- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #39.521
Guldencim ah bir alamadim su keçiboynzunu mssallah nile. ALLAHİM korusun ya hsstalikladan bende hic sevmiyirum su antibiyotigi doktorumuzda karsi aslında ama bademcik İltahabi malesef gecmiyir baska turlu. Ama keçi boynuzu vucut direnccini güçlendiriyormus. Birde hava güzelse bizim bakicimiz hefgun parka çıkarıyor. Ordan kapiyor hefhalde anlamsdim. Benimkidd isırıyor cnm kahkaha ile gülerken bakıyorum hemen hangisi geliyor. Diye. Tel isini hallddicem cnm :))
Ay madallah annesi masal zaten cok uyumlu bir bebek okurken bayiliyorum. Ay pek güldüm kulaklarini kapatmasina .cocuk yüksdk ses istemiyor. Cnm sen bu arada isi bıraktinmi gidiyormusun hala. Görüşemeik uzun zamandir
tsk ederizz teyzesi evet masallh uyumlu sakin bir bebek oldu hep
ayy kulaklarini kapatmasina bende ilk zmanlar hep guldum ama simdi takmioda degilim hani
acaba pskoljisini etkilermi biseyden mi korktu biz farketmeden ses oldumu cildirio hic sevmio
ama sadece bagirma kavga sesi muzikte bayilio sevio
calismiorum canim sadece haftasonuydu zaten 1ay calistim kardesim size yuk oluom ven annemgilide ozluom desi dayanamadi
gitti oyuzden ciktim
ben kaçar hazır meryem uyumuşken azıcık öçalışayım kociş dediki bu sınavda halledersen çok büyük bir hediyem olacak sana....o hediyeyi almalıyım:))))
Bu arada beni hayırlısı de çünkü rabbim istese olurdu demek kaderleri bir değilmiş
Işte akraba olmanın kötü yani da bu üzüldüm ben de ama unutulur zamanla inşallah merak etme canım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben de bir soru sorayım mi
Kemik aldım suyu hazır veeee
Çorba tarifi istiyorum kızlar
rana istahli bir bebekti diye aklimda kalmis yanlismi hatirliom
yenimi olustu istahsizliginiz zayiflik bunyesidir belki genetiktir saglikliysa sorun degil
masalda 10kg yeni oldu ki benim yedigim kadr yer ben.vermem artik yeter die
kg almio hep az az aldi yani ufacik gorunuo ama bende yer ve kg almam ondan sanirim
iyi gecelr kizlar babamiz geldi masal cildirdi baba baba diye nasil ozlemis 2gunde
meryemide kavustursun rabbim.babasina
kizlar ben de gulden ve sibelin teli var vermek isteyeni alabilirm
hatta songul yesmin betul size atmistim numarami ozelden
ama bildirimler geldikce arada kaynadi gormedniz sanirim
int olmadginda tatilde memlektte ordan yazisip hbrlesmek boyle kek pasta ile soru sorcagimizda
oran yazmak daha pratik burayi acamamis olabilirz yada alinti gozden
kacabilir ordan sorariz falan
sohbet olarak tabiki burdayizzzzz
İyi geceleri kizlar kimler var asagida.
Özcanan ordamisin tarif vericem. Birdegecen konuşma yarim kaldi sana yazdım ama çıkmıştın sonrasında cok yazan olunca gormedin sanirim
ii geceler kızlar..ayşegül gözünaydın canm babanıza kavuşmuşsunuz darııs bizim başımıza:)))ayy ctesi öğleden sonra gelecek zaten akşama da bayanlar toplanıyomuş burda kantinde görüştk sana veda için hazrlanıyoz gel dediler...hiç de gidesm yok ama gitmesem de ayıp olacak ama ama o gün doğum günüm ve hep kocişle olmak istiyorum napsam karar veremedm.....
ben kaçar hazır meryem uyumuşken azıcık öçalışayım kociş dediki bu sınavda halledersen çok büyük bir hediyem olacak sana....o hediyeyi almalıyım:))))
Beninin kurabiye tarifini merak ediyorum nerde bulamadim
Emir 21.30 da uyudu bu 4, kalkışi. Yine ayagimda salliyorum hic bırakmasam cocuk butun gece ayakta uyur. Ne seviyo salkanmayi. En sonuncuda çalpol verdim. Bakalım daha kac kere kalkıcak. Ah bu gecede uyku yok bana(
Beni merak ettiniz demek ne sevindim bilseniz:)) berra iyi çok şükür sadece çok mizmiz sürekli kucak istiyor emmek istiyor. Onunla uğraşıyorum çok yazamıyorum teli elime alsam ona saldırıyor pc yi alsam ona.
Cok sevındım cnm :)
Bende sımdı yazacaktım guldenı kurabıye ne oldu acaba dıye:)
Evet canim oda var.
Bi ders calistirmiyolar dimi hep vaktinde uyaniyolar.sende meryem uyuyunca calis canim nasilsa gecede guzel uyuyo sabahta erken kalkmiyo.
Aynen canim hepsi nasil olucak bilmiyorum ama zamanla olur ins.
Oglusumada bi kardes en onemlisi.
Afiyet olsun canim bak kendine bosuna haksizlik etmissin sende beceriklisin ya.cok sevindim guzel olmasina bende deniycem ya ozendim merak ettim simdi.
Guldencim ah bir alamadim su keçiboynzunu mssallah nile. ALLAHİM korusun ya hsstalikladan bende hic sevmiyirum su antibiyotigi doktorumuzda karsi aslında ama bademcik İltahabi malesef gecmiyir baska turlu. Ama keçi boynuzu vucut direnccini güçlendiriyormus. Birde hava güzelse bizim bakicimiz hefgun parka çıkarıyor. Ordan kapiyor hefhalde anlamsdim. Benimkidd isırıyor cnm kahkaha ile gülerken bakıyorum hemen hangisi geliyor. Diye. Tel isini hallddicem cnm :))
Ay madallah annesi masal zaten cok uyumlu bir bebek okurken bayiliyorum. Ay pek güldüm kulaklarini kapatmasina .cocuk yüksdk ses istemiyor. Cnm sen bu arada isi bıraktinmi gidiyormusun hala. Görüşemeik uzun zamandir
iyi gecelr kizlar babamiz geldi masal cildirdi baba baba diye nasil ozlemis 2gunde
meryemide kavustursun rabbim.babasina
kizlar ben de gulden ve sibelin teli var vermek isteyeni alabilirm
hatta songul yesmin betul size atmistim numarami ozelden
ama bildirimler geldikce arada kaynadi gormedniz sanirim
int olmadginda tatilde memlektte ordan yazisip hbrlesmek boyle kek pasta ile soru sorcagimizda
oran yazmak daha pratik burayi acamamis olabilirz yada alinti gozden
kacabilir ordan sorariz falan
sohbet olarak tabiki burdayizzzzz
ii geceler kızlar..ayşegül gözünaydın canm babanıza kavuşmuşsunuz darııs bizim başımıza:)))ayy ctesi öğleden sonra gelecek zaten akşama da bayanlar toplanıyomuş burda kantinde görüştk sana veda için hazrlanıyoz gel dediler...hiç de gidesm yok ama gitmesem de ayıp olacak ama ama o gün doğum günüm ve hep kocişle olmak istiyorum napsam karar veremedm.....
Beninin kurabiye tarifini merak ediyorum nerde bulamadim
Emir 21.30 da uyudu bu 4, kalkışi. Yine ayagimda salliyorum hic bırakmasam cocuk butun gece ayakta uyur. Ne seviyo salkanmayi. En sonuncuda çalpol verdim. Bakalım daha kac kere kalkıcak. Ah bu gecede uyku yok bana(
Bu gece kımse yok ıkı uye dıyo hevın senmı geldın yoksa:)
Songuuullll kulakların cınlasın dolma ıcı yaptım yıyorum sımdı:)
Sabahtan buyana dogru durust bısey yemezsem dırencte duser elbet
Bıraz kendıme geldım sımdı:)
Bogazlarımda acıyo ıns hasta olmam
Bu arada benım bıcırıklarda ıyılesemedıler beyza krese gıtmıyo hala
Agırda degıller ama orta sevıyo gıdıyo keyıflerı yerınde masallah..
Wavs alp tugra nasıl oldu cnm ıns daha ıyıdır..
Katreınur berra daha ıyıymıs sevındım..
Aman hasta olmasın butun kuzular..
Günaydın kızlar.
Ben bitkin bir haldeyim. Akşam defneyi aldım eve gelirken arkadaş aradı sana geliyorum diye. Koştur koştur eve geldim. Hemen buzluktan kurabiye poğaça vs çıkardım. Çay demledim. Neyse geldiler. Defne 10 da yatmasi gerekirken yatmadi. Üstüne 2 defa su döktü ama 2.de kızdı, sonra su döktüğü yere ben silerken basıp kayması İle DÜŞTÜ. Zaten arkadaşın kızı sayesinde 2-3 kere ağladı. Neyse arkadaş gittiğinde saat
12 idi. Defne uyumayinca salona makine
tuttum,çamaşır makinesi çalıştırdım evi toparladı m .Defne ile oynadım uyudu ve ben 1 de yattım. Ama gece 3 kez kalktım. Şuan sarhoş gibiyim.
Günaydın kızlar.
Ben bitkin bir haldeyim. Akşam defneyi aldım eve gelirken arkadaş aradı sana geliyorum diye. Koştur koştur eve geldim. Hemen buzluktan kurabiye poğaça vs çıkardım. Çay demledim. Neyse geldiler. Defne 10 da yatmasi gerekirken yatmadi. Üstüne 2 defa su döktü ama 2.de kızdı, sonra su döktüğü yere ben silerken basıp kayması İle DÜŞTÜ. Zaten arkadaşın kızı sayesinde 2-3 kere ağladı. Neyse arkadaş gittiğinde saat
12 idi. Defne uyumayinca salona makine
tuttum,çamaşır makinesi çalıştırdım evi toparladı m .Defne ile oynadım uyudu ve ben 1 de yattım. Ama gece 3 kez kalktım. Şuan sarhoş gibiyim.
herkese günaydınnn... nasılsınız kızlar... biz kötü bi akşam geçirdik kuzum düştü nasıl olduğunu görmedim çığlıklarına koştum nasıl ağladı anlatamam. en sonunda susturamayınca emzireyim dedim içini çeke çeke bi süre emdi yavrum sonra bi bıraktı ki burnu kanıyor. nasıl korktum. sanırım yere düşünce burnunu çarpmış kuzum. rabbim kimseye evladının kanını göstermesinneyse ki morluk filan yoktu burnunda filan. sabaha kadar o uyudu ben nefesini kontrol ettim neyse ki güne güzel uyandı kuzum. rabbime şükürler olsun. geçmiş yapamadım nettte sıkıntı var herkes iidir inş.
ay kuzum kıyamam ben ona yaa çok geçmiş olsun yasmin rabbim bir daha yaşatmasın Allah korusun bebişlerimizi..
günaydın kızlar akşam çok çok çok güzel geçti şükür oğlum yaramazlık yapmadı arakadaşlarımla güzel güzel muhabbet ettik ikramlar çok güzel olmuştu şükürler olsun rabbim herkesin evine huzur versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?