünce bende istiyorum aslında ama kociş duymasın
amanınnn ıyı cesaret brovaaa kız daha kucukler yaaaa anca yetısıoz bunlara bı dur dınlen :)
slm kızlarr... sabah yine lcw muhabbeti olunca dayanamayıp işyerinden saatlik izin koparıp kızlarla lcw gittk:) kocaman bi hayal kırıklığı oldu hiç bişey yok desem yeri. bir iki parça beğendim onlarda indirimde filan değildi istanbuldan alışveriş yapcamdiye almaktan vazgeçtim yemek yiyip geldik. çocukların yemek mevzusu konuşulmuş ben hiç girmiyim içiniz kararmasın. 2. bebek mevzusu çok dikkatimi çekti çünkü sabah lcw de yeni doğan cicişleri gördüm ayy aklım kaldı canım çekti resmen:) hevese geldim desem yalan olmaz:) ayy erkek kıyafetleri daha bi dikkatimi çeker oldu:)
sende mı baktın bende netten bakıom gdıp baklcam ne kaldıysa artık sansımıza:)
ayy erkege bısey yokkı kız nasıl dıkatını cekıo
senın canın erkk bebıs ıstıodur da ondandır:)