- 15 Şubat 2012
- 4.799
- 499
- 173
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #39.501
İyiyiz canım çok şükür elifim de iyi sen nasılsın zeynepcik nasıl
yicek annesi senin sutun yetiyor ona sen canını sikma
Aslında istahsiz sayılmaz ama kahvaltıda yumurta yemiyor
hepinizi öptüm kızlar
kızlar katreinur yok mu... yoksa ben mi atladım. berracık nasıl oldu ki acaba merak ettim..
ayy evet güzel olsun..
bende merak ediyorum ama ullaşa bilmek için tel yok cnm:
Aysegul senin tel.den niye gorunmedi acaba lcw.deki urunler ayy aklima takildi kiz hani seninkide akilli telefon ayni ben hep tel.den bakiyorum zaten pc.nin yuzunu gordugum yok
ay bende ne merakli oldum ya.
Ehliyet almayi bende istiyorum ya esimde onayliyo en azindan surekli kullanmasamda kullanmayi bileyim ins.okul bittikten sonra ilerde tabi ilahiyatda dusunuyorum ama en en sonunda bende nasip olursa alicam ins.sonrada ingilizce ogrenmek istiyorum kursa gidip ogrenmenin yasi yoktur yaslanip nene olana kadar hep biseyler ogrenmek istiyorum bitaraftanda insanlara faydali olan bi isim olmasini.
(cokmu sey istiyorum acaba)
sağol cnm
ya bi şekilde çözüm üretiyorsun mecbur kalınca
inşallah hiç yolda kalmazsın
Ins cnm kımse kalmasın zor olur gercekten
Ben dırek esımı ararım o cozum uretır artık:)
be-ni cnm haklsını üzücü bi olay ama kaderde ne varsa o... sonradan bozulması daha fena olurdu. rabbim hayırlısını nasip etsin inş. her iki tarafada...
reces cnm kaçırdım sanırım araç mı arızalandı geçmiş olsun. rabbim kaza bela vermesin inş.
nurayım görüşemedik tatlım elifim nasıllll... iştahsız mı. biz karışım yemiyoruz ilk bi kaç ay yemişti ondan da çabuk sıkıldı. kahvaltıyı kaldırdık zaten nerdeyse. günde bi öğün yio o da genelde köfte yoğurt onuda yerseneyse girmiycem bu konuya deyip yine giriryorum
Sagol cnm ya ıcım acıyo dusundukce kafamda sureklı bu olay..
Bızde öyle tesellı oluyoruz sonradan olması daha kötu olurdu
Kader kısmet ıste...
İyiyiz canım çok şükür elifim de iyi sen nasılsın zeynepcik nasıl
yicek annesi senin sutun yetiyor ona sen canını sikma
Aslında istahsiz sayılmaz ama kahvaltıda yumurta yemiyor
Bızımkıde sadece bıkac kasık karısım yıyo
Yumurtayı tek denıyorum sarısını ıkı uc lokma alıyo beyazı oldugu gıbı cıkarıyo
Duzelecekler ıns
Kızlarrr kurabiyem çok güzel oldu benicim sağol
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
ozcanan
canim senide alintilamistim amq senin yazinin icinde kalmis yanli yazmisim
perde icin hemn dene hatta siyqh carsaf varsa ben normal beyaz gunesligin altina yani cama siyah carsafi taktim
perde almadim alcam derken gerek duymadim bu ise yarayinca
odanin icinden bakinca beyaz guneslik gorunuo ama oda karanlik:)
Kızlar bide bişey sorcam size Elife artık karisim vermiyorum karisim yediği zaman iyi yiyor masallah ama bu ayrı ayrı pek yemek istemiyor yani yarım kibrit kutusu kadar peynir iki üç zeytin bi çay bardagindan az süt bi çay kasigina yakın tereyağ çok az da yumurta yiyor ama zorla
merak ediyorum sizinkiler ne yiyor ne kadar yiyor Elifin yedikleri acaba yeterli mi
kızlar selam alıntı yapamadığım için pek aklımda kalmadı,
nuraycım biz de kahvaltı ediyoruz bizimki doğduğundan beri hç karışım yemedi hep tek tek verdim. menemen, patates yumurta, omlet haşlanmış yum gibi sıcak bir besinden beğenisne göre maximum 5-6 lokma yiyor. 2-3 zeytin(limonlu yağlı ve baharatlı sos yapıyorum zeytine o şekilde seviyor), peynirle aramız bu aralar hiç yok, pekmez hiç yemiyor, biraz kaymak üzeri reçel ya da bal,tabi her lokmayı ekmekle veriyorum.. bu aralar çok iştahsız olduğu için iki üç lokma da fındık ezmesi veriyorum. aslında biber kızarması, domates ve salatalığı seviyor ama mevsimi olmadığı için veremiyorum. sonrasında içtiği kadar süt ve elinde kıtır kıtır yesin diye bir adet bisküvi :)..... bu iştahımızın olduğu hali canım yoksa çok zorlanıyorum..
fundacım geçmiş olsun ya araba arızası çok sıkıntılıdır bilirim. ben de kaza yapmıştım mina küçükken....
betül kolay gelsin canım sai geçenlerde perişan pastayı denedim ama keki meyveli olarak. herkes çok sevdi iki dilim yedi sağol tarif için...
sibelcim evet bize bile ööö geldi artık git git bitmedi. bundan sonra anca uçakla gidip gelinir biryerlere...
yasmin canım sevindim toparlamış kuzu...
fatmacım bizimki de çok seviyor dergi karıştımayı renkli ya :)
wavvss canım alpim nasıl oldu ya biraz daa iyi mi ağzı ?
ayşegül canım çok tatlı ya masal özlemiş babayı he :)
songülcüm az kaldı artık sonunda...
gülden canım mercimek köftesi istiyorrrr
rana ve berra'dan haber yok hiç....
unuttuğum varsa özür....
bizim gelmemize az kaldı artık bizi bir telaş alacak sormayın gitsin... minanın diş canını çok yakıyor ymek yiyemiyor dişi acıyınca buu diyip dişini gösterip ağlıyor... yolculuk artık zorlamaya başladı... az önce direksiyonu ben aldım eşimden dinlensin diye yazamadım tel açık kalmış var görünmüş olabilirim..
Evet canim oda var.arada kız bebişde istiyon:)
Bi ders calistirmiyolar dimi hep vaktinde uyaniyolar.sende meryem uyuyunca calis canim nasilsa gecede guzel uyuyo sabahta erken kalkmiyo.ama ama ben ders çalışacaktm size hoşçakal demeye girmiştim ben yazana kadar meryem uyandı....
Aynen canim hepsi nasil olucak bilmiyorum ama zamanla olur ins.Hıcte cok degıl:)
Cok guzel planların var ıns hepsını gerceklestırırsın..
Bu arada erene kardeste lazım tabı:)
Kızlarrr kurabiyem çok güzel oldu benicim sağol
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Ay kız siyah birşeyim yok kimor çarşaf var onu iki kat yapayım bakalım ama hafta sonu yapacam azıcık yatayim babamız ışe gider biz de uyuruz inşallah sağol fikir icin canım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben de bir soru sorayım mi
Kemik aldım suyu hazır veeee
Çorba tarifi istiyorum kızlar
Canım merhaba valla biz karışım vermeye devam sonra ara ogün ne bulduysa ye oluyo çünkü sabah karışım vermesek hiç yemiyor diliyle itekliyo domates yemek istiyo mesela hayatta yumurtayi yemez tüm çeşitlerini yaptım yemedi iki güne bir yumurtayi kaşık manasi ile yiyo zaten zayıf böyle yedirmezsem hiç kilo almaz
Ben de bir soru sorayım mi
Kemik aldım suyu hazır veeee
Çorba tarifi istiyorum kızlar
Guldencim ah bir alamadim su keçiboynzunu mssallah nile. ALLAHİM korusun ya hsstalikladan bende hic sevmiyirum su antibiyotigi doktorumuzda karsi aslında ama bademcik İltahabi malesef gecmiyir baska turlu. Ama keçi boynuzu vucut direnccini güçlendiriyormus. Birde hava güzelse bizim bakicimiz hefgun parka çıkarıyor. Ordan kapiyor hefhalde anlamsdim. Benimkidd isırıyor cnm kahkaha ile gülerken bakıyorum hemen hangisi geliyor. Diye. Tel isini hallddicem cnm :))aynen bizimki çevirmeli değil üsten açılıyo direk açıyo şebek ve ağzına sonra hadi bakalım ağlama:
akşamda bacaklarını part pat suratıma vuruyo bide hoşuna gidiyo gülğüyo..
gelmedi cnm
,
bide bu mesajlar sürekli geliyo ya belki ben kaçırdım
ama ceptende gelmedi mesajın cnm:
sen akşam özelden yaz bana istersen gire bilirsen ay bi tel alamadık heheh:)
cnm dişten yemiyodur emir
nilinde 2 köpek dişi çıkmış 2side çıkmak üzereymiş ama bakamıyorum aç bakayım diyorum elimi ısırıyo..
hayırdır cnm neden canın sıkkın bakyim özel değilse ..
kızlar herkese günaydın
ay nil iyi çok şükür geçen akşam öksürük kırizimiz var demiştimya akşam ne burnumuz aktı nede öksürdük
ay keramet bu keçi boynuzundamı acaba..
disten oldgu belli annesi istahsiz olmasina takilma ins atlatonca duzene girer
sanslisin muahllebi sevio bak ya onuda yemese
bu donem bebisler anneci demekki yaza dogru uada seneye bence babaci olurlar biraz rahatlarsin bqk banyodan cikana kadar
agladi diosun yazik sanada hic nefes aldirtmiycak desene
masal hic aramaz kim varsa yaninda onu benimser o yonde sansliyim babaya da bayilir o varken ben rahatimdir a
masalinda kopek disi cikti ucu ama hic istah yada baska bisey yasamasik belki azilar bizi zorlar
cok farkedio bebekten bebege ins ger tum dislerini kolay cikariri sen anlamadan bi bakarsin hepsi cikmissss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?