2012 kasım bebekleri büyüyor..

cnm o zaman kendi kaşığının bütününü verirsin sabah akşam vermek zorunda kalmazsın
ben öyle yapıyorum

oyyy kıyamam ya
peki ama annesi bişey yapmadımı diğer bebeğin cnm:

verilir cnm 2 yaş altı için konuştuk songülümle o öyle veriyomuş bende sabah akşam veriyorum..

cnm annesi yapma kızım,ver kızım diye uğraşsa da onun sözleri de kar etmedi
anladığım kadarıyla herşeyi bağırarak yaptırmaya alışmış
olmaz dediğin zaman bağırmaya başlıyor.
öyle bir bağırıyor ki bütün bina inliyor resmen

cnm benim aldığımın kendi tahta kaşığı var
onunla veriyorum
zaten alırken demir kaşık vurmamam ve süt,yoğurt tarzı şeylerle vermemem söylendi

bizimkinin de kaşığı var canım. markası ne seninkinin. bi de ucuz almış eşim. songül 20 tl gibi bişey demişti. ama eşim 9 tl ye almış tereddüt ettim ama başka yerde de bulamadık bizim için getirttiler.

cnm benim aldığımın kendi tahta kaşığı var
onunla veriyorum
zaten alırken demir kaşık vurmamam ve süt,yoğurt tarzı şeylerle vermemem söylendi

aaaa dur bende merak ettim bizde kaşık varmı acaba ben kaçırdımmı gidince bakayım:
ama olsa farederdim sanki..

berra gibi anlattığın şeyler bize çok benziyo malesf canım ve benim elimden bişey gelmiyo bu durum karşısında

baklavalık&böreklik yufka olacak canım benim

eee her bağrdıında istediği olduysa oda istediğinin bağrınca olmasına alışmış cnm:

bizimkide 20 tl
songülle aynı markası 2 çeşit sanıyorum olnlar cnm:

cnm markası hünnap
kuzenim eczacı
o önerdi
yalnız kuzenim verdiği için fiyatını bilmiyorum cnm
berra gibi anlattığın şeyler bize çok benziyo malesf canım ve benim elimden bişey gelmiyo bu durum karşısında

cnm zaten çocuk yapacak bişey yok
ben de seslenmedim
ne yapıyım
defne bol bol ağlamış oldu
arkadaşımın da elinden bişey gelmiyor malesef

aynı markası cnım tavsiye üzerine aldıysan gönül rahatlığıyla verebilirim artık:)

ben de çok üzülüyorum başka çocuklara vurmasına kaç kere anlatıyorum yapma cici yap bak falan diye ama yok yine devam biraz daha büyüyünce anlar inşallah şu an hiç anlamıyor

cnm anlattığın kadarıyla bence berra gibi değil o isteklerinin olmasına alışmış
berra sürekli seni gördüğü için öyle

baklavalık&böreklik yufka olacak canım benim

anlaşıldı efem tarifide blursam bakıcam bende..

cnm yaseminin kullandığıda hunnap bizimki başka bişey:
aman herşeyde olduğu gibi marka heryerde işte ..
offf.

cnm
ben onunla iglili biyazı okumuştum ama şimdi tam hatırlamıyorum bide berra çokküçük ama mutlaka birinden görmüştür vurmayı
benim yeğenim vuruyodu mesela nil ondan görüyo
ama tepkisiz kalıyorum bana yaptığında başka sınada yaptığında ne yapmak lazım araştıralım:
yada anladığında hemen müdale et yani onu o konudan uzaklaştır

ay funda akşam sana yazarken eşim diyoki kiminle yazışıyosun anlatıım dedim izmirden bi arkadaşımla yazışıyorum
bana nedese beğenirsin
eee nezaman gidiyoz izmire dedi
eşim orda okuduğu için çok seviyo izmiri özlemişte sanıyorum..
seninle yazışınca söyleyince hemen duyduya tamam gidiyoruz..
heheh:

evet canım başka çocuklardan görmüş olabilir çok gezmeye gidince çocuklu ortamda çok bulunuyoruz. bana vurduğunda tepkisiz kalırsam çok ileri gidiyor canım ilgilenmem için yapıyo muhtemelen o yüzden tepkisiz kalamıyorum yoksa çok canımı acıtıyor. başkalarına vuracağı zaman yanımdayken müdahale ediyorum ama başka odadalarsa sıkıntı oluyo ağlatıyo yavrucakları özellikle de kendinden küçükleri

baksen cadı beracığa bakkkk:
:):):)

ben elimi yüzüme kapatıyorum yada nereye vurduysa orayı tutuyorum acı çektiğimi anlayıp öpüyo hemen
ama çocuklardan görüyolar cnm kesinlikle
atlatıcaklar ama işte biraz zaman.
bide herçocuk bir olmuyo:
benim yeğenim çok fenaydı mesela bi 2 yaş senduremu geçirdik anlatamammm:

cnm kuzenimin önerdiği herşeyi gönül rahatlığıyla kullanıyorum ben
cnm belki daha çok çocukla görüşürse unutur vurmayı

aman cnm önemli olan içeriği
cnm mayıs 15 den haziran 10 arası yokum ama onun haricinde ne zaman istersen buyur gel
kapım her zaman açık

sağol cnm :
inşallah geliriz..bende çok isterim..

bu arada nerdesin mayıs haziran arası annendemi?

d bizim de sendromumuz dillere destan olcak sanırım canım şimdiden böyleysek:) şaka bi yana oyle olmaz inşallah da kolay atlatırız hepimiz o dönemleri

Gunaydin herkesee ay gecmisi okurken ac kaldim bi taraftan kahvalti yapiyodum ama burdan ayriip yiyemedimki.

Sibelcim cok ders calisman lazim kiz sinavi kazanman lazim hediyeyi merak ettim bak.
Arkadaslarinin toplantisinada git canim sonucta senin icin toplaniyolar cok durmassin sende eve erken gelirsin sonra kocanla gecirirsin.

Yasemin gecmis olsun canim ah ne kotu bi durumya bide kan gormek bizimkide baya dustu simdiye kadar ama kan yoktu ayy ne uzulmussundur neyseki simdi iyiymis Allahim koruyo onlari canim.

Fundaa sendende artik cok uyumusum cok dinlenmisim cok tembelim gibi laflar duymak istiyorum ya hep yoruluyosun canim dinlen artik.
Defneyede uzuldum ya bazi cocuklar iste biraz cadi oluyo bilmiyorum arkadasinda ev hanimiymis aslinda kendi buyutuyo ama cocuk niye oyle olduki cok taviz verilmis.
Cok sukur benim oglusum oyle degil ya karni tok alti temiz olsun tamam hic gunun nasil gectigini anlamiyorum.

Betul misafierini guzel agirlamissin cok sevindim bide kalabaliktiniz oh iyi gecmis neyseki erdemde uzmemis annesini.

Beni yani nurmuydu adin canim beni demek daha iyi geliyo nedense gecmis olsun canim dikkat et ihlamur kusburnu ne bulursan ic canim yoksa iki cocukla sana zor olur zaten beyzada hasta neyseki nesesi yerindeymis dikkat edin kendinize.

Kizlar bugunlerde cok doluyumya neyseki cumartesi okul yok ondan sonraki cumartesi okul var ve hadis ve hitabet sinavi var benim hadisleri arapca va turkce olarak ezberle lazim sinavlara calismam lazim Kurani kerimden sureler var onlari ezberlemem lazim ve daha sayfa 100de oldugum ve 600sayfalik kitabi okumam lazim sizce hepsini yapabilirmiyim dua edin bana lutfen sizin dualariniza ihtiyacim var.
simdi cikayim isleri halledeyim eren uyuyunca calisicam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…