- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #39.561
hımm eşim günde iki kere verelim demişti de ben de olur mu öyle şey demiştimoluyormuş demekki
evet canım ben de zorla veriyorum. sabahları vermeye başladım ben de iki gündür ama miktar ne kadar versem bilemedim. kendi kaşığının yarısını veriyordum
oyyy kıyamam ya
peki ama annesi bişey yapmadımı diğer bebeğin cnm:
verilir cnm 2 yaş altı için konuştuk songülümle o öyle veriyomuş bende sabah akşam veriyorum..
cnm benim aldığımın kendi tahta kaşığı var
onunla veriyorum
zaten alırken demir kaşık vurmamam ve süt,yoğurt tarzı şeylerle vermemem söylendi
kızlar bu arada dün akşam gelen arkadaşın kızı defneden 10 gün küçük
ya resmen terör estirdi evde
defne ne kadar sessiz bir çocukmuş onu anladım
yazık yavrum kaç kere ağladı
önce köşeye sıkıştırıp defneyi sevmeye çalıştı.ama sevme şekli yüzüne vurmak,cimciklemek,burnunu burnuna sürtmek.defne de sessiz sessiz duruyor.
sonra ikisinin de eline kaşık verdim.defne elindekiyle oynuyordu.birden defnenin elindekine sarıldı.defne vermeyeceğim diyor o çekiştiriyor derken kız bir bağırdı defne korktu ağlamaya başladı ve kız defnenin elinden çekip aldı kaşığı
sonra defnenin oyuncaklarını defneden kıskandı.defneye oynattırmadı.
sonra da defnenin ayakkabısının tekini aldı.defne ver diyor kız vermem diyor.baya çekiştiler sonra kız yine bağırdı ve defne yine korkarak ağlamaya başladı.
anlayacağınız defne baya ağladı.
hımm eşim günde iki kere verelim demişti de ben de olur mu öyle şey demiştimoluyormuş demekki
evet canım ben de zorla veriyorum. sabahları vermeye başladım ben de iki gündür ama miktar ne kadar versem bilemedim. kendi kaşığının yarısını veriyordum
cnm benim aldığımın kendi tahta kaşığı var
onunla veriyorum
zaten alırken demir kaşık vurmamam ve süt,yoğurt tarzı şeylerle vermemem söylendi
cnm annesi yapma kızım,ver kızım diye uğraşsa da onun sözleri de kar etmedi
anladığım kadarıyla herşeyi bağırarak yaptırmaya alışmış
olmaz dediğin zaman bağırmaya başlıyor.
öyle bir bağırıyor ki bütün bina inliyor resmen
cnm asıl sen kusura bakma tam ilgilenemedim seninle
hep kısa kısa yazmak zorunda kaldım
cnm benim çok geçmiş olsun
ay nasıl içi yanıyor insanın evladını o şekilde görünce
ama bence kafa arkasına düşmesindense kafasının önüne düşmesi daha iyi.çünkü arka taraf beyne daha yakın ya
ama rabbim 2 tarafa da düşürmesin
evet cnm koşturmacalı oldu baya
yok cnm sessizlerden değil
ama alt kat ve üst kat komşum bebeğim olduğu için anlayış gösteriyorlar sağolsunlar
zaten ben de saatlerce çalıştırmadım sadece oturduğumuz yerdeki döküntüleri toparlayacak kadar çalıştırdım
malum o saatler baya geç olduğu için insanlar anlayış da gösterseler çok rahatsız etmeye hakkım yok
evet cnm misafir gelince defne uyumuyor
maşallah erdem paşaya
sana da geçmiş olsun cnm istediğin gibi atlatmışsın misafir olayını
cnm geçen de gelmek istedi ama ben kabul etmemiştim ama bu sefer de reddetmek istemedim
çok iyi birisi ama ev hanımı olduğu için ona o saatlerde gidip gelmek normal geliyor
ben de ayak uydurmaya çalışıyorum
yorucu oluyor ama onu kırmamış oluyorum
nasıl yani cnm baklavalık yufkadan yapılmıyor mu?
cnm annesi yapma kızım,ver kızım diye uğraşsa da onun sözleri de kar etmedi
anladığım kadarıyla herşeyi bağırarak yaptırmaya alışmış
olmaz dediğin zaman bağırmaya başlıyor.
öyle bir bağırıyor ki bütün bina inliyor resmen
bizimkinin de kaşığı var canım. markası ne seninkinin. bi de ucuz almış eşim. songül 20 tl gibi bişey demişti. ama eşim 9 tl ye almış tereddüt ettim ama başka yerde de bulamadık bizim için getirttiler.
cnm markası hünnapbizimkinin de kaşığı var canım. markası ne seninkinin. bi de ucuz almış eşim. songül 20 tl gibi bişey demişti. ama eşim 9 tl ye almış tereddüt ettim ama başka yerde de bulamadık bizim için getirttiler.
berra gibianlattığın şeyler bize çok benziyo malesf canım ve benim elimden bişey gelmiyo bu durum karşısında
aynı markası cnım tavsiye üzerine aldıysan gönül rahatlığıyla verebilirim artık:)cnm markası hünnap
kuzenim eczacı
o önerdi
yalnız kuzenim verdiği için fiyatını bilmiyorum cnm
cnm zaten çocuk yapacak bişey yok
ben de seslenmedim
ne yapıyım
defne bol bol ağlamış oldu
arkadaşımın da elinden bişey gelmiyor malesef
berra gibianlattığın şeyler bize çok benziyo malesf canım ve benim elimden bişey gelmiyo bu durum karşısında
baklavalık&böreklik yufka olacak canım benim
cnm markası hünnap
kuzenim eczacı
o önerdi
yalnız kuzenim verdiği için fiyatını bilmiyorum cnm
cnm zaten çocuk yapacak bişey yok
ben de seslenmedim
ne yapıyım
defne bol bol ağlamış oldu
arkadaşımın da elinden bişey gelmiyor malesef
aynı markası cnım tavsiye üzerine aldıysan gönül rahatlığıyla verebilirim artık:)
ben de çok üzülüyorum başka çocuklara vurmasına kaç kere anlatıyorum yapma cici yap bak falan diye ama yok yine devam biraz daha büyüyünce anlar inşallah şu an hiç anlamıyor
evet canım başka çocuklardan görmüş olabilir çok gezmeye gidince çocuklu ortamda çok bulunuyoruz. bana vurduğunda tepkisiz kalırsam çok ileri gidiyor canım ilgilenmem için yapıyo muhtemelen o yüzden tepkisiz kalamıyorum yoksa çok canımı acıtıyor. başkalarına vuracağı zaman yanımdayken müdahale ediyorum ama başka odadalarsa sıkıntı oluyo ağlatıyo yavrucaklarıcnm
ben onunla iglili biyazı okumuştum ama şimdi tam hatırlamıyorum bide berra çokküçük ama mutlaka birinden görmüştür vurmayı
benim yeğenim vuruyodu mesela nil ondan görüyo
ama tepkisiz kalıyorum bana yaptığında başka sınada yaptığında ne yapmak lazım araştıralım:
yada anladığında hemen müdale et yani onu o konudan uzaklaştır
evet canım başka çocuklardan görmüş olabilir çok gezmeye gidince çocuklu ortamda çok bulunuyoruz. bana vurduğunda tepkisiz kalırsam çok ileri gidiyor canım ilgilenmem için yapıyo muhtemelen o yüzden tepkisiz kalamıyorum yoksa çok canımı acıtıyor. başkalarına vuracağı zaman yanımdayken müdahale ediyorum ama başka odadalarsa sıkıntı oluyo ağlatıyo yavrucaklarıözellikle de kendinden küçükleri
cnm kuzenimin önerdiği herşeyi gönül rahatlığıyla kullanıyorum benaynı markası cnım tavsiye üzerine aldıysan gönül rahatlığıyla verebilirim artık:)
ben de çok üzülüyorum başka çocuklara vurmasına kaç kere anlatıyorum yapma cici yap bak falan diye ama yok yine devam biraz daha büyüyünce anlar inşallah şu an hiç anlamıyor
aman cnm önemli olan içeriğicnm anlattığın kadarıyla bence berra gibi değil o isteklerinin olmasına alışmış
berra sürekli seni gördüğü için öyle
anlaşıldı efem tarifide blursam bakıcam bende..
cnm yaseminin kullandığıda hunnap bizimki başka bişey:
aman herşeyde olduğu gibi marka heryerde işte ..
offf.
cnm mayıs 15 den haziran 10 arası yokum ama onun haricinde ne zaman istersen buyur gelay funda akşam sana yazarken eşim diyoki kiminle yazışıyosun anlatıım dedim izmirden bi arkadaşımla yazışıyorum
bana nedese beğenirsin
eee nezaman gidiyoz izmire dedi
eşim orda okuduğu için çok seviyo izmiri özlemişte sanıyorum..
seninle yazışınca söyleyince hemen duyduya tamam gidiyoruz..
heheh:
cnm kuzenimin önerdiği herşeyi gönül rahatlığıyla kullanıyorum ben
cnm belki daha çok çocukla görüşürse unutur vurmayı
aman cnm önemli olan içeriği
cnm mayıs 15 den haziran 10 arası yokum ama onun haricinde ne zaman istersen buyur gel
kapım her zaman açık
bizim de sendromumuz dillere destan olcak sanırım canım şimdiden böyleysek:) şaka bi yana oyle olmaz inşallah da kolay atlatırız hepimiz o dönemleribaksen cadı beracığa bakkkk:
:):):)
ben elimi yüzüme kapatıyorum yada nereye vurduysa orayı tutuyorum acı çektiğimi anlayıp öpüyo hemen
ama çocuklardan görüyolar cnm kesinlikle
atlatıcaklar ama işte biraz zaman.
bide herçocuk bir olmuyo:
benim yeğenim çok fenaydı mesela bi 2 yaş senduremu geçirdik anlatamammm:
d
bizim de sendromumuz dillere destan olcak sanırım canım şimdiden böyleysek:) şaka bi yana oyle olmaz inşallah da kolay atlatırız hepimiz o dönemleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?