- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #39.601
Cok sagol canim sizin hayir dualariniza inaniyorum ins.guzel gecicek.
İns.halletmeye calisicam canim aksam yemekten sonra erene babasi bakiyo bende obur odada calisiyorum az cok iste ins.hepsini bu kisa surede halledebilirim sagol canim.
Sagol canim sizede gecmis olsun ama ben aft ne bilmiyorum agzindaki yaralar diymi insan basina gelmeyince bazi konularda cahil kaliyo.ins.yeni ilaclari iyi gelir kuzuya agzinda olmasi onun icinde cok zordur ya kiyamam.
Napıyım ama ya çok cadı bu kız çoook
Alpin yaraları da geçer bir an önce inş canım. Ay ne zordur ben bilirim o yaraları en ufak bi streste hemen agzimin içi aftlarla dolar.
Hem de nasıl canım sıkılıyor canım vurduğu çocuklara da çok üzülüyorumama herkesi dovemiyo hee küçük gördüklerini ancak büyüklerden de dayak yiyo:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cnm defne de ısırıyor
hem de çok fena ısırıyor
salı günü bir ısırdı dişi geçti kanadı,şimdi de yara oldu
dün akşam da ısırdı ama onu ucuz yırttık
bir de nasıl zevk alıyor
tepki vermemek elde değil ki
hem komik hem de can yakıcı
Yasminin çorbası yapıldı beninin kurabiye hamuru hazırlandı dolapta bekliyo. Ay bugün çok mu becerikliyim ne:))
ağız yaraları var canım onlardan dolayı acı cekıyo ınsallah hemen duzelırde rahat eder yavrum
annenlerı gormekte sana huzur verır canım
ay evet çok eğlenio o ama çok acıtıyo onun gülmesine bende gülüorum ama huy edincek diyede korkmadım değil yani...cnm defne de ısırıyor
hem de çok fena ısırıyor
salı günü bir ısırdı dişi geçti kanadı,şimdi de yara oldu
dün akşam da ısırdı ama onu ucuz yırttık
bir de nasıl zevk alıyor
tepki vermemek elde değil ki
hem komik hem de can yakıcı
ohhh afiyet olsun cnm ama şiddetle etlisini tavsiye ediyorum cnmYasminin çorbası yapıldı beninin kurabiye hamuru hazırlandı dolapta bekliyo. Ay bugün çok mu becerikliyim ne:))
ayyy bizim ki de bırakır inş. cnm...bi an evvel şifa bulursunuz inşbugun sağlık ocağına gotrdum canım ağız yaraları var pazartesı goturcem dr a
ay o ısrmadan ben ne cektım alp tuğra cok ısırıyodu sukur suan yok aman dlımı ısırayım nazar değmesın
Yasmin im etlisini yaptım zaten çok güzel oldu çok teşekkür ederim tarif icin
Yasminin çorbası yapıldı beninin kurabiye hamuru hazırlandı dolapta bekliyo. Ay bugün çok mu becerikliyim ne:))
neden cnn sıkıldı bakim. oh keyif yap kuzuda uyumuşken ne güzel. benim kuzumda parkta babası parka götürmüş şimdi
Sana dinlenmek yok fundam ya Allah kolaylik versincnm kısmetse önce annemlerdeyim
sonra da eşimle istanbula gideceğiz
cnm valla o cümleleri kurabilecekmiyim bilmiyorum
ama pazar günü ilk defa defne ile saat 10 a kadar yattık
cnm arkadaşımın kızını babaanne-anneanne çok şımarttılar sanırım o yüzden böyle oldu
cnm yaparsın
bak eren uslu bir çocuk
onu uyutunca akşamları 1 saat çalışsan halledersin
cnm aslında arkaadaşım kötü niyetli değil ama düşünemedi demekki
belki haftasonu da görüşeceğiz
kalp kırılmasın cnm
ben bu akşam dinlenirim ne yapıyım
gerçi bu akşam kv bende kalacak.yarın temizlik için kadın gelecek ya başında duracak
cnm alp nasıl oldu?
evet cnm düştü yavrum nasıl ağladı
kadın kadına oturduk ama yine de insan yoruluyor
izin zamanı da dinlenebilecekmiyim bilmiyorum ama en azından annemleri göreceğim inşallah
bu arada saçlarımı kestirdimmmmmm..hiç bu kadar kısa olmamıştı saçlarım gözlerm doldu onları yerde görünce..meryemi de yan komşuya bıraktım sağolsun ilgilendi o da rahat rahat giittm kuaföre...inşallah kullanabilirim yaptık bakalım bişeyler
bi ctesi günkü mesele eşimin iş yernden arkadaşları amirlerinin eşi topluyo iki haftaya bir birinin evinde toplanılıyo..bu ctesi de varmış.kantinde organize eden bayanla karşılaştık sana veda edemedk diye üzülüyodum ctesi bi uğra da vedalaşmış olalım dedi sadece benm için toparlanılmıyo aslında....ama işte pek gitmek istememekle birlikte davete de icabet etmek gerek sanırım bi saat uğrayp çıkacağım:)))pazar sabah da erkenden oyumuzu kullanıp yola koyulacağz zaten...bu arada yarın netim olmaaycak muhtemeln .daha doğrusu yarından sonra..artık burda pek bulunam ama aklımk hep sizde olacak
Elif uyuyunca isim yoksa canım sikiliyor canım ya özlüyor insan pitir pitir kostursun ortalikta
güle güle kullan saçlarını cnmbu arada saçlarımı kestirdimmmmmm..hiç bu kadar kısa olmamıştı saçlarım gözlerm doldu onları yerde görünce..meryemi de yan komşuya bıraktım sağolsun ilgilendi o da rahat rahat giittm kuaföre...inşallah kullanabilirim yaptık bakalım bişeyler
bi ctesi günkü mesele eşimin iş yernden arkadaşları amirlerinin eşi topluyo iki haftaya bir birinin evinde toplanılıyo..bu ctesi de varmış.kantinde organize eden bayanla karşılaştık sana veda edemedk diye üzülüyodum ctesi bi uğra da vedalaşmış olalım dedi sadece benm için toparlanılmıyo aslında....ama işte pek gitmek istememekle birlikte davete de icabet etmek gerek sanırım bi saat uğrayp çıkacağım:)))pazar sabah da erkenden oyumuzu kullanıp yola koyulacağz zaten...bu arada yarın netim olmaaycak muhtemeln .daha doğrusu yarından sonra..artık burda pek bulunam ama aklımk hep sizde olacak
cnm allah can sağlığı versin her şey halloluyorsana dinlenmek yok fundam ya allah kolaylik versin
güle güle kullan canım yeni saclarini bi resim köy da bizde gorelim
eşinin hediyesini bende çok merak ettim seni dusunemiyorum bile
evet canım ağız ıcınde cıkan yaralar
sen hıc olamdımı nekadar sanslısın ınsanın canını cok yakıyo cunku
Kurabiye için sabirsizlaniyorum guldencim inşallah benim ki de güzel olur sen kaç saat bekletin canim
canlarr merhabalar......nasılsınız hasta bebişler nsıl oldu..bakalım yasemn geçmiş olsun canm...fundam defneck te çok ağlamş akşam naparsın bazı çocuklar gerçekten çok cadı oluyo..bizimki de bir an yernde durmadığı için çok zor oluyo benm için
gül canm gözmden kaçtı sanırım okumadm yorumunu ne yazmştın
nurcm sana da geçmiş olsun bak kızlar iileşmiş sende toparlanırsın biran önce inşallah
fatma sana da kolay gelsin canm. ben de çok merak ediyorum aklında ne var amabşiraz zor malesef ya..yeteri kadar hazrlanmadım kursa da gitmedm ve sanırım kursa gitmeden olmayacak.ama yine de pes etmedm iki gündür daha tempolu devam ediyorum...
gülden betül nuray sizlere de merhaba
bu arada saçlarımı kestirdimmmmmm..hiç bu kadar kısa olmamıştı saçlarım gözlerm doldu onları yerde görünce..meryemi de yan komşuya bıraktım sağolsun ilgilendi o da rahat rahat giittm kuaföre...inşallah kullanabilirim yaptık bakalım bişeyler
Bende songulun mantar çorbası.ile betulun halleyli pastasini yaptım benim yaptıklarım kolay gerçi
Merhaba kizlar sabahtab sinra giremedim
bol aksiyonli bir gundu yareni iki gindir uyandiginda eli ayagi sia oluyordu bu sabahta kalkti manzara ayni
ay neler kurduk bobrek rahaysizligi vb
hemen dr umuzdan randavu aldim giydircekken baktim ko bacak arkalarida urtiker
neyse gittik dr a farkli birdey yedimi duye sordu
bizim kiz yillardir yimurta yemezdi iki gun omlet yaptom yedi zanli yumurta
ay nr alerjen cocuklar dogurmusum yahu
Dr gelisimide cok guzel dedi yumurtada yrmesin annesi dedi simdi yumurta tahlili yapip cocugun caninu yakmayalim dedi
Neyse ben rahatladim urtiker olmasa farklo disunceler olabikirdi gerci agrili uanmali idrar yok onlarida sordi
Nryse gelelim menenjit asiya dedi cok rastalanan bir durum degil ama rastqlndigikda kayip olmasa bile hasar olabiliyot dedi ben yaptim cocuklarima dedi
yarrnin kabartilar gitsin vurdircaz nasip se dr amcasina
Daha bitmedi kuzum bugun tras olsu hemidrmakinr ile baslarda agladi ama kuzum tras olurken uyudu kaldi kuafor ilk defa boyle birsey oldu dedo:)
Kuzum adam oldu adam
ohhhhh cnm çok geçmiş olsun hayda bune alerji yaaa:
aras paşamada baksen..
demek adam oldu benim paşammm:
aferin ona...
bende menenjit konusunda kararlıyımm:
Ole cnm bende kararliyim
tek toz mu bir yas gectigi icin
bilmiyorumki cnm bidahaki konturolde sorucam ama arıyacam ebeyi
o yapsın.
doktorumuz ben yapmam diyo nil ondan soğumasın diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?