2012 kasım bebekleri büyüyor..

ay rabbim hepimizin gönlüne göre versin inş. 3. yü istesem onu da kız isterim herhalde:)

yaseminim aminnn allahım gönlüne göre versinnn:
herkesede bugüzel duyguyu tattırsın inanaılmaz güzel bişey evde anneee anneee diye gezmeleri anlatılmaz...
amin cnm rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın inş....
menüyü yazıyorum şekerim :
zeytin yağlı sarma, mercimek köfte, songülün poçası, tatlı senin terciyin
çakma tiremisu ola bilir
bide benim geçen yazdığım kadayifte ola bilr karar senin:

he he iimiş menü:) sarma kesin bide börek yaparım peynirli,mercimek köfte, sanırım tavuk göğsü( bayadır yapmadım özledim),poğaçayı önce denemeliyim tatlımmm... aklımda inş. bi akşam deniycem ayıptır sölemesi ben mayalılardan tırsıyorum da songülüme de sölemiştim başarısızlık hikayem çokta:) 5. çeşit aranıyorrrrrrrrrrrrr

Aysegul senin tel.den niye gorunmedi acaba lcw.deki urunler ayy aklima takildi kiz hani seninkide akilli telefon ayni ben hep tel.den bakiyorum zaten pc.nin yuzunu gordugum yok
ay bende ne merakli oldum ya.

Ehliyet almayi bende istiyorum ya esimde onayliyo en azindan surekli kullanmasamda kullanmayi bileyim ins.okul bittikten sonra ilerde tabi ilahiyatda dusunuyorum ama en en sonunda bende nasip olursa alicam ins.sonrada ingilizce ogrenmek istiyorum kursa gidip ogrenmenin yasi yoktur yaslanip nene olana kadar hep biseyler ogrenmek istiyorum bitaraftanda insanlara faydali olan bi isim olmasini.
(cokmu sey istiyorum acaba)

ay sağol cnm yanlış yapmak istemiyorum
yaseminin tariflerini yaparken görsen sen beni kaçkere bağlanıyorum ona watsaptan artık bana tarif vermeyecek heheh:

cnm gheçen ben denedim gerçekten çok güzel oluyor
tadı da görüntüsü de çok güzel oluyor
yalnız pudraşekerine bolca bula

be-ni cnm haklsını üzücü bi olay ama kaderde ne varsa o... sonradan bozulması daha fena olurdu. rabbim hayırlısını nasip etsin inş. her iki tarafada...
reces cnm kaçırdım sanırım araç mı arızalandı geçmiş olsun. rabbim kaza bela vermesin inş.
nurayım görüşemedik tatlım elifim nasıllll... iştahsız mı. biz karışım yemiyoruz ilk bi kaç ay yemişti ondan da çabuk sıkıldı. kahvaltıyı kaldırdık zaten nerdeyse. günde bi öğün yio o da genelde köfte yoğurt onuda yerse neyse girmiycem bu konuya deyip yine giriryorum

yaseminim ben yaptıysam sen kesin yaparsın
beni biliyosun beceriksizlikte sınır tanımam
ama bunu önce kendine yapmana gerek yok inan
haatta tamam bu akşam yap birazını siz yeyin diyer yarısınıda at dondurucuya hem hazır olur bak inanılmaz kolay
bana bağlanırsın yardımcı olurum..

olurmu kesinlikle almalısın cnm:

cnm gheçen ben denedim gerçekten çok güzel oluyor
tadı da görüntüsü de çok güzel oluyor
yalnız pudraşekerine bolca bula

aaa doğru sen yapmıştın ozaman kurabiyedede sana bağlanıcam hahahahahaaha:
:):)

arada kız bebişde istiyon:)

sende beceriksizsen yani güldenim ...akşama pertim çıkmış oluo zeyneple oynamaktan, bakalım deniycem inş. peynirli yapayım bari...
songülllllllllllllllllll nerdesinnn

sende beceriksizsen yani güldenim ...akşama pertim çıkmış oluo zeyneple oynamaktan, bakalım deniycem inş. peynirli yapayım bari...
songülllllllllllllllllll nerdesinnn

hehe öyleyim tabi pizzayı şakıttım yani :
bu arada ben 11de yapmıştım pizza hamurunu nilde acayip oynuyo annee annee diyo hep beni istiyo
ay kızlar bide bişey anlatayım size:
biz 1 haftadır salonda yatıyoruz nille daha rahat uyuyorum ben kalkmıyorum diye.
akşam nil elinde yastık ısrarla yatak odasına gidiyo burda burda diyoo:
kızım ben
salonda yatıcaz diyorum
yok zor geldiyanıma artık yatak odasına dönücez..

kızlar katreinur yok mu... yoksa ben mi atladım. berracık nasıl oldu ki acaba merak ettim..

e çocuk haklı çok ayıp güldenim doğru yatak odasına marş marş he he:)

amin cnm
allah kimseye kaza bela vermesin
bağlan şekerim
elimden geldiğince yardım ederim

Kocısler burayı okuyo unutma:)

amanınn neyse o zaman kocişim azıcık daha zamanı var

aynen vallahi benim adam duymasın:) zamanı geldi mi yoksa diye düşünmüo değilim :)

ay burda da öyle güldenim ya çok küçük ya büyük arada kalmışız:) güle güle giysin kuzum inş.
ya bende yasemn bende ya bi de düşün öyle uslu uykulu çocuklar olsaymış biz şimdiye kardeşi getrmişiz ha bence....meryem çok yordu uykusuzluğu daha doğrusu e zeynepte öyle ama yine de unutmuşuz:)

ii canm yeni eviniz huzurlu mutluy olun inşallah..kız yormazlkar mı uykusuzluk yemek yememe bir sn ternde durmama hepsi var ama işte ne biliiym içim kaynıyo:)))

ama ama ben ders çalışacaktm size hoşçakal demeye girmiştim ben yazana kadar meryem uyandı....

İyiyiz canım çok şükür elifim de iyi sen nasılsın zeynepcik nasıl
yicek annesi senin sutun yetiyor ona sen canını sikma
Aslında istahsiz sayılmaz ama kahvaltıda yumurta yemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…