2012 kasım bebekleri büyüyor..

tünaydın cnm:

cnm dualarımızdasın
inşallah yüzünün akıyla çıkacaksın sınvdan..

canım günaydın
ama sen.çalışan bi annesin ya neden insanlar anlayış göstermiyor ki zaten bütün gün yorulmussun hsonu gelsinler çok yorucu bi akşam olmuş defne içinde.senin içinde üzüldüm

Oo günaydın hamarat.hatun
canım çok geçmiş olsun elifinde burnu kanamıştı insan ne yapacağını bilemiyor gerçekten Rabbim onların acılarını gpstermesim insallah

Canım.çok sevindim atlaissin erdem pasama da alkıuzmemis annesini

Son düzenleme:

Kolay gelsin canım baya fazlaymis ama masallah sen caliskansin halledersin

beni canım geçmiş olsun çok geziyorsun bu aralar ondan toparlayamadin bi türlü kendini bence azicik evde otur dinlen

Nurcum üzülme berracik için geçici bi dönem bence.toparlayacak kendini Elifte bi ara çok vuruyordu hiç tepki vermedik unuttu şimdi elime tel alirsam ve canı sikilirsa elime vuuyo oynayalım diye yani ilgi çekmek için.yapiyirlar

kızlar merhaba
yasmıncım gecmıs olsun zeynep ılay a ınsan cok kotu oluyo gercekten alp tuğrada dusmustu bıkere burnu kanamıstı o kanı gormek fena ,sukur bıseyı yokmus bal boceğının
benı canım ınsallah hasta olmazsın sıkntını okudum ıkısının hakkında hayrlısı neıse o olsun belkı evlenseler bıle anlasamazlardı herseyde vardır bır hayır
alp tuğra yı bugun sağlık o na goturdum boğazı ıyı ama ağzının ıcı hep aft olmus dedı baska antıbıyotık verdı ağzı ıcın damla bıde vıtamın verdı bukadr antbyotık benı korkutuyo acıkcası
funda defnem de dusmus gecmıs olsun su ızın zamnı bıran once gelsene dınlensen canım artık mısafır gelırde 12 ye kadar otururmu canım calısıyosun yanı sonucta
fatma kolay gelsın sana canım ınsallah sınavların guzel gecer
sıbel bencede arkdslarına bıraz uğra sonra musade ıste senın ıcın hazrlanıyolarmıs gıtmezsen ayıp olur,perde hakkında yorum yapmıstım okumadın sanrım canım
gulden senı bu ara cok hamarat gordum canım nıl de yıyomu yaptklrından
beysalcım erdemım neguzel hıc uzmemıs senı mısafırlerın varken
songul hıc uğramaz oldun artık buralara
nur o mınnacık yuzlu tatlı berrama neden cadı dıyosun sen gecıcı bır donemdır canım ınsallah
nuraycım elıfımde ıyıdır ınsallah

İyiyiz canım.çok şükür uyuyor şimdi bende burdayım canım sıkıldı iyiki geldin
alpiminde bogazi.iyileşmiş sevindim ins ağzındaki yaralar da geçer hemen sen neleryapiyon

yok cnm ne yapayım siz yapınca merak ediyom bende yapmaya çalışıyorum işte..

cnm inşallah biran önce atlatır alpim artık:
vitaminsizlikle alakalı yada sitresten olurmuş aft alpte siteres olamıyacağına göre yani herhalde yoktur dimi heheh:
sende al o keçi boynuzunu başla cnm:

bu arada akşam nil 2tane yedi kurabiyelerdenn..

wavs cnm nasıl oldu alp. kuzum ne çekio kim bilir , kaçırmış olabilirim dr ye götürdünüz mü ne dedi ağzı için... rabbim tez zamanda şifa versin inş.
katreeinur tatlım berracık nasıl yaramazlık yapıomuş sanırım, eee hep bizim topiğin kuzuları hırpalanmasın bi tanede bizimkiler hırpalasın:) şaka bi yana insanın canı sıkılıo evladından istemediği bi hareketi görünce di mi. benim kuzu da bi kaç gündür ara ara ısırmaya başladı. annemi ısırmış bi kaç kez. dedim ki tepki verme gülme. akşamda beni ısırmaya çalışıo ,ama nasıl gülüo ısırmaya çalışırken şimdi bile gözümün önüne geldi yazarken gülüorum,ne mümkün o anda gülmemek yaa:)

alpiminde bogazi.iyileşmiş sevindim ins ağzındaki yaralar da geçer hemen sen neleryapiyon

neden cnn sıkıldı bakim. oh keyif yap kuzuda uyumuşken ne güzel. benim kuzumda parkta babası parka götürmüş şimdi

dınlen canım sende elıf uyurken
asıl acısı ağzındakı yaralardan canım hala bısey yemıyo suzuldu yavrum
bende alp tuğrayla uğrasıyorum canım cok huysuz sureklı pesımde babayada gıtmek ıstemıyo bazen benden hastayken fena huy değiştrdı

sağol cnm :
inşallah geliriz..bende çok isterim..

bu arada nerdesin mayıs haziran arası annendemi?
cnm kısmetse önce annemlerdeyim
sonra da eşimle istanbula gideceğiz

cnm valla o cümleleri kurabilecekmiyim bilmiyorum
ama pazar günü ilk defa defne ile saat 10 a kadar yattık
cnm arkadaşımın kızını babaanne-anneanne çok şımarttılar sanırım o yüzden böyle oldu

cnm yaparsın
bak eren uslu bir çocuk
onu uyutunca akşamları 1 saat çalışsan halledersin
cnm aslında arkaadaşım kötü niyetli değil ama düşünemedi demekki
belki haftasonu da görüşeceğiz
kalp kırılmasın cnm
ben bu akşam dinlenirim ne yapıyım
gerçi bu akşam kv bende kalacak.yarın temizlik için kadın gelecek ya başında duracak

cnm alp nasıl oldu?
evet cnm düştü yavrum nasıl ağladı
kadın kadına oturduk ama yine de insan yoruluyor
izin zamanı da dinlenebilecekmiyim bilmiyorum ama en azından annemleri göreceğim inşallah

ınsallah canım herlade vıtamnsız kaldı demekkı yedıklerı ona fayda vermıyomus
ılacları alırken bugun eczaneye sordum yok dedı baska yerlerde sorucam bakalım

tünaydın cnm:

cnm dualarımızdasın
inşallah yüzünün akıyla çıkacaksın sınvdan..
Cok sagol canim sizin hayir dualariniza inaniyorum ins.guzel gecicek.
İns.halletmeye calisicam canim aksam yemekten sonra erene babasi bakiyo bende obur odada calisiyorum az cok iste ins.hepsini bu kisa surede halledebilirim sagol canim.
Sagol canim sizede gecmis olsun ama ben aft ne bilmiyorum agzindaki yaralar diymi insan basina gelmeyince bazi konularda cahil kaliyo.ins.yeni ilaclari iyi gelir kuzuya agzinda olmasi onun icinde cok zordur ya kiyamam.

Napıyım ama ya çok cadı bu kız çoook

Alpin yaraları da geçer bir an önce inş canım. Ay ne zordur ben bilirim o yaraları en ufak bi streste hemen agzimin içi aftlarla dolar.

Hem de nasıl canım sıkılıyor canım vurduğu çocuklara da çok üzülüyorum ama herkesi dovemiyo hee küçük gördüklerini ancak büyüklerden de dayak yiyo:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bugun sağlık ocağına gotrdum canım ağız yaraları var pazartesı goturcem dr a
ay o ısrmadan ben ne cektım alp tuğra cok ısırıyodu sukur suan yok aman dlımı ısırayım nazar değmesın

cnm defne de ısırıyor
hem de çok fena ısırıyor
salı günü bir ısırdı dişi geçti kanadı,şimdi de yara oldu
dün akşam da ısırdı ama onu ucuz yırttık
bir de nasıl zevk alıyor
tepki vermemek elde değil ki
hem komik hem de can yakıcı

Yasminin çorbası yapıldı beninin kurabiye hamuru hazırlandı dolapta bekliyo. Ay bugün çok mu becerikliyim ne:))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ayyy nilde yapıyo öyle bazen tepkisiz kalamıyosun ama kalmak lazım..

inşallah düzelir en kısa zamanda..

aaa funda madem istanbula geliyonuz belkimde önce siz gelirsiniz cnm arabayla gelirsiniz herhalde dimi ..

bu arada yarın daha iyi olur senin için defnemi uyandırmazsın en azından..

ınsallah canım herlade vıtamnsız kaldı demekkı yedıklerı ona fayda vermıyomus
ılacları alırken bugun eczaneye sordum yok dedı baska yerlerde sorucam bakalım

cnm bi kargoya bakar..
siz isteyin yeterki..

halledersinnnn:

ağız yaraları var canım onlardan dolayı acı cekıyo ınsallah hemen duzelırde rahat eder yavrum
annenlerı gormekte sana huzur verır canım

sağol canım burda bulamazsam konusuruz tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…