- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #39.581
Gunaydin herkesee ay gecmisi okurken ac kaldimbi taraftan kahvalti yapiyodum ama burdan ayriip yiyemedimki.
Sibelcim cok ders calisman lazim kiz sinavi kazanman lazim hediyeyi merak ettim bak.
Arkadaslarinin toplantisinada git canim sonucta senin icin toplaniyolar cok durmassin sende eve erken gelirsin sonra kocanla gecirirsin.
Yasemin gecmis olsun canim ah ne kotu bi durumya bide kan gormek bizimkide baya dustu simdiye kadar ama kan yoktu ayy ne uzulmussundur neyseki simdi iyiymis Allahim koruyo onlari canim.
Fundaa sendende artik cok uyumusum cok dinlenmisim cok tembelim gibi laflar duymak istiyorum ya hep yoruluyosun canim dinlen artik.
Defneyede uzuldum ya bazi cocuklar iste biraz cadi oluyo bilmiyorum arkadasinda ev hanimiymis aslinda kendi buyutuyo ama cocuk niye oyle olduki cok taviz verilmis.
Cok sukur benim oglusum oyle degil ya karni tok alti temiz olsun tamam hic gunun nasil gectigini anlamiyorum.
Betul misafierini guzel agirlamissin cok sevindim bide kalabaliktiniz oh iyi gecmis neyseki erdemde uzmemis annesini.
Beni yani nurmuydu adin canim beni demek daha iyi geliyo nedense gecmis olsun canim dikkat et ihlamur kusburnu ne bulursan ic canim yoksa iki cocukla sana zor olur zaten beyzada hasta neyseki nesesi yerindeymis dikkat edin kendinize.
Kizlar bugunlerde cok doluyumya neyseki cumartesi okul yok ondan sonraki cumartesi okul var ve hadis ve hitabet sinavi var benim hadisleri arapca va turkce olarak ezberle lazim sinavlara calismam lazim Kurani kerimden sureler var onlari ezberlemem lazim ve daha sayfa 100de oldugum ve 600sayfalik kitabi okumam lazim sizce hepsini yapabilirmiyim dua edin bana lutfen sizin dualariniza ihtiyacim var.
simdi cikayim isleri halledeyim eren uyuyunca calisicam.
canım günaydınGiünaydın kızlar.
Ben bitkin bir haldeyim. Akşam defneyi aldım eve gelirken arkadaş aradı sana geliyorum diye. Koştur koştur eve geldim. Hemen buzluktan kurabiye poğaça vs çıkardım. Çay demledim. Neyse geldiler. Defne 10 da yatmasi gerekirken yatmadi. Üstüne 2 defa su döktü ama 2.de kızdı, sonra su döktüğü yere ben silerken basıp kayması İle DÜŞTÜ. Zaten arkadaşın kızı sayesinde 2-3 kere ağladı. Neyse arkadaş gittiğinde saat
12 idi. Defne uyumayinca salona makine
tuttum,çamaşır makinesi çalıştırdım evi toparladı m .Defne ile oynadım uyudu ve ben 1 de yattım. Ama gece 3 kez kalktım. Şuan sarhoş gibiyim.
Oo günaydın hamarat.hatunaman geçmiş olsun cnm onlar iyi olsunda ne yapalım..
ayy sorma şekerim herkes tarafından çok beğenildi bende mtlu oldum tabi
hafta sonu pizza tekrar denenecek
pes etmek yok dimi:
bendje herşeye koyuyorum cnm
hatta şu buzdolabı poşetleri varya ama buz poşetleri
ben tavuk ve et suyunu onlara koyuyorum sonra kullanıyorum çok iyi oluyo
yani tablet gibi oluyo minik minik
hazır tablet kullanmıyorum asla..,
yap cnm yapm çok güzel oluyo:
cnm halledicez senin keçi boynuzu işini var bi çözüm:
bu arada bakıcıya söyle pek dışarı çıkarmasın bence bu havalarda hasta yapıyo
nile dışarı çıkmak yasak nisana kadar..
nisandada benim konturolümde çıkacak bakıcı bana sorup öyle çıkartıyo..tel olması çok güzel oluyo hem buraya yazamadığımızda haberde alıyoruz..
bencede gitmelisin cnm beninin dediği gibi fazla kalmazsın ama gitmelisin:
alllah kısmet ederse eşinle geçireceğin çok doğum günlerin olacakkk:
hamarat annelerde sayfa 11de cnm:kıyamam ya off çok zor uyumayan çocuk nilde yapıyo bazen sallanmıyo ama yanımızda dönüp duruyo
geçmiş olsun inşallah ilerlemez ayy canım dolma içi istiyo
şu dolma içi tarifini yazarmısınız acaba sayfamıza kızlarya günaydın cnm oyyy kıyamam yabide ben yazdımsana banada cevap yazdın
ay hafta içi misafir çok zor oluyo gerçektennn:
kızlar herkese günaydınn:
canım çok geçmiş olsun elifinde burnu kanamıştı insan ne yapacağını bilemiyor gerçekten Rabbim onların acılarını gpstermesim insallahhTerkese günaydınnn... nasılsınız kızlar... biz kötü bi akşam geçirdik kuzum düştü nasıl olduğunu görmedim çığlıklarına koştum nasıl ağladı anlatamam. en sonunda susturamayınca emzireyim dedim içini çeke çeke bi süre emdi yavrum sonra bi bıraktı ki burnu kanıyor. nasıl korktum. sanırım yere düşünce burnunu çarpmış kuzum. rabbim kimseye evladının kanını göstermesinneyse ki morluk filan yoktu burnunda filan. sabaha kadar o uyudu ben nefesini kontrol ettim neyse ki güne güzel uyandı kuzum. rabbime şükürler olsun. geçmiş yapamadım nettte sıkıntı var herkes iidir inş.
ay kuzum kıyamam ben ona yaa çok geçmiş olsun yasmin rabbim bir daha yaşatmasın Allah korusun bebişlerimizi..
günaydın kızlar akşam çok çok çok güzel geçti şükür oğlum yaramazlık yapmadı arakadaşlarımla güzel güzel muhabbet ettik ikramlar çok güzel olmuştu şükürler olsun rabbim herkesin evine huzur versin inşallah
Kizlar bugunlerde cok doluyumya neyseki cumartesi okul yok ondan sonraki cumartesi okul var ve hadis ve hitabet sinavi var benim hadisleri arapca va turkce olarak ezberle lazim sinavlara calismam lazim Kurani kerimden sureler var onlari ezberlemem lazim ve daha sayfa 100de oldugum ve 600sayfalik kitabi okumam lazim sizce hepsini yapabilirmiyim dua edin bana lutfen sizin dualariniza ihtiyacim var.
kızlar merhaba
yasmıncım gecmıs olsun zeynep ılay a ınsan cok kotu oluyo gercekten alp tuğrada dusmustu bıkere burnu kanamıstı o kanı gormek fena ,sukur bıseyı yokmus bal boceğının
benı canım ınsallah hasta olmazsın sıkntını okudum ıkısının hakkında hayrlısı neıse o olsun belkı evlenseler bıle anlasamazlardı herseyde vardır bır hayır
alp tuğra yı bugun sağlık o na goturdum boğazı ıyı ama ağzının ıcı hep aft olmus dedı baska antıbıyotık verdı ağzı ıcın damla bıde vıtamın verdı bukadr antbyotık benı korkutuyo acıkcası
funda defnem de dusmus gecmıs olsun su ızın zamnı bıran once gelsene dınlensen canım artık mısafır gelırde 12 ye kadar otururmu canım calısıyosun yanı sonucta
fatma kolay gelsın sana canım ınsallah sınavların guzel gecer
sıbel bencede arkdslarına bıraz uğra sonra musade ıste senın ıcın hazrlanıyolarmıs gıtmezsen ayıp olur,perde hakkında yorum yapmıstım okumadın sanrım canım
gulden senı bu ara cok hamarat gordum canım nıl de yıyomu yaptklrından
beysalcım erdemım neguzel hıc uzmemıs senı mısafırlerın varken
songul hıc uğramaz oldun artık buralara
nur o mınnacık yuzlu tatlı berrama neden cadı dıyosun sen gecıcı bır donemdır canım ınsallah
nuraycım elıfımde ıyıdır ınsallah
canım günaydın
ama sen.çalışan bi annesin ya neden insanlar anlayış göstermiyor ki zaten bütün gün yorulmussun hsonu gelsinler çok yorucu bi akşam olmuş defne içinde.senin içinde üzüldüm
Oo günaydın hamarat.hatun
canım çok geçmiş olsun elifinde burnu kanamıştı insan ne yapacağını bilemiyor gerçekten Rabbim onların acılarını gpstermesim insallah
Canım.çok sevindim atlaissin erdem pasama da alkıuzmemis annesini
kızlar merhaba
yasmıncım gecmıs olsun zeynep ılay a ınsan cok kotu oluyo gercekten alp tuğrada dusmustu bıkere burnu kanamıstı o kanı gormek fena ,sukur bıseyı yokmus bal boceğının
benı canım ınsallah hasta olmazsın sıkntını okudum ıkısının hakkında hayrlısı neıse o olsun belkı evlenseler bıle anlasamazlardı herseyde vardır bır hayır
alp tuğra yı bugun sağlık o na goturdum boğazı ıyı ama ağzının ıcı hep aft olmus dedı baska antıbıyotık verdı ağzı ıcın damla bıde vıtamın verdı bukadr antbyotık benı korkutuyo acıkcası
funda defnem de dusmus gecmıs olsun su ızın zamnı bıran once gelsene dınlensen canım artık mısafır gelırde 12 ye kadar otururmu canım calısıyosun yanı sonucta
sıbel bencede arkdslarına bıraz uğra sonra musade ıste senın ıcın hazrlanıyolarmıs gıtmezsen ayıp olur,perde hakkında yorum yapmıstım okumadın sanrım canım
nur o mınnacık yuzlu tatlı berrama neden cadı dıyosun sen gecıcı bır donemdır canım ınsallah
İyiyiz canım.çok şükür uyuyor şimdi bende burdayım canım sıkıldı iyiki geldin
alpiminde bogazi.iyileşmiş sevindim ins ağzındaki yaralar da geçer hemen sen neleryapiyon
İyiyiz canım.çok şükür uyuyor şimdi bende burdayım canım sıkıldı iyiki geldin
alpiminde bogazi.iyileşmiş sevindim ins ağzındaki yaralar da geçer hemen sen neleryapiyon
cnm kısmetse önce annemlerdeyimsağol cnm :
inşallah geliriz..bende çok isterim..
bu arada nerdesin mayıs haziran arası annendemi?
cnm valla o cümleleri kurabilecekmiyim bilmiyorumGunaydin herkesee ay gecmisi okurken ac kaldimbi taraftan kahvalti yapiyodum ama burdan ayriip yiyemedimki.
Sibelcim cok ders calisman lazim kiz sinavi kazanman lazim hediyeyi merak ettim bak.
Arkadaslarinin toplantisinada git canim sonucta senin icin toplaniyolar cok durmassin sende eve erken gelirsin sonra kocanla gecirirsin.
Yasemin gecmis olsun canim ah ne kotu bi durumya bide kan gormek bizimkide baya dustu simdiye kadar ama kan yoktu ayy ne uzulmussundur neyseki simdi iyiymis Allahim koruyo onlari canim.
Fundaa sendende artik cok uyumusum cok dinlenmisim cok tembelim gibi laflar duymak istiyorum ya hep yoruluyosun canim dinlen artik.
Defneyede uzuldum ya bazi cocuklar iste biraz cadi oluyo bilmiyorum arkadasinda ev hanimiymis aslinda kendi buyutuyo ama cocuk niye oyle olduki cok taviz verilmis.
Cok sukur benim oglusum oyle degil ya karni tok alti temiz olsun tamam hic gunun nasil gectigini anlamiyorum.
Betul misafierini guzel agirlamissin cok sevindim bide kalabaliktiniz oh iyi gecmis neyseki erdemde uzmemis annesini.
Beni yani nurmuydu adin canim beni demek daha iyi geliyo nedense gecmis olsun canim dikkat et ihlamur kusburnu ne bulursan ic canim yoksa iki cocukla sana zor olur zaten beyzada hasta neyseki nesesi yerindeymis dikkat edin kendinize.
cnm yaparsınKizlar bugunlerde cok doluyumya neyseki cumartesi okul yok ondan sonraki cumartesi okul var ve hadis ve hitabet sinavi var benim hadisleri arapca va turkce olarak ezberle lazim sinavlara calismam lazim Kurani kerimden sureler var onlari ezberlemem lazim ve daha sayfa 100de oldugum ve 600sayfalik kitabi okumam lazim sizce hepsini yapabilirmiyim dua edin bana lutfen sizin dualariniza ihtiyacim var.
cnm aslında arkaadaşım kötü niyetli değil ama düşünemedi demekkicanım günaydın
ama sen.çalışan bi annesin ya neden insanlar anlayış göstermiyor ki zaten bütün gün yorulmussun hsonu gelsinler çok yorucu bi akşam olmuş defne içinde.senin içinde üzüldüm
Oo günaydın hamarat.hatun
canım çok geçmiş olsun elifinde burnu kanamıştı insan ne yapacağını bilemiyor gerçekten Rabbim onların acılarını gpstermesim insallah
Canım.çok sevindim atlaissin erdem pasama da alkıuzmemis annesini
cnm alp nasıl oldu?kızlar merhaba
yok cnm ne yapayım siz yapınca merak ediyom bende yapmaya çalışıyorum işte..
cnm inşallah biran önce atlatır alpim artık:
vitaminsizlikle alakalı yada sitresten olurmuş aft alpte siteres olamıyacağına göre yani herhalde yoktur dimi heheh:
sende al o keçi boynuzunu başla cnm:
bu arada akşam nil 2tane yedi kurabiyelerdenn..
Cok sagol canim sizin hayir dualariniza inaniyorum ins.guzel gecicek.tünaydın cnm:
cnm dualarımızdasın
inşallah yüzünün akıyla çıkacaksın sınvdan..
İns.halletmeye calisicam canim aksam yemekten sonra erene babasi bakiyo bende obur odada calisiyorum az cok iste ins.hepsini bu kisa surede halledebilirim sagol canim.Kolay gelsin canım baya fazlaymis ama masallah sen caliskansin halledersin
beni canım geçmiş olsun çok geziyorsun bu aralar ondan toparlayamadin bi türlü kendini bence azicik evde otur dinlen
Nurcum üzülme berracik için geçici bi dönem bence.toparlayacak kendini Elifte bi ara çok vuruyordu hiç tepki vermedik unuttu şimdi elime tel alirsam ve canı sikilirsa elime vuuyo oynayalım diye yani ilgi çekmek için.yapiyirlar
Sagol canim sizede gecmis olsun ama ben aft ne bilmiyorum agzindaki yaralar diymi insan basina gelmeyince bazi konularda cahil kaliyo.ins.yeni ilaclari iyi gelir kuzuya agzinda olmasi onun icinde cok zordur ya kiyamam.kızlar merhaba
Napıyım ama ya çok cadı bu kız çoookkızlar merhaba
Hem de nasıl canım sıkılıyor canım vurduğu çocuklara da çok üzülüyorumwavs cnm nasıl oldu alp. kuzum ne çekio kim bilir , kaçırmış olabilirim dr ye götürdünüz mü ne dedi ağzı için... rabbim tez zamanda şifa versin inş.
katreeinur tatlım berracık nasıl yaramazlık yapıomuş sanırım, eee hep bizim topiğin kuzuları hırpalanmasın bi tanede bizimkiler hırpalasın:) şaka bi yana insanın canı sıkılıo evladından istemediği bi hareketi görünce di mi. benim kuzu da bi kaç gündür ara ara ısırmaya başladı. annemi ısırmış bi kaç kez. dedim ki tepki verme gülme. akşamda beni ısırmaya çalışıo ,ama nasıl gülüo ısırmaya çalışırken şimdi bile gözümün önüne geldi yazarken gülüorum,ne mümkün o anda gülmemek yaa:)
wavs cnm nasıl oldu alp. kuzum ne çekio kim bilir , kaçırmış olabilirim dr ye götürdünüz mü ne dedi ağzı için... rabbim tez zamanda şifa versin inş.
katreeinur tatlım berracık nasıl yaramazlık yapıomuş sanırım, eee hep bizim topiğin kuzuları hırpalanmasın bi tanede bizimkiler hırpalasın:) şaka bi yana insanın canı sıkılıo evladından istemediği bi hareketi görünce di mi. benim kuzu da bi kaç gündür ara ara ısırmaya başladı. annemi ısırmış bi kaç kez. dedim ki tepki verme gülme. akşamda beni ısırmaya çalışıo ,ama nasıl gülüo ısırmaya çalışırken şimdi bile gözümün önüne geldi yazarken gülüorum,ne mümkün o anda gülmemek yaa:)
wavs cnm nasıl oldu alp. kuzum ne çekio kim bilir , kaçırmış olabilirim dr ye götürdünüz mü ne dedi ağzı için... rabbim tez zamanda şifa versin inş.
inşallah düzelir en kısa zamanda..dınlen canım sende elıf uyurken
asıl acısı ağzındakı yaralardan canım hala bısey yemıyo suzuldu yavrum
bende alp tuğrayla uğrasıyorum canım cok huysuz sureklı pesımde babayada gıtmek ıstemıyo bazen benden hastayken fena huy değiştrdı
cnm kısmetse önce annemlerdeyim
sonra da eşimle istanbula gideceğiz
cnm valla o cümleleri kurabilecekmiyim bilmiyorum
ama pazar günü ilk defa defne ile saat 10 a kadar yattık
cnm arkadaşımın kızını babaanne-anneanne çok şımarttılar sanırım o yüzden böyle oldu
cnm yaparsın
bak eren uslu bir çocuk
onu uyutunca akşamları 1 saat çalışsan halledersin
cnm aslında arkaadaşım kötü niyetli değil ama düşünemedi demekki
belki haftasonu da görüşeceğiz
kalp kırılmasın cnm
ben bu akşam dinlenirim ne yapıyım
gerçi bu akşam kv bende kalacak.yarın temizlik için kadın gelecek ya başında duracak
cnm alp nasıl oldu?
evet cnm düştü yavrum nasıl ağladı
kadın kadına oturduk ama yine de insan yoruluyor
izin zamanı da dinlenebilecekmiyim bilmiyorum ama en azından annemleri göreceğim inşallah
ınsallah canım herlade vıtamnsız kaldı demekkı yedıklerı ona fayda vermıyomus
ılacları alırken bugun eczaneye sordum yok dedı baska yerlerde sorucam bakalım
Cok sagol canim sizin hayir dualariniza inaniyorum ins.guzel gecicek.
İns.halletmeye calisicam canim aksam yemekten sonra erene babasi bakiyo bende obur odada calisiyorum az cok iste ins.hepsini bu kisa surede halledebilirim sagol canim.
Sagol canim sizede gecmis olsun ama ben aft ne bilmiyorum agzindaki yaralar diymi insan basina gelmeyince bazi konularda cahil kaliyo.ins.yeni ilaclari iyi gelir kuzuya agzinda olmasi onun icinde cok zordur ya kiyamam.
cnm kısmetse önce annemlerdeyim
sonra da eşimle istanbula gideceğiz
cnm valla o cümleleri kurabilecekmiyim bilmiyorum
ama pazar günü ilk defa defne ile saat 10 a kadar yattık
cnm arkadaşımın kızını babaanne-anneanne çok şımarttılar sanırım o yüzden böyle oldu
cnm yaparsın
bak eren uslu bir çocuk
onu uyutunca akşamları 1 saat çalışsan halledersin
cnm aslında arkaadaşım kötü niyetli değil ama düşünemedi demekki
belki haftasonu da görüşeceğiz
kalp kırılmasın cnm
ben bu akşam dinlenirim ne yapıyım
gerçi bu akşam kv bende kalacak.yarın temizlik için kadın gelecek ya başında duracak
cnm alp nasıl oldu?
evet cnm düştü yavrum nasıl ağladı
kadın kadına oturduk ama yine de insan yoruluyor
izin zamanı da dinlenebilecekmiyim bilmiyorum ama en azından annemleri göreceğim inşallah
Yasminin çorbası yapıldı beninin kurabiye hamuru hazırlandı dolapta bekliyo. Ay bugün çok mu becerikliyim ne:))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ayyy nilde yapıyo öyle bazen tepkisiz kalamıyosun ama kalmak lazım..
inşallah düzelir en kısa zamanda..
aaa funda madem istanbula geliyonuz belkimde önce siz gelirsiniz cnm arabayla gelirsiniz herhalde dimi ..
bu arada yarın daha iyi olur senin için defnemi uyandırmazsın en azından..
cnm bi kargoya bakar..
siz isteyin yeterki..
halledersinnnn:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?