- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #39.481
ay rabbim hepimizin gönlüne göre versin inş. 3. yü istesem onu da kız isterim herhalde:)Hadi hayirlisi canim bende ikinciyi kiz istiyorum ya Allahim nasip eder ins.ben onceden beri hem kizim hem oglum olsun istemisimdir artik ucuncusude nasip.ins.ikinci bebegimde kiz olur tabi ilerde.
Bizde dun aksam gittik lcw.ye indirimli hicbisey yoktu yazlik zaten bende uzun kollu alicaktim indirimden 3tane buldum neyseki tamda erenin yasina goreydi zaten bikac parca kalmis.
Aslinda kizlar lcw.den alicaniz indirimli seyleri netten alsaniz daha iyi olur orda bulursunuz benim esim netten alisverise kizdigi icin ben alamiyorum ama alisveris yapanlar ordan alabilir.magazalara genelde sezonluk seyler geliyo indirimlere cok yer vermiyolar.
Evinize sorunsuz ulastiginiza sevindim canim.sen basla hemen yerlesmeye kiz burayada yazmayi birak once acil olan seyleri yap dinlen gerisini sonra halledersin.
amin cnm rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın inş....yaseminim aminnn allahım gönlüne göre versinnn:
herkesede bugüzel duyguyu tattırsın inanaılmaz güzel bişey evde anneee anneee diye gezmeleri anlatılmaz...
menüyü yazıyorum şekerim :
zeytin yağlı sarma, mercimek köfte, songülün poçası, tatlı senin terciyin
çakma tiremisu ola bilir
bide benim geçen yazdığım kadayifte ola bilr karar senin:
ıcmezkı canım ya doktora goturmedğımıe pısman olmam ınsallah acıle gıtmstık, pazartesı de kontrole goturcem
dr a gotursem acaba ağzı ıcın bısey verırmıkı[/QUO
tühh ıcse ıyı gelırdı ozman bır doktora gotur cnm saglık ocagına gıt ıyılestı huysuzlugundan yaoıo sankı dıon ya saglık ocagıda bı sey verır
ayy bagısıklık ıcınde ıyıde ıstahı olan ıcın kotu dımı bende vermıom artık zaten haklı esımde :)
evet cok özledı babasını yaaa kıyamm meryemede ıns kavusuruz hemncık
bılmıomkı canım tarıflerde pekmezlı kekler kurabıyeler var hep doktorlarda sekerden daha saglıklı dıolar ama bılmıorum ıste arastırmak lazım
ayyy hıc bılmıodum cnm normal uzum pekmezını falan kullnın sekerden daha yararlı dıolar kekelerde falan ondan eczacıda deyınce dogru sandım ama
denemeıstım hıc bak yapmıyayım ozman
ozman kurabıyenın uzerıne pudra sekerı yerıne sos gbı gezdırılebılır belkı dımı pısmıyo ya
masalda cok sevıo kuru dutu kayısıyı uzumu
ohhh ıns erdemde huysuzluk yapmadan atlatırsın canım kolay gelsın
telden gorunmuomus cnm netten baktım sımdı bende haftasonuna anca gıderız ne kalırsa artık saol buarada
ayyy bende severım brosur ıncelemeyı masalda cok sevıo yaaa analarına cekmıs ozman:)
ayyy bıana önce varsaydınız yazık sıkılmıstır cocuk yaaa ohhh ne guzel araba kullnmak bak ıse yarıo ben cesaret edemıom esımde dıo öğren dıe :)
ayy aıleler ısın ıcınde olunca cok zor yazık annen arada kalmıstır ıster ıstemez
hayırlısı olsun haklarında
amanınnn ıyı cesaret brovaaa kız daha kucukler yaaaa anca yetısıoz bunlara bı dur dınlen :)
sende mı baktın bende netten bakıom gdıp baklcam ne kaldıysa artık sansımıza:)
ayy erkege bısey yokkı kız nasıl dıkatını cekıo
senın canın erkk bebıs ıstıodur da ondandır:)
Evet cnm ya aynen hayırlısı..
Ins cnmsanırım cnm
inşallah böyle gider
yok cnm halloldu sanırım
vcanımı sıkmıyorum artık
dün çok üzülmüştüm ama
çok şükür hiç kaza yapmadım şimdiye kadar
bozuldu kendiliğinden ama yine de insan sıkılıyor
cnm aileler işin içine girince zor gerçekten
kız başkasıyla evlenecek ama aklı oğlandayken mutlu olması çok zor
haklarında hayırlısı neyse o olsun
Bılmıyorum kafam o kadar karısıkkı..
Sana da gecmıs olsun cnm atlamısım kusura bakma..
Ay ben yolda kalsam ne yapacagımı bılemem herhalde cok acemıyım:)
ay sağol cnm yanlış yapmak istemiyorum
yaseminin tariflerini yaparken görsen sen beni kaçkere bağlanıyorum ona watsaptan artık bana tarif vermeyecek heheh:
sağol cnmEvet cnm ya aynen hayırlısı..
Ins cnm
Bılmıyorum kafam o kadar karısıkkı..
Sana da gecmıs olsun cnm atlamısım kusura bakma..
Ay ben yolda kalsam ne yapacagımı bılemem herhalde cok acemıyım:)
ya bi şekilde çözüm üretiyorsun mecbur kalınca
inşallah hiç yolda kalmazsın
ay rabbim hepimizin gönlüne göre versin inş. 3. yü istesem onu da kız isterim herhalde:)
amin cnm rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın inş....
he he iimiş menü:) sarma kesin bide börek yaparım peynirli,mercimek köfte, sanırım tavuk göğsü( bayadır yapmadım özledim),poğaçayı önce denemeliyim tatlımmm... aklımda inş. bi akşam deniycem ayıptır sölemesi ben mayalılardan tırsıyorum da songülüme de sölemiştim başarısızlık hikayem çokta:) 5. çeşit aranıyorrrrrrrrrrrrr
Aysegul senin tel.den niye gorunmedi acaba lcw.deki urunler ayy aklima takildi kiz hani seninkide akilli telefon ayni ben hep tel.den bakiyorum zaten pc.nin yuzunu gordugum yok
ay bende ne merakli oldum ya.
Ehliyet almayi bende istiyorum ya esimde onayliyo en azindan surekli kullanmasamda kullanmayi bileyim ins.okul bittikten sonra ilerde tabi ilahiyatda dusunuyorum ama en en sonunda bende nasip olursa alicam ins.sonrada ingilizce ogrenmek istiyorum kursa gidip ogrenmenin yasi yoktur yaslanip nene olana kadar hep biseyler ogrenmek istiyorum bitaraftanda insanlara faydali olan bi isim olmasini.
(cokmu sey istiyorum acaba)
cnm gheçen ben denedim gerçekten çok güzel oluyor
tadı da görüntüsü de çok güzel oluyor
yalnız pudraşekerine bolca bula
Aysegul senin tel.den niye gorunmedi acaba lcw.deki urunler ayy aklima takildi kiz hani seninkide akilli telefon ayni ben hep tel.den bakiyorum zaten pc.nin yuzunu gordugum yok
ay bende ne merakli oldum ya.
Ehliyet almayi bende istiyorum ya esimde onayliyo en azindan surekli kullanmasamda kullanmayi bileyim ins.okul bittikten sonra ilerde tabi ilahiyatda dusunuyorum ama en en sonunda bende nasip olursa alicam ins.sonrada ingilizce ogrenmek istiyorum kursa gidip ogrenmenin yasi yoktur yaslanip nene olana kadar hep biseyler ogrenmek istiyorum bitaraftanda insanlara faydali olan bi isim olmasini.
(cokmu sey istiyorum acaba)
yaseminim ben yaptıysam sen kesin yaparsın
beni biliyosun beceriksizlikte sınır tanımam
ama bunu önce kendine yapmana gerek yok inan
haatta tamam bu akşam yap birazını siz yeyin diyer yarısınıda at dondurucuya hem hazır olur bak inanılmaz kolay
bana bağlanırsın yardımcı olurum..
olurmu kesinlikle almalısın cnm:
aaa doğru sen yapmıştın ozaman kurabiyedede sana bağlanıcam hahahahahaaha:
:):)
ay sağol cnm yanlış yapmak istemiyorum
yaseminin tariflerini yaparken görsen sen beni kaçkere bağlanıyorum ona watsaptan artık bana tarif vermeyecek heheh:
sende beceriksizsen yani güldenim ...akşama pertim çıkmış oluo zeyneple oynamaktan, bakalım deniycem inş. peynirli yapayım bari...
songülllllllllllllllllll nerdesinnn
bağlan şekerimm sonuç güzel olsun da sorun yokkk
kızlar katreinur yok mu... yoksa ben mi atladım. berracık nasıl oldu ki acaba merak ettim..
hehe öyleyim tabi pizzayı şakıttım yani :
bu arada ben 11de yapmıştım pizza hamurunu nilde acayip oynuyo annee annee diyo hep beni istiyo
ay kızlar bide bişey anlatayım size:
biz 1 haftadır salonda yatıyoruz nille daha rahat uyuyorum ben kalkmıyorum diye.
akşam nil elinde yastık ısrarla yatak odasına gidiyo burda burda diyoo:
kızım ben
salonda yatıcaz diyorum
yok zor geldiyanıma artık yatak odasına dönücez..
e çocuk haklı çok ayıp güldenim doğru yatak odasına marş marş he he:)
amin cnmbe-ni cnm haklsını üzücü bi olay ama kaderde ne varsa o... sonradan bozulması daha fena olurdu. rabbim hayırlısını nasip etsin inş. her iki tarafada...
reces cnm kaçırdım sanırım araç mı arızalandı geçmiş olsun. rabbim kaza bela vermesin inş.
nurayım görüşemedik tatlım elifim nasıllll... iştahsız mı. biz karışım yemiyoruz ilk bi kaç ay yemişti ondan da çabuk sıkıldı. kahvaltıyı kaldırdık zaten nerdeyse. günde bi öğün yio o da genelde köfte yoğurt onuda yerseneyse girmiycem bu konuya deyip yine giriryorum
bağlan şekerimyaseminim ben yaptıysam sen kesin yaparsın
beni biliyosun beceriksizlikte sınır tanımam
ama bunu önce kendine yapmana gerek yok inan
haatta tamam bu akşam yap birazını siz yeyin diyer yarısınıda at dondurucuya hem hazır olur bak inanılmaz kolay
bana bağlanırsın yardımcı olurum..
olurmu kesinlikle almalısın cnm:
aaa doğru sen yapmıştın ozaman kurabiyedede sana bağlanıcam hahahahahaaha:
:):)
Kocısler burayı okuyo unutma:)
slm kızlarr... sabah yine lcw muhabbeti olunca dayanamayıp işyerinden saatlik izin koparıp kızlarla lcw gittk:) kocaman bi hayal kırıklığı oldu hiç bişey yok desem yeri. bir iki parça beğendim onlarda indirimde filan değildi istanbuldan alışveriş yapcamdiye almaktan vazgeçtim yemek yiyip geldik. çocukların yemek mevzusu konuşulmuş ben hiç girmiyim içiniz kararmasın. 2. bebek mevzusu çok dikkatimi çekti çünkü sabah lcw de yeni doğan cicişleri gördüm ayy aklım kaldı canım çekti resmen:) hevese geldim desem yalan olmaz:) ayy erkek kıyafetleri daha bi dikkatimi çeker oldu:)
ya bende yasemn bende ya bi de düşün öyle uslu uykulu çocuklar olsaymış biz şimdiye kardeşi getrmişiz ha bence....meryem çok yordu uykusuzluğu daha doğrusu e zeynepte öyle ama yine de unutmuşuz:)aynen vallahi benim adam duymasın:) zamanı geldi mi yoksa diye düşünmüo değilim :)
ay burda da öyle güldenim ya çok küçük ya büyük arada kalmışız:) güle güle giysin kuzum inş.
güldencim sağol canım eksik olma ya...
sibellll yasminnnn hayretle okyorum ya bebiş fln anlaşılan meryemle ilay çok yormuyor sizi ikincilere içiniz kıpırdadığına göre :)
afiyet olsun nuraycım ben çok severim ekşili köfteyi :)
biz vardık artık yerleşme telaşı başladı.....
ıcmezkı canım ya doktora goturmedğımıe pısman olmam ınsallah acıle gıtmstık, pazartesı de kontrole goturcem
dr a gotursem acaba ağzı ıcın bısey verırmıkı[/QUO
tühh ıcse ıyı gelırdı ozman bır doktora gotur cnm saglık ocagına gıt ıyılestı huysuzlugundan yaoıo sankı dıon ya saglık ocagıda bı sey verır
ayy bagısıklık ıcınde ıyıde ıstahı olan ıcın kotu dımı bende vermıom artık zaten haklı esımde :)
evet cok özledı babasını yaaa kıyamm meryemede ıns kavusuruz hemncık
bılmıomkı canım tarıflerde pekmezlı kekler kurabıyeler var hep doktorlarda sekerden daha saglıklı dıolar ama bılmıorum ıste arastırmak lazım
ayyy hıc bılmıodum cnm normal uzum pekmezını falan kullnın sekerden daha yararlı dıolar kekelerde falan ondan eczacıda deyınce dogru sandım ama
denemeıstım hıc bak yapmıyayım ozman
ozman kurabıyenın uzerıne pudra sekerı yerıne sos gbı gezdırılebılır belkı dımı pısmıyo ya
masalda cok sevıo kuru dutu kayısıyı uzumu
ohhh ıns erdemde huysuzluk yapmadan atlatırsın canım kolay gelsın
telden gorunmuomus cnm netten baktım sımdı bende haftasonuna anca gıderız ne kalırsa artık saol buarada
ayyy bende severım brosur ıncelemeyı masalda cok sevıo yaaa analarına cekmıs ozman:)
ayyy bıana önce varsaydınız yazık sıkılmıstır cocuk yaaa ohhh ne guzel araba kullnmak bak ıse yarıo ben cesaret edemıom esımde dıo öğren dıe :)
ayy aıleler ısın ıcınde olunca cok zor yazık annen arada kalmıstır ıster ıstemez
hayırlısı olsun haklarında
amanınnn ıyı cesaret brovaaa kız daha kucukler yaaaa anca yetısıoz bunlara bı dur dınlen :)
sende mı baktın bende netten bakıom gdıp baklcam ne kaldıysa artık sansımıza:)
ayy erkege bısey yokkı kız nasıl dıkatını cekıo
senın canın erkk bebıs ıstıodur da ondandır:)
pek bişi kalmamış canm nette bile stok tükenmiş çopk güzel şortlu tulumlar vardı ama 3 6 ay kalmış sadece....body falan da görmedm mağazaya gidince bakarım artık..
ama ama ben ders çalışacaktm size hoşçakal demeye girmiştim ben yazana kadar meryem uyandı....
İyiyiz canım çok şükür elifim de iyi sen nasılsın zeynepcik nasılbe-ni cnm haklsını üzücü bi olay ama kaderde ne varsa o... sonradan bozulması daha fena olurdu. rabbim hayırlısını nasip etsin inş. her iki tarafada...
reces cnm kaçırdım sanırım araç mı arızalandı geçmiş olsun. rabbim kaza bela vermesin inş.
nurayım görüşemedik tatlım elifim nasıllll... iştahsız mı. biz karışım yemiyoruz ilk bi kaç ay yemişti ondan da çabuk sıkıldı. kahvaltıyı kaldırdık zaten nerdeyse. günde bi öğün yio o da genelde köfte yoğurt onuda yerseneyse girmiycem bu konuya deyip yine giriryorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?