2012 kasım bebekleri büyüyor..

kızlar katreinur yok mu... yoksa ben mi atladım. berracık nasıl oldu ki acaba merak ettim..

ayy evet güzel olsun..

bende merak ediyorum ama ullaşa bilmek için tel yok cnm:

Beni merak ettiniz demek ne sevindim bilseniz:)) berra iyi çok şükür sadece çok mizmiz sürekli kucak istiyor emmek istiyor. Onunla uğraşıyorum çok yazamıyorum teli elime alsam ona saldırıyor pc yi alsam ona.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hıcte cok degıl:)
Cok guzel planların var ıns hepsını gerceklestırırsın..
Bu arada erene kardeste lazım tabı:)

Ay kız siyah birşeyim yok ki mor çarşaf var onu iki kat yapayım bakalım ama hafta sonu yapacam azıcık yatayim babamız ışe gider biz de uyuruz inşallah sağol fikir icin canım

Canım merhaba valla biz karışım vermeye devam sonra ara ogün ne bulduysa ye oluyo çünkü sabah karışım vermesek hiç yemiyor diliyle itekliyo domates yemek istiyo mesela hayatta yumurtayi yemez tüm çeşitlerini yaptım yemedi iki güne bir yumurtayi kaşık manasi ile yiyo zaten zayıf böyle yedirmezsem hiç kilo almaz

Hayırlı yolculuklar canım bir ay sonra bizde var aynı yolculuk telaşı ve çok korkuyorum çünkü rana eski rana değil ne yapacaz bilmem
Düz yolda ben de esim dinlensin diye alıyordum ama eski araba varken bunda hayatta vermez benim kuma arabayı bana
Rana ve ben iyileştik kızlar antibiyotik vermeden geçirdi çok şükür tamam uzun sürdü ama ilaç vermedim ve mutluyum burdan songülume sesleniyorum harika anne limonsu için çok teşekkür

Bu arada beni hayırlısı de çünkü rabbim istese olurdu demek kaderleri bir değilmiş
Işte akraba olmanın kötü yani da bu üzüldüm ben de ama unutulur zamanla inşallah merak etme canım

Ben de bir soru sorayım mi
Kemik aldım suyu hazır veeee
Çorba tarifi istiyorum kızlar

arada kız bebişde istiyon:)
Evet canim oda var.
ama ama ben ders çalışacaktm size hoşçakal demeye girmiştim ben yazana kadar meryem uyandı....
Bi ders calistirmiyolar dimi hep vaktinde uyaniyolar.sende meryem uyuyunca calis canim nasilsa gecede guzel uyuyo sabahta erken kalkmiyo.
Hıcte cok degıl:)
Cok guzel planların var ıns hepsını gerceklestırırsın..
Bu arada erene kardeste lazım tabı:)
Aynen canim hepsi nasil olucak bilmiyorum ama zamanla olur ins.
Oglusumada bi kardes en onemlisi.
Kızlarrr kurabiyem çok güzel oldu benicim sağol

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Afiyet olsun canim bak kendine bosuna haksizlik etmissin sende beceriklisin ya.cok sevindim guzel olmasina bende deniycem ya ozendim merak ettim simdi.

rica ederim cnm ins ise yarar
benimkide siyaha yakin bir yesil renk aslinda baya koyu onu iki katli yaptim baya farkedio karanlik odasi
almadim artik perde :)

Nasilsin canim malesef hic yapmadim tarif veremiycem.:-(
Ranada sende iyilesmissin cok sevindim.
Erende gunduz cok uyudu simdi hala ayakta okadar ugrastim uyumadi oynuyo bakalim benim not defteriyle.
Ben artik onu uyutayim bakalim uyucakmi.

rana istahli bir bebekti diye aklimda kalmis yanlismi hatirliom
yenimi olustu istahsizliginiz zayiflik bunyesidir belki genetiktir saglikliysa sorun degil
masalda 10kg yeni oldu ki benim yedigim kadr yer ben.vermem artik yeter die
kg almio hep az az aldi yani ufacik gorunuo ama bende yer ve kg almam ondan sanirim

canim her yaptgin corbada kullan su koyarken e birazda ondan ekle
ben sehriyede tavukda her corbada kullniom pilavina koy
kemik.suyunda havuc kabak hasliom parmak gbi dograyip eline veriom yio

Guldencim ah bir alamadim su keçiboynzunu mssallah nile. ALLAHİM korusun ya hsstalikladan bende hic sevmiyirum su antibiyotigi doktorumuzda karsi aslında ama bademcik İltahabi malesef gecmiyir baska turlu. Ama keçi boynuzu vucut direnccini güçlendiriyormus. Birde hava güzelse bizim bakicimiz hefgun parka çıkarıyor. Ordan kapiyor hefhalde anlamsdim. Benimkidd isırıyor cnm kahkaha ile gülerken bakıyorum hemen hangisi geliyor. Diye. Tel isini hallddicem cnm :))

Ay madallah annesi masal zaten cok uyumlu bir bebek okurken bayiliyorum. Ay pek güldüm kulaklarini kapatmasina .cocuk yüksdk ses istemiyor. Cnm sen bu arada isi bıraktinmi gidiyormusun hala. Görüşemeik uzun zamandir

iyi gecelr kizlar babamiz geldi masal cildirdi baba baba diye nasil ozlemis 2gunde
meryemide kavustursun rabbim.babasina

kizlar ben de gulden ve sibelin teli var vermek isteyeni alabilirm
hatta songul yesmin betul size atmistim numarami ozelden
ama bildirimler geldikce arada kaynadi gormedniz sanirim
int olmadginda tatilde memlektte ordan yazisip hbrlesmek boyle kek pasta ile soru sorcagimizda
oran yazmak daha pratik burayi acamamis olabilirz yada alinti gozden
kacabilir ordan sorariz falan
sohbet olarak tabiki burdayizzzzz

İyi geceleri kizlar kimler var asagida.
Özcanan ordamisin tarif vericem. Birdegecen konuşma yarim kaldi sana yazdım ama çıkmıştın sonrasında cok yazan olunca gormedin sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…