2012 kasım bebekleri büyüyor..

tsk ederizz teyzesi evet masallh uyumlu sakin bir bebek oldu hep
ayy kulaklarini kapatmasina bende ilk zmanlar hep guldum ama simdi takmioda degilim hani
acaba pskoljisini etkilermi biseyden mi korktu biz farketmeden ses oldumu cildirio hic sevmio
ama sadece bagirma kavga sesi muzikte bayilio sevio
calismiorum canim sadece haftasonuydu zaten 1ay calistim kardesim size yuk oluom ven annemgilide ozluom desi dayanamadi
gitti oyuzden ciktim

Yok cnm masalin yapisi ile alakalu bir sey bence korkulacakbir sey oldugunu samiyorum. kibar kızımiz .yuksek sese her çocuğun verdigi tepki farklıdır bizimkide korkuyor mesela aglar hemen .kulaklarini kapatmasi bence olumlu bir sey diye düşündüm rshatsizlugini ne güzelde bellli ediyor.
İsinden memnundun cnm çoktan iyiydi saati ve ücreti neyse her iste bir hayırvardir diyelim. Böylesi daha iyi belkide

ii geceler kızlar..ayşegül gözünaydın canm babanıza kavuşmuşsunuz darııs bizim başımıza:)))ayy ctesi öğleden sonra gelecek zaten akşama da bayanlar toplanıyomuş burda kantinde görüştk sana veda için hazrlanıyoz gel dediler...hiç de gidesm yok ama gitmesem de ayıp olacak ama ama o gün doğum günüm ve hep kocişle olmak istiyorum napsam karar veremedm.....

ben kaçar hazır meryem uyumuşken azıcık öçalışayım kociş dediki bu sınavda halledersen çok büyük bir hediyem olacak sana....o hediyeyi almalıyım:))))

K
ben kaçar hazır meryem uyumuşken azıcık öçalışayım kociş dediki bu sınavda halledersen çok büyük bir hediyem olacak sana....o hediyeyi almalıyım:))))

İyi geceleri cnm ah sendemi burdydin bu telden yazmak cok kötüya
Ama bizim bidiklardan pc açamiyozki. Kimler var goremiyorum

Emir 21.30 da uyudu bu 4, kalkışi. Yine ayagimda salliyorum hic bırakmasam cocuk butun gece ayakta uyur. Ne seviyo salkanmayi. En sonuncuda çalpol verdim. Bakalım daha kac kere kalkıcak. Ah bu gecede uyku yok bana (

Sagol cnm ıns hayırlısı...
Rabbım hayırlı yazılar yazmıstır ıns ıkısınede..

Ben de bir soru sorayım mi
Kemik aldım suyu hazır veeee
Çorba tarifi istiyorum kızlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bencede yaptıgın corbalara katabılırsın
Ama cvr tarıf verecekmıs onuda yapabılırsın..

Masallah masala formunu koruyo demekkı annesı gıbı:)

Gözunuz aydın cnm
Darısı sıbele ve meryemcıgımıze:)

İyi geceleri kizlar kimler var asagida.
Özcanan ordamisin tarif vericem. Birdegecen konuşma yarim kaldi sana yazdım ama çıkmıştın sonrasında cok yazan olunca gormedin sanirim

Sadece ozcanana mı bızde ıstıyoruz ve sızı hamarat hanımlara beklıyoruz efenım:)

Aksı tesaduf olmus cnm tabı esınle olmak ıstersın..
Ama o ınsanlarda sana hazırlanıyomus ay bılmemkı ıclerınde yakın oldugun bırı varmı soylesen pazar yapsalarrrr dedım ama ogun secım var cuma yapsalar o zaman olmazmıkı:)
Yada en kötu ıhtımal davete gıdıp fazla kalmadan ızın ıstemek
sonra esınle vakıt gecırmek:)
Ikı tarafında gonlu olmus olur:)

Beninin kurabiye tarifini merak ediyorum nerde bulamadim

11. Sayfada cnm
cıkolatalı tatları sevıyosan mutlaka denemelısın:)

Emir 21.30 da uyudu bu 4, kalkışi. Yine ayagimda salliyorum hic bırakmasam cocuk butun gece ayakta uyur. Ne seviyo salkanmayi. En sonuncuda çalpol verdim. Bakalım daha kac kere kalkıcak. Ah bu gecede uyku yok bana (

Ah cnm ısın gercekten zor sabah ıse gıdıyosun bıde
Allah kolaylık versın sıkıntısı olmasa bu kadar yapmaz belkı calpol ıse yarar..

Bu gece kımse yok ıkı uye dıyo hevın senmı geldın yoksa:)

Songuuullll kulakların cınlasın dolma ıcı yaptım yıyorum sımdı:)
Sabahtan buyana dogru durust bısey yemezsem dırencte duser elbet
Bıraz kendıme geldım sımdı:)
Bogazlarımda acıyo ıns hasta olmam
Bu arada benım bıcırıklarda ıyılesemedıler beyza krese gıtmıyo hala
Agırda degıller ama orta sevıyo gıdıyo keyıflerı yerınde masallah..

Wavs alp tugra nasıl oldu cnm ıns daha ıyıdır..

Katreınur berra daha ıyıymıs sevındım..
Aman hasta olmasın butun kuzular..

Günaydın kızlar.
Ben bitkin bir haldeyim. Akşam defneyi aldım eve gelirken arkadaş aradı sana geliyorum diye. Koştur koştur eve geldim. Hemen buzluktan kurabiye poğaça vs çıkardım. Çay demledim. Neyse geldiler. Defne 10 da yatmasi gerekirken yatmadi. Üstüne 2 defa su döktü ama 2.de kızdı, sonra su döktüğü yere ben silerken basıp kayması İle DÜŞTÜ. Zaten arkadaşın kızı sayesinde 2-3 kere ağladı. Neyse arkadaş gittiğinde saat
12 idi. Defne uyumayinca salona makine
tuttum,çamaşır makinesi çalıştırdım evi toparladı m .Defne ile oynadım uyudu ve ben 1 de yattım. Ama gece 3 kez kalktım. Şuan sarhoş gibiyim.

aman geçmiş olsun cnm onlar iyi olsunda ne yapalım..

Cok sevındım cnm :)
Bende sımdı yazacaktım guldenı kurabıye ne oldu acaba dıye:)

ayy sorma şekerim herkes tarafından çok beğenildi bende mtlu oldum tabi
hafta sonu pizza tekrar denenecek
pes etmek yok dimi:

bendje herşeye koyuyorum cnm
hatta şu buzdolabı poşetleri varya ama buz poşetleri

ben tavuk ve et suyunu onlara koyuyorum sonra kullanıyorum çok iyi oluyo
yani tablet gibi oluyo minik minik
hazır tablet kullanmıyorum asla..,

yap cnm yapm çok güzel oluyo:

cnm halledicez senin keçi boynuzu işini var bi çözüm:

bu arada bakıcıya söyle pek dışarı çıkarmasın bence bu havalarda hasta yapıyo
nile dışarı çıkmak yasak nisana kadar..
nisandada benim konturolümde çıkacak bakıcı bana sorup öyle çıkartıyo..

tel olması çok güzel oluyo hem buraya yazamadığımızda haberde alıyoruz..

bencede gitmelisin cnm beninin dediği gibi fazla kalmazsın ama gitmelisin:
alllah kısmet ederse eşinle geçireceğin çok doğum günlerin olacakkk:

Beninin kurabiye tarifini merak ediyorum nerde bulamadim

hamarat annelerde sayfa 11de cnm:

kıyamam ya off çok zor uyumayan çocuk nilde yapıyo bazen sallanmıyo ama yanımızda dönüp duruyo

geçmiş olsun inşallah ilerlemez cnm
ayy canım dolma içi istiyo
şu dolma içi tarifini yazarmısınız acaba sayfamıza kızlarya

günaydın cnm oyyy kıyamam yabide ben yazdımsana banada cevap yazdın
ay hafta içi misafir çok zor oluyo gerçektennn:

kızlar herkese günaydınn:

herkese günaydınnn... nasılsınız kızlar... biz kötü bi akşam geçirdik kuzum düştü nasıl olduğunu görmedim çığlıklarına koştum nasıl ağladı anlatamam. en sonunda susturamayınca emzireyim dedim içini çeke çeke bi süre emdi yavrum sonra bi bıraktı ki burnu kanıyor. nasıl korktum. sanırım yere düşünce burnunu çarpmış kuzum. rabbim kimseye evladının kanını göstermesin neyse ki morluk filan yoktu burnunda filan. sabaha kadar o uyudu ben nefesini kontrol ettim neyse ki güne güzel uyandı kuzum. rabbime şükürler olsun. geçmiş yapamadım nettte sıkıntı var herkes iidir inş.

günaydın tatlım ... yorucu bi akşam olmuş. arkadaşında bayağı geç gitmiş yani , senin makine sesiz olanlardan mı tatlım memnun musun.. benim ki çok güzel çekio ama sessiz değil. o nedenle o saatte açmam mümkün değil. defneme de geçmiş olsun. çocukların düzeni değişiyor giden gelen olunca malesef

ay kuzum kıyamam ben ona yaa çok geçmiş olsun yasmin rabbim bir daha yaşatmasın Allah korusun bebişlerimizi..

günaydın kızlar akşam çok çok çok güzel geçti şükür oğlum yaramazlık yapmadı arakadaşlarımla güzel güzel muhabbet ettik ikramlar çok güzel olmuştu şükürler olsun rabbim herkesin evine huzur versin inşallah

hmmm herşeyde kullanabilrisin tatlım et suyunu ama ben et çorbası yapıyorum . misafirlik güzel bi çorba oluo:) ranacıkta sever inş. yazıryorum tarif sayfasına...

çok teşekkürler tatlım amin. çok sevindim akşamın güzel geçmseine erdemime de maşallah annesini üzmemiş hiç aferin ona kocaman alkışşşş... ay insan güzel güzel misafir ağırlayınca yorgunluğu filan unutuyor değio herşeye di mi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…