- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #39.541
herkese günaydınnn... nasılsınız kızlar... biz kötü bi akşam geçirdik kuzum düştü nasıl olduğunu görmedim çığlıklarına koştum nasıl ağladı anlatamam. en sonunda susturamayınca emzireyim dedim içini çeke çeke bi süre emdi yavrum sonra bi bıraktı ki burnu kanıyor. nasıl korktum. sanırım yere düşünce burnunu çarpmış kuzum. rabbim kimseye evladının kanını göstermesinneyse ki morluk filan yoktu burnunda filan. sabaha kadar o uyudu ben nefesini kontrol ettim neyse ki güne güzel uyandı kuzum. rabbime şükürler olsun. geçmiş yapamadım nettte sıkıntı var herkes iidir inş.
ay kuzum kıyamam ben ona yaa çok geçmiş olsun yasmin rabbim bir daha yaşatmasın Allah korusun bebişlerimizi..
günaydın kızlar akşam çok çok çok güzel geçti şükür oğlum yaramazlık yapmadı arakadaşlarımla güzel güzel muhabbet ettik ikramlar çok güzel olmuştu şükürler olsun rabbim herkesin evine huzur versin inşallah
çok teşekkürler tatlım amin. çok sevindim akşamın güzel geçmseine erdemime de maşallah annesini üzmemiş hiç aferin ona kocaman alkışşşş... ay insan güzel güzel misafir ağırlayınca yorgunluğu filan unutuyor değio herşeye di mi...
evet ya dün eşim diyorki ne güzel hiç gerilmedin tabi gerilmem dedim arkadaşlarım koşturdu benimle erdemle oynadılar yalnız bi tane daha bebiş vardı 10 aylık ama ne cadı ne cadı onu görünce bnim kuzum ne kadar uslu durdu :) eşim diyorki amanın böle cadıları görünce bizimki ne kadar masum kaldı ama kitabını alınca çıldırdı erdem nasıl bağırıyo kıza verince kızdan alıncada erdem basıyor çığlıuğı :) ay çok güldük valla o kitaba buy kadar değer verdiğini bilmiyordum resmen ev sahipliği yaptı kuzum diğer hiç bir oyuncağına kızmadı sadece kitap
kızlar songülümün çakma kol böreği tarifi harika oldu denemeyen varsa hiç ihmal etmeyin hem çok pratik hem çok lezzetli ve gösterişlii
kızlar songülümün çakma kol böreği tarifi harika oldu denemeyen varsa hiç ihmal etmeyin hem çok pratik hem çok lezzetli ve gösterişlii
minicik doğruyorsun zaten hemen pişiyoo :)kesinlikle denenecekler listesinde cnm çünkü merak ettim çiğ soğan patates nasıl pişiyo diye:) songülüm pişio dediyse pişio:)
Ben denıycektım baktıgım yufkalar sadece baklavalıktı olmaz dıye almadım
Bıdaha gıttıgımde yıne bakıcam cok merak ettım..
evet ya dün eşim diyorki ne güzel hiç gerilmedin tabi gerilmem dedim arkadaşlarım koşturdu benimle erdemle oynadılar yalnız bi tane daha bebiş vardı 10 aylık ama ne cadı ne cadı onu görünce bnim kuzum ne kadar uslu durdu :) eşim diyorki amanın böle cadıları görünce bizimki ne kadar masum kaldı ama kitabını alınca çıldırdı erdem nasıl bağırıyo kıza verince kızdan alıncada erdem basıyor çığlıuğı :) ay çok güldük valla o kitaba buy kadar değer verdiğini bilmiyordum resmen ev sahipliği yaptı kuzum diğer hiç bir oyuncağına kızmadı sadece kitap
bak sen erdemime kitabıma sahiip çıkmış aferin:) ay bazı bebekler gerçekten daha cadı oluo. benimde görümcemin kızı zeynep ilaydan 40 gün küçük ayyy bağıra bağıra her dediğini yaptırıyo 4 yaşında ablası var herşeyi alıo kızın elinden ağlayarak...
Gunaydın kızlar
Yasmın cok gecmıs olsun cnm
Cok kötu bı duygu hele o kanı görmek
Neysekı ıyıymıs..
Guldencım pızzada guzel olacak ıns
Suclu mayaydı zaten:)
Erdeme de masallah uzmemıs annesını:)
Fundacım sanada gecmıs olsun baya yorucu bı gece olmus
Calısan bayansınız zaten hafta ıcı nıye mısafır gelırkı bıde o kadar uzun oturması ıyı olmamıs..
Kixlar herkeze gunaydin
yasemincim cnm cok cok uzulduk nerden dustuko bal bocegi burnuda kanamis gecmis olsun gecende aras agzi i salincaga carpti ay ne kanadi insan kotu oluyor
reces cnm senin bu yogunlugun ne zaman biticek yahu hep kosturmaca miniginde dusmus gecmjs olsun
beysalcim geceniz cok guzrl gecmis sevindim kiz coxuklari biraZ daha cadi oluyor sanki
katrrnuor cnm kuzunun daha iyi olmasina sevindim
cvr cim insalla kuzu yakin zamansa duzene girer aylardir uyju uyuyamiyorsun birde iae git kolay degil
Aysegul ben alintilar cok oldugundan tek tek bakmiyorum
ama pc acinca ben numarami atarim yada attigin zaman bana burdan yaz bakim hemen
nutrak sanada iyi calismalar
Minacim senij evi su anda gozumde canlandiramiyorum rabbim yardim etsin
ozcanancim ben bir tarif vereyim
un yag tiz biber kavur et suyu ile ac az miktarda normal su koy tuzunu at altini kapatip yogurt ve iatege gore yumurta sarisi ekle etleri didikleryip icine kat arzuya gorr sarikcak ve baharat ekleyebilirsin
cnm asıl sen kusura bakma tam ilgilenemedim seninleaman geçmiş olsun cnm onlar iyi olsunda ne yapalım..
ayy sorma şekerim herkes tarafından çok beğenildi bende mtlu oldum tabi
hafta sonu pizza tekrar denenecek
pes etmek yok dimi:
bendje herşeye koyuyorum cnm
hatta şu buzdolabı poşetleri varya ama buz poşetleri
ben tavuk ve et suyunu onlara koyuyorum sonra kullanıyorum çok iyi oluyo
yani tablet gibi oluyo minik minik
hazır tablet kullanmıyorum asla..,
yap cnm yapm çok güzel oluyo:
cnm halledicez senin keçi boynuzu işini var bi çözüm:
bu arada bakıcıya söyle pek dışarı çıkarmasın bence bu havalarda hasta yapıyo
nile dışarı çıkmak yasak nisana kadar..
nisandada benim konturolümde çıkacak bakıcı bana sorup öyle çıkartıyo..
tel olması çok güzel oluyo hem buraya yazamadığımızda haberde alıyoruz..
bencede gitmelisin cnm beninin dediği gibi fazla kalmazsın ama gitmelisin:
alllah kısmet ederse eşinle geçireceğin çok doğum günlerin olacakkk:
hamarat annelerde sayfa 11de cnm:
kıyamam ya off çok zor uyumayan çocuk nilde yapıyo bazen sallanmıyo ama yanımızda dönüp duruyo
geçmiş olsun inşallah ilerlemez cnm
ayy canım dolma içi istiyo
şu dolma içi tarifini yazarmısınız acaba sayfamıza kızlarya
günaydın cnm oyyy kıyamam yabide ben yazdımsana banada cevap yazdın
ay hafta içi misafir çok zor oluyo gerçektennn:
kızlar herkese günaydınn:
cnm benim çok geçmiş olsunherkese günaydınnn... nasılsınız kızlar... biz kötü bi akşam geçirdik kuzum düştü nasıl olduğunu görmedim çığlıklarına koştum nasıl ağladı anlatamam. en sonunda susturamayınca emzireyim dedim içini çeke çeke bi süre emdi yavrum sonra bi bıraktı ki burnu kanıyor. nasıl korktum. sanırım yere düşünce burnunu çarpmış kuzum. rabbim kimseye evladının kanını göstermesinneyse ki morluk filan yoktu burnunda filan. sabaha kadar o uyudu ben nefesini kontrol ettim neyse ki güne güzel uyandı kuzum. rabbime şükürler olsun. geçmiş yapamadım nettte sıkıntı var herkes iidir inş.
evet cnm koşturmacalı oldu bayagünaydın tatlım ... yorucu bi akşam olmuş. arkadaşında bayağı geç gitmiş yani , senin makine sesiz olanlardan mı tatlım memnun musun.. benim ki çok güzel çekio ama sessiz değil. o nedenle o saatte açmam mümkün değil. defneme de geçmiş olsun. çocukların düzeni değişiyor giden gelen olunca malesef
maşallah erdem paşayaevet ya dün eşim diyorki ne güzel hiç gerilmedin tabi gerilmem dedim arkadaşlarım koşturdu benimle erdemle oynadılar yalnız bi tane daha bebiş vardı 10 aylık ama ne cadı ne cadı onu görünce bnim kuzum ne kadar uslu durdu :) eşim diyorki amanın böle cadıları görünce bizimki ne kadar masum kaldı ama kitabını alınca çıldırdı erdem nasıl bağırıyo kıza verince kızdan alıncada erdem basıyor çığlıuğı :) ay çok güldük valla o kitaba buy kadar değer verdiğini bilmiyordum resmen ev sahipliği yaptı kuzum diğer hiç bir oyuncağına kızmadı sadece kitap
cnm geçen de gelmek istedi ama ben kabul etmemiştim ama bu sefer de reddetmek istemedimGunaydın kızlar
Yasmın cok gecmıs olsun cnm
Cok kötu bı duygu hele o kanı görmek
Neysekı ıyıymıs..
Guldencım pızzada guzel olacak ıns
Suclu mayaydı zaten:)
Erdeme de masallah uzmemıs annesını:)
Fundacım sanada gecmıs olsun baya yorucu bı gece olmus
Calısan bayansınız zaten hafta ıcı nıye mısafır gelırkı bıde o kadar uzun oturması ıyı olmamıs..
nasıl yani cnm baklavalık yufkadan yapılmıyor mu?minicik doğruyorsun zaten hemen pişiyoo :)
bak bu songülümün özel püf noktası aman ne olur die baklavalık almayın :)
günaydın kızlarr
yasmincim çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm burnu kanamış kuzumun
kızlar keçi boynuzu özünü ne zaman ve ne miktarda veriyorsunuz
aferin erdem paşamaaaa:
evet kızlar daha cadı gerçektennnn:
bu çakma kol börek kaçıncı sayfadaydı söyleyin bakalım
ay bu ara pek hamarat gödrüm kendimieee:
günaydın cnm nasılsın kızlar nasıl oldu?
bana yazmamışsın ahanda küstüm
günaydın kızlarr
yasmincim çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm burnu kanamış kuzumun
kızlar keçi boynuzu özünü ne zaman ve ne miktarda veriyorsunuz
Banada yazmamıs bende kustum
Kızlar daha ıyı gıbı galıba ben kötu oluyorum bogazım fena yanıyo
Bıde bugun kv falan alıp eltıme gıdıcez..
günaydın cnm ben 2 gündür veriyorum
ilk gün gece suyuna karıştırıp su ile verdim
ama bu sabah ağlatarak da olsa sabah kaşıkla verdim
zaten sabah kahvaltıda verilmesi gerekiyor diye biliyorum
1 çay kaşığından biraz fazla veriyorum
zaten kendi kaşığı var onunla veriyorum
günaydın cnm
sabah ve akşam 1 çay kaşığğı veriyoruz..
evet canım ben de zorla veriyorum. sabahları vermeye başladım ben de iki gündür ama miktar ne kadar versem bilemedim. kendi kaşığının yarısını veriyordumgünaydın cnm ben 2 gündür veriyorum
ilk gün gece suyuna karıştırıp su ile verdim
ama bu sabah ağlatarak da olsa sabah kaşıkla verdim
zaten sabah kahvaltıda verilmesi gerekiyor diye biliyorum
1 çay kaşığından biraz fazla veriyorum
zaten kendi kaşığı var onunla veriyorum
hadiya aman dikkat et cnm
taylol varya suda eriyo ben ondan içiyorum hissteiğimde hemen kendime geliyorum ..
yine gezme desene:
ohh ohh iyi geziyosunuz kvlerle..
aaa bizde kaşık yok ..
kızlar bu arada dün akşam gelen arkadaşın kızı defneden 10 gün küçük
ya resmen terör estirdi evde
defne ne kadar sessiz bir çocukmuş onu anladım
yazık yavrum kaç kere ağladı
önce köşeye sıkıştırıp defneyi sevmeye çalıştı.ama sevme şekli yüzüne vurmak,cimciklemek,burnunu burnuna sürtmek.defne de sessiz sessiz duruyor.
sonra ikisinin de eline kaşık verdim.defne elindekiyle oynuyordu.birden defnenin elindekine sarıldı.defne vermeyeceğim diyor o çekiştiriyor derken kız bir bağırdı defne korktu ağlamaya başladı ve kız defnenin elinden çekip aldı kaşığı
sonra defnenin oyuncaklarını defneden kıskandı.defneye oynattırmadı.
sonra da defnenin ayakkabısının tekini aldı.defne ver diyor kız vermem diyor.baya çekiştiler sonra kız yine bağırdı ve defne yine korkarak ağlamaya başladı.
anlayacağınız defne baya ağladı.
hımm eşim günde iki kere verelim demişti de ben de olur mu öyle şey demiştimoluyormuş demekki
evet canım ben de zorla veriyorum. sabahları vermeye başladım ben de iki gündür ama miktar ne kadar versem bilemedim. kendi kaşığının yarısını veriyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?