2012 kasım bebekleri büyüyor..

cnm tekrar geçmiş olsunnn:

ay akşam hep aklıma geldi zeynebim kıyamam ben ona
allahım tüm kuzuları korusun..

günaydın cnm

aferin erdem paşama
ohh güzel geçmesine sevindim cnm:

evet ya dün eşim diyorki ne güzel hiç gerilmedin tabi gerilmem dedim arkadaşlarım koşturdu benimle erdemle oynadılar yalnız bi tane daha bebiş vardı 10 aylık ama ne cadı ne cadı onu görünce bnim kuzum ne kadar uslu durdu :) eşim diyorki amanın böle cadıları görünce bizimki ne kadar masum kaldı ama kitabını alınca çıldırdı erdem nasıl bağırıyo kıza verince kızdan alıncada erdem basıyor çığlıuğı :) ay çok güldük valla o kitaba buy kadar değer verdiğini bilmiyordum resmen ev sahipliği yaptı kuzum diğer hiç bir oyuncağına kızmadı sadece kitap

bak sen erdemime kitabıma sahiip çıkmış aferin:) ay bazı bebekler gerçekten daha cadı oluo. benimde görümcemin kızı zeynep ilaydan 40 gün küçük ayyy bağıra bağıra her dediğini yaptırıyo 4 yaşında ablası var herşeyi alıo kızın elinden ağlayarak...

kızlar songülümün çakma kol böreği tarifi harika oldu denemeyen varsa hiç ihmal etmeyin hem çok pratik hem çok lezzetli ve gösterişlii

Son düzenleme:
kızlar songülümün çakma kol böreği tarifi harika oldu denemeyen varsa hiç ihmal etmeyin hem çok pratik hem çok lezzetli ve gösterişlii

kesinlikle denenecekler listesinde cnm çünkü merak ettim çiğ soğan patates nasıl pişiyo diye:) songülüm pişio dediyse pişio:)

Gunaydın kızlar

Yasmın cok gecmıs olsun cnm
Cok kötu bı duygu hele o kanı görmek
Neysekı ıyıymıs..

Guldencım pızzada guzel olacak ıns
Suclu mayaydı zaten:)

Erdeme de masallah uzmemıs annesını:)

Fundacım sanada gecmıs olsun baya yorucu bı gece olmus
Calısan bayansınız zaten hafta ıcı nıye mısafır gelırkı bıde o kadar uzun oturması ıyı olmamıs..

Ben denıycektım baktıgım yufkalar sadece baklavalıktı olmaz dıye almadım
Bıdaha gıttıgımde yıne bakıcam cok merak ettım..

Kixlar herkeze gunaydin

yasemincim cnm cok cok uzulduk nerden dustuko bal bocegi burnuda kanamis gecmis olsun gecende aras agzi i salincaga carpti ay ne kanadi insan kotu oluyor

reces cnm senin bu yogunlugun ne zaman biticek yahu hep kosturmaca miniginde dusmus gecmjs olsun

beysalcim geceniz cok guzrl gecmis sevindim kiz coxuklari biraZ daha cadi oluyor sanki

katrrnuor cnm kuzunun daha iyi olmasina sevindim

cvr cim insalla kuzu yakin zamansa duzene girer aylardir uyju uyuyamiyorsun birde iae git kolay degil

Aysegul ben alintilar cok oldugundan tek tek bakmiyorum
ama pc acinca ben numarami atarim yada attigin zaman bana burdan yaz bakim hemen

nutrak sanada iyi calismalar

Minacim senij evi su anda gozumde canlandiramiyorum rabbim yardim etsin

ozcanancim ben bir tarif vereyim
un yag tiz biber kavur et suyu ile ac az miktarda normal su koy tuzunu at altini kapatip yogurt ve iatege gore yumurta sarisi ekle etleri didikleryip icine kat arzuya gorr sarikcak ve baharat ekleyebilirsin

kesinlikle denenecekler listesinde cnm çünkü merak ettim çiğ soğan patates nasıl pişiyo diye:) songülüm pişio dediyse pişio:)
minicik doğruyorsun zaten hemen pişiyoo :)
Ben denıycektım baktıgım yufkalar sadece baklavalıktı olmaz dıye almadım
Bıdaha gıttıgımde yıne bakıcam cok merak ettım..

bak bu songülümün özel püf noktası aman ne olur die baklavalık almayın :)

aferin erdem paşamaaaa:

evet kızlar daha cadı gerçektennnn:

bu çakma kol börek kaçıncı sayfadaydı söyleyin bakalım
ay bu ara pek hamarat gödrüm kendimieee:

günaydın cnm nasılsın kızlar nasıl oldu?

bana yazmamışsın ahanda küstüm

günaydın kızlarr

yasmincim çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm burnu kanamış kuzumun

kızlar keçi boynuzu özünü ne zaman ve ne miktarda veriyorsunuz

cnm asıl sen kusura bakma tam ilgilenemedim seninle
hep kısa kısa yazmak zorunda kaldım

cnm benim çok geçmiş olsun
ay nasıl içi yanıyor insanın evladını o şekilde görünce
ama bence kafa arkasına düşmesindense kafasının önüne düşmesi daha iyi.çünkü arka taraf beyne daha yakın ya
ama rabbim 2 tarafa da düşürmesin

evet cnm koşturmacalı oldu baya
yok cnm sessizlerden değil
ama alt kat ve üst kat komşum bebeğim olduğu için anlayış gösteriyorlar sağolsunlar
zaten ben de saatlerce çalıştırmadım sadece oturduğumuz yerdeki döküntüleri toparlayacak kadar çalıştırdım
malum o saatler baya geç olduğu için insanlar anlayış da gösterseler çok rahatsız etmeye hakkım yok
evet cnm misafir gelince defne uyumuyor

maşallah erdem paşaya
sana da geçmiş olsun cnm istediğin gibi atlatmışsın misafir olayını

cnm geçen de gelmek istedi ama ben kabul etmemiştim ama bu sefer de reddetmek istemedim
çok iyi birisi ama ev hanımı olduğu için ona o saatlerde gidip gelmek normal geliyor
ben de ayak uydurmaya çalışıyorum
yorucu oluyor ama onu kırmamış oluyorum

minicik doğruyorsun zaten hemen pişiyoo :)

bak bu songülümün özel püf noktası aman ne olur die baklavalık almayın :)
nasıl yani cnm baklavalık yufkadan yapılmıyor mu?

Banada yazmamıs bende kustum

Kızlar daha ıyı gıbı galıba ben kötu oluyorum bogazım fena yanıyo
Bıde bugun kv falan alıp eltıme gıdıcez..

günaydın kızlarr

yasmincim çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm burnu kanamış kuzumun

kızlar keçi boynuzu özünü ne zaman ve ne miktarda veriyorsunuz

günaydın cnm ben 2 gündür veriyorum
ilk gün gece suyuna karıştırıp su ile verdim
ama bu sabah ağlatarak da olsa sabah kaşıkla verdim
zaten sabah kahvaltıda verilmesi gerekiyor diye biliyorum
1 çay kaşığından biraz fazla veriyorum
zaten kendi kaşığı var onunla veriyorum

Banada yazmamıs bende kustum

Kızlar daha ıyı gıbı galıba ben kötu oluyorum bogazım fena yanıyo
Bıde bugun kv falan alıp eltıme gıdıcez..

hadiya aman dikkat et cnm
taylol varya suda eriyo ben ondan içiyorum hissteiğimde hemen kendime geliyorum ..
yine gezme desene:
ohh ohh iyi geziyosunuz kvlerle..

aaa bizde kaşık yok ..

kızlar bu arada dün akşam gelen arkadaşın kızı defneden 10 gün küçük
ya resmen terör estirdi evde
defne ne kadar sessiz bir çocukmuş onu anladım
yazık yavrum kaç kere ağladı
önce köşeye sıkıştırıp defneyi sevmeye çalıştı.ama sevme şekli yüzüne vurmak,cimciklemek,burnunu burnuna sürtmek.defne de sessiz sessiz duruyor.
sonra ikisinin de eline kaşık verdim.defne elindekiyle oynuyordu.birden defnenin elindekine sarıldı.defne vermeyeceğim diyor o çekiştiriyor derken kız bir bağırdı defne korktu ağlamaya başladı ve kız defnenin elinden çekip aldı kaşığı
sonra defnenin oyuncaklarını defneden kıskandı.defneye oynattırmadı.
sonra da defnenin ayakkabısının tekini aldı.defne ver diyor kız vermem diyor.baya çekiştiler sonra kız yine bağırdı ve defne yine korkarak ağlamaya başladı.
anlayacağınız defne baya ağladı.

günaydın cnm
sabah ve akşam 1 çay kaşığğı veriyoruz..

hımm eşim günde iki kere verelim demişti de ben de olur mu öyle şey demiştim oluyormuş demekki

evet canım ben de zorla veriyorum. sabahları vermeye başladım ben de iki gündür ama miktar ne kadar versem bilemedim. kendi kaşığının yarısını veriyordum

hadiya aman dikkat et cnm
taylol varya suda eriyo ben ondan içiyorum hissteiğimde hemen kendime geliyorum ..
yine gezme desene:
ohh ohh iyi geziyosunuz kvlerle..

aaa bizde kaşık yok ..

cnm benim aldığımın kendi tahta kaşığı var
onunla veriyorum
zaten alırken demir kaşık vurmamam ve süt,yoğurt tarzı şeylerle vermemem söylendi

oyyy kıyamam ya
peki ama annesi bişey yapmadımı diğer bebeğin cnm:

verilir cnm 2 yaş altı için konuştuk songülümle o öyle veriyomuş bende sabah akşam veriyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…