- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #39.621
Songül güzelmi gelenler bende aldımda
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Tahmin ederim canim agzinin ici sonucta ay bisey yiyememekte kotu oluyodur ins.atlatirsiniz hemen.evet canım ağız ıcınde cıkan yaralar
sen hıc olamdımı nekadar sanslısın ınsanın canını cok yakıyo cunku
Merhaba kizlar sabahtab sinra giremedim
bol aksiyonli bir gundu yareni iki gindir uyandiginda eli ayagi sia oluyordu bu sabahta kalkti manzara ayni
ay neler kurduk bobrek rahaysizligi vb
hemen dr umuzdan randavu aldim giydircekken baktim ko bacak arkalarida urtiker
neyse gittik dr a farkli birdey yedimi duye sordu
bizim kiz yillardir yimurta yemezdi iki gun omlet yaptom yedi zanli yumurta
ay nr alerjen cocuklar dogurmusum yahu
Dr gelisimide cok guzel dedi yumurtada yrmesin annesi dedi simdi yumurta tahlili yapip cocugun caninu yakmayalim dedi
Neyse ben rahatladim urtiker olmasa farklo disunceler olabikirdi gerci agrili uanmali idrar yok onlarida sordi
Nryse gelelim menenjit asiya dedi cok rastalanan bir durum degil ama rastqlndigikda kayip olmasa bile hasar olabiliyot dedi ben yaptim cocuklarima dedi
yarrnin kabartilar gitsin vurdircaz nasip se dr amcasina
Daha bitmedi kuzum bugun tras olsu hemidrmakinr ile baslarda agladi ama kuzum tras olurken uyudu kaldi kuafor ilk defa boyle birsey oldu dedo:)
Kuzum adam oldu adam
Gunaydin herkesee ay gecmisi okurken ac kaldimbi taraftan kahvalti yapiyodum ama burdan ayriip yiyemedimki.
Sibelcim cok ders calisman lazim kiz sinavi kazanman lazim hediyeyi merak ettim bak.
Arkadaslarinin toplantisinada git canim sonucta senin icin toplaniyolar cok durmassin sende eve erken gelirsin sonra kocanla gecirirsin.
Yasemin gecmis olsun canim ah ne kotu bi durumya bide kan gormek bizimkide baya dustu simdiye kadar ama kan yoktu ayy ne uzulmussundur neyseki simdi iyiymis Allahim koruyo onlari canim.
Fundaa sendende artik cok uyumusum cok dinlenmisim cok tembelim gibi laflar duymak istiyorum ya hep yoruluyosun canim dinlen artik.
Defneyede uzuldum ya bazi cocuklar iste biraz cadi oluyo bilmiyorum arkadasinda ev hanimiymis aslinda kendi buyutuyo ama cocuk niye oyle olduki cok taviz verilmis.
Cok sukur benim oglusum oyle degil ya karni tok alti temiz olsun tamam hic gunun nasil gectigini anlamiyorum.
Betul misafierini guzel agirlamissin cok sevindim bide kalabaliktiniz oh iyi gecmis neyseki erdemde uzmemis annesini.
Beni yani nurmuydu adin canim beni demek daha iyi geliyo nedense gecmis olsun canim dikkat et ihlamur kusburnu ne bulursan ic canim yoksa iki cocukla sana zor olur zaten beyzada hasta neyseki nesesi yerindeymis dikkat edin kendinize.
Kizlar bugunlerde cok doluyumya neyseki cumartesi okul yok ondan sonraki cumartesi okul var ve hadis ve hitabet sinavi var benim hadisleri arapca va turkce olarak ezberle lazim sinavlara calismam lazim Kurani kerimden sureler var onlari ezberlemem lazim ve daha sayfa 100de oldugum ve 600sayfalik kitabi okumam lazim sizce hepsini yapabilirmiyim dua edin bana lutfen sizin dualariniza ihtiyacim var.
simdi cikayim isleri halledeyim eren uyuyunca calisicam.
Kolay gelsin canım baya fazlaymis ama masallah sen caliskansin halledersin
beni canım geçmiş olsun çok geziyorsun bu aralar ondan toparlayamadin bi türlü kendini bence azicik evde otur dinlen
Nurcum üzülme berracik için geçici bi dönem bence.toparlayacak kendini Elifte bi ara çok vuruyordu hiç tepki vermedik unuttu şimdi elime tel alirsam ve canı sikilirsa elime vuuyo oynayalım diye yani ilgi çekmek için.yapiyirlar
bizimkinin de kaşığı var canım. markası ne seninkinin. bi de ucuz almış eşim. songül 20 tl gibi bişey demişti. ama eşim 9 tl ye almış tereddüt ettim ama başka yerde de bulamadık bizim için getirttiler.
Kesinlikle cok guzeller
gunlukler tamamdir
aslinda denk gekdukce almali
canim bende 9tl aldim hunnap kasikli olan ama o dikkat edersen pekmezi sadece
yani
songulun 20tl ye aldgi keciboynuzu ozü
oyuzden farkli fiyat netten arastir icerik assagi yukari ayni
ama ozu isi gormemis hali daha iyi
ama ven ozu die istedim bunu cermis farketmedim evde farkettim degistirmedim artik
masal in alerji hastalik yada istah olarak ihyaci yok
ben vagisiklik icin almistim ama pekmezi yani ama baya kati kivamli bisey
kızlar merhaba
yasmıncım gecmıs olsun zeynep ılay a ınsan cok kotu oluyo gercekten alp tuğrada dusmustu bıkere burnu kanamıstı o kanı gormek fena ,sukur bıseyı yokmus bal boceğının
benı canım ınsallah hasta olmazsın sıkntını okudum ıkısının hakkında hayrlısı neıse o olsun belkı evlenseler bıle anlasamazlardı herseyde vardır bır hayır
alp tuğra yı bugun sağlık o na goturdum boğazı ıyı ama ağzının ıcı hep aft olmus dedı baska antıbıyotık verdı ağzı ıcın damla bıde vıtamın verdı bukadr antbyotık benı korkutuyo acıkcası
funda defnem de dusmus gecmıs olsun su ızın zamnı bıran once gelsene dınlensen canım artık mısafır gelırde 12 ye kadar otururmu canım calısıyosun yanı sonucta
fatma kolay gelsın sana canım ınsallah sınavların guzel gecer
sıbel bencede arkdslarına bıraz uğra sonra musade ıste senın ıcın hazrlanıyolarmıs gıtmezsen ayıp olur,perde hakkında yorum yapmıstım okumadın sanrım canım
gulden senı bu ara cok hamarat gordum canım nıl de yıyomu yaptklrından
beysalcım erdemım neguzel hıc uzmemıs senı mısafırlerın varken
songul hıc uğramaz oldun artık buralara
nur o mınnacık yuzlu tatlı berrama neden cadı dıyosun sen gecıcı bır donemdır canım ınsallah
nuraycım elıfımde ıyıdır ınsallah
Yasminin çorbası yapıldı beninin kurabiye hamuru hazırlandı dolapta bekliyo. Ay bugün çok mu becerikliyim ne:))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kurabiye için sabirsizlaniyorum guldencim inşallah benim ki de güzel olur sen kaç saat bekletin canim
canlarr merhabalar......nasılsınız hasta bebişler nsıl oldu..bakalım yasemn geçmiş olsun canm...fundam defneck te çok ağlamş akşam naparsın bazı çocuklar gerçekten çok cadı oluyo..bizimki de bir an yernde durmadığı için çok zor oluyo benm için
gül canm gözmden kaçtı sanırım okumadm yorumunu ne yazmştın
nurcm sana da geçmiş olsun bak kızlar iileşmiş sende toparlanırsın biran önce inşallah
fatma sana da kolay gelsin canm. ben de çok merak ediyorum aklında ne var amabşiraz zor malesef ya..yeteri kadar hazrlanmadım kursa da gitmedm ve sanırım kursa gitmeden olmayacak.ama yine de pes etmedm iki gündür daha tempolu devam ediyorum...
gülden betül nuray sizlere de merhaba
Oyy kiyamam nidaya gecmis olsun canim neyseki hemen farketmissiniz.Nasıl kolayına gelırse cnm bana ıkısıde uyar
Sagol cnm bogazım ılac basladım bugun ıhlamur zencefıl lımon ne bulursam takvıye yapıyorum:)
Allahın ıznıyle hepsının altından kalkarsın ıns
Insanın ıcınde ıstek ve azım olduktan sonra hıc bırsey kurtulmaz:)
Ama ama ben gecen hafta hep evdeydım mısafır agırladım ama
Bugun kızlar cok eglendı eltımın bahcesınde ama az kalsın nıdanın elı yanıyodu eltım mangal yapmıstı bıze nıda ne ara gıttıyse elını surmus neysekı hemen farkettım krem surduk
Baya sonuktu mangal ama sıcaklıgı varmıs yıne bırazcık kızardı elı
Gule gule giyin canim aldiklarinizi gomlegide merak ettim bak.kizlar bgun sosyete pazarina gttik masalla:)
ayy guzrl seyler vardi ucuza ama bn lcw ya bakcm diye pek almadim
lcw gttim sonra ayyy ucuzluklar bitmis ama 2parca aldim gomlege bayildim
koca kiz gbi oldu resmini bulursam atayim linkini bakin cok seker kizlara alin sizde isterseniz 20tll di
kendime elbisecaldim kot spor bisey esim bile sevdi elbise sewmzdi pek :)
hmde 15 tl:)
bana bisey almadinmi dio yazik kocis masala bakmak icin ayirdim parami dedim
hep masal zaten dio pabucum dama atildi dio eskiden hic kndme almz ona alirdim
Benim kurabiyeler yayildi ya nedense 4 saat beklettim ondan mi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?